2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dogumu akisina birqktim ne cikarsa bahtima dr ma teslim vaziyetteyim :)))

canım çok sağol insan panik oluyor bende kefir alayım bari ...
sütten sıkıldım ama ayran içiyorum sbahtan beri moralimi bozdu doktorun sözü...çooook teşekkür ederim...

bisey deıl cnm süt ürünleri bide baklıyat dıyorlar bende et balık yemıyorum ama baklıyat tuketmye gayret edıyorum ıkısıde es deger ozellıkle bulgur

cnm eşine cok güldüm komık bu adamlar yaaa

yaa benım bu aralar kafam allak bullak su pıhtı sorunu olmasa 1 dakka düşünmem normal yaparım bı sorun cıkmadıgı sürece ama
aklıma bınbır turlu sey gelıyo ya kanama cok olursa normal dogumda durdurma sanları yok bıde seker sınırda yaa ya bısey olursa bebege dıye
bende takmıcam artık bakalım sonuctA hersey olacagına varır
BU ARADA BENIM ESIMDE NORMAL DOGUR DIYIP DURUYO :)))
ARKADASLARIN ESLERINI DUYUNCA BENIMKI SANKI ACI CEKMEMI ISTIYOMUS GIBIME GELDI

masallah kızına cnm

cnm kılosu normal bebegının ama suyu ıcın bısey dıyemıcem
bence kendıne bı sıse yada surahı ayarla hergun 4 5 litre su iç sen bıde dınlen bol bol ıns hersey yolunda gıder

hayırlı olsun desem kızarmıısınızzzzzzzzzzzzzz
hosgeldınız yanıma kzılar benımkılerparlak gri sekılde kırmızı deıl ama dogumdan sonra gecıyomus bı arkadasımın coktu 2 sene oldudogum yapalım gecen gun gosterdı hıc yok catlak falan

cnm benım doktor hersey yolunda gıderse normal nıye olmasın dıyo
sımdı bende pıhtılasma problemı var hergun gıne kullanıyorum
bıde seker sınırda cıktı bılıyosun dıyet yapıyorum yınede doktor son kontorolumde kokrkuttu benı karın cevresı geniş dıye
sımdı bole 2 probşlem varken normal olurmu bende onu dusunuyorum ya bı sorun olurda dıye
bazende hıc dusunmeden 38. de sezer olum kafam rahat etsın dıyorum
esımde normal dogur dıyıp duruyo
offf saldım falla bebegım saglıklı olsunda hersey güzel olur ıns...

Geçmiş olsun öncelikle,içini rahat tut dıye yazıyorum.Aslında bu konuyu hayırlısıyla nıhayete erip de kızımı kucağıma alınca yazmak istiyorum.Çünkü ben yeterince bilgi edinemedim araştırdığımda.Suyunuz azalmış ama hafta bazında düşününce canınızı sıkmayın bence çünkü ben 16.haftadan beri oldukça düşük seviyede suyla devam ediyorum.İlk öğrendiğimde moralim bozuldu ağlamaktan bi hal oldum ama bu haftaya geldik, gelişimsel bir sorunumuz yok çok şükür.Hatta bu ay kafaya takmayı bıraktım suyumu içtim bol bol da dinlendim düzelme var dedi doktorumuz.İçinizi ferah tutun,dinlenin ve bol bol su için hem kilo kontrolune de yardımcı olur.

Bu hıçkırıkları okumuş ama hangisi hıçkırık çözememiştim.Kontrole gittiğimizde 3d bakarken bir de gördük ki bizim kız hıçkırıyor.Çok sevimliydi.Artık ayırt edebiliyorum hıçkırıklarını o hali gözümün önüne geliyor ama o kadar uzun sürmüyor bizim ki bir kaç dakika

Son düzenleme:

canım druna bırak..dr.un ne diyor...benimki 38. haftada kesin diyor..ama normalde olabilir sezaryanda diyor..ogün gelsin duruma göre bakarız dedi...şeker bebeğin karın çevresini etkiliyormuş. ama senişn sınırda çıktığı halde neden öyle çıktı acaba....benim şeker yüksekti ve insülün kullanıyorum ..çok şükürki bebeği etkilememeiş..her gittğimde soruyorum..şuan bi zarar vermemiş ama genelde son 2 haftada zarar verebiliyor diyor dr.um....

