canlarım cok basım agrıdı aksam üstü annemin araabsının tamirden alınması gerekiyordu derken eve gelip bi uyumuşum yeni kalkktım.ilk ovulasyon testimi denedim tabiki tek çizgi.yalnız ben bu preseed i yapamıcam içim feci oldu o tüpü şırıngaya cek onu içine yolla filan bilemedim ben işi.
Sermest yine sızdı galiba.....
sermest kesin çıktı tuanayım:))) ay yine üşütmesinde orayı burayı açıp gerç burası serin istanbul nasıl acaba...
:içelim: ssermest içti ve sızdı bence :)))
çift çizgi çıkmadı kızlar daha tam
zaten bakmıyorum çizgiye falan
yarın belki çıkar
bugün çalışma yapmıyoruz eşim istedi ama ben istemedim 2 gün üst üste yapmayalım
hem yumurtam çatlamadı daha benim her ayu 12. gün gelir akıntıdan anlarım yumurtam çatlamış
gecmis olsun tatlim simdi nasil oldun?
kizlar bugün basim cook agriyor ya öffff
hanaaaaa burpa bak sabah sabah kalkmış aferin ona valla eeee ben bugün gitmedim okula tatil başladı bana:))) dün müdür izinlisiniz gelmesenizde olur dedi:)
çok sıkıldım bıktım artık
kızlar dün amcamın kızları 3tane kocaları kızları teyzemin kılzarı hepsi geldiler kimi pasta almış kimi haberi alır almaz açma börek yapmış kat kat açmış canım 5tepsi binasına lokma olarak dagıtmış biri salı pazarının ortasında aglamktan milleti başına toplamış haberi alınca aksam börekler şanpanyalar pastalar her birinin elinde bişey geldiler hepsi ağlıyo dedim ya ben bu kadr üzülcenizi bilseydim yıllardır uğraşmazdım beni nerdeyse wc ye göndermiycekler amn sen kalkma canın bişey istiyomu diye aaa deli ettiler beni yok anam ben böyle ilgiye alakaya alışkın degilim komşular zaten bizim akrabalarımızla olan ilgimizi alakamıza ezelden beri hayrandırlar çünkü gerçekten birbirimize çok bağlıyız oyüzden memo bile benim kilere daha yakındır kendilerinkinden çok ama evde beni yavaş yavaş delirmeye başladılar şuan beni yatıyorum sanıyorlar onlar ablam yani amcamın kızı akşam burda kaldı eve dönmedi beni ayga kalmdırmamk için eniştem saolsun kendi getirmiş herkez bi hafat gidip sevimi ayaga kaldırmak yok demiş yoksa o delidir yarın ayaklanır işe balar diye korkmuşlar yani kısacası sülalem delirdi mevlam sevincimizi kursagımızda bırakmaz inş
sermesst hoşgeldin şekerim
Sermest akşam bir gittin,pir gittin,sen nasılsın cnm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?