2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı ben )ben de ameliyattan,hasyanede yatmaktan çok korkuyorum!ama normal doğurmaktan da korkuyorum çünkü uzun süre vajinismusla uğraştım!!kasarsam doğumun gerçekleşmesine izin vermezsem diye korkuyorum.ağrıya sancıya dayanırım da ya kasarsam..benim doktorumda 37.hafta da konuşuruz doğumu daha çok erken diyor!!

kıpırdasın kıpırdasın daha iyi kendini yalnız hissetmeni engeller .bazen düşünüyorum da bebeğim karnımda değilken ne kadar boşmuş herşey öyle sıradan yaşıyormuşum şimdi hayatımın anlamı kızım )

allah hepimize hayirlisini nasip etsin insallahhh diyelim o zaman :)

evet karnimizdayken bile bize arkadaslar hele benim gibi ailesinden uzakta olanlar icin ama benim kizim biraz fazla kipirdiyo normalde de ama bugün daha da bi costu sanki kafasini kolunu bacagini cikariyo ordan burdan canimi yakiyo biraz :)

ay benimki de öyle çok kıpırdamaz bugün sabahtan beri slalom yapıyor sanki )
etsinler tabi hareket insan rahatlıyor iyi olduğunu biliyorsun.

biz geldik teyzoşlarrrrrrr...
nasılsınız??
ben kötü bir gece geçirdim...kızım coştu dün gece..uyutmadı beni...ben de acaba kasılma mı değil mi diye söylenip durdum...eşim kalk gidelim acile dedi...yatıp rahatlamaya çalıştım...nefes alıp verip felan ama yok...en son ağladığımı hatırlıyorum...ve de uykuya daldığımı...
sabah gittik doktora,annem yanımdaydı sağolsun...yaşadığım stresi anlatınca NST'ye bağlandım ben de...ama allaha şükür kasılma felan yok...herşey yolunda çıktı...anlıyacağınız bizimki anneyi tepmeyi seviyor:)
2130 gr olmuş...boyu da yaklaşık 44 cm....başı haftasına göre önden gidiyor...doktor endişe etme dedi ama ben pimpirikli olduğum için aklıma bi ton şey geliooo..
32.hafta çalışamaz raporumu aldımmmmmm oh beeeeeeeeeeeee,hemen okula da gidip verdim....artık bol bol dinlenmeye çalışacağım....doğum şekliyle ilgili konuşmanın erken olduunu söyledi...dizimdeki ağrı için ortopediye de gittim...muayene etti...gebelikte genelde kalça ve dizlerde sorun çıktığını belirtti....film çektirmemi istedi...son aylarda olduğum için bebişe zarar vermeden kurşunla korumaya alınarak çektirebileceğimi söyledi...hatta kendi kadın-doğumcuma da tel açtı ama annem de ben de tırstık açıkcası ve çektirmedik...soğuk uygulayacağım bi de voltaren jel verdi....pek idare edicekmiş gibi durmuyor ama bebişim için herşeye katlanacağız ...annemle evdeyiz ve bize mama yapıyor ...ben yalnız bırakmıyımm onu...görüşürüs sonra..öptükkk

masallah tontisine annesi :)

benimkide bi yerinde durmuyo gece gündüz hareket halinde bazen kiziyorum ona bi rahat dur diye ama biraz kipirdamasa da bi tuhaf oluyorum sonra :) dizin icin de cok gecmis olsun canim raporunu da almissin bundan sonra bol bol dinlenirsin

bu arada ne zamandir yazicam unutuyorum hic bebislerin hickirdigini hissettiginiz oluyo mu??? benim kizim bazen öyle cok hickiriyo ki 10-15 dk sürüyo ritmik bi sekilde karnim hopluyooo :)

hippy maaşallah canım bebeişine diz ağrın için de geçmiş olsun aman dayanmaya çalış. film çektirmemekle iyi yapmışsın bence. benim de zaten var olan boyun ağrım kulunçlarım kötü benim de bacak ve kol ağrım oluyor bazen dayanılmaz oluyor ama bebeğimiz için değer ne yapalım diyoruz. rabbim hepimizi de bebeklerimizi de korusun...

