kızlar bir arkadaş yazmıştı galiba ama tam hatırlamıyorum uyduruyor olabilirim :)))
yeni mobilyaların kokusu için vanilya kokuyu gideriyor demişti sanki hatırlayan varmı
mobilya geldiğinde onun havalanamsı falan iş uzayacak valla
Arkadaslar, bebek sekerini suslubebekten internetten siparis veren oldu mu? Bir de gittigidiyor da daha da farkli gibi geldi sanki???:44:
kızlaaaaar,
çok üzgünüm,çok mutsuzum,çok hastayım...:dün akşam üzerinden beri kulağım ağrıyordu akşam iyice şiddetlendi kulak kepçeme dokunamıyorum bile gece uyudum ama ağrı hiç dinmedi sabah inadı bırakıp doktora gittim meğer orta kulak iltihabı olmuş!!antibiyotik ile ağrı kesici yazdı doktor.hamileyim kullanamam dedim zararı yok dedi.ordan çıktım aile hekimime gittim kullan daha ilerler zararı yok ilaçların dedi!doktorumu aradım o da kullan dedi!!ağlaya ağlaya yuttum hapları(aylardır her türlü ağrıya katlandım kolladım kendimi nerden çıktı şimdi bu???çok moralim bozuk ya kızıma zararı olursa??
bu da yetmezmiş gibi milli eğitim sadece 10-17 haziran arasını doğum sonrasına ekleyebilirsin dedi!!milli eğitim personeliyim norm fazlasıyım seminer almıcakmışım bu yüzden rapor yalan oldu!!!!
kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??
Canım bende emzirme sütyeni aldım 90 beden ama büyük geldi. Değiştirmesem mi? Daha da mı büyüyecek göğüsler yaaa
bugün arsızlık edip yediğim sınırsız dondurma ve tatlıların sonucu kızım beni box minderine çevirdi:90::90::90:
allah kolaylık versin canım herşey yolunda çıkacak emin ol dualarımız seninle
canım iyi haberlerle gelirsin inşallah. seninle aynıyız biz. benimki tosun paşa oldu. bakalım senin bebiş nasıl:)
canım çok geçmiş olsun. doktorlar kullan demiş bak. stres yapma ilaçları kullan bir an önce düzelir inşallah.
bu arada ben de bugün il milli eğitime gittim. benim kadrom da merkeze 90 km uzaklıkta bi ilçede. ben aralıktan beri merkezde görevlendirme çalışıyorum. bu halimle gidip gelemem, semineri merkezde alsam da doğum sonrasına aktarsam dedim. hayır olmaz mevzuatta öyle bi uygulama yok dediler. biliyorum olmadığını da özel bi durum falan dedim olmaz bu haftayı çalış 1 hafta aktarırsın dediler. eşim de kızdı. hastaneye gittik. doktora iş göremez raporu istiyorum dedim. lanet olsun 1 haftalarını da istemiyorum valla sinir oldum. izne ayrıldım yani artık.
bi de nst ye bağladılar hastanede. idrar tahlili de yaptırdım. çok şükür hepsi temiz çıktı.
öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
daha sonra dr.uma gittim..toplam 5 kilo almışım çok şükür herşey yolunda ödem yok tansiyon normal..ilişki yasak...bebek 2kilo 20 gr olmuş.boyu 44cm..boyuda kilosuda 1 hafta önden gidiyor...24-25 temmuzda doğum bekleniyor..2 hafta sonra tekrar gidicem..sonra 10günde sonra haftada bir gidecekmişim....bizden bukadarrrrrrrrrrrr
öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
daha sonra dr.uma gittim..toplam 5 kilo almışım çok şükür herşey yolunda ödem yok tansiyon normal..ilişki yasak...bebek 2kilo 20 gr olmuş.boyu 44cm..boyuda kilosuda 1 hafta önden gidiyor...24-25 temmuzda doğum bekleniyor..2 hafta sonra tekrar gidicem..sonra 10günde sonra haftada bir gidecekmişim....bizden bukadarrrrrrrrrrrr
selam kizlar
son bi kac gündür giremiyorum biraz islerimiz yogundu. bugünde sinemaya falan gittik 1 saat öncesine kadar hersey cok güzeldi ama esime suan o kadar kizginim ki onu bogabilirimmm
olayi kisaca anlatiyim yoksa catlicam birileriyle paylasmazsam annemle konusuyodum telefonda bebegin ismi icin hala karar veremedik biz esim sagolsun bisey begenmiyo en son gecen gün bi kac tanesini begendigini söyledi bende annemle konusurken söyledim telefonda bugün de annem komsularla konustuk beren ismini begendiler falan derken esim duydu bana bi kizdi ben annemlere daha bisey demedim yok annen komsulara kadar söylemis falan filan diye sanki ben ona aman sakin annenlere begendigimiz koymayi düsündügümüz isimleri söyleme dedimmm cok sinirliyim kizlar coooookkkk
valla bilmiyorum ki senden sonrada birisi daha yazmış işe yarıyor galiba :)))hihihi bunu diyen ben olabilirmiyim acaba
kk da bikaç topiğe yazdımda burayada yazdımmı bilmiyorum bende buradan biyerden duuydum
benimde perşembe mobilyam geliyo ve bende önce silip temizleyip küçük çay tabaklarına vanilya dökmeyi ve kağıtlarınıda içinde bırakmayı düşünüyorum inş en kısa zamanda kokusu giderde güzel kızımın eşyalarını bi an evvel yıkayıp yerleştiririm..
oh ne güzel canım maşallah diyeyim bebişinede :))öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
ohh canım ne güzel perdeyi de hallletmişsin. bebişe de maşallahbenimki de geçen hafta 2230 gr 47 cm di. 2 hafta önden gidiyo tosun paşam
valla bilmiyorum ki senden sonrada birisi daha yazmış işe yarıyor galiba :)))
oh ne güzel canım maşallah diyeyim bebişinede :))
bu arada perdeciler çarşısı nerede bende tül diktiricemde:)
cnmm ohh ne güzel güzel hbrlerle dönmüşsün...
perdenide hemen aldın demek ne güzel
benimde perşembe mobilyam geliyo sonra hemen perdeciye gidicem
bu arada minik cimcimeyede aferin
şey soracam en son kontrolünde kızın kaç haftalıktı ve kaç kilo idi?
tatlım iyice hassaslaştık niye senin suçun olsun.. hastalık senin elinde değil ama stresten kaçmak senin elinde.. daha dikkatli olursun, kendine daha iyi bakarsın bundan sonra ..
canım nolucak bakım çantası dediğinden.. benim kıyafet dışında hiçbişeyim yok daha.. paramız bereketli olsun bi yerden topluca alırız olur ki ağırlaştık çıkamıyoruz kocalara aldırırız, internettten sipariş veriririz..
buarada kızlar haftasonu lcwden kendime bişeyler aldım giyicek şurda 1,5 ayım kaldı işe gelmek için bunlar beni idare eder artık..ilk kez etek ve elbise aldım 4. aydan itiberen giymiyodum.. kendime bakınca biraz moralim düzeldi..
kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??
