Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
denizim o kalpler senin buraya gösterdiğin ilgiye bağlı baka bana kkya nasıl gönülden bağlıyım:)

özlem yarın karar verelim
ben çıktım daha mutfak toplanacak
çanta hazır değil
öptüm herkeşleri
yarın akşam gelirim gelince girerim
topiğe tabi kendinize dikkat edin

ben geldim ama kimseler kalmamış
normal tabi saat 1 olmuş öyle aksamüstü uyursan simdi uyku gelmez tabi

melekcim toipğe ne kada rcok girer mesaj yazarsan çiçek isminde degişir kalplerinde artar canım benim.

dua konusuna gelince ben her türlü varım sekerler.cogunluğua uyarım.

sevimcim bütün akşam dünyanın dört bir yanından gelen tebrikleri kabul etmekle mesguldu.ah canım benim keşke yakınlarında olsaydım bende gelip bu mutluluğu paylaşsaydım seninle.paylaştıkça çoğalır mutluluklar di mi ama...

denizcim sen niye canta hazırlıyorsun ben onu anlamadım
hemen gidip gelicen zaten.
ama sanırım çözdüm denize giricen sen ondan bu hazırlık....
aksama kadaar özleriz seni yaaaa

özlemcim ananen de internetle ilgisi olsa süper olurdu di mi ama
benimki çok merkalı ama vakit yok öğretecek..
sen bu aralar annenlerlede pek görüşmedin canım bi ara her haftasonu görüşüyordunuz alışmıstık.
ay aklıma gelmişken yazayım sen kısın süper menülü yemekelr hazırlıyordun noldu sana böyle.
bu arada acayip severim hazır yufka dan gözleme ve karpuzu.sadece güzel karpuz bulmakta zorlanıyoruzz biz bilmiyoruz secmesini.adamalarda kazıklıyor sanırım
ahhhh eskiden cok severdim dilim halinde sapur şupur yemeyi....
yazın bizim ufakıkla yapalım en iyisi..

Soru çözdüm tam 200 tane,ama kimse kalmamış.Dua konusnda nasıl karar verilirse öyle yapalım.Bebing seni görüyorum aşağıda,yatmadan önce bir bakayım dedim,iyi geceler tatlım olumunekankayizsmile

burpum senlede ilgili bikaç sey yazıp cıkıcam canım.sürekli aklımdasın nasılsın iyimisin diye.
son gunlerde aramızdaa pek olamıyorsun.
ben konuyu sürekli açıp sana hatırlatmak istemiyorum.zaten yeterince aklındadır bunu biliyorum.
su zor süreci biran önce atlatmanı istiyorum sadece.herşey cok guzel olacak senin için bundan eminim.

tuanayım aferin sana canım.hadi uyu artık yarın işin gücün çoktur.dinlenmen lazım.
bende yatıcam.iyi geceler fıstık.

kızlar kahvaltı bile etmeden okumaya dalmışım saati kaç ettim doktora gideceğim güya hala kanama yok dün idrar testi okadar belirgin çift çizgi çıktıki değerim çok düşmedi demek oluyor ve buda ben bu düşük olayı ile 1 aydan fazla boğuşacağım anlamına geliyor neyse bugün doktora gideyim dış gebelik olmasında onada razıyım
deniz ince düşüncen için çok teşerkkür ederim tatlım gerçekten duaya ihtiyacım var aslında hepimizin okadar çok duaya ihtiyacı varki nbnh nin dediği gibi dualarım bana fayda etmiyor size bir faydası olur inşallah bu arada denizciğim babanla barışmanı çok isterim tatlım biliyorumki yüreğinin derinliklerinde bunun acısını çok yaşıyorsun kendini en azından bu yükten kurtar tatlım
tuanay çalışkan arkadaşım 200 soru helal olsun artık çok çalışınca çalışmaktan zevk almaya başlıyor insan dimi tatlım tecevüz kaçınılmazsa zevk almaya bak misali :)
nbnh ille doktora gitmek için bir nedeninin olması gerekmiyor canım tüp bebek doktoruna değilde başka bir kadın doğumcuyada gidebilirsin endişelerin için tatlım böylece hazır hissetmediğin bir tüpp bebek tedavisine zorlanmazsın canım
özlemcim yaa sen gidince ne yapacağız kalplari fullemişsin sen bide kışın üyeliğini yenilemişsin az cadoloz diilsin sen haa kendi kalbin okadar büyükki bir kısmıda kk ya yansımış
bebing ben işaretlere çok inanırım tatlım bence içten içe o pencereye gelen kuşu bir işaret olarak aldın bebişiniz preseedle geldi bende tatilden gelip test yaptığım gün bahçede sandalyelerimizin üzerine oturan bir karga vardı baktım pencere açtım kaçmadı ki benim kargalara özel bir ilgim vardır bende onu bir işaret olarak algıladm ama karga gudubet bir kuş olduğu için de sonu kötü gidecek bir işaret olarak almıştım onu
tuanay kocişine geçmiş olsun dileklerimi ilet tatlım inşallah fıtık değildir
sermest ceza ver kuşuna kafese tık onu ne yaramaz kuşmuş öyle
nursimcim canım bu aralar çok yorulmuşsun dinlenmen lazım tatlım senin
mavicim göremedim tatlı annecik seni yumurtamı koktu apartmanda gene yoksa :)
sevim taze anne zafer sarhoşluğunda bugün test sonucu inşallah ikiye katlar allahhım dua edeceğim senin için

ben doktora gideyim kızlar ((( çok üzgünüm hala ve içim hala acıyor hele böyle uzadıkça üzüntüm dahada katlanıyor

günaydın fıstıklar valla çok yazmayın dedim ama yine baya yazmışsınız....burpcum hayırlı haberlerle dönersin inş canım benim biliyoruz çok ağır şeyler yaşadın ama biz her zaman dik durmak zorundayız biz savaşcıyız canım....

bebingim canım benim coşmuşsun sen gece gece :)))
yok benim anneannemin ilgisi internete ama biz açarsak bayılarak bakar yada izler:)
2 hafta önce gitmiştik ankaraya bu hafta gitmedik ama cuma günü annemlerde sinopa geçeceklerler yani göreceğim onları kardeşimde geldi kıbrıstan özledim canımı ya...
valla canım kış menüleri biraz ağır oluyor tabi ama yazın çok fazla yiyemiyoruz o nedenle geçiştirme menüleri yapıyoruz:)))
bizim burada kavun ve karpuz yetiştiriliyor hatta yaz döneminde eşimin iş yerine kapan getiriyor sanada göndereyim sende şapur şupur ye canım:)

tuanay canım benim çalış aferin sana benden kocaman AFERİN inşallah bu emeğinin karşılığını alacaksın canım benim....

hanaaaaa burpa bak sabah sabah kalkmış aferin ona valla eeee ben bugün gitmedim okula tatil başladı bana:))) dün müdür izinlisiniz gelmesenizde olur dedi:)

canım burpum ya bende seni çok özleyeceğim emin ol.... evet üyeliğimi yenilediğim halde böyleysem tutmayın beni ulennnnnnnn:)))
canım benim senin yaşadığın süreç çok zor bir süreç ama sen bunu da atlatacak kadar güçlüsün inşallah drdan güzel haberlerle döneceksin .... ya bunun daha kısa bir yolu yok mu neden bu kadar cebelleşmek zorunda bırakılıyorsun onu ben anlayamıyorum canım neden ve neyi bekliyor bu drlar...
demek tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak ha çok güldüm ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…