ben işte bunu anlamıyorum hem sınırda yanı ınsulkıne gerek yok ama dıyet yapıcaksın ok yaparım sorun deılç yeterkı bebegım ıyı olsun
eee karın cevresı bıraz genısmı sekerden olabılır ınan kaçamak bıle yapmadım 1 ay boyunca
kiii sekerı olan arkadaslarım tatlı dondurma vs yedıkerını soyluyolar düşün ben onu bıle yapmadım
ee halıyle korktum sekerden olabılır dıkkat et yoksa normal doguramazsın dıyo
eee seker olan gebelerde 38 den sonra rısklı dıyolar bıde püstüne pıhtılasma nasıl normal dıyor
bu aya kadar güvensızlık yasamadım dr. umla ama bu ay kafam cok karıstı .........

gerçekten çok karışık..bi dahaki muayene nzaman?sen nerde oturuyordun canım?benim dr.a gitsen diycem ama tabi kendin bilirsin...şekerinide tekrar ölçtürseydin....

gerçekten çok karışık..bi dahaki muayene nzaman?sen nerde oturuyordun canım?benim dr.a gitsen diycem ama tabi kendin bilirsin...şekerinide tekrar ölçtürseydin....

ist.dym cnm ümraniyede bı dahakı muayene hazıran 1
mesela bugun öğlen yemegımı bıraz gec yedım saat 7 de ölçüm yaptım (2 . saat ölçümü ) 147 cıktı
bıde bu aralar taktıgımdan mıdır nedır 2 gundur ölçümlerım 140 larda cıkıyıo hıc 120 nın uzerıne cıkmazdı ????

Son düzenleme:

Oncelikle canini hic sikma derim. Su doktorlar biraz daha duyarli olsalar cok iyi olacak. Benim de son kontrolde amniyon sivisi iyi ama daha onceki kontrole gore azalmis, kontrol altinda tutacagiz dediler. Haftaya Pzt. kontrolum var. Bu siviyi su ve sivi seyler icerek cogaltmak gibi bir sey sozkonusu degilmis! Zaten oyle olsa ben o kadar cok su iciyorum ki....Bebisin kilosu da normal aralikta, nicin oyle demis anlamadim. Sonra internetten arastirdim 30.hafta civarlarinda suyun biraz azalabilecegini yaziyordu ama hangi kaynakti hatirlayamadim bulursam eklerim. Dogum icinde hepimiz hakkinda hayirlisi olsun diyecegim.

Senin bebis biraz tombik olacak hi hi hi... Senin yada esinin kafasi buyuk mu? Biliyorsun bu tarz seyler kalitsal. Bize de yaklasik 2 ay once oyle denmisti, esimin kafasi biraz buyuk ben de ona soylenip durmustum. Sonra perinatologa gittik, orada normal cikti ve her organin ayni hizda buyuyemeyecegini soyledi. Dizin icin gecmis olsun.

Yapialcak bir sey yok, ne yapalim gebelik hatirasi diye saklariz.

Nasil sonuclarin?

Sakin bir zamanda tekrar konusursunuz canim, uzulme simdi...:13:

Sanirim gittigidiyorda daha da uygun gibi ama buna kargo ucreti ekleniyor degil mi? Ben yurtdisinda yasiyorum o yuzden emzirme sutyenlerini bebek magazasindan aldim. Umarim diger emzirme sutyeni siparisi veren arkadaslar sana yardimci olurlar.:13:

Arkadaslar hangi dogum sekliyle karsilasirsak- biliyorsunuz bazen normal planlanan dogumlar bile sezeryanla sonuclaniyor- hakkimizda hayirlisi olsun, yavrularimiza saglikla kavusalim.

