2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım rutin biyokimya testleri filanmış. Kan aldılar, yarın çıkarmış sonuçlar...

haa ööle mi hiçç sağlık ocağından aramadılar test için.. sonuçların iyi çıkar inş.

254-255 copy

236-237 copy

bunları aldım kızlar lohusa takımı nasıl

ççookk güzell canım bayıldım özellikle mavili pijama takımına.. güle güle kullan.. normal zamanlarda giyilecek şeyler gibi di mi bunlar. özel lohusa takımlarından değil. fiyatları nası?

canım ben de sormuştum evet vanilya cevabını biri vermişti ama nasıl kullanacağımı sormamıştım
süpersin canım benim..ben odayı 3 haftadır sabah ve akiam eve gelince havalandırıyorum hala kokuyor bu akşam vanilyayı koyucam bakalım..
ilk önce sade su ile sildik..sonra hafta sonu loc temizleyici ile sildim..birkez daha silip vanilyaları koyayım bari çok saol

ne güzel haberlerle geldin canım..çok sevindim senin adına.. sakin ol canım sıkma canını..bu dönemde daha hassas oluyormuşuz ben de sinirleniyorum herşeye sonra da üzülüyorum zuzu üzüldü diye..
sıkma sen güzel canını

254-255 copy

236-237 copy

bunları aldım kızlar lohusa takımı nasıl

çok güzel güle güle kullan

[QUOTE=ademel;19694549]çok güzel modeller vardı alana kadar şaşı beş oldum almayanlar için öneririm[/QUOTE]

nerden ve ne kadara aldın canım öğrenebilir miyim ?

Kızlar herkesin günü güzel geçsin:)))

Ben dünden beri sadece girip 2 kelime birşeyler ancak okuyabiliyorum yazamadım sizlere ama genel olarak iyi olduğunuzu gördüm. Ben perişanım ya! İş arkadaşım izne ayrıldı ve ben dün 1 dk. bile boş vaktim olmadan at gibi koşturdum. doğal olarak eve gittiğimde de pelte gibi serildim koltuğa... Bakalım bu 1 ay nasıl geçecek?!!

Peppermint Canım iyi olmana sevindim. İş yerinde yormuyorsun kendini değil mi?

Eyeszay Eva Mina iyi mi canım? Bizim doktor son haftalarda ancak doğumdan bahsedecekmiş. Senin ki bahsetti mi? Belli mi nasıl doğum yapacağın?

efsung Canım raporun hayırlı olsun. Darısı bizim başımıza, umarım bizlerde sorunsuzca alırız :)

Bikeshka Tatile gitmişsiniz ne güzel canım. Sana iyi bir moral olmuştur. Kocişin başladı mı işe?

Gelişimci Hoş geldin canım. Maşallah muyeneniz iyi geçmiş.

Senard Canım sen de iyisin değil mi? göremedim senin yazını falan???

Neyse kızlar ben kaçar yatan hastalar beni bekler :))))

günaydın kızlar ben de yarın sağlık ocağına gideceğim kan ve idrar vereceğim. bir de kızlar vajina kültüründe benim gibi bakteri çıkıp antibiyotik kullanan vardı sanırım. sonra tekrarladınız mı kültürü ayrıca akıntınız tamamen bitti mi. benim azaldı ama hala bitmedi benim diğeri de kokulu falan değildi beyaz krem arasıydı bazen yoğun geliyordu şimdi azaldı ama hala ara ara o yoğun hali geliyor endişeleniyorum

[QUOTE=ademel;19694549]çok güzel modeller vardı alana kadar şaşı beş oldum almayanlar için öneririm

nerden ve ne kadara aldın canım öğrenebilir miyim ?
[/QUOTE]

Canım çok güzelmiş, güle güle kullan. Ne kadara aldın canım?

pardon oğlanla uğraştım da
sağolun kızlar
önceden bildiğim bi marka çok kaliteli
fiyatları değişiyo 60 ile 120 arasında
çok şey aldım o gün 2 takım sanırım 150 falan tuttu 3 lü parça olan setlerden aldım
normal günlükte giyilebilecek bişey olsun istedim
mağaza adresleri sitesinde var relax mode markanın adı
ben ankaradan aldım

selam kızlar ben doğum iznini 32. hafta başlangıcındamı alcam yani 31+0 ,yoksa bitimnindemi 31+6 yada 32+0 damı bilgisi olan varsa bana söyleyebilirmi....bu arada pijamalar güzelmiş ben lohusa tipli bol bişey aldım:)

mrb ben yeni katıldım aranıza.ağustos annesiyim 31 haftalık hamileyim hamileliniz nasıl geçiyor

İyi diyelim iyi olsun....

öyle başa gelince anlaşılıyor zaten mühim olan hst değil dr.allah iyi drlarla karşılaştırsın bizi...

oy maşallah kuzuna ne güzel herşey yolunda gitmiş işlerinin...

eee erkekler ben seninkine demedim sen neden dedin birde komşular soruyor napsın kadıncaz fikir alıyor, eşler böyle valla...

