tatlım bazı doktorlar daha tedirgin oluyo.. Lütfen kendini çok üzme.. Doktorun yapıcı bi öneri getirseydi keşke.. Bol bol yat dinlen..için rahat etmiyosa bi doktorla daha görüş istersen
günaydın canım iyi eğlenceler dikkat et kendine.. özlemez olur muyuz hiç.
canım kastamonudan samsun 3 saat, sizce tehlikeli mi? Kendi arabamızla gideceğimz için sorun olmaz diye düşündüm
Canım kastamonudan samsun 3 saat, sizce tehlikeli mi? kendi arabamızla gideceğimz için sorun olmaz diye düşündüm
tatlım bazı doktorlar daha tedirgin oluyo.. Lütfen kendini çok üzme.. Doktorun yapıcı bi öneri getirseydi keşke.. Bol bol yat dinlen..için rahat etmiyosa bi doktorla daha görüş istersen
günaydın canım iyi eğlenceler dikkat et kendine.. özlemez olur muyuz hiç.
herkese günaydınnnn
nasılsınız kızlar umarım herşey yolundadır
bana geceleri