2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç üzülmeyin kızlar doğduktan sonra o kadar çabuk toparlanıyorlar ki şaşarsınız
benim 2.900 dü 1 ayda kocaman oldu mühim olan sağlıklı olsun yeter
hem küçük bebek daha çabuk büyüyor

çok haklısın canım benim oğlumda 2900 doğdu ama ilk 6 ay boyunca ayda en az 1100 gr aldı.
farkı fazlasıyla kapattıyolar kızlar

Hiç üzülmeyin kızlar doğduktan sonra o kadar çabuk toparlanıyorlar ki şaşarsınız
benim 2.900 dü 1 ayda kocaman oldu mühim olan sağlıklı olsun yeter
hem küçük bebek daha çabuk büyüyor

bunu ablam da soyledi,
kucuk dogan bebekler daha hizli kilo aliyorlar dogduktan sonra dedi.

senin düğün nasıldı sen onu anlat hepimiz çok merak ediyoruz

cook guzeldiiiiiiiii. anlatmam icin fotograflari bekliyorum. yeri gostermem lazim tam olarak anlatabilmem icin. yanliz dugunden bir gece once yatak gecesi yapildi. bekar kizlar beyaz bir ortu orttuler yatagimiza alexandrosda gelip surekli bozdu onu. kizlar bikac kez yaptilar sora begenip para firlatti. sorada eglence yaptik yeni evimizde. cok guzeldi. dugunu bastan sona anlatmam lazim ama fotolar gelsin ole.

peki epiduralsizmi yaptin canim. biz konustuk doktorla bende normal yapacagim ama epiduralli normal.

aaa ne dediler peki? cokmu oluyordu ki kasilmalarin? gectimi simdi?

biz iyiyiz gayet. yeni ev falan simdi bebek odasina baslicaz iste. ole

bunca olayın hastalığın üstüne evde temizlik var!!9 dan beri bitmedi kocacım işten geldi zavallım eve çıkamıyor arabayı temizlicek bahane ile nasıl yorgun kim bilir!!bari beğenseydim yapılan işi hiçbişeyden memnun kalmadım bugün ben yapsam daha iyi yapardım ama ne diyeyim!!!

darısı sana olsun canım :)ama diyorumki sakın üzülme boşver olmazsa olmaz ben kendimi dün ve sabah oyle teselli ettim hep

senin haberin yok mu ben sadece 1 hafta ekleyebiliyorum yazdım az önce seminerim yok benim milli eğitim kadrosunda olduğum için (bugün şube müdür böyle söyledi)daha buna üzülmeye fırsat bulamadım hastalıktan(

Epiduralsiz normal oldu cnm.....

sorun olmaz tamam canım önemli olan raporu almandı

sorun olmaz tamam canım önemli olan raporu almandı

sorma canım ya
normal bir rapor yazmaları gerekirdi dedi insan kaynakları
iş görmezlik belgesinin üstünde 32. haftadan itibaren 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyor.
başhekimin imzası da var
ama işte takıldım ya kafama ağrı girdi

içimi rahatlatınız valla

kızlar bu şeker kapı süsü falan aldığınız yerlerin nette adresi varsa verirseniz sevinirim ben istanbul dışındayım çok iyi olur

süslübebek.com
cnm burdan bakabılırsın

kızlar benim haftama yakın olanlar özellikle benim oğluş 2 gündür az hareket ediyo :44: yeri daraldı ondan mı acaba sizlerin ki ne durumda
sanki içimde kayıyo yer değiştiriyo ama tekme yok şöyle kuvvetli

cnm benımde ole artık yerlerı ıyıce daraldı doktor normal dedı haraket etsınde gerısı onemlı deıl
benım kıı sımdıde sag tarafıma dayıyo dırsegını bacagını canımı yakıyo :)))

narciceği cnm cok gecmıs olsunnn dıkkat et kendıne ılaclarınıda ıhmal etme dahada ılerlemesın
sonra bu hastalıklardan bebeklerde etkılenıyomus ona goree

heeeeeyyyy öyleee hemen kaçmak yok
oooo aleksi gördün bizi unuttun valla kızın napıyo hiç bahsetmiyosun biz aynen devam ediyoruz belki okudun rapor işleriyle ugraşıyoruz şeker v.s kuzumla yuvarlanıp gidiyoruz işte :))))ama hala isim bulamadık herşeyi hallettik nerdeyse ama isim yok sanki bizi bekleyen bir isim varmış gibi geliyor işte bu diyeceğim :)))

okudum da san cevap yazmayı unutmusum bu meb işlerine guven olmuyo bizim bi arkadaşa okul idaresi rapora gerek yok biz hallederiz demiş belkide sana da sonradan ekleriz derler canım sıkma canını:)

netten de sipariş verebilirsin e-bebekde falan var...

kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??
augmentin kullandım ben canım hem de 2 kere...akıntım vardı ...fitille birlikte kullandım....parolu da gönül rahatlığıyla kullanabilirsin....yararı hiç içmezsen yaşayacağın zarardan daha önemli...üzme kendini de bebişini de...iç canım:)

efsung hayırlı olsun canım raporun...ben de yarın gidip alacağım kısmetse...ama ben izne çıkacağım...dayanamıyorum ağrılara

Son düzenleme:
kızlar geçmişi okumaya çalışıcam ..ama mutlaka atladığım olcak kusura bakmayın..biz dün geldik..bu akşamda dr.a gideceğim inşallah hayırlı haberlerle döneriminşallah sizlerde iyisinizdir...
canım iyi haberlerle gelirsin inşallah. seninle aynıyız biz. benimki tosun paşa oldu. bakalım senin bebiş nasıl:)

canım çok geçmiş olsun. doktorlar kullan demiş bak. stres yapma ilaçları kullan bir an önce düzelir inşallah.
bu arada ben de bugün il milli eğitime gittim. benim kadrom da merkeze 90 km uzaklıkta bi ilçede. ben aralıktan beri merkezde görevlendirme çalışıyorum. bu halimle gidip gelemem, semineri merkezde alsam da doğum sonrasına aktarsam dedim. hayır olmaz mevzuatta öyle bi uygulama yok dediler. biliyorum olmadığını da özel bi durum falan dedim olmaz bu haftayı çalış 1 hafta aktarırsın dediler. eşim de kızdı. hastaneye gittik. doktora iş göremez raporu istiyorum dedim. lanet olsun 1 haftalarını da istemiyorum valla sinir oldum. izne ayrıldım yani artık.
bi de nst ye bağladılar hastanede. idrar tahlili de yaptırdım. çok şükür hepsi temiz çıktı.

Canım bende emzirme sütyeni aldım 90 beden ama büyük geldi. Değiştirmesem mi? Daha da mı büyüyecek göğüsler yaaa

Hem tecrubeli arkadaslarim soyledi hem de gebelik kitaplarinda son haftalarda goguslerin daha da buyuyecegi yaziyor. Ben de o yuzden acaba bir buyuk beden daha mi alsam diye dusunmeye basladim.

Gecmis oslun cokkkk. Ilerleyip bebegine de zarar vermesindense senin simdi ialclari duzenli olarak alman cok daha iyi canim, sucluluk duyma lutfen. Banyodan sonra filan saclarini mutlaka kurut, cereyanda kalma derim.

canım aldıklarını gülerek kullan canım. ben emzirme atleti ve sütyeni sipariş ettim birisi bir bedeb diğeri 2 beden büyük sipariş ettim umarım olur

Sagol canim, umarim aldiklarindna memnun kalirsin ve tam olur.

kızlar benim ilaçlar augmentin ile parol aranızda bunlardan kullanan var mı yada bunlar hakkında bilgisi olan??

Parol disimdeki agri icin zaman zaman aliyorum, gebeler icin en guvenli onerilen ilaclardan birisi ama agumentini bilmiyorum. Doktorun verdigine gore mutlak guvenlidir.

kizlar bu arada herkes nasil dogum yapacagina karar verdimi?? doktorunuzla konustunuzmu hic?

Bizimki sezeryan olacak. Sen ne dusunuyorsun? Bebis nasil? Hadi baglatin internetinizi, Turkcell Vinnn yok mu?

Gozunaydin rapor isin bitmis, darisi siradaki arkadaslara...

kızlar bir arkadaş yazmıştı galiba ama tam hatırlamıyorum uyduruyor olabilirim :)))
yeni mobilyaların kokusu için vanilya kokuyu gideriyor demişti sanki hatırlayan varmı
mobilya geldiğinde onun havalanamsı falan iş uzayacak valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…