kızlar kahvaltı bile etmeden okumaya dalmışım saati kaç ettim doktora gideceğim güya hala kanama yok dün idrar testi okadar belirgin çift çizgi çıktıki değerim çok düşmedi demek oluyor ve buda ben bu düşük olayı ile 1 aydan fazla boğuşacağım anlamına geliyor neyse bugün doktora gideyim dış gebelik olmasında onada razıyım
deniz ince düşüncen için çok teşerkkür ederim tatlım gerçekten duaya ihtiyacım var aslında hepimizin okadar çok duaya ihtiyacı varki nbnh nin dediği gibi dualarım bana fayda etmiyor size bir faydası olur inşallah bu arada denizciğim babanla barışmanı çok isterim tatlım biliyorumki yüreğinin derinliklerinde bunun acısını çok yaşıyorsun kendini en azından bu yükten kurtar tatlım
tuanay çalışkan arkadaşım 200 soru helal olsun artık çok çalışınca çalışmaktan zevk almaya başlıyor insan dimi tatlım tecevüz kaçınılmazsa zevk almaya bak misali :)
nbnh ille doktora gitmek için bir nedeninin olması gerekmiyor canım
tüp bebek doktoruna değilde başka bir kadın doğumcuyada gidebilirsin endişelerin için tatlım böylece hazır hissetmediğin bir tüpp bebek tedavisine zorlanmazsın canım
özlemcim yaa sen gidince ne yapacağız kalplari fullemişsin sen bide kışın üyeliğini yenilemişsin az cadoloz diilsin sen haa kendi kalbin okadar büyükki bir kısmıda kk ya yansımış
bebing ben işaretlere çok inanırım tatlım bence içten içe o pencereye gelen kuşu bir işaret olarak aldın bebişiniz preseedle geldi bende tatilden gelip test yaptığım gün bahçede sandalyelerimizin üzerine oturan bir karga vardı baktım pencere açtım kaçmadı ki benim kargalara özel bir ilgim vardır bende onu bir işaret olarak algıladm ama karga gudubet bir kuş olduğu için de sonu kötü gidecek bir işaret olarak almıştım onu
tuanay kocişine geçmiş olsun dileklerimi ilet tatlım inşallah fıtık değildir
sermest ceza ver kuşuna kafese tık onu ne yaramaz kuşmuş öyle
nursimcim canım bu aralar çok yorulmuşsun dinlenmen lazım tatlım senin
mavicim göremedim tatlı annecik seni yumurtamı koktu apartmanda gene yoksa :)
sevim taze anne zafer sarhoşluğunda bugün test sonucu inşallah ikiye katlar allahhım dua edeceğim senin için