Dogum oncesi iznini alan arakdaslar hayirli olsun, bol bol dinlenin.:13:

Ademel ve Gelisimci, topigimizin ilk mujde haberlerini sanirim sizden alacagiz, saglikla gelsin bebekleriniz, arkadan biz de sizi takip edecegiz.

tombişcik olcek sanırsam evet eheuehe:)
ay evet yaa babişinki biraz büyük ama ne biliyim bisürü şey kuruyorum kafamda...
doktorum beyin gelişimi iyi olur ne endişeleniyorsun dedi ama beni tatmin etmedi
perinatolog 20.haftada gördü en son bizi...hiç mevzusu geçmedi o zaman....acaba gene mi gitsem offffffffffffffff

canım, ilk olarak geçmiş olsun. ikincisi, bebeğini görmüşsün, hem gayet iyiymiş. maşallah. böyle devam:) röntgen çektirmemen bencede iyi oldu. birazcık acıyla boğuşmak zorunda kalacaksın, onun için üzüldüm açıkçası. ama zaten az kaldı. belki o kadar bundan sonra acılı olmaz. olmazsa her acıdığında eşine bir ısırık at, o da çeksin:):) yine geçmiş olsun

ooo, hissetmezmiyiz, daha 20nci haftalarda hıçkırmaya başlamıştı. ben eşime anlattığımda, annesine benzeyecek galiba demişti çünkü ben normalde de çok sık hıçkırıyorum. eşim 2 defa hıçkırığını hissetti bile. ama çok komik oluyor
canım, kilosu aslında iyiymiş ama su konusunda hiç bilmiyorum. inşallah düzelir. sen yine canını çok sıkmamaya çalış. tabi söylemesi kolay, ama kendini çok sıkarsan bu sefer bebeğine daha çok zarar verirsin. umarım, herşey yoluna girer. bol bol uzanmaya çalış. geçmiş olsun. bide başka doktorla da görüşsen, ondan da fikir alırsın. çünkü banada ilk doktorum bebeğime gelen kan damarları ince olduğunu söylemişti, ondan bebeğin gelişiminde sorun olur demişti. başka doktora gittim ve bana gayet herşey normal dedi. gerçektende öyle çünkü bebeğim hep ilerde ve gelişiminde hiç bir sorun gözükmüyor. o yüzden sen başka doktorla da görüş. yine geçmiş olsun

ayy sinir oluyorum böyle cins doktorlara..

semizotu annd ve bebek acisindan omega 3 iceriyor bebeqin goz ve beyin gelisimini destekliyor ayrica uykusuzluk probleminin daha az gorulmesine aktivite bozukluqunun olusmamasina yardimci oluyormus kiz bebeklerin ilerleyen yaslarda goqus kanserine yakalanma daha az oluyormus anne icinse hamilelik ve doqum sonrasi depresyonunu azaltiyormus mevsimi gelmisken haftada 2 kez tuketme zamani

bende ağustos annesi olucam kısmetse 4 ağustos doğumum ama temmuz anneside olabilirim kıze rken geliyo diyolar benim kızın da durmaya niyeti yok gibi pek kıpırdak hiç durmuyo yerinde maşşallah 3hafta nce gittiğimde de doktor 3hafta önde görünüyo demişti yarın tekrar gidicem kontrolüm var bakalım ne çıkacak. aranızda ilk doğum yapacak ben miyim yoksa benden önce bi arkadaş var mı

günaydın güzel anneler..dün giremedim topiğe umarım herkes iyidir..bugün samsun yolcuysum halamın kızı evleniyor pazar günüde döneceğim..sizleri belki takip edemem..bei özleyin anacığım

günaydın güzel anneler..dün giremedim topiğe umarım herkes iyidir..bugün samsun yolcuysum halamın kızı evleniyor pazar günüde döneceğim..sizleri belki takip edemem..bei özleyin anacığım

Canım günaydın...

Valla ben burdan Bursa'ya gitmeye çekiniyorum, Samsun'a nasıl gideceksin... Allah kolaylık versin canım...

tatlım bazı doktorlar daha tedirgin oluyo.. Lütfen kendini çok üzme.. Doktorun yapıcı bi öneri getirseydi keşke.. Bol bol yat dinlen..için rahat etmiyosa bi doktorla daha görüş istersen

günaydın canım iyi eğlenceler dikkat et kendine.. özlemez olur muyuz hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…