mrb ben yeni katıldım aranıza.ağustos annesiyim 31 haftalık hamileyimhamileliniz nasıl geçiyor
hamileliği zor geçen varmı
hoşgeldin canım,ft4 nedir anlamadım...aranızda ft4 düşük olup ilaç başlamaya garek yokmuş.ben yerimde duramıyorum boğuluyorum
hiç sorma, bende şu sıcaklara dayanamıyom artık. hele izmirde havalar git gide daha bir bunaltıcı oluyorlar. klimaları açmaya da korkuyorum, üşütürüm falan diye, sonra bide hastalıklarla uğraş. bide hamililikte gerçektende vücüt ısısı baya bir yükseliyormuş. duştan çıkıyorum iki saniye sonra üzerimden resmen sular akıyor. hayatımda böyle bir şey olmadım.gece uykusuzlukları başladı artık bide havalarda çok sıcak bunaltıyo insanı
odanız hayırlı olsun canım pembiş pembiş çok tatlı olmuştur kesin fotoları bekliyoruz canım:)))
canım izne çıkıyosun artık bol dinlen sende ayaklarını uzak keyfine bak
bende dün oy verirken ayakta kaldım 10 kişi kadar bekledik herkes bi yerlere oturmuş yer verende yok
zaten sancım vardı 10 dk ayakta kalmak beni resmen mahvetti yine baskı yaptı düşücek gibi hissettim yine( eve zor gelip uzattım ayaklarımı
oh, maşallah oğluşuna. bakıyom bizim bıdıklar yavaş yavaş büyüyorlar. bide doğumdan sonra asıl büyüdüklerini görmek var.merhaba kızlar nasılsınız umarım meleklerinizde sizlerde iyisinizdir.
cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı.oğluşum 1.420 gr olmuş.
annesine yüzünü göstermedi ama elleriyle kapatıyordu yaramaz şey.
özel bölgemde ağrı vardı doktor idrar tahlili istedi malesef enfeksiyon çıktı ilaç verdi.haftaya tekrar tahlil istedi.
ya bide ben 14 kilo aldım.doktor çok fazla buldu.artık diyetisyenle devam et çok kilo aldın dedi.
halbuki baya dikkat ediyorum sabahları 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum.öğle ve akşam ekmek yemiyorum.aburu cuburuda kestim.
meyve yiyorum bol bol.yürüyüşte yapıyorum günde 1 saat kadar.daha ne yapayım yahu
ya bide kızlar benim karnımda çatlaklr oluşmaya başladı sizlerde oldumu? ne kullanıyorsunuz?
ben badem yağı ve bebe yağı kullanıyorum ama işe yaramıyor
şimdilik bizden haberler böyle
valla, ben normalde 80-85 kullanıyordum ama hamililikte 90na geçtim. emzirme sütyeni henüz almadım ama numarası ne olacağını hayal bile edemiyom:44:bu arada, ben henüz hamilelik pantolanlara ve eteklere geçmedim. hamilikten öncesi olan pantolanları henüz üzerime oluyor. zaten hep düşük bel giyerdim ama bu ay bir iki tane almaya düşünüyom. tek sorun kısa boylu olduğum için gebe pantolanlar üzerimde acayip şekilde duruyor. ama bir şekilde giymek zorundayımArkadaslar, bebek arabasi konusulmus yine... ben de o kadar baktiktan sonra Graco'nun travel setini aldik. Yeni modelinde uzerinde pembe, turkuaz cicekleri var. Ustu bebek alti degistirme yeri alti da cekmeceli bir dolap da aldik. Bir de yatirilabilen, oturtulabilen ve sallanan bir ana kucagi aldik, uzerinde de sallanan minik hayvanciklar var. Evin icinde ben nereye gidersem onunla dolastirmayi dusunuyorum.
Son ayda gugusler daha da buyuyormus, ben de 1-2 beden buyuk emzirme sutyenleri almistim, acaba simdi biraz daha buyugunu de mi alsam diye dusunmeye basladim.:26: Siz kac beden buyuk aldiniz? Bu arada gebeligin basindaki hamile pantolonlari artik olmuyor, gobis de buyudu....
