2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sakın yapma senin suçun değil bu sen üzülünce bebeğin ne hale geliyo onu düşün hastalıktan daha fazla zarar veriyosun ona kendini topla ve daha sakin düşünmeye çalış canım benim üzülme en fazla süreceği 1 hafta bak ben hergün astım için fısfıs alıyorum krize girince çok daha tehlikeli ama bu benim suçum değilki hepimiz kendimizi bugüne kadar korumadığımız kadar koruyoruz ama olacağın önüne geçilmezki üzülme sakın

bu ,lk gün şoku umarım yarına toparlarım...

Canım çopk geçmiş olsun iyileşmeye odaklan bebişin iyi ya ona bak kullan ilaçlarınıda

kizlar bu arada herkes nasil dogum yapacagina karar verdimi?? doktorunuzla konustunuzmu hic?

Hoşgeldin cnm ben ilkini normal yaptım allah izin verirse 2.yi de normal istiyorum daha pek konuşulmamıştır 36.hftdan sonra genelde konuşuyor drlar.

hayır cnm olmaz benimkindede öyle yazıyor ''37.haftaya kadar çalışabilir''

kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??

parol genel aqri kesici ates dusurucu hamilelikte sadece bu ilac verilio bebeqd zarar vermez demisti doktorum diqerink bilmiorum fayda zarar iliskisjne gore karar verilio eger hastaliqin dwmi bebeqd daha cok zarar verecekse ilaca yonlendiriolar

heeeyyyyyooooo ben geldiiimmmm rapor olayı tamamdır :)))) yenimahalle doğum evi yeni adıyla kanuni sultan süleyman d. evi randevumu dün almıştım gittim her yer her yerde yeni taşınmışlar bi sürü boşluk var hastanede ama gebe -jinekoloji katı ana bab gunu (nufuz nasıl artıyor belli oldu ancak korunmasız ilişkiler yani çocuklar ortada kadınlar bi garip erkekler de de var gariplik) neyse soyle bi bakındım sağa sola oturacak yer yok her yer dolu sonra içede oturanları gördüm biri çıksında ben gireyim diye neyse bende geçtim oturdum sekreter ve pratisyenlerdi sanırım öğrenci gibi 2 kişi vardı(bir bayan-bir erkek) sonra iç kısımda sürekli muayene yapan 2 kişi 1kadın 1 erkek
bana sordular ne var dedim rapor 37 ye kadar çalışabilir raporu
bekledim safra böbrek bakılan hamileler i önce aldılar sonra içerdeki iki dr çıktı o pratisyenler beni aldılar muayene ettiler ama hiçç ultrason görüntüsü görmedim onlar gördüler ölçülerimden biri 32+2 çıktı sanırım ordan yırttım yoksa vermezlerdi galiba :))
raporu sekreter yazdı sonra dr n kaşesi gerekti dr arandı geldi kaşeyi bıraktı benim randevu aldığım dr meğer oymuş düşünün kaşe bırakırken gördüm :)))
başhekimliğe onaylattım velhasıl kelam rapor olayım tamamdır :))
kasmay hiç gerek yokmuş valla :)))

kızlar bu şeker kapı süsü falan aldığınız yerlerin nette adresi varsa verirseniz sevinirim ben istanbul dışındayım çok iyi olur
canım burda bazı arkadaşlar da gittigidiyordan baktılar bu şekerlere süslere falan istersen bi bak bide netten arat süslü bebek var bende www.nikahmalzemeleri.com den aldım ama netten değil gidip aldım :)
canım başka bir dr a git devlet hastanesinden yada sgk anlaşmalı özele satını erken söylemeyi dene ama ölçümlerinde 32+ çıkmazsan vermezler ben bugun gittimde 32+2 çıktı bir değerim ordan yırttım da aldım raporu
bilirim senin şimdi nasıl dertlendiğini bende öyleydim çünkü nolucak nolucak diyip duruyosun ama sunu da unutma olmazsa da olmz dünyanın sonu değil ya :)))
ne guzel cnm bnmkı elinden gelse daha gec verecek.insallah mıllı eğitm sorun çıkarmaz ya offf
benim dr mda direk 32 bitiminde diye kestirdi beni gittim devlet hastanesinden aldım valla

oooo canım yaaaa burda kimlerin başına neler geldi bizde kastık kastık son dakka içitk ilaçları ben 3 kez grip oldum 4. de antibiyotik kullandım artık bide artık bebişlerimiz organ gelişimi tammalnadığından bu aylarda hiç bişi olmaz ilk 4 ay riskli zamnlar zaten :)) uzulme iyimi:)??
oooo sefan olsun benimde sıkılırsam gidip bir parça alıyorum kendimi daha iyi hisseidyorum güle güle giy canım :))

cnm sanirim bu ilerden ya da geriden gelme durumu kg ile alakali degil de,
as cevresi, gobek cevresi + uyluk kemigi olcumleri ile alakali

4-5 gun bisey degil cnm gercekten de.
onemli olan o farkin acilmamasi,
o da dinlenmemize bagli

firsat buldukca yat cm soluna

pepperment canim ne oldu sana??
canimm,
kasilmalarim vardi, nst falan cekildi gecen hafta,
simdi iyiyim cok sukur ama 32den sonra calisamicam, izne ayrilicm

sen nasilsin, kizin nasil ?? esinle kayinvalidenle nasilsiniz?

raporu halletmene çok sevindim )gözün aydın canımm)

1300 olması gerekirken 198 çıktı 1200 yani
dr umda bu normal büyütülcek bişi değil dedi ama ne yapi annelik içgüdüsü bu olsa gerek neden küçük diye delirdim durudm
ama gerçektende büyütülcek bişi değilmiş....
inş bidaha ki kontrolümüzde bebişim arayı kapatır...

cnm gebelik.org da 29. haftada 900-1900 gr arasi olur bebekler diyor
bu arastirmalar batida yapildigi icin tr.deki bebekler alt sinira yakin oluyormus hatta

dert etme cnm; iyi bizim bebislerimiz masallahh
tosuncuk olmalari gerekmez; organ elisimleri tam, saglikli olsunlar yeter
zaten hic ozenmem 4 kg cocuk dogurmaya, valla bakkk

bende bi iki yere baktıktan sonra rahatlattım kendimi zaten cnm
100 gr eksiklik neki diye
dediğin gibi bende 4 kg istemem ama 3.5 fena olmaz
hayırlısı ile inş...

Hiç üzülmeyin kızlar doğduktan sonra o kadar çabuk toparlanıyorlar ki şaşarsınız
benim 2.900 dü 1 ayda kocaman oldu mühim olan sağlıklı olsun yeter
hem küçük bebek daha çabuk büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…