2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hihihi bunu diyen ben olabilirmiyim acaba
kk da bikaç topiğe yazdımda burayada yazdımmı bilmiyorum bende buradan biyerden duuydum
benimde perşembe mobilyam geliyo ve bende önce silip temizleyip küçük çay tabaklarına vanilya dökmeyi ve kağıtlarınıda içinde bırakmayı düşünüyorum inş en kısa zamanda kokusu giderde güzel kızımın eşyalarını bi an evvel yıkayıp yerleştiririm..

bugün arsızlık edip yediğim sınırsız dondurma ve tatlıların sonucu kızım beni box minderine çevirdi:90::90::90:

Arkadaslar, bebek sekerini suslubebekten internetten siparis veren oldu mu? Bir de gittigidiyor da daha da farkli gibi geldi sanki???:44:

canım bende gittigidiyordan vermeyi düşünüyorum.kelebekli bir model var çok hoşuma gitti.fiyatlarıda oldukça uygun.50 bebek şekeri sepet +kapı süsü 80 tl civarı bişeydi.

bu arada emzirme sütyenini netten nerden sipariş verebilirim? mark & spencer arıyodum nette online satışını bulamadım.önerebileceğiniz kullanışlı bir marka var mı?yaşadığım yerdeki dükkanlardakileri beğenmedim.

kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??

Hamile hastalarıma ilaç yazarken hep ben rahat olurdum " ya niye bu kadar takılıyorlar" derdim ki hamile kalınca anladım hassasiyetin sebebini.Çok haklılarmış dedim.Başağrılarıyla cebelleşip zararsız olduğunu bilsem de almadım ağrı kesici.İçiniz ferah olsun,ilaçlarınız B grubunde yani gebelerde kullanılabilir ama dikkatli araştırınca zaten normal kullanım için de A grubu yani %100 guvenlı ilaç yok.Yani kullanılabilecek en masum ilaçlar bunlar.Ben daha 12.haftamda ağır bir solunum yolu enfeksiyonu geçirdim ve ülke çapında bilinen M...L P...K hastanesinin sayın uzaman dr.u iyisin diyip eve yolladı.Ben iyileşmek yerine nefes alamaz oldum ,nefesim kesiliyordu öksürmekten .başka bir dr.a gittim zatüre başlangıcı dedi zaman kaybettik diye de çok kızdı meslektaşına.Kendi dr.um dışında bir kaç dr.a daha danışıp kullandım ilaçlarımı zira enfeksiyon çok daha zararlı bebişe.Ayrıca kuzenim içimi rahatlatı(hemşirelik myo.da öğretim görevlisi ebeleri eğitiyor i)hamileliğinde benim kadar hasta olup ilaç kullanan yoktur dedi.Maşallah oğlu 6 yaşında sorunsuz çok şükür.Bizde 30.haftadayız ve bir sıkıntımız yok.Son olarak ilaçlardan augmentin mutlaka-şikayetin geçse bile- verilen dozu bitene kadar kullanılmalı.Ama parol semptomatik yani ateşin yükselmediği sürece seni rahatlatmak amaçlı tedavi edici özellik yok gibi.Yani bir kaç gün sonra ağrın azalırsa ve ateşinde yoksa kesilebilir.Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Canım bende emzirme sütyeni aldım 90 beden ama büyük geldi. Değiştirmesem mi? Daha da mı büyüyecek göğüsler yaaa

Canım bence değiştirme, çünkü göğüsler süt dolacak malum, hiç bir yere sığmayacak diyorlar. Ben de 90 aldım, biraz büyük ama annem iyi yapmışsın dedi, hem çok sıkması süt üretimi açısından da iyi değilmiş, ben öyle duydum:)

allah kolaylık versin canım herşey yolunda çıkacak emin ol dualarımız seninle

kızlar hayırlı haberlerle geldim şimdi alta yazıcam..az sonra

öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.

daha sonra dr.uma gittim..toplam 5 kilo almışım çok şükür herşey yolunda ödem yok tansiyon normal..ilişki yasak...bebek 2kilo 20 gr olmuş.boyu 44cm..boyuda kilosuda 1 hafta önden gidiyor...24-25 temmuzda doğum bekleniyor..2 hafta sonra tekrar gidicem..sonra 10günde sonra haftada bir gidecekmişim....bizden bukadarrrrrrrrrrrr