canım, çok geçmiş olsun. ya, bizim bu başımıza gelenler neden ille bu dönemde oluyor ki. bende geçenlerde yazmıştım, kaktüsün üstüne bastım. o zaman çok takmadım ama şimdi şiştiğini fark ediyom. da, vücüt atar diye yine bekliyom. ama iltihab çok daha önemli bir olay çünkü bebeğide etkiliyebilir, ondan sen antibiyotiği yine kullansan daha iyi olur. zaten burda hamilikte kullanan çok vardı. hem doktorun söylemiş. bu arada, çok geçmiş olsunkızlaaaaar,
çok üzgünüm,çok mutsuzum,çok hastayım...:dün akşam üzerinden beri kulağım ağrıyordu akşam iyice şiddetlendi kulak kepçeme dokunamıyorum bile gece uyudum ama ağrı hiç dinmedi sabah inadı bırakıp doktora gittim meğer orta kulak iltihabı olmuş!!antibiyotik ile ağrı kesici yazdı doktor.hamileyim kullanamam dedim zararı yok dedi.ordan çıktım aile hekimime gittim kullan daha ilerler zararı yok ilaçların dedi!doktorumu aradım o da kullan dedi!!ağlaya ağlaya yuttum hapları(aylardır her türlü ağrıya katlandım kolladım kendimi nerden çıktı şimdi bu???çok moralim bozuk ya kızıma zararı olursa??
bu da yetmezmiş gibi milli eğitim sadece 10-17 haziran arasını doğum sonrasına ekleyebilirsin dedi!!milli eğitim personeliyim norm fazlasıyım seminer almıcakmışım bu yüzden rapor yalan oldu!!!!
hoş geldin. bebeğin cinsiyeti ne? isimde karar verdiniz mi? bide sağlılkla kucağına alırsın inş.mrb ben yeni katıldım aranıza.ağustos annesiyim 31 haftalık hamileyimhamileliniz nasıl geçiyor
güle güle kullanırsınız inş. zaten halını çok beğenmiştim. hem sen odaya uyar mı diye düşünüyordun, perdenin aynı tarz çıkması iyi oldu. bebeğinede maşallah. kız sen onu neyle besliyon ona göre bende kızımı besleyim:) baksana, maşallahısı var. hem boy hem kilo. hep böyle sorunsuz olur inş.öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
ay, o isim konusuda zaten ayrı bir dert. bizde eşimle daha sevgiliyken ilerde çocuğumuz olursa Deniz adını koyarız diye düşünmüştük, ondan hamile kaldığımdan beri onu hiç düşünmedik ama sonra kayınvalidem ismi Deniz koymaya düşündüğümüzü söyleyince, yüz ifadeyle beğenmediğini göstermekle birlikte ay bu ismi koymaya nerden aklınıza geldi demiz miselam kizlar
son bi kac gündür giremiyorum biraz islerimiz yogundu. bugünde sinemaya falan gittik 1 saat öncesine kadar hersey cok güzeldi ama esime suan o kadar kizginim ki onu bogabilirimmm
olayi kisaca anlatiyim yoksa catlicam birileriyle paylasmazsam annemle konusuyodum telefonda bebegin ismi icin hala karar veremedik biz esim sagolsun bisey begenmiyo en son gecen gün bi kac tanesini begendigini söyledi bende annemle konusurken söyledim telefonda bugün de annem komsularla konustuk beren ismini begendiler falan derken esim duydu bana bi kizdi ben annemlere daha bisey demedim yok annen komsulara kadar söylemis falan filan diye sanki ben ona aman sakin annenlere begendigimiz koymayi düsündügümüz isimleri söyleme dedimmm cok sinirliyim kizlar coooookkkk
aa hamile eteği lcw de varmı,bende ne zamandır arıyorum,hamile giyim mağazalarında felaket pahalı oluyo...var canım ççok özellikli bişey değil ama kullanışlı geldi. pantalonların etek versiyonu spor tarzda.. ankarada hava serin giyemedim daha .. fotomu çöekip koyayım koca göbüşş görün..
Kızlar günaydın...
Dün beni sağlık ocağından aradılar. Kan testleri yapılacakmış. Birazdan gidicem kan vermeye.
Çok ilgili bir hemşirem var
günaydın canım.. ne testiymiş ki bunlar? hadi git gel güzel çıkar inş. sonuçların
günaydınnnn hanımlarrrrr
günaydın canım.. ne testiymiş ki bunlar? hadi git gel güzel çıkar inş. sonuçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?