Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende cmt siye dr dan randevu alabildim gideceğim yani çok ısrar ettiniz sözlerinizi dinliyorum

Karnım acıktı,incir suyumu içtim az önce,bugün 16.gün,geriye kaldı 5 gün.ıçim incir,dışım incir....

ne benim yumurta tüpten geçip inebilmiş aşağı ne spermler başarabilmiş doktorum bir tavsiye verdi köylüler hiç birşeyden habersiz kucaklayıp gidiyorlar çocuklarını senin benim gibilerde farkındalıktan strese girip böyle şeyler yaşıyorlar dedi

tuanayım ben senelerdim kabızlık cekiyorum alıstım artık
denemediğim yöntem kalmamıştı bu söylediğin de dahil
bana hiçbiri fayda etmiyor artık kronikleşti
zaten bende ibs sendromu var

ilahi burp nerden aklına geldi bu benzetme şimdi
ama böyle bişeyin imkanı olsa süper olurmuş cidden:)=

tuanay hiçdert etme sınavdan bir gün önce git osym bürosundan al canım aa izmirde varmı bak onu bilmiiiim ama vardır orasıda büyükşehir

Aynen öyle,bizim stresimiz ve her boku bilmemiz,bilemdiklerimizide araştırıp öğrenmemeizden geliyor ne geliyorsa başımıza.Size yemin ediyorum,33 tane kadın-doğum asistanına çalışıyoru,pek çoğundan yumurtlama konusunda daha fazla bilgiye sahibim.Anlatınca onlara şu şöyle,bu böyle diye,ilgiyle dinliyorlar....

sermest çünkü benim mal yumurtalar rahme düşeceklerine tüpte yerleşmişler benim kocamın mal spermleride çok marifetliler ya gitmiş orada haklamış o mal yumurtaları

kızlar bende cmt siye dr dan randevu alabildim gideceğim yani çok ısrar ettiniz sözlerinizi dinliyorum

git canım ihmal etme güzel haberlerle gelirsin insallah

Karnım acıktı,incir suyumu içtim az önce,bugün 16.gün,geriye kaldı 5 gün.İçim incir,dışım incir....

sen yapabıldın kürü bu ay ne güzel
ben gene sınıfta kaldım

kesinlikle dogru söylüyor
bazen cehalet daha güzel inan ki

Sermest,yine mi tavaya et atmakla meşgulsün:)))

yok canım bugün sebze günümdü yemeği yiyeli çok oldu
dalmışım öyle baska topiklere

incir suyu güzel ama çok tatlı benim sevmiştim soğan küründen sonra
az kalmış tuanaycım sabret

keşke bilmez olaydık tuanay bizde keyfimizden öğrenmedik malesef başa gelen çekildi yaşadıkça öğrendik şimdi bende ektopik gebelik uzmanı oldum

Sermest,her gün 1 fincan sıcak suya,bir tatlı kaşığı badem yağı,hüplet bakalım ne oluyor,o zaman konuşalım:))

seni dinlememek mümkün mu doktorum civanım benim:)

sermest çünkü benim mal yumurtalar rahme düşeceklerine tüpte yerleşmişler benim kocamın mal spermleride çok marifetliler ya gitmiş orada haklamış o mal yumurtaları

kız mal deyip küstürtme temelli kendine
bu sefer iyi çalışmamıslar derslerine sadece o kadar
bir musibet bin nasihatten iyiymiş
bidahakine tam adrese teslim olacak hersey insallah

ya en çok tam 5 kere betahcg sonucu söyleyen laborantlar hamilesiniz çoşkusuyla bana cevap verdiler bende durumu bildiğim için en odunundan bana mail atın dedim

Sermest,her gün 1 fincan sıcak suya,bir tatlı kaşığı badem yağı,hüplet bakalım ne oluyor,o zaman konuşalım:))

ay yok canım benim almayayım
zira şu sıralar glukhopage ziyadesiyle yetiyor o mevzudakaydirigubbakcemile3

sermestcim başının ağrısı nasıl oldu canım

canım bi geliyy bi gidiyy
temelli gidemedi bir meret çözemedm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…