Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım oilk aylarda oluyor ama sonra ortadan kalkıyor öyle çok kafana takma ama sonlara doğru yenden baş gösteriyor(

canım yapması zor birşey mi bende korktum bak şimdi bir denemeye çalış bakalım canım ya

ii akşamlar fıstıklar inanılmaz derecede belim ağrıyor çok fazla okumam gereken sayfa var ama okuyamıycam bi bakıyım dedim bide üstüne misafir vardı çok kötüyüm şuan...

geçmiş olsun nursimcim bel ağrısı olur hamilelikte bol bol dinlenmeye çalış her fırsatta

Daha önceki iki gebeliğimi hiç hissetmemeiştim,Rıza ile hüsam hiç anlamadan doğuverdiler

tuanaycım ben bilmiyordum daha önce hamile kaldığını kaçırmışım demek ki üzüldüm canım

kızlar geldim eeeee sevgili burp arkadaşınız forumumuzun medaarı iftarı resmi tescilli bahtsız bedevisi bebek uğruna yaşadığı talihsizliklere bir yenisini daha ekledi eeee burpunuzada bir dış gebelik yakışırdı ama dimi ne o öyle hamile kal ve doğur bana göre değil öyle şeyler hep bir atraksiyonlar olmalı dimi hani kadın doğumcuya gittiğinde tıbbi geçmişini anlattığında 45 dakika saymak az geliyordu 1 saate tamamladım bir sonraki hamileliğimin şeklini öğrenmiş oldum oda olursa dış gebelik bir diğer adıyla ektopik (dış gebelik yaşayan bir kadının tekrar yaşama şansı çok yüksekmiş) aa bakın mol gebeliği yaşamadım bak oda olabilir siz şimdi bana gene kızacaksınız ama yuh artık demek istiyorum haksızmıyım şu yaşadıklarıma bakın tahammül sınırlarımı aştı

oooo sevimcim güzel anne nasılsın...buzluktan katmerleri çıkarıp çıkarıp yeme sakın haaaakaydirigubbakcemile3

burpum doktora gidip geldin sanırım noldu?

ben bile bu kadar cok giriyorum özleme yetişemedim yaw
bu kadar kalp nasıl oluyor bir hile durumu mu var yoksa

tatilin hayırlı olsun özlemcim.

ay deniz gitmiştir abisine.neler oldu acaba.
inş. babasıyla arası düzelir.

bak burpum bi arkadasım dış gebelik gecirdi 3.ayında anlamışlar galiba yuh di mi
ama sonra carcabuk hamile kaldı.şimdi doğurmak üzere
belki sana kendini iyi hissettirir.ama yuh diyorum yani.seni bi okutsak mı biz ya.çok kıskanılıyorsun ya kariyerin ve eşinle ilişkinde dolayı cevrende onun için oluyor sanırım bunlar canım benim.
gercekten inanırmısın bilmem ama bi hayır filan yaptırsan.bi okutsan kendini eşini ne dersin?
bizde okuyabiliriz.

doktor muayenesinde bizim prof bana söylediği gibi yurt dışına çıkmış yerine bir başka cici hatun baktı zaten mesleğimi soran doktor ve yaşadıklarımı öğrenen doktor direk kanki moduna giriyor saolsun nerdeyse 40 yıllık arkadaş gibi neredeyse iki saat sohbet ettik iki kere dış gebelik yaşamış ve ben bu dış gebeliğin kitabını yazıyorum dedi tam adamına düştün dedi şimdilik tüplerine verecek zararla ilgili bir endişem yok dedi bekleyeceğiz ağrı kesicilerle bile bakarsın atlatırız bu durumu dedi rahimde şekil bozukluğundan bahsetti bende yok yok zaten bende dedim eşimin varikoseline hiç takılmadı varikosel ameliyat bile edilmemesi gerekn basit bir problem eğer ağrı vermiyorsa sayısı çok iyiymiş dedi sonra sol tarafım ağrımasına rağmen herzamanki gibi sağdan yumurtlamışım yumurtalarımda çok güzelmiş ilaçmı kullandın dedi soğan kürü ile hayıt içtim demedim tabi kan gördü o kanı nerede gördü kaçırdım ama içerdde bir yerlerde olduğu kesin şimdi 13:15 gibi kan sonucumun çıkmasını bekliyorum tekrar arayacam doktorumu böyle işte kızlar