kızlar ilk çatlaklarım göründü malesef hem mustela hem lierac kullandım hiç yoktu ohh derken bugün karnımın alt kısmında aynada bakarken gördüm çünkü o kısmı göremiyorum normalde ince ufak kırmızı bir kaç tane çizgi gördüm galiba çatlaklarım

slm kızlar
dün kontrolumuz vardı ama dr um çoook moralimi bozdu.ağlamaktan helak oldum.
1.si çok kilo almışım bu ay ve diyetisyene başladım.
bebişim fazla beslenememiş 1750 gr olmuş ve suyu da azalmış.
bunlar tehlike çanları dedi.
nolur bana dua edin.çok korkuorum.haftama göre aslında beb
eğimin kilosu normal gibi görünüo,netten arastırdgm kadarıyla.
ayrıca ben normal yapmak dogum yapmak istemediğimi söledim ama dr um bu benim vereceğim bir karar senin değil dedi.her şey yolunda giderse normal doğum yapmamak gibi bi lüksün yok dedi.
çok moralim bozuk yaaaa.
suyu azalan var mı hiç benim haftamda olup da?

herkese iyi aksamlar pijamani gule gule kullan canim benimkini de annem aldi beylikduzu pazarindan inci dugmeler var onunde gecelik de pijama da varmis fiyati 20 tl dedi almayanlar ve yakinda olanlar bir bakabilir ben cok beqendim
doqum da konusmussunuz ben normal dusunuyorun doktorum da normalden yana suana kadar doqum korkusu baslamadi dikis cekincem var her doqumda yapilmiyormus olmaya da bilirmis sezeryandan daha cekiniyorun beklemek ve karniyarik olmak korkutucu geliyor normalde bir heyecan gecip gidiyor diyorlar benim bekleme problemim var doktora gitmeden once bile uyuyamiyorum asiri stres oluyorum

bence doktorun gününde değilmiş bebeğinin kilosu normal standartlara göre..sen kaç kilo aldın ki ne kadar zamanda.ben 1,5 ayda 4 kilo almıştım doktorum tatlıyı kes demişti sadece ben de kestim ve bir ayda 1 kilo aldım.diyetisyen şartmıymış yani?su azalmasına gelince tam geçen yıl bu zamanlar okuldan arkadaşımın başına gelmişti o da ağustos annesi2010 haziranda 1 ay rapor aldı ve dinlendi bebeği tam zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğdu doktor raporu arkadşımın isteği üzerine yazdı istese çalışabilirdi evet önemli ama kendini harap etme herşeyin bir çözümü çaresi var.doktorun da gıcıkmış valla ben bile sinirlendim yapıcı olsaya biraz!!!

teşekkür ederim kızlar..

güle güle kullanın canım... şekerden dolayı canım..kesin değil ama dedi 38. haftadan sonra şeker zarar verebilirimiş..suyum azalabilir yada çoğalabilirmiş..bebeğin eşi yaşlanabilir dedi..bebek büyük tuvaletini yapabilir dedi..bunlar hep tehlikeymiş...riske atmamak için...benim rahmimde hazır olursa normal doğum olcak hazır olmazsa sezaryan dedi...genel olarak sezaryan yapıyoruz dedi..2 hafta erken olduğu için vücut kendini doğuma hazırlamayabilir dedi..

hayırlı olsun desem kızar mısınbenim de çatlağım varmış cuma günü doktordan öğrendim!!doktora benim karnımda kırmızı çizgiler var bunlar ne dedim?çatlak dedi o da.ben şoklarda tabi her gün badem yağı ile yağlıyom ama boşuna:84:

canım moralini bozma başka bir doktorla daha görüşsene..

aynen bencede oyle ama onlar kendılerını bısey sanıyolar yaa ben en cok ona sınır oluyorum. bazen dıyorum kı ne guzel yavrum ıcımde hıcbıseyını bılmekıyo karısamıyo ama cıkınca dısarı herseye burnunu sokacak basbasıyım dıye :)))
bazen kızıyorum zaten benım oglum senın deıl dıyorum
nerden bılıyosun kı senın oldugunu dıyorum kızıdırıyorum o zaman oda sınır oluyo benım cok hosuma gıdıyo :

teşekkür ederim canım..canım ben gebeliğin başından beri diyet yapıyorum ..bebek büyüyor ben küçülüyorum

canım benim zaten 38. haftada bebek alıncak şekerden dolayı..çok şükürki senin sorunun yokki dr. doğum konusunu ertelemiş..hayırlısı olsun

ay evet yaa ben bugün doktora da sordum...olurmuş o his:)
hatta nette baktım...amniyo sıvısını yutup hıçkırırmış yafrularımız

amin canım,hepimizinnn...inşallahhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…