Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geldiim gibi gidiyorum.ada durmuyor.biz çok iyiyiz.önemli bi gelişme olursa bana haber verin lütfen.hepinizi çok seviyorum.öptüm çook..

kızlar duayı bana özelden atın seminer bitti artık evdeyim okurum seve seve:))))))
listeye bakıym duayı yazın 1.sıradab başlarım
ama son karar ne 70 mi 707 mi
bence bölüşüp okusak daha iyi olur daha çabuk biter herkes herkese okur ve
herkes bitince başa döneriz temmuz ortasına kadar burdayım o zamana kadar okurum
istanbula gidince söz vermiyorum:))))
ama seve seve okurum şimdi:))))

dış gebelik her 100 hamilelikten birinde olan birşeymiş neden milli piyangoda yakalamaz bu şans beni geri kalan bebekle ilgili herşeyde yakalar

semram hg canım adyla atyla nasıl geçiyor zamannnnn gerçi eminim çok güzeldir çok tatlı ikiside yerim ben onları

sevimcim annenin ellerini öp benim için allah razı olsun duaları için
mavicim olumsuz havadan kurtulmak için olumsuz şey yaşamamam gerekiyor gerçekten dayanamıyorum artık çok yoruldum çok üst üste geldi beni aştı

dün misafirim vardı
hazır bişiler aldık zaten yemeğe gelmediler çaya geldiler arkadaşım fırın sütlaç getirmiş bayılırım ama yumurta koktu yiyemedim((
dün hiç midem bulanmadı kızacaksınız ama çok korktum sabah ta mızıldandım eşim ben okuldayken doktoru aramış sonra beni aradı gidelimmi diye
sözde beni rahatlatacak ama kendide korktu heralde
sonra okuldan arkadaşlar kızdı deli derler sana midem bulanmıyo diye gidilir mi doktora diye
sonra eve geldim apartmanı silmişler kokulu kokulu sanırım zambak kokuluydu eve girer girmez kustum öğürdüm:)))sevindim şimdi bişi yok geçti yine
zaten haftaya randevum var iyi haberler alırım inşallaaahhh

dış gebelik her 100 hamilelikten birinde olan birşeymiş neden milli piyangoda yakalamaz bu şans beni geri kalan bebekle ilgili herşeyde yakalar

en kısa zamanda seni normal gebelikte yakalıycak ben şimdi tedirgin oldum benimkide dış gebelik olabilirmi bende senin gibi pek şanslı değilim el aya gider ben hep yaya kalırım elin bahcesinde gül biter bülbül öter bende kara diken biter baykuşlar öter ama bir gün kör talih bizede güler tatlım ya

burpum sen nasıl basarılıysan ve eşinle mutluysan bu da kaçta bir ihtimal biliyosun bu da seni buluyor canım.
bence evi ve arabayı degiştir.psikologlar da bunu tavsiye ediyor canım.araba hem daha kolay degişebilir bişiy ondan basla.ev için bişey diyemem istanbulda kolay olur mu.ama imkanın varsa hiç düşünme yeni başlangıclar her zaman cok iyi gelir.

aaaaaaaaaaa saçmalamayın kızlar.biri midem bulanmadı acaba bişey mi var diye üzülür
biri ortada hiç bir mok yokken bende mi dış gebelik miyim der üzülür
küfür yazamıyorum ama ekranın basından sövüyorum ona göre.
kendinize gelin kızlar.
kafamın tası heran atabilir.

burpum yasadıklarını anlatsan inanılır gibi gelmez insanoğluna.ama iki dış gebelik gecirmiş bi doktora düşmene sansın yaver gidiyor diye düşünüyorum.bu meret cok kolay belli olan bişey degilmiş bunu da bilmiyordum.ama seni o doktor cok iyi anlıcak.bütün bunlar gecicek.canım benim.yıllar sonra bebegin bahcenizde koşarken belki bi kahve içiyor olacagız seninle.ne günlerdi diyegiz.çok şükür gecip gitti.diyecegiz.yüzümüzde bir tebessümle.

