NBNH benim sınav giriş belgem hala gelmedi
5 adet kadar kurutulmuş incir 1 bardak kadar sıcak suda ortalama 2 saat kadar bekletilir ve geceleri yatmadan önce suyu çeken incirler yenir ve geriye kalan su da arkasından içilir. Bu kür 4 haftaya yakın bir süre devam ettirildiği zaman kabızlık sorununu ortadan kaldırır. Bu kür sayesinde mide bağırsakta bulunan tüm kalıntılar ve balgamlar temizlenir ve rahat çalışmaları sağlanır:teytey:
bundan sonra römork yumurta geliştireceğim bizim ev (annemlerin) boğazda hep görürüm gemiler geçerken römork onlara eşlik eder bende römork yumurta geliştireceğimki tüpte yerleşmesin mallarda rahme düşsünler
Aynen öyle,bizim stresimiz ve her boku bilmemiz,bilemdiklerimizide araştırıp öğrenmemeizden geliyor ne geliyorsa başımıza.Size yemin ediyorum,33 tane kadın-doğum asistanına çalışıyoru,pek çoğundan yumurtlama konusunda daha fazla bilgiye sahibim.Anlatınca onlara şu şöyle,bu böyle diye,ilgiyle dinliyorlar....ne benim yumurta tüpten geçip inebilmiş aşağı ne spermler başarabilmiş doktorum bir tavsiye verdi köylüler hiç birşeyden habersiz kucaklayıp gidiyorlar çocuklarını senin benim gibilerde farkındalıktan strese girip böyle şeyler yaşıyorlar dedi
kızlar bende cmt siye dr dan randevu alabildim gideceğim yani çok ısrar ettiniz sözlerinizi dinliyorum
Karnım acıktı,incir suyumu içtim az önce,bugün 16.gün,geriye kaldı 5 gün.İçim incir,dışım incir....
ne benim yumurta tüpten geçip inebilmiş aşağı ne spermler başarabilmiş doktorum bir tavsiye verdi köylüler hiç birşeyden habersiz kucaklayıp gidiyorlar çocuklarını senin benim gibilerde farkındalıktan strese girip böyle şeyler yaşıyorlar dedi
Sermest,yine mi tavaya et atmakla meşgulsün:)))
Aynen öyle,bizim stresimiz ve her boku bilmemiz,bilemdiklerimizide araştırıp öğrenmemeizden geliyor ne geliyorsa başımıza.Size yemin ediyorum,33 tane kadın-doğum asistanına çalışıyoru,pek çoğundan yumurtlama konusunda daha fazla bilgiye sahibim.Anlatınca onlara şu şöyle,bu böyle diye,ilgiyle dinliyorlar....
sermest çünkü benim mal yumurtalar rahme düşeceklerine tüpte yerleşmişler benim kocamın mal spermleride çok marifetliler ya gitmiş orada haklamış o mal yumurtaları
Sermest,her gün 1 fincan sıcak suya,bir tatlı kaşığı badem yağı,hüplet bakalım ne oluyor,o zaman konuşalım:))
sermestcim başının ağrısı nasıl oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?