Rabbim en dogru en hayırlı zamanda kavuşturucaktır bizleri meleklerımıze canım çok dua edelim birbirimize.
aaa dilşad biz başlıyoruz hepimize dua okumaya dua listemiz bile var:)))
dualarm sizle sen hep olmuş gibi düşün dilşat
bravo valla .bend eyok konusunda iyiyimdir eşim bir yere çıkamdan tasası başlar nasıl gideceğiz bilmiyoruz diye..biz olmasak ne yapacaklar bilmiyorum:))deniz hatta biz lisedeyken sınıfça safranboluya gitmişliğimiz , bize uzatılan harita ile arkadaşları ve öğretmenlerimi gezdirmişliğim, benim bu zekama güvenen bir de öğretmenimin illa mimar ol diye tutturmuşluğu vardır:)))) hayır ne alakaysa bari rehber ol deseydi birde ingilizce öğretmeni olacak ...
sen oldun bile canım:))selam kızlar baş ağrınız bana geçti akşam giremedim
bu akşam da eşimin arkadaşları gelecekler çaya
yine çok gelemem onlarda 5-6 sene önce tüp bebek yaptılar sorunu tam bilmyorum ama erkek kaynaklı
neyse oğulları olmuş geçen sene doğal yolla hamile kalmış ve bi kızı oldu:))))
kafasından çıkarınca hemen hamile kamış yani:)))))
belki biz de öyle oluruz
sağlıklı olsun da ayşe hakkkı farketmez:)topik tatlı manyağı olmuş ilginçtir canım istemedi
tatlı yemiyoom ya
ekşi yiyip ayşe mi çıkartacam neddir gerçi ekşi de istemiyo canım
seviiiim anam 9 ay napacan sen böyle???
neyse ilk 3 ay geçsin normal hayatına dönersin
amaaan birleştirsinler hiç umrumda değil valladeniiz adresi aldım geliyorum şekerim:))))
öyle açık açık yazmayın parçaları birleştiren biri olabilir sıkıntı olmasın sonra
çık canım kafanı dağıt iyi gelirkızlar kafayı yememek için evden çıkıyorum ablamla sinemaya falan gideceğiz dönünce görüşürüz
ben geldim herkes kacmıs bende aksam yazılanları okurum artık
basım hala agrıyor
evet gördüm canım ilk sayfada listeyi tabi o liste çoktan değişmiştir şimdi.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?