Merhaba güzel anneler nasıslınız?
Geçen sene bu zamanlar bede sizin gibi ağustos annesiydim. 5 ağustosta kızım Neva'yı dünyaya getirdim. Şimdi de 2.meleğim bizimle olmaya hazırlanıyor bakalım.
Mobilya alan arkadaşlara tavsiyemdir.
Ben de mobilyamı maskodan aldım. İlk geldiğinde 1 hafta havalandırdım kapakları açıp. Sonra yumoşlu su ile her yerini sildim. Sonrada her karta ufak kaselerle vanilya koydum. İnanın kokusunu alıyor.
Vanilya cazip gelmezse gfözünüze,havuzlu han içerisinde en alt katta mağazalarda koku giderici sabun gibi malzemeler var. Koyuyorsunuz o da kokusunu alıyor. Ben kullanmadım ama tavsiye eden arkadaşlarım oldu. Bilginize...

cnmm ohh ne güzel güzel hbrlerle dönmüşsün...
perdenide hemen aldın demek ne güzel
benimde perşembe mobilyam geliyo sonra hemen perdeciye gidicem
bu arada minik cimcimeyede aferin
şey soracam en son kontrolünde kızın kaç haftalıktı ve kaç kilo idi?

selam kizlar

son bi kac gündür giremiyorum biraz islerimiz yogundu. bugünde sinemaya falan gittik 1 saat öncesine kadar hersey cok güzeldi ama esime suan o kadar kizginim ki onu bogabilirimmm

olayi kisaca anlatiyim yoksa catlicam birileriyle paylasmazsam annemle konusuyodum telefonda bebegin ismi icin hala karar veremedik biz esim sagolsun bisey begenmiyo en son gecen gün bi kac tanesini begendigini söyledi bende annemle konusurken söyledim telefonda bugün de annem komsularla konustuk beren ismini begendiler falan derken esim duydu bana bi kizdi ben annemlere daha bisey demedim yok annen komsulara kadar söylemis falan filan diye sanki ben ona aman sakin annenlere begendigimiz koymayi düsündügümüz isimleri söyleme dedimmm cok sinirliyim kizlar coooookkkk

ohh canım ne güzel perdeyi de hallletmişsin. bebişe de maşallah benimki de geçen hafta 2230 gr 47 cm di. 2 hafta önden gidiyo tosun paşam

bizde 30.haftadayız eşim koyacaktı ismi ama hala birşey söylediği yok, sürekli sormak da istemiyorum.birkaç isim var aklımızda ama belirlenmedi.

valla bilmiyorum ki senden sonrada birisi daha yazmış işe yarıyor galiba :)))
oh ne güzel canım maşallah diyeyim bebişinede :))
bu arada perdeciler çarşısı nerede bende tül diktiricemde:)

ohh canım ne güzel perdeyi de hallletmişsin. bebişe de maşallah benimki de geçen hafta 2230 gr 47 cm di. 2 hafta önden gidiyo tosun paşam

maşallah sizede canım...doğum nezaman?

valla bilmiyorum ki senden sonrada birisi daha yazmış işe yarıyor galiba :)))

oh ne güzel canım maşallah diyeyim bebişinede :))
bu arada perdeciler çarşısı nerede bende tül diktiricemde:)

teşekkür ederiz...zeytinburnunda canım..

canım boy ve kilo yazan yerde vardı 7.sayfada ama unuttum.. 1400grdı ama 28+ 5 ti sanırım...

aa hamile eteği lcw de varmı,bende ne zamandır arıyorum,hamile giyim mağazalarında felaket pahalı oluyo...
kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??

ikisinide kullandım,augm...sinüzit oldum kullandım,parolde zaten arada kullanırım halaa..

mrb ben yeni katıldım aranıza.ağustos annesiyim 31 haftalık hamileyim hamileliniz nasıl geçiyor

hamileliği zor geçen varmı

aranızda ft4 düşük olup ilaç başlamaya garek yokmuş.ben yerimde duramıyorum boğuluyorum
hoşgeldin canım,ft4 nedir anlamadım...

hiç sorma, bende şu sıcaklara dayanamıyom artık. hele izmirde havalar git gide daha bir bunaltıcı oluyorlar. klimaları açmaya da korkuyorum, üşütürüm falan diye, sonra bide hastalıklarla uğraş. bide hamililikte gerçektende vücüt ısısı baya bir yükseliyormuş. duştan çıkıyorum iki saniye sonra üzerimden resmen sular akıyor. hayatımda böyle bir şey olmadım.
yer verme konusunda da haklısın. millet çok garip oldu. metroda otobüslerde millet yüzüne baka baka oturmaya devam ediyor. hele geçenlerde ben urlaya otobüsle gitmeye karar verdim, pişman oldum. zaten otobüs tıklım tıklım, bide yol uzun, üstelik fici bir trafik vardı. 1 saatten fazlası ayakta geçirdim. bir kişi bile kalkmaz mı en sonda otobüs şoförü sinirlenip insanlara söylenmeye başladı ama sadece bir kişi kalktı yer verdi. o da zaten bayandı. erkeklerin popaları galiba daha ağır basıyordu sinirden çatlamıştım. ayaklarımda felaket bir şekilde şişmişti. ondan insan artık beklemiyor

