Canım rutin biyokimya testleri filanmış. Kan aldılar, yarın çıkarmış sonuçlar...
canım ben de sormuştum evet vanilya cevabını biri vermişti ama nasıl kullanacağımı sormamıştımkızlar bir arkadaş yazmıştı galiba ama tam hatırlamıyorum uyduruyor olabilirim :)))
yeni mobilyaların kokusu için vanilya kokuyu gideriyor demişti sanki hatırlayan varmı
mobilya geldiğinde onun havalanamsı falan iş uzayacak valla
süpersin canım benim..ben odayı 3 haftadır sabah ve akiam eve gelince havalandırıyorum hala kokuyor bu akşam vanilyayı koyucam bakalım..hihihi bunu diyen ben olabilirmiyim acaba
kk da bikaç topiğe yazdımda burayada yazdımmı bilmiyorum bende buradan biyerden duuydum
benimde perşembe mobilyam geliyo ve bende önce silip temizleyip küçük çay tabaklarına vanilya dökmeyi ve kağıtlarınıda içinde bırakmayı düşünüyorum inş en kısa zamanda kokusu giderde güzel kızımın eşyalarını bi an evvel yıkayıp yerleştiririm..
ne güzel haberlerle geldin canım..çok sevindim senin adına..öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
daha sonra dr.uma gittim..toplam 5 kilo almışım çok şükür herşey yolunda ödem yok tansiyon normal..ilişki yasak...bebek 2kilo 20 gr olmuş.boyu 44cm..boyuda kilosuda 1 hafta önden gidiyor...24-25 temmuzda doğum bekleniyor..2 hafta sonra tekrar gidicem..sonra 10günde sonra haftada bir gidecekmişim....bizden bukadarrrrrrrrrrrr
sakin ol canım sıkma canını..bu dönemde daha hassas oluyormuşuz ben de sinirleniyorum herşeye sonra da üzülüyorum zuzu üzüldü diye..selam kizlar
son bi kac gündür giremiyorum biraz islerimiz yogundu. bugünde sinemaya falan gittik 1 saat öncesine kadar hersey cok güzeldi ama esime suan o kadar kizginim ki onu bogabilirimmm
olayi kisaca anlatiyim yoksa catlicam birileriyle paylasmazsam annemle konusuyodum telefonda bebegin ismi icin hala karar veremedik biz esim sagolsun bisey begenmiyo en son gecen gün bi kac tanesini begendigini söyledi bende annemle konusurken söyledim telefonda bugün de annem komsularla konustuk beren ismini begendiler falan derken esim duydu bana bi kizdi ben annemlere daha bisey demedim yok annen komsulara kadar söylemis falan filan diye sanki ben ona aman sakin annenlere begendigimiz koymayi düsündügümüz isimleri söyleme dedimmm cok sinirliyim kizlar coooookkkk
haa ööle mi hiçç sağlık ocağından aramadılar test için.. sonuçların iyi çıkar inş.
ççookk güzell canım bayıldım özellikle mavili pijama takımına.. güle güle kullan.. normal zamanlarda giyilecek şeyler gibi di mi bunlar. özel lohusa takımlarından değil. fiyatları nası?
canım ben de sormuştum evet vanilya cevabını biri vermişti ama nasıl kullanacağımı sormamıştım
süpersin canım benim..ben odayı 3 haftadır sabah ve akiam eve gelince havalandırıyorum hala kokuyor bu akşam vanilyayı koyucam bakalım..
ilk önce sade su ile sildik..sonra hafta sonu loc temizleyici ile sildim..birkez daha silip vanilyaları koyayım bari çok saol
ne güzel haberlerle geldin canım..çok sevindim senin adına..
sakin ol canım sıkma canını..bu dönemde daha hassas oluyormuşuz ben de sinirleniyorum herşeye sonra da üzülüyorum zuzu üzüldü diye..
sıkma sen güzel canını
çok güzel güle güle kullan
[QUOTE=ademel;19694549]çok güzel modeller vardı alana kadar şaşı beş oldum almayanlar için öneririm
Canım çok güzelmiş, güle güle kullan. Ne kadara aldın canım?
