Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maivicm seninkiler arada geliyor gidiyor.burp un de normal bu kadar yasanandan sonra.
sevimde bu kadar düzgün olamaz diye kıllanıyor garibim napsın.

Kızlar,tünaydın,öğle arası bir bakayım dedim,burpum tebrik ediyorum,bunuda söyleye söyleye çekmeyi başardın,artık senin düşünce gücünün eline kimse su dökemez....

Sevim,bütün bu kutlamalar,sevinçler senin ne kadar sevildiğini gösteriyor,sen gerçekten dünya tatlısı bir meleksin,içindeki meleğinde öyle olacak kesin...

senin de mi basın agrıyor canım alla alla ya havalardan mı diycem de havamız da farklı ki:)
presseded konusunda oyunbozanlık yapmak yok bakayımm
hoşumuza gitmese de deniycez hem sen dene test et sonra ben de alıcamkaydirigubbakcemile3

Sermest yine sızdı galiba.....

sermest kesin çıktı tuanayım:))) ay yine üşütmesinde orayı burayı açıp gerç burası serin istanbul nasıl acaba...

:içelim: ssermest içti ve sızdı bence :)))

kız dedim ya uyuycam diye dön dön dalamadım gerçi
basımın agrısı sinir etti ya napayım uyuyunca geçiyor meret

tembel deniz kötü örnek oluyon bana kızacam ha
bak sen iyi calıs ki bizim de sevkimiz artsın
ben de çalışmlara baslıycam yakında malum
kacırma günlerini kuzum

gecmis olsun tatlim simdi nasil oldun?

valla anlamadım ki melekcim tam düzeldi geçti diyorum yine baslıyor anlamadım ben de

kizlar bugün basim cook agriyor ya öffff

amanınn senin de mi agrıyor noluyor bize yaa

hanaaaaa burpa bak sabah sabah kalkmış aferin ona valla eeee ben bugün gitmedim okula tatil başladı bana:))) dün müdür izinlisiniz gelmesenizde olur dedi:)

oh valla ya ne güzel bir benim tatil baslayamadı akannehir

çok sıkıldım bıktım artık

geçicek canım bugünlerde zor biliyorum ama dayanacak kadar güçlü olmasan yaşatmazdı Rabbim sana bunları
cektigin tüm acılar mükafat olarak dönecek sana
sabret arkadasım imtihanın zor olsa da sabret ve sabrının meyvesine kavus tez zamanda

sevim sülalecek hobarey yaptınız desene masallah ne kadar cok seveniniz varmıs öyle
Allahım nazarlardan saklasın hepinizi en basta bebişini ve seni
bol bol nazar duası oku kendine canımın içi

sermesst hoşgeldin şekerim

hoşbulduk canım nasıl gidiyor hayat bebişinle
hersey yolunda mı tatlım

burp canım durumunu tam anlayamadım ne dedı doktor dış gebelik teshısı nasıl kondu muayen oldun film falan cektırdın mı ki sen ya nerden karar veriyorlar öyle anlayamadım canım benim öyleyse bile zarar vermeyecek evrede farketmeleri iyi olmus tatlım bunda da bır hayır vardır bizim göremedigimz
bazen ben de diyorum neden hersey ters gıdıyor her yerde ne istesem bir aksılık bi eksiklik yasıyorum neye elimi atsam kuruyor sanki bi nasipsizlik var üzerimizde
insana agır gelıyor herseyı üst üste yasamak ama isyan etmemek lazım yine de herşeyi bilen gören O.. vardır elbet bir hesabı bizim bilemediğimiz

Sermest akşam bir gittin,pir gittin,sen nasılsın cnm???

evet canım ya dayanamadım gözlerim yanmaya basladı bilgisayarın karsısında
bas agrısı okulda komsiyondakilerin çan çan çenesi sarstı beynimi iyice
sanırım hasta olmakla olmamak arasında gidip geliyorum
gece kac kat giyindim sarındım üşüdüm yine de
ondan uykuya erken kactım aksam canım
bugün basım düzenli agrımıyor ara ara vuruyor gecıyor
insallah temelli gecer gider

sen nasılsın canım

aaa ben sseni sorarken sen soruyu görmeden cevaplamıssın bile:)
cikoltadan nıe bas agrısı olsun kız

test sonucumda çıktı doktorumlada konuştum 119,6 bana sonuç mail olarak geliyor bilgisayarda açar açmaz bir baktım 4 haneli sonuç ödüm patladı tamam dedim tüp müp kalmayacak şimdi dedim doktorumda tam tersi yanılıyorum normal gebelik gibi sevinmiş önce bir an nasıl sevindim anlatamam diyor ikimizde ilk bakışta yanılmışız doktorumun söylediği sponten dış gebelik kendiliğinden atacakmış herhafta takipte olacağım bir hafta bir düşecekmiş değer her hafta koldeldir yapacağım ağrılı olabilirmiş olmasa şaşarım zaten neyse buda gelecekmiş başıma buda geldi allah beterinden saklasın diyorum daha kötüsü olabilirsi tüpüm bende en azından

Seremts iyiyim ben de,ders çalışmaya çalışmaktan ve çalışmayınca duyduğum vicdan azabından bayılmak üzereyim....

sermestcim tek kasıkta ağrı ki bu yerleşen tüpün tam tersi tarafında ağrı bende sağa yerleşmiş ağrı solda değerlerin katlamadan dengesiz bir şekilde düşmesi baş ağrısı omuz ağrısı ki geçen hafta geberiyordum dikkat çekerim sırt değil omuz yani tüm bu belirtiler dış gebeliği kesinleştirdi ve bende hepsi fazlasıyla mevcut birde tüpte yerleşip düşmüş diyor içeride kanda dördü vajinal ultrasonda

canım benim degerle belli oluyor sanırım bu meret
en azından iyi taraından bakalım tüpüne zarar gelmiycek Allahın izniyle
dilerim cabucak atlatırsın bugünleri hem bedenen hem ruhen
Allah güç kuvvet versin canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…