Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tuanay ben ne zaman aman buda olmadı buna da şükür desem o olur geçen kimyasala aman şükür dış gebelik olmadı dedim oda oldu yani ben olumlu olsamda buluyor olmasamda buluyor ters giden aşılamada aman en azından yumurtam ilaca cevap veriyor diyordum bir sonraki tedavilerde vermedi anacım çekim yassası bende işlemiyor ne yapsamda ne yapmasamda sonuç boka sarıyor konu bebekse ama yüreğimin derinliklerindende biliyorum hepsi geçecek ve sağlıklı bebişimi kucağıma alacağım ve herşeyi unutacağım

Seremts iyiyim ben de,ders çalışmaya çalışmaktan ve çalışmayınca duyduğum vicdan azabından bayılmak üzereyim....

canım kpss hazırlanıyon dimi sen Allah yardımcın olsun nasıl bir illettir o evreler iyi bilirim

ben ultrasonla bakıldııgnı kacırmısım canım ondan anlayamadm basta
en azından spontan olmasına şükretmeliyiz şu aşamada ki daha az zararla kurtulmuş olasın
geçicek gidecek bugünler de inşallah çok fazla agrın sızın olmadan iyileşirsin hemen

doktorumda değer 4000 ne kadar çıkmış onunki çok zormuş ki regline bir hata önceden yakalamış oda 5 gebelik yaşamış ikisi dış biri kimyasal ilki aşk çocuğuymuş kocişiyle yaşadığı aldırmak zorunda kalmış öbürüde 10. ayda düşmüş sonra bütün bunları atlatamayıp kocişi ile boşanmış

valla yukarıda yazdıklarımdan bir bok anlarsanız tebrik ederim sizi yuh bukadarmı boktan cümle kurulur

tuanay sermest nbnh hg fıstıklar nasılsınız

hoşbulduk canımm nasılsınnn bugün keyifler nasıl memon kendine geldi mi:)

Burpcum,bak son kez söylüyorum,Ağustosta hamilesin.....

insallahhh Allahın izniyle bence de yakındır vakit
bana ne geciyor icinden ermiş bacı

o zaman olumsuz düsünceleri at kafandan ihtimallerde hep pozitifleri düşün burpcum
demek ki biraz da biz cagrıyoruz düşüncelermizle korktugun basına gelirmis hesabı
iyi düşünelim iyi olsun bundan sonra tatlım

o da zor aşamalardan geçmiş desene herkesin hayatı ayrı bir imtihan işte

valla yukarıda yazdıklarımdan bir bok anlarsanız tebrik ederim sizi yuh bukadarmı boktan cümle kurulur

olsun canım benim biz anlıyoruz birbirimizi
takma kafana gayet normal cümle düzenine bakcak değilsin ay

Her Şeyin Mevsimi,Her Amacın Bir Zamanı Vardır.Doğma Zamanı,Ölme Zamanı,Ekme Zamanı ve Ektiğini Biçme Zamanı. Allah Her Şeyi Zamanında Güzel Olacak Şekilde Yarattı

tuanayım ağustosta hamile kalayım ama sonucada hayırlısıyla varayım artık bu işlerde pazarlığa tabiyim :))))))))))))))))))

kızlar kistipisti olanlar soğan kürü yapın hayıt için doktor bana ilaçmı aldın yumurtalarını geliştirmek için dedi bayağı bir verimliymişim bu ay yaa benim anlayamadığım kocişin o hareketsiz dumur spermler tüpe kadar nasıl çıktı yaa :)))))))))

tuanayım lokman hekimim kabızlık için ne yapcam kayısıdan başkaaaaaaaaaaaaaaa
5 adet kadar kurutulmuş incir 1 bardak kadar sıcak suda ortalama 2 saat kadar bekletilir ve geceleri yatmadan önce suyu çeken incirler yenir ve geriye kalan su da arkasından içilir. Bu kür 4 haftaya yakın bir süre devam ettirildiği zaman kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Bu kür sayesinde mide bağırsakta bulunan tüm kalıntılar ve balgamlar temizlenir ve rahat çalışmaları sağlanır:teytey:

bundan sonra römork yumurta geliştireceğim bizim ev (annemlerin) boğazda hep görürüm gemiler geçerken römork onlara eşlik eder bende römork yumurta geliştireceğimki tüpte yerleşmesin mallarda rahme düşsünler

Cnm benim,genelde sağlıklı ve çok hareketli olduğu zaman spermler,tüpü aşıp,uterusun içine yerleşiyor,ama tüpte takılı kalırsa,ilerleyemiyor ve dış gebelik oluyor...

burp cum dış gebeliktede kendiliğinden mi düşürmeni bekliyorlar ilaç falan vermedi mi yine
benimde sağ tüpümün açık olup olmadığı belli değil ya aşılamalarda bende dış gebelik olur diye çok korkmuştum

ulen sevim ye ye katmerleri kabızlık için napiiim len bağırsaklarda katmer olmuş bak anacım dut var sizin bahçede ye dutu üzerinede süt mısır lüple üzerine bir bardak su ve bir bardak süt tamamdırrrr seni tutabilene aşkolsun yada daha mantıklı tuanayım aktarımın tarifi denersin bbenimki muzur meşriyat tarif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…