mafoldumbentuanay sermest nbnh hg fıstıklar nasılsınız
NBNH;dalga geçtim,yok benim Rıza ve Hüsamım :)))
Seremts iyiyim ben de,ders çalışmaya çalışmaktan ve çalışmayınca duyduğum vicdan azabından bayılmak üzereyim....
sermestcim tek kasıkta ağrı ki bu yerleşen tüpün tam tersi tarafında ağrı bende sağa yerleşmiş ağrı solda değerlerin katlamadan dengesiz bir şekilde düşmesi baş ağrısı omuz ağrısı ki geçen hafta geberiyordum dikkat çekerim sırt değil omuz yani tüm bu belirtiler dış gebeliği kesinleştirdi ve bende hepsi fazlasıyla mevcut birde tüpte yerleşip düşmüş diyor içeride kanda dördü vajinal ultrasonda
tuanay sermest nbnh hg fıstıklar nasılsınız
Burpcum,bak son kez söylüyorum,Ağustosta hamilesin.....
tuanay ben ne zaman aman buda olmadı buna da şükür desem o olur geçen kimyasala aman şükür dış gebelik olmadı dedim oda oldu yani ben olumlu olsamda buluyor olmasamda buluyor ters giden aşılamada aman en azından yumurtam ilaca cevap veriyor diyordum bir sonraki tedavilerde vermedi anacım çekim yassası bende işlemiyor ne yapsamda ne yapmasamda sonuç boka sarıyor konu bebekse ama yüreğimin derinliklerindende biliyorum hepsi geçecek ve sağlıklı bebişimi kucağıma alacağım ve herşeyi unutacağım
doktorumda değer 4000 ne kadar çıkmış onunki çok zormuş ki regline bir hata önceden yakalamış oda 5 gebelik yaşamış ikisi dış biri kimyasal ilki aşk çocuğuymuş kocişiyle yaşadığı aldırmak zorunda kalmış öbürüde 10. ayda düşmüş sonra bütün bunları atlatamayıp kocişi ile boşanmış
valla yukarıda yazdıklarımdan bir bok anlarsanız tebrik ederim sizi yuh bukadarmı boktan cümle kurulur
5 adet kadar kurutulmuş incir 1 bardak kadar sıcak suda ortalama 2 saat kadar bekletilir ve geceleri yatmadan önce suyu çeken incirler yenir ve geriye kalan su da arkasından içilir. Bu kür 4 haftaya yakın bir süre devam ettirildiği zaman kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Bu kür sayesinde mide bağırsakta bulunan tüm kalıntılar ve balgamlar temizlenir ve rahat çalışmaları sağlanır:teytey:tuanayım lokman hekimim kabızlık için ne yapcam kayısıdan başkaaaaaaaaaaaaaaa
Cnm benim,genelde sağlıklı ve çok hareketli olduğu zaman spermler,tüpü aşıp,uterusun içine yerleşiyor,ama tüpte takılı kalırsa,ilerleyemiyor ve dış gebelik oluyor...kızlar kistipisti olanlar soğan kürü yapın hayıt için doktor bana ilaçmı aldın yumurtalarını geliştirmek için dedi bayağı bir verimliymişim bu ay yaa benim anlayamadığım kocişin o hareketsiz dumur spermler tüpe kadar nasıl çıktı yaa :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?