2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten doğum yeni bitmiş olduğundan oran uyuşuk oluyo sadece cimcik atılıyo gibi hissedersin.zaten yorgun olacaksın. Rabbim sabrını veriyo merak etme...

ay kizlar valla dogum konusunda kafam cok karisik
normal dogum sonrasi bel rahatsizliklari vs cok oluyormus;
ben zaten hamilelikten once 1 yil cektim belimden, bu beni korkutuyor
sonraaa; normal dogum kesisinden cok korkuyorum; hem acisi hem sonra iyilesme sureci, o yarayi hijyen tutma meselesi vsss cok urkutuyor beni..
dogum anini anlayamamaktan, hastaneye gec kalmaktan, sonradan cok kanamamin olmasindann...... daha bisuru seyden dolayi korkuyorum

bir de esim sezeryan diyor ya, en normal isterim de sonra da cok zor gecerse dogumum esimi dinlemedim diye cok pisman olurum diye bi dusunce olustu kafamda ..

surda 1 ay oncesine kadar herkese normal dogum tavsiye eden, kendim icin de insallah normal olur diye dualar eden ben korkudan bu hale geldimm

ya kizlar bende korkmaya basladim dogrusu dogum yaklastikca korku da ortaya cikiyo herhalde benim zaten secme sansim pek yok gibi burda doktorlar istege göre sezeryan yapmiyolar galiba yani herkes öyle diyo da doktorla da bu konu hic konusulmadi daha erken diyip duruyo ayrica ben sezeryandan da korkuyorum hem tamamen bayilmaktan hemde epiduralden sonucta bi ameliyat o da kesiyolar falan onun iyilesme süreci de zor olabilir offf ya ikisi de zor gözüküyo ama bi sekilde olucak iste. ben simdiye kadar hic hastanede yatmadim bi de onun stresi var üzerimde burda refakatci de almiyolar odaya yanliz basina yabanci bi ülkede bi hastane odasinda düsünmek ürkütüyo beni

Canım ben şahsen oluruna bırakmayı düşünüyorum. Doktorum da zaten şuan bunları konuşmak için erken diyor. Ben hangisi benim için iyi olacaksa, biran önce ayağa kalkabileceksem öyle olsun diye dua ediyorum.

Canım bizde çok komik; annem normal olsun diye dua ediyor, kayınvalidem ve görümcem inşallah sezeryan olur diyor. Kim nasıl doğum yaptıysa öyle olmasnın iyi olduğunu iddia ediyor. Yazık eşimin de kafası karıştı. Benim zaten karışık. İkisinde de dikiş var sonuçta...

Ya işte bende normal konusunda bundan korkuyorum ama sezeryanda da dikişlerden yatamayan arkadaşlarım oldu. 2 hafta falan oturarak uyudular...

Eşinin işi hayırlı olsun... Olsun sen de güzel güzel dinlenirsin işte :))

Canım sorun dikişin atılmasını hissetmek değil ki oranın hijyenini sağlamak bir de sonrasında oturup kalkarken canın acır mı? ayrıca vajinada hasar bırkır mı? Beni bunlar ürkütüyor.

ben dolabın kapaklarını kapattım çay tabaklarına koydum azar azar çekmecelere raflara yerleştirdim 2-3 gün açmadım kapakları sonra tekrar suyla sildim koku kalmamıştı

henuz bisey demedi cnm, erken daha dedi dogum seklini belirlemek icin.

cnm insan ister istemez düşünüyo haklısın ama hakkikaten erken bu konuya yoğunlaşmak için düşündükçe kendimizi korkutuyoruz. mesela ben hep sezeryan diycek doktor diye düşünüyodum kan pıhtılaşması sorunum yüzünden rahattım kesin sez. diye.. ama öyle bi zorunluluk yokmuş. şimdi kafamı fazla vermiyorum. belk sez. diye gün alıcam bi hafta önce gelmek istiycek bebiş bilemem ki.. allah hepimize hayırlı kolay doğumlar, sağlıklı bebişler versin.

buarada bi gün eşimle eczaneden bişey alıyoduk eczanacı hanım da doğurmak üzere o kadar şirin bi hamileydi ki.. allah kurtarsın dedi. ben de sizi de dedim. çıkınca eşim niye allah kurtarsın dedi sana nolmuş ki dedi. hamilelere ööle denir dedim niye ki diye soruyo anlam veremedi bu kurtarma lafına .. dedim ki hamile olsan anlarsınn..