buurrp canım öyle deme ne durumda olan insanlar var
düşününce insan kendinden utanıyo
hani istanbulda bi asker kızı vardı ya şehit olmuştu patlamada ,
onun cenaze haberini izliyodum utandım kendimden bebeğe bişi olusa diye stresten ölüyorum ilk düşük te nasıl üzüldüm anlatamam ama avantajım vardı 1.sınıf okuturken düşünüp üzülecek vakti enerjisi olmuyo insanın
millet gencecik çocuğunu kaybediyo
Allah beterini göstermesin umudunu yitirme
bak ben düşük yaptım,eşimin değerlerinde öyle hatrı sayılır bi düzelme yok görünüyodu son testte
bi de üstüne piko kaç engeli vardı ama hepsini öğrendiğim çok zor dediğim ay oldu
umulmadık anda oldu senin de olacak ve oooh diyeceğiz unutma bunu
dua et bol bol
başkasına gelince daha iyi görüyo insan geçecek inan bana hatta yeniden hamile kaldığında tamamen bitecek acıların:))))))
iyi ol tek ayağı içerde yine geleceeekkkk hem de yakındır:)))

kızlar dün amcamın kızları 3tane kocaları kızları teyzemin kılzarı hepsi geldiler kimi pasta almış kimi haberi alır almaz açma börek yapmış kat kat açmış canım 5tepsi binasına lokma olarak dagıtmış biri salı pazarının ortasında aglamktan milleti başına toplamış haberi alınca aksam börekler şanpanyalar pastalar her birinin elinde bişey geldiler hepsi ağlıyo dedim ya ben bu kadr üzülcenizi bilseydim yıllardır uğraşmazdım beni nerdeyse wc ye göndermiycekler amn sen kalkma canın bişey istiyomu diye aaa deli ettiler beni yok anam ben böyle ilgiye alakaya alışkın degilim komşular zaten bizim akrabalarımızla olan ilgimizi alakamıza ezelden beri hayrandırlar çünkü gerçekten birbirimize çok bağlıyız oyüzden memo bile benim kilere daha yakındır kendilerinkinden çok ama evde beni yavaş yavaş delirmeye başladılar şuan beni yatıyorum sanıyorlar onlar ablam yani amcamın kızı akşam burda kaldı eve dönmedi beni ayga kalmdırmamk için eniştem saolsun kendi getirmiş herkez bi hafat gidip sevimi ayaga kaldırmak yok demiş yoksa o delidir yarın ayaklanır işe balar diye korkmuşlar yani kısacası sülalem delirdi mevlam sevincimizi kursagımızda bırakmaz inş

ben deliyim de sevim le burp daha deli dimi bebiing onlar benden daha panik değil mi???
burdan öyle görünüyo valla
seviiim çok aklın takılıyosa kan testi yaptığın yerde tekrarla 2 ye katladıysa tamamdır 2 gün oldu dimiii?????????

en çok neye şaşırıyorum kızlar hep idrar testi yapıp hamile olduğumu anlar eşime sürpriz yaparım diye düşünüyodum
sen belim ağrıyo böbrek temi sorun diye git
doktor hamilesiniz desin
ne sürpriz ne sevinç sadece şook eşim de ben de
eve geldik biz niye sevinmiyoruz dedik öyle mallaştık biz:)))))
sizde böyle mallaşın mayışın inşallah:))))beddua gibi kız:)))))

seviiim yatarak bitmez anacım kalk normal işini yap ama abartma zaten bulantıların başlasın yemek falan yapamıcaksın
sakınan göze çöp batar derler
yatma normal ol ama içten içe hep dikkat ett
sanki benim karnım büyüdü gibi ya
bu kadar erken bürmü zaten karnım geniş 6 aydan önce çıkmaz sanıyodum da bugün sanki azcık çıkmış gibi

