2011 Ağustos Anneleri Göbek Şov Başlasın

hehe çok şirin bi göbişin var cnm....

çok güzel çıkmışsın canım maşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sankı erkek gıbı göbüşün ama tabı sağlıklısı

sagolun kizlar :) valla cinsiyetini daha bilmiyoruz benimde icime erkekmis gibi doguyo ama insallah haftaya kontrolde ögrenebiliriz hayirlisi neyse o olsun

sagolun kizlar :) valla cinsiyetini daha bilmiyoruz benimde icime erkekmis gibi doguyo ama insallah haftaya kontrolde ögrenebiliriz hayirlisi neyse o olsun

Bana da erkek gibi geldi, sivri gibi karnın, ben 19. haftadayım senin kadar yok karnım, yayvan şekilde yani, yukarı da çıkmadı henüz, göbek gibi duruyo ööle

Eşim de ne zaman büyüyecek senin karnın diyip duruyo :)

kids_go

gobisin cok tatli cikmis canimm

ben de foto cektirdim esime h.sonu.
bilg.a atar atmaz yukerim buraya da

ayy maşallah size, sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah, bu arada kaç kilo aldın merak ettim, bide bana kızmış gibi geldi, hadi bakalım bekliyoruz merakla cinsiyetini :))

:) cnm ben tas catlasa 2,5 kilo aldim zaten zayiftim 50 kilo falandim cok bisey farketmedi ama gögüslerimdeki asiri büyüme üst tarafimi acayip iri gösteriyo alt tarafa bakinca da iki cubuk kraker gibi bacak var :))))))

bakalim kim dogru tahmin edicek insallah gösterir gittgimizde bende cok merak ediyorum. herkesin karni bi olmuyo ama cikar yakinda seninki de bazilarinin erken cikiyo bazilarinin gec benim esim de hareketlerini hissedebilmek icin sabirsizlaniyo :)
kids_go

gobisin cok tatli cikmis canimm

ben de foto cektirdim esime h.sonu.
bilg.a atar atmaz yukerim buraya da

saol cnm. at senin göbisi de bi görelim bakalim :)

çoook şekey:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bana da kızmış gibi geldi, hadi bakalım hayırlısı annesiiii

amin insallah hepimizin valla merakla bekliyorum kiz mi erkek mi diye babamiz erkek istiyo ben kiz bakalim ne olucak :)

maşallah canım. allah korusun içindekini. du bari bende çekip yolliyim.

sagol cnm senin de baya bi belirginlesmis göbisin masallah daha da büyürler insallah :))))

amin insallah hepimizin valla merakla bekliyorum kiz mi erkek mi diye babamiz erkek istiyo ben kiz bakalim ne olucak :)

sagol cnm senin de baya bi belirginlesmis göbisin masallah daha da büyürler insallah :))))

saol canım. seninki benimde içime kız doğdu bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…