Canım ben de aynı şeylerden korkuyorum ama bir şekilde çıkacak bu bebecikler o yüzden en güzeli düşünmemek son anda dr. ne uygun görürse ona güvanmek herhalde :))) Bu arada doğumdan sonra da mı refakatçi almıyorlar. (Kızgınsın şuan ama o zamana geçer) Eşini de mi almıyorlar??

hippycim zaten öyle ağrım olduki gece ilaç almamayı düşünemedim bile hiç uyumadım hayatımın en uzun en ağrılı gecesiydi acile gittik 2 de !!doktor yapacak bişey yok daha ağır antibiyotik veremeyiz 1-2 güne geçer dedi!!bu gün düzenli olarak aldım hapları zaten dünden beri destekleriniz içimi rahatlattı siz olmasanız hala ağlıyor olurdum ...

ben dolabın kapaklarını kapattım çay tabaklarına koydum azar azar çekmecelere raflara yerleştirdim 2-3 gün açmadım kapakları sonra tekrar suyla sildim koku kalmamıştı

Canım bu süperrr bilgi için teşekkür ederiz Ben de kara kara düşünüyorum kokuyu nasıl gidereceğim diye. Bizim dolap hala gelmedi adam 2 hafta önce teslim edecekti haftaya kaldı.

aynı durumdayız desene(bilsem ben de çalışamaz raporu alırdım sadece 1 hafta ekleyebilcem senin gibi..bi de üstüne hastalık çıktı 1nerden bileyim yaaa ..offf ne kadersiziz..

Canım bak kaç tane doktor birşey olmaz demiş. Rahat ol biraz. Kendini çok sıkarsan antibiotikten daha çok zarar verirsin bebeğe. Ayrıca öyle kendini suçlayıpta haksızlık etme. Burada birçok arkadaşımızın başına geldi enfeksiyon. Rahtla bakiiiimmm

merhaba kızlar nasılsınız keyıfler nasıl umarım hepınız ıyısınızdır bende bırkac gundur gıremedım geçmişide okuyamadım venusden bı haber varmı kızlar nasılmıs bız ıyıyız allaha sukur masallah bebişde ıyı hiç yerinde durmuyo artık hep hareketlı arnımın içinde geziniyor sürekli napıyo bılmıyorum galıba tünel kazıyor dışarıya çıkmak için doğum seklınden konusmusunuz benım bebiş ters duruyor galıba sezeryan olacak drum oyle dedı ben zaten sezeryan ıstıyordum cunki normal doğumdan korkuyorum hayırlısı

çok teşekkür ederim çookk bu sefer de ağlayarak okudum msajını allah razı olsun...bi yandan ağrı bir yandan suçluluk duygusu...ama bu mesaj iyi geldi (tıpkı diğerleri gibi)şimdi kendimi daha iyi hissediyorum

erkekler bir garip hep bizim basit şeylere takıldığımızı söylerler halbuki...ama bence o isim konusunu çok önemsediği çok özel bulduğu için öyle davranmış seni üzmek istememiştir sen de sıkıntı yapma kendine bebğin üzülmesin ...

malesef canim eger dogum yapicagim klinik dogum yaptigim zaman kalabalik olmazsa tek kisilik odada kalabilirim her gece icin biraz ücret ödeyip öyle olursa kalabiliyo sanirim onun disinda kalamiyo kimse . ama bunun icin biraz sansli olmak gerekiyo galiba ayni zamanlarda fazla dogum olmamsi icin :) burda özel hastanede dogurma gibi bisey olmadigi icin baska secenek yok özel hastane var mi onu da bilmiyorum valla :)

kızlar bu doğum şekli konusu bir ara benimde kafamı kurcaladı çok taktım sonra düşündüm niye takıyozki bir şekilde doğucaklar hangisi bizim için iyi olucaksa o şekilde olsun eşlerinizde doğum şekli konusunda baskı yapmaması lazım bence düşünsenize her iki doğum şeklininde kendine göre artısı eksisi var sezaryen derler allah korusun ameliyatta ters bir durum olur vicdan azabı... normal derler yine bir durum olur vicdan azabı... kimsenin karışmasına izin vermeyin bence nasıl iyi olucaksa öyle olsun birde doktorunuzu dinleyin derim...

evet onlar daha sacma seylerden kavga cikartabiliyolar bence :) takmamaya calisiyorum ama ne kadar da olsa bi moral bozuklugu oluyo iste. gerci kizim böyle seyleri düsünmeme pek izin vermiyo sürekli hareket halinde sanki cikicak ordan ya da ben huzursuz oldugum icin o da huzursuzluktan öyle kipirdanip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…