sevim nasıl gidiyor hamilelik
ev kalabalıktı haberler yurt dışına çıkmış
nazar değmesin yeğenimize
nzar degmesin canım haber tüm dünyayı kapladı teller susmuyor
ben senden başlamıştım sonra aklıma geldi tuanaydan başalmam lazım o daha adet olmadı diye bende varım
tunaya bende devam başlıycam sonra sırayla sizeeeeee
denizim emin ol daha tatlı gelmiştir... bende hazır yufkadan gözleme yaptım yanına kahvaltılık şeyler ,karpuz tam yaz masası oldu .. bende tembellik had safhada abiye kuzu 2 :)))
bende tembellik yapıyorum erkeksen başka bişey yap zaten
ayy allam ya habere bak
yurtdısından ithal canlı hayvan getirmişler
haberde bastıra bastıra diyor hepsi gebe
elin ineği bile toptan hamile yarabbimm saka gibi
kızlar yurt dışınamı çıksak
allah kabul etsin tek sırayla okuyalım
benim 2 de 2 allah kabul etti
bir kendime yararım yok anlaşılan:))
bizim sana yararımmız olur inş canımmmmmmmm
şu an vallaha katmer yapıyolar çökelliklide kömürlükte mahalleye lokma olarak dagıtcaklar
biz birbirimizin degerini neler düşündüğünü biliyoruz ben sizleri çok sevdim allahım dualrım sizle inş olcak
sorma bebingim evde 4tane tel var her biri bir yandan çalıyo ablam arıyo aglıyo madem böyle bişey var neden ilk bana söylemedin diye arayan arayana
sevim nerelerde yaa haberiniz varmi???
sorma canım sorma evde düğünmü var ne var bende bilemedim
özlem benim bir fikrim var
kişi için 707 tane okunması şart
herkes okumak isterse 707 yi sayımıza bölelim parçaları birleştirelim
böylece herkes herkes için okumuş olur
mantıklı mı?

ayy sevim kayplara karıştı yok yok bence kurban kestiler ,tüm aile toplandı ve eğleniyorlar memoda kesin kenara oturmuş ağlıyor .....

kurbanlar adanmış canım ama evvela saglıkla kucamıza alınca kesilcekmiş ama aile değil bü tün sülale akşam hep burdaydılar kornalara basarak geldiler müzikler sonses 5araba ve fuldolu zaten akrabalarımın keri kalanı viyanada onlarada telle aramızdaydılar o yüzden giremedim siteye

bebing dışı seni yakar içi beni derler ya biz tam öyleyiz kim tanısak senin dediğin gibi söylüyorlar size çok imreniyoruz harikasınız diyorlar halbuki bi bilseler içimizi canım arkadaşlar var bekar olanlar sizin yüzünüzden evde kaldık diyorlar bizim gibi bir ilişki yakalayamadıkları için evlenemiyorlarmış halbuki dışardan gözüktüüğü gibi olmuyor herşey biz kocişin babanesine okutup kendimize kurşun döktürdük ama sonuç görüyorsun hayırda elimizden geldiğince yaparız ama gene aynı gene aynı ben evi ve arabayı değiştirmeyi düşünüyorum bu eve oturduğumdan beri hergün ağlıyorum bugün hastaneden gelirkende arabada ağlıyordum arabayı ağlamadan kullanmaz oldum ve hepsi ile ilgili kötü anılarım var

sevimcim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah ben aile dışında kimseye haber vermemiştim de ne oldu sevincini paylaşabildiğin kadar paylaş tatlım herkezzin duasını alıp bebişin sımsıkı tutunur sana

ben gelddiiiim
burrp kesinmiymiş dış gebelik yaaa
ağrıdan durulmazmış bilmemne diyolardı
nazar konusuna gelince ben kendi kendime nazar ettiğime inanırım ben bile kendime bunu yapıyosam başkası ne yapmaz hep okuyun felak nas aklına geldikçe ben abarttım günde 20 yi buluyodur
hani sevinip ohh diyoruz ya o zaman çok korkarım bişi olur diye sen bol bol oku ve şu olumsuz havanı bıraak 2 kere döllendi yumurtaların:))))
yine olacak unutma 1 ayağı içerdeee:))))))))))))))))))))))))

canım ya bence senin bu güzelliğin çalışkanlığın azmin bence sana nazar değiyor benim güzel yürekli arkadaşım allah bir gün sana öyle güzel süpriz yapcakki ben inanıyorum dualarım seninkle annem bile dua ediyor sana üzülme demek saçma biliyorum ama gelecekte çok güzelanne olcanı düşün ne olur
oooo sevimcim güzel anne nasılsın...buzluktan katmerleri çıkarıp çıkarıp yeme sakın haaaakaydirigubbakcemile3

burpum doktora gidip geldin sanırım noldu?

bebing şuan tazesini yapıyolar kokuttular bütün mahalleyi ablamla annnem

nursim geçmiş olsun beli ağrıyanın oğlu olurmuş:)))))))))))))
benim hiç ağrımıyo artık:))))
Allah sağlıklısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…