Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy sevim hemde ne pis oldum anlatamam diyorum ya 2 gün önce silip süpürdüğüm ev kirli gibi geliyor,ben bitlendim hatta koktum gibi geliyor((
aaa kaynanan çok ayıp ediyor öğrenipte aramıyorsa o ne demek ya en mutlu gününde...

bende kaçar ama melek yokmu iki gündür nurside yok mavim mide bulantısından kabızlık daha kötüüüüüüü

oo ben ravaniyi yapna akadar millet gelip gitmiş bile
,öptüm herkesi bende çıktııım
dilşadcım iyi düşün iyi olsun
nbnh cim sınava az kaldı stres basmıştır benimde çıkıp para yatırmam alzıma ma zor geliyor eylüldeki sınav için
yarın çıkarım artık zaten songün yarın

selam kızlar baş ağrınız bana geçti akşam giremedim
bu akşam da eşimin arkadaşları gelecekler çaya
yine çok gelemem onlarda 5-6 sene önce tüp bebek yaptılar sorunu tam bilmyorum ama erkek kaynaklı
neyse oğulları olmuş geçen sene doğal yolla hamile kalmış ve bi kızı oldu:))))
kafasından çıkarınca hemen hamile kamış yani:)))))
belki biz de öyle oluruz

topik tatlı manyağı olmuş ilginçtir canım istemedi
tatlı yemiyoom ya
ekşi yiyip ayşe mi çıkartacam neddir gerçi ekşi de istemiyo canım

seviiiim anam 9 ay napacan sen böyle???
neyse ilk 3 ay geçsin normal hayatına dönersin

deniiz adresi aldım geliyorum şekerim:))))
öyle açık açık yazmayın parçaları birleştiren biri olabilir sıkıntı olmasın sonra

kızlar kafayı yememek için evden çıkıyorum ablamla sinemaya falan gideceğiz dönünce görüşürüz

nursim geldin mi????
bu ara göremiyorum seni pek
geçti mi bel ağrın????
ben de kaçıyorum kızlar görüşürüz sonra

bravo valla .bend eyok konusunda iyiyimdir eşim bir yere çıkamdan tasası başlar nasıl gideceğiz bilmiyoruz diye..biz olmasak ne yapacaklar bilmiyorum:))
sen oldun bile canım:))
inşallah darısı bizim başımıza böyle haberler duydukça daha mutlu oluyorum
sağlıklı olsun da ayşe hakkkı farketmez:)
deniiz adresi aldım geliyorum şekerim:))))
öyle açık açık yazmayın parçaları birleştiren biri olabilir sıkıntı olmasın sonra
amaaan birleştirsinler hiç umrumda değil valla
kınayanın kendi aşına versin
kızlar kafayı yememek için evden çıkıyorum ablamla sinemaya falan gideceğiz dönünce görüşürüz
çık canım kafanı dağıt iyi gelir
biraz düşüncelerden kurtulursun
ben geldim herkes kacmıs bende aksam yazılanları okurum artık
basım hala agrıyor

allah allah havalardan mıdır nedir herkesin başağrısı var ya dikkat edin kendinize
nursimin de bel ağrısı geçseydi..inşallah 3 aydan sonra geçer nursimcim

evet gördüm canım ilk sayfada listeyi tabi o liste çoktan değişmiştir şimdi.:))

aslında bu listenin hikayesi farklı daha 2 gün önce oluşturuldu :)) denizim yaptığı dualar allah katında kabul oldu şükür bizde bu nedenle güçlerimizi birleştirelim rabbime daha çok dua gönderelim dedik aslında buradan çıktı:))):lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…