anaaa dua yazılmış bugün başlayalım o zamaan

seviiim kız sen kaç yaşındasın
bi de bebing kaç yasındasın
merak ettimPP

dış gebeliğinb ne oldugunu bilmiyorum ama bende hala ne memelerimde nede başka biyerimde belirti yok sadece adet olcakmışım gibi agrılar giriyor bide kanı cumaya tekralyacaklarını söylediler yanı özelde yaptığım testle kala kaldım bu gün idrar yaptım 2ç çizgi gene silik çıktı okadar nettende araştırmak istemiyorum korkuyorum kafamı karıştırırlar diye yani daha halan sevinemedim yada inanamadım işte millet seviniyo ben aptal aptal bakıyom suratlarına ha bu arada kızlar memo hiç normal değil evden çıkmayan adam eve gelmiyor sonucu ögrendiğimizden beri eve geç geliyo ve içimiş oluyor 2gündür kayınlarımla benden daha çok ilğileniyor önceki memo çiçekler hediyeler alır havalarda uçarlar erman kuzu gibi adama inme indi zaten haberi alınca

yerim ben senin karnınııııııııııııııııııııııı

mavicim sevimcim sakın beni görüp tırsmayın endişe etmeyin sevimcim artık senin gudubet vaden dolmuş bundan sonra bebişin gelecek senin değerde iyi benim değerimdede bir mallık vardı hiç endişe etme canım
gerçektende dediğiniz gibi sonuçta bunu birtek ben yaşamııyorum insanlar neler yaşıyor ama biz eşimle çok elbebek gül bebektik sanki bir virajı döneceğiz türk filmi gibi mutlu sona ulaşacakmışız gibi geliyordu insan kendini hep başrol görür ya benim başıma bu nasıl gelir diye geliyor işte önemli olan bunu olgunlukla karşılayıp sindirmek ben asla benim başıma neden geldi demiyorum ama üst üste geldiği için dayanacak gücümü yitirdim herkez herşeyi yaşıyor bugün betahcg yaptıracağım kadın doğum 3. katta kızın bilgisayarında sorun oluştu girişi yapmak için alt kata yönlendirdi beni orada çocuk oyun parkı yapılmış herkez koklaya koklaya çocuğunu öpüyor ama şaka gibiydi herkezin kucağında yamacında bebekleri hastane olduğu içinde herkez çocuğuna yalaka modda ya aşıya ya kontrole gelmişler belli allaha doğru baktım şaka gibi dedim hani işgenceler olur ya aç bırakırsın suçluyu karşında yemek yersin öyle hissettim kendimi

sevim bak sana tavsiyem şu aşamadan sonra bende birşey yazmayacağım durumumla ilgili sakın korkma bilgi sadece mutsuz ediyor insanı sakin ol bir aksilik görseler bugün seni teste çağırırlardı sen hiiiç endişe etme memoda kızgın sulardan serin sulara atlamanın heyecanını yaşıyordur ev kalabalık diyede dışarda takılıyordur takma kafana ve sakın unutma ne belirti takip et ne idrar testi silik çıktı diye kafanı yor ben dış gebeyim ama barın barın idrarda ikinci çizgi çıkıyor takma kafana yani

yazııık memoya
seviiim beyine inme inmiş yazııık
,evinizden kalabalığı dağıtın da bi el at adama yazık zafer sarhoşu demekki

sermesst hoşgeldin şekerim
çıkmam lazım kızlaar
öptüm sizi

seviim göğüsler daha sonra başlıcak canım hala devam ediyo bende

sevimcim seni sevmeleri ilgilenmeleri cok guzel ama bir höyttttttttt çek artık.bizde senin iş yapmanı yorulmanı istemiyoruz ama 9 ay yatamazsın canım benim.saglıklı olmaz öylesi.kalk dolaş gez aman yatma surekli kan dolaşımın için hareketli olman lazım.memoya gelince bikaç güne kendine gelmezse cak tokatı gelir o zaman aklı basına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…