32+6 ya kadar alabilirsin çalışamaz rap.37 de alman gerekiyor, peki vizite kağıdı isteniyor mu acaba alanlar onu söyleyebilir mi ??

evet cnm ben yazmıştım bir ara uydurmuyosun vanilya kokuyu gideriyomuş bende temmuz annelerinden okumuştum kendimde uyguladım tavsiye ederim

canım ben de çıkmıştı bakteri..
antibiyotik kullandıktan 7 gün sonra tekrar alındı kültür
o inceleniyo yine çıkarsa fitil verecek doktorum
benim akıntılar baya azaldı hatta o önceki hale göre neredeyse yok gibi
koku oluyordu o da geçti çok şükür inşallah düzelmiştir
sen de endişelenme doktoruna yeniden kültür yapalım kontrol et diyebilirsin canım

kızlar 32 hafta raporu 31+0 ile başlıyor o tarihlerde alınması gerekiyor diye biliyorum
devlet hastanesinden aldım başhekime imzalattım ama iş görmezlik vermiş bana
üzerinde amaç yazıyor ama işte...

bizde 30.haftadayız eşim koyacaktı ismi ama hala birşey söylediği yok, sürekli sormak da istemiyorum.birkaç isim var aklımızda ama belirlenmedi.

sakin ol canım sıkma canını..bu dönemde daha hassas oluyormuşuz ben de sinirleniyorum herşeye sonra da üzülüyorum zuzu üzüldü diye..
sıkma sen güzel canını

eee erkekler ben seninkine demedim sen neden dedin birde komşular soruyor napsın kadıncaz fikir alıyor, eşler böyle valla...

günaydin kizlar

ben hala sakinlesmis degilim beyefendi hala tavirli bana bende onunla konusmuyorum ve benden özür dileyene kadar da konusmicam. durduk yere sorun cikariyo iste sanki ben o annelerine söylmesin diye tembihledim ya da agzini falan kapadim.

bi de anlamiyorum yaa bu cocugu karnimda tasiyan ben onunla konusup masallar anlatan sarkilar söyleyen ben karnimi oksayip onu seven ben herseyini en ince ayrintisina kadar düsünen de ben en cok benim hakkim degil mi ismini koymak ayrica bunu annemle paylasmam neden bu kadar batiyo annem kadar tas düssün baslarina kadin herseyi yapti kendi annesi bi corap bile almadi kizimaa

benim doktorum tam 32+0 da gelip raporunu al dedi.

peppermint nasıl oldun kasılmaların devam ediyomu..

cnm cok sagol iyiyim;
bugun 3 kez hafif kasilmam oldu ama artik duzenli kasilma olmadiktan sonra ve siddeti suankilerin siddetini gecmedikten sonra panik yapmiyorum. doktorum oyle soyledi.

yarin da izinli olucam zaten

saglik ocagindan aradilar biraz once de, kontrole cagirdilaR; yarin ugrarim artik

------ gecmisi fazla okuyamadim kizlar , ama gordugum kadariyla cogunluk iyi
adamel, gelisimci sezeryan gunleriniz belli olmus bile, hayirlisi canlarim yaa
adamel pijamalarim cok cici

kids_go cnm fazla takma boyle ufak tefek seyleri, esinle guzel, ikinizin de sevecegi ortak bir isim secersiniz....

my_little cnm sagoll.. isteyim evet ama fazla yormuyorum kendimi
sen de col yorulmamaya calis cnm

diger kizlar, sizleri de optum kocamannnn

Günaydın herkese:)

maşallah sizede canım...doğum nezaman?
valla canım ne zaman sorsam 38. haftada konuşuruz. şimdi bi şey söylemek için erken diyor. ben de beklicem artık 38. haftayı.

canım ben dün aldım 32+0 da aldım. vizite kağıdı dediğin sevk mi? bizde sevk kalktığı için hiç bir şey götürmedim ben.

cnmöcok sevındım muaynenın ıyı gecmesıne
bende havuzlu handa begendım perdemı üzerinde dümen ve çapa var tülün altınada stor güneşlik düşünüyoruz
bu arada 38. de alıcaklar bebeği demek şekerden dolayı dimi ? bizim dr da önümüzde ay konusucaz dedı normal olabılırsmıs ole dıyo anlamadım gıttı
kuzunada bı kere daha masallah

kizlar dogum yontemini kendiniz secmeyi dusunuyor musunuz? yoksa kendi gelisimine mi birakacaksiniz ?

ben normal dogum istiyorum ancak esim hic istemiyor;
nasil ddayanacaksin kac saatlik sanciya ve o andaki aciya diyor; sen bagirirsan aci cekersen ben de dayanamam diyor.
bir de normal dogumun ne zman gelecegi belli olmuyor ise gitsem aklim hep sen de olacak onun stresini nasil yasicaz diyor.
sezeryan icin gunumuzu alip, gunu geldiginde gidip dogumu yapip gelmek taraftari

siz ne diyorsunuz esimin bu dusuncelerine ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…