mrb ben yeni katıldım aranıza.ağustos annesiyim 31 haftalık hamileyimhamileliniz nasıl geçiyor
Hamile hastalarıma ilaç yazarken hep ben rahat olurdum " ya niye bu kadar takılıyorlar" derdim ki hamile kalınca anladım hassasiyetin sebebini.Çok haklılarmış dedim.Başağrılarıyla cebelleşip zararsız olduğunu bilsem de almadım ağrı kesici.İçiniz ferah olsun,ilaçlarınız B grubunde yani gebelerde kullanılabilir ama dikkatli araştırınca zaten normal kullanım için de A grubu yani %100 guvenlı ilaç yok.Yani kullanılabilecek en masum ilaçlar bunlar.Ben daha 12.haftamda ağır bir solunum yolu enfeksiyonu geçirdim ve ülke çapında bilinen M...L P...K hastanesinin sayın uzaman dr.u iyisin diyip eve yolladı.Ben iyileşmek yerine nefes alamaz oldum ,nefesim kesiliyordu öksürmekten .başka bir dr.a gittim zatüre başlangıcı dedi zaman kaybettik diye de çok kızdı meslektaşına.Kendi dr.um dışında bir kaç dr.a daha danışıp kullandım ilaçlarımı zira enfeksiyon çok daha zararlı bebişe.Ayrıca kuzenim içimi rahatlatı(hemşirelik myo.da öğretim görevlisi ebeleri eğitiyor i)hamileliğinde benim kadar hasta olup ilaç kullanan yoktur dedi.Maşallah oğlu 6 yaşında sorunsuz çok şükür.Bizde 30.haftadayız ve bir sıkıntımız yok.Son olarak ilaçlardan augmentin mutlaka-şikayetin geçse bile- verilen dozu bitene kadar kullanılmalı.Ama parol semptomatik yani ateşin yükselmediği sürece seni rahatlatmak amaçlı tedavi edici özellik yok gibi.Yani bir kaç gün sonra ağrın azalırsa ve ateşinde yoksa kesilebilir.Geçmiş olsun.
öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
daha sonra dr.uma gittim..toplam 5 kilo almışım çok şükür herşey yolunda ödem yok tansiyon normal..ilişki yasak...bebek 2kilo 20 gr olmuş.boyu 44cm..boyuda kilosuda 1 hafta önden gidiyor...24-25 temmuzda doğum bekleniyor..2 hafta sonra tekrar gidicem..sonra 10günde sonra haftada bir gidecekmişim....bizden bukadarrrrrrrrrrrr
selam kizlar
son bi kac gündür giremiyorum biraz islerimiz yogundu. bugünde sinemaya falan gittik 1 saat öncesine kadar hersey cok güzeldi ama esime suan o kadar kizginim ki onu bogabilirimmm
olayi kisaca anlatiyim yoksa catlicam birileriyle paylasmazsam annemle konusuyodum telefonda bebegin ismi icin hala karar veremedik biz esim sagolsun bisey begenmiyo en son gecen gün bi kac tanesini begendigini söyledi bende annemle konusurken söyledim telefonda bugün de annem komsularla konustuk beren ismini begendiler falan derken esim duydu bana bi kizdi ben annemlere daha bisey demedim yok annen komsulara kadar söylemis falan filan diye sanki ben ona aman sakin annenlere begendigimiz koymayi düsündügümüz isimleri söyleme dedimmm cok sinirliyim kizlar coooookkkk
selam kızlar ben doğum iznini 32. hafta başlangıcındamı alcam yani 31+0 ,yoksa bitimnindemi 31+6 yada 32+0 damı bilgisi olan varsa bana söyleyebilirmi....bu arada pijamalar güzelmiş ben lohusa tipli bol bişey aldım:)
kızlar bir arkadaş yazmıştı galiba ama tam hatırlamıyorum uyduruyor olabilirim :)))
yeni mobilyaların kokusu için vanilya kokuyu gideriyor demişti sanki hatırlayan varmı
mobilya geldiğinde onun havalanamsı falan iş uzayacak valla
günaydın kızlar ben de yarın sağlık ocağına gideceğim kan ve idrar vereceğim. bir de kızlar vajina kültüründe benim gibi bakteri çıkıp antibiyotik kullanan vardı sanırım. sonra tekrarladınız mı kültürü ayrıca akıntınız tamamen bitti mi. benim azaldı ama hala bitmedi benim diğeri de kokulu falan değildi beyaz krem arasıydı bazen yoğun geliyordu şimdi azaldı ama hala ara ara o yoğun hali geliyor endişeleniyorum
bizde 30.haftadayız eşim koyacaktı ismi ama hala birşey söylediği yok, sürekli sormak da istemiyorum.birkaç isim var aklımızda ama belirlenmedi.
ay, o isim konusuda zaten ayrı bir dert. bizde eşimle daha sevgiliyken ilerde çocuğumuz olursa Deniz adını koyarız diye düşünmüştük, ondan hamile kaldığımdan beri onu hiç düşünmedik ama sonra kayınvalidem ismi Deniz koymaya düşündüğümüzü söyleyince, yüz ifadeyle beğenmediğini göstermekle birlikte ay bu ismi koymaya nerden aklınıza geldi demiz mineymiş herkes koyuyormuş da, bide eski bir isimmiş da. ben yine çok kafama takmadım. aman, o zaten bizim yaptığımızı hiçbirşeyi beğenmez. ama beni sinirlendiren eşimin ondan sonrası ha biri internette isim araştırması. yok bu isim nasıl olur, yok o sim da nasıl olur. sonuçta bu isimde ikimiz çoktan karar vermiştik, şimdi de ne oldu. bir şeyde söylemedim ama içimden birazcık kızdım ona.
senin anneninde komşularına söylemesi gayet normal bir şey. sonuçta şu an onlar bizden daha çok heyecanlılar, bunuda herkesle paylaşmak isterler, bunda kırılacak ne varki. sanki kendi annesi etraftakilere hiçbir şey söylemiyor. istiyorsa kendiside annesine söylesin. bide sonuçta kız çocukları herşeylerini anneleriyle paylaşırlar. geyet normal bir şey. valla, bu erkekler bizim herşeyi çok abartığımızı, sorun ettiğimizi söylerler ama bence onlar daha çok sebepsiz yere sorun çıkartıyorlar. bide herşeye karışmaya çok seviyorlar
sakin ol canım sıkma canını..bu dönemde daha hassas oluyormuşuz ben de sinirleniyorum herşeye sonra da üzülüyorum zuzu üzüldü diye..
sıkma sen güzel canını
eee erkekler ben seninkine demedim sen neden dedin birde komşular soruyor napsın kadıncaz fikir alıyor, eşler böyle valla...
selam kızlar ben doğum iznini 32. hafta başlangıcındamı alcam yani 31+0 ,yoksa bitimnindemi 31+6 yada 32+0 damı bilgisi olan varsa bana söyleyebilirmi....bu arada pijamalar güzelmiş ben lohusa tipli bol bişey aldım:)
peppermint nasıl oldun kasılmaların devam ediyomu..
valla canım ne zaman sorsam 38. haftada konuşuruz. şimdi bi şey söylemek için erken diyor. ben de beklicem artık 38. haftayı.maşallah sizede canım...doğum nezaman?
İyi diyelim iyi olsun....
öyle başa gelince anlaşılıyor zaten mühim olan hst değil dr.allah iyi drlarla karşılaştırsın bizi...
oy maşallah kuzuna ne güzel herşey yolunda gitmiş işlerinin...
eee erkekler ben seninkine demedim sen neden dedin birde komşular soruyor napsın kadıncaz fikir alıyor, eşler böyle valla...
32+6 ya kadar alabilirsin çalışamaz rap.37 de alman gerekiyor, peki vizite kağıdı isteniyor mu acaba alanlar onu söyleyebilir mi ??
öncelikle perdeciler çarşısına gittim...çok gezinmeden 2-3 dükkana girmiştim bebek perdesi yoktu..tam bebek perdesi olan dükkana girdimki..tamda istediğim perdeyi buldum..halımdaki figürlerin aynısı daha fazla gezinmenin anlamı yoktu zaten istediğim perdeyi buldum..pazarlığımı yaptım.20dkda diktirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?