oh, maşallah oğluşuna. bakıyom bizim bıdıklar yavaş yavaş büyüyorlar. bide doğumdan sonra asıl büyüdüklerini görmek var.
göbeğimde çatlağım henüz yok ama ğöğüslerde biraz var. bende lansinohla bebe yağını kullanıyom ama kesinlikle herşey vücüt yapısından kaynaklanıyor

valla, ben normalde 80-85 kullanıyordum ama hamililikte 90na geçtim. emzirme sütyeni henüz almadım ama numarası ne olacağını hayal bile edemiyom:44:bu arada, ben henüz hamilelik pantolanlara ve eteklere geçmedim. hamilikten öncesi olan pantolanları henüz üzerime oluyor. zaten hep düşük bel giyerdim ama bu ay bir iki tane almaya düşünüyom. tek sorun kısa boylu olduğum için gebe pantolanlar üzerimde acayip şekilde duruyor. ama bir şekilde giymek zorundayım

canım, çok geçmiş olsun. ya, bizim bu başımıza gelenler neden ille bu dönemde oluyor ki. bende geçenlerde yazmıştım, kaktüsün üstüne bastım. o zaman çok takmadım ama şimdi şiştiğini fark ediyom. da, vücüt atar diye yine bekliyom. ama iltihab çok daha önemli bir olay çünkü bebeğide etkiliyebilir, ondan sen antibiyotiği yine kullansan daha iyi olur. zaten burda hamilikte kullanan çok vardı. hem doktorun söylemiş. bu arada, çok geçmiş olsun
mrb ben yeni katıldım aranıza.ağustos annesiyim 31 haftalık hamileyim hamileliniz nasıl geçiyor
hoş geldin. bebeğin cinsiyeti ne? isimde karar verdiniz mi? bide sağlılkla kucağına alırsın inş.

güle güle kullanırsınız inş. zaten halını çok beğenmiştim. hem sen odaya uyar mı diye düşünüyordun, perdenin aynı tarz çıkması iyi oldu. bebeğinede maşallah. kız sen onu neyle besliyon ona göre bende kızımı besleyim:) baksana, maşallahısı var. hem boy hem kilo. hep böyle sorunsuz olur inş.

ay, o isim konusuda zaten ayrı bir dert. bizde eşimle daha sevgiliyken ilerde çocuğumuz olursa Deniz adını koyarız diye düşünmüştük, ondan hamile kaldığımdan beri onu hiç düşünmedik ama sonra kayınvalidem ismi Deniz koymaya düşündüğümüzü söyleyince, yüz ifadeyle beğenmediğini göstermekle birlikte ay bu ismi koymaya nerden aklınıza geldi demiz mi neymiş herkes koyuyormuş da, bide eski bir isimmiş da. ben yine çok kafama takmadım. aman, o zaten bizim yaptığımızı hiçbirşeyi beğenmez. ama beni sinirlendiren eşimin ondan sonrası ha biri internette isim araştırması. yok bu isim nasıl olur, yok o sim da nasıl olur. sonuçta bu isimde ikimiz çoktan karar vermiştik, şimdi de ne oldu. bir şeyde söylemedim ama içimden birazcık kızdım ona.
senin anneninde komşularına söylemesi gayet normal bir şey. sonuçta şu an onlar bizden daha çok heyecanlılar, bunuda herkesle paylaşmak isterler, bunda kırılacak ne varki. sanki kendi annesi etraftakilere hiçbir şey söylemiyor. istiyorsa kendiside annesine söylesin. bide sonuçta kız çocukları herşeylerini anneleriyle paylaşırlar. geyet normal bir şey. valla, bu erkekler bizim herşeyi çok abartığımızı, sorun ettiğimizi söylerler ama bence onlar daha çok sebepsiz yere sorun çıkartıyorlar. bide herşeye karışmaya çok seviyorlar

Kızlar günaydın...

Dün beni sağlık ocağından aradılar. Kan testleri yapılacakmış. Birazdan gidicem kan vermeye.

Çok ilgili bir hemşirem var

günaydınnnn hanımlarrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…