Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ohhh denizim revani yapılmış geliyorum bak:))) afiyet olsun sizlere...
ayy deniz su geldi ama sor ne kadar kaldı 20 dk bu arada hemen mutfağı toparladım , toparladım dediğim makineye attım ama çalışmadı tabi((
zaten su gelsin elde yıkayacağım ya...
sizede afiyet olsun canlarım tuanaya çooooooook selamlarımı ilet...
birdeeeeeeeeee bugünün işini yarına bırakma git yatır bak geç olmasın sonra:)))

mavişim geçmiş olsun canım ya..
allah bereket versin maşallah ne çok gelip giden alllah kesmesin..
demek stres yapmamak önemli olan ... ahh ahh birgün bizde hikayelerimizi anlatacağız böyle işte:)))

geleyim mavişim evimi süpüreyim hemen yettim geliyorummmm....

ama semra hep tatlı yemişti inanma sen böyle şeylere ya hayırlısı neyse o olsun canım....

ayyy deniz benimkide aynıdır yer yön bilmez bence dikkatsizler ve bize güveniyorlar ondan .. hatta başımdan geçen gülünç bi olayı anlatayım.. eşimle ankarada ilk defa geziyoruz izmir caddesinin oradaki köprüden o gün belki 4. geçişimiz ve eşim bana ne demiş olabilir.. aaa aşkım burası çok güzelmiş neden daha önce gelmedik:)))

söylerim canım
şimdi konuştuk eşiyle hastaneden çıkmışlar boyun fıtığı değilmiş kas sıkışmasıymış ilça boyunluk vermişler onu eve bırakacak sonra gelecek.))

canım hiç istemiyor özleeeem
yarın zaten annemi almaya gideceğim garaja önce bankaya giderim
hoş çalışan yok girsemde ne olacak ama işte eşimde gir belli olmaz diyor..

özleeem komikmiş gerçekten adamlar dalgın anacaım..
ya ben burdyım yemek karıştırıp geliyorum mutfağa gidip geliyorum
semizotu yaptım prinçli ıspanak gibi yanına ne yapayım?

özlem su geldı acensiz kaçtın topik açık kaldı
yaa hadi ne pişircem yanına doymaz benimki

denizim teşekkür ederim canım.. ayy kıyamam ya geçmiş olsun ayşenime... ohh bol bol sohbet edin hadi bakalım...
öyle deme canım ya herşey bir nasip değil mi belli mi olur sınav belki senin nasibin...

evet ya bu adamlar neden böyle:)))
ohhh ne güzel semizotunu bende çok severim ya... valla yanına ne istersen yap makarna falanda olur bence ama ağır soslu olmasın peynirli falan olur, biz erişteye ceviz falanda koyarız dene istersen memnun kalırsın:))

canım tabi makine yıkasın bende öyle yapıyorum ama su gelince hemen gidiyor makineyi beklemek şu ara olmaz tatile gideceğim ya bulaşık bırakmayayım ,kokmasın diye elde yıkayacağım ...

yok canım ya ne suyu hala yok kaşınmaya baçladım bilemiyorum yani:)))
ha ben gitmedim elektrikler gitti:)))
offffffff offf muş'tan kurtulayım derken böyle bir yere geldik ya((

hmm anladım canım ya cumartesi dimi yolculuk
valla senden ses çıkmayınca bir koşu mercimek çorbası koydum ocağa
makarna eveli gün yamıştım dün akşam yemekte de iş yerind emakarna varmış ondan belirsizlik yaşadım ama çorba iyi

ohhh ne güzel canım mercimekte iyi olur en sevdiğim çorba... bende de dünden kalanlar var bu akşama..

allah kolaylık versin canım ya aşağıda görünüyorn elektrik gitsede böyle gücün var topikte özlemcim:))
ben yarın cuma saati tuanaya başlayacağım
sende sular gelince başlarsın:))
ben kaçtım canım gelirim yine inşallah hemen gelir suyun

çok güçlüyüm çoooooooooook.... sinir katsayımın faydası vardır belki:)))
bende başlayacağım 1 günde bitireceğim valla ne olur ne olmaz:))) ay bir başlasam...
yok ya ben sudan ümidimi kestim artık gece bile yok ya burası nasıl bir yer ya....
iyi hadi bende kaçtım... kolay gelsin canım...

kızlar kaynatmışsınız okuyamadım yine bu sıralar beni affedin içimde rahat etmiyor okuyamayınca ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…