canlarım cok basım agrıdı aksam üstü annemin araabsının tamirden alınması gerekiyordu derken eve gelip bi uyumuşum yeni kalkktım.ilk ovulasyon testimi denedim tabiki tek çizgi.yalnız ben bu preseed i yapamıcam içim feci oldu o tüpü şırıngaya cek onu içine yolla filan bilemedim ben işi.
ii akşamlar fıstıklar inanılmaz derecede belim ağrıyor çok fazla okumam gereken sayfa var ama okuyamıycam bi bakıyım dedim bide üstüne misafir vardı çok kötüyüm şuan...
Daha önceki iki gebeliğimi hiç hissetmemeiştim,Rıza ile hüsam hiç anlamadan doğuverdiler
nzar degmesin canım haber tüm dünyayı kapladı teller susmuyorsevim nasıl gidiyor hamilelik
ev kalabalıktı haberler yurt dışına çıkmış
nazar değmesin yeğenimize
ben senden başlamıştım sonra aklıma geldi tuanaydan başalmam lazım o daha adet olmadı diye bende varımhemde ne cici anne özlem hepimizden olur inşallah..
hayırlısıyla olacak
sevimcimin duası bitti tuanaya başlıyorum arkasından sen ben çok inanıyorum allahım birbirimize ettiğimiz duaları daha çok kabul edecek
tunaya bende devam başlıycam sonra sırayla sizeeeeeecanım ya varis duası 707 tane okunuyor nette var ama ben sana yazayım istersen
hepsi bir günde bitecek diye birşey yok zaten kendi çocuk sahibi olma duası
bende okurken mesela sevim için allahım gönlümüzden geçeni biliyrosun hayırlısı ise ver diye başlıyorum ve günde 200 bazen 250 3 günde falan bitiriyorum
bende tembellik yapıyorum erkeksen başka bişey yap zatendenizim emin ol daha tatlı gelmiştir... bende hazır yufkadan gözleme yaptım yanına kahvaltılık şeyler ,karpuz tam yaz masası oldu .. bende tembellik had safhada abiye kuzu 2 :)))
kızlar yurt dışınamı çıksakayy allam ya habere bak
yurtdısından ithal canlı hayvan getirmişler
haberde bastıra bastıra diyor hepsi gebe
elin ineği bile toptan hamile yarabbimm saka gibi
bizim sana yararımmız olur inş canımmmmmmmmallah kabul etsin tek sırayla okuyalım
benim 2 de 2 allah kabul etti
bir kendime yararım yok anlaşılan:))
şu an vallaha katmer yapıyolar çökelliklide kömürlükte mahalleye lokma olarak dagıtcaklarkızlar geçmişi okumadım bugün yiğenlerimi gezdirdim ablam doğumdan beri dışarı çıkamıyordu cesaret edemiyordu alışveriş yapıp yedik içtik dolaştık bal kokulu bebişi kokladıkça iyiden iyiye anladımki nasıl eksiğiz nasıl eksiğiz sanki hayatii bir organımız yok gibi bu hayatta süt koklu öyle masumki allah bizede nasip eder inşallah
sevim nasılsın canım yeni anne bebişimize iyi bak annene çoook iyi naz yap yok sevim katmer yap yok sevim yünleri yıkanın acısı çıksın muheaaaaa anneee katmer aşardim anneeeee yün aşerdim başla anacım hem kaynanana hem annene :)))))))
ben yarın erkenden doktora gideceğim öyle sahalara döneceğim arkidişlerim
biz birbirimizin degerini neler düşündüğünü biliyoruz ben sizleri çok sevdim allahım dualrım sizle inş olcakvallaha sırf seni merak ettim nevar ne yok diye seni taradım geçmişten diğer kızlar kıskanmasın(geri kalanını yarın okuyacağım) ama sen bu günlerin bomba haberini verensin :) aynen tatlım beni dün semra aradı ben öyle çığlık attımki kociş mal mal suratıma baktı ne oldu diye öyle bir girişim vardıki nete ve geçen hafta aynı gün kendi haberimde bukadar mutlu olmadım :)))) bilemiyorum bu neyden kaynaklı dumur olmaktanmı endişedenmi billmiyorum ama birbirimiz için çok daha olumlu olabiliyoruz
sorma bebingim evde 4tane tel var her biri bir yandan çalıyo ablam arıyo aglıyo madem böyle bişey var neden ilk bana söylemedin diye arayan arayanasevimcim bütün akşam dünyanın dört bir yanından gelen tebrikleri kabul etmekle mesguldu.ah canım benim keşke yakınlarında olsaydım bende gelip bu mutluluğu paylaşsaydım seninle.paylaştıkça çoğalır mutluluklar di mi ama...
denizcim sen niye canta hazırlıyorsun ben onu anlamadım
hemen gidip gelicen zaten.
ama sanırım çözdüm denize giricen sen ondan bu hazırlık....
aksama kadaar özleriz seni yaaaa
sorma canım sorma evde düğünmü var ne var bende bilemedimsevim nerelerde yaa haberiniz varmi???
özlem benim bir fikrim var
kişi için 707 tane okunması şart
herkes okumak isterse 707 yi sayımıza bölelim parçaları birleştirelim
böylece herkes herkes için okumuş olur
mantıklı mı?
ayy sevim kayplara karıştı yok yok bence kurban kestiler ,tüm aile toplandı ve eğleniyorlar memoda kesin kenara oturmuş ağlıyor .....
canım ya bence senin bu güzelliğin çalışkanlığın azmin bence sana nazar değiyor benim güzel yürekli arkadaşım allah bir gün sana öyle güzel süpriz yapcakki ben inanıyorum dualarım seninkle annem bile dua ediyor sana üzülme demek saçma biliyorum ama gelecekte çok güzelanne olcanı düşün ne olurkızlar geldim eeeee sevgili burp arkadaşınız forumumuzun medaarı iftarı resmi tescilli bahtsız bedevisi bebek uğruna yaşadığı talihsizliklere bir yenisini daha ekledi eeee burpunuzada bir dış gebelik yakışırdı ama dimi ne o öyle hamile kal ve doğur bana göre değil öyle şeyler hep bir atraksiyonlar olmalı dimi hani kadın doğumcuya gittiğinde tıbbi geçmişini anlattığında 45 dakika saymak az geliyordu 1 saate tamamladım bir sonraki hamileliğimin şeklini öğrenmiş oldum oda olursa dış gebelik bir diğer adıyla ektopik (dış gebelik yaşayan bir kadının tekrar yaşama şansı çok yüksekmiş) aa bakın mol gebeliği yaşamadım bak oda olabilir siz şimdi bana gene kızacaksınız ama yuh artık demek istiyorum haksızmıyım şu yaşadıklarıma bakın tahammül sınırlarımı aştı
oooo sevimcim güzel anne nasılsın...buzluktan katmerleri çıkarıp çıkarıp yeme sakın haaaakaydirigubbakcemile3
burpum doktora gidip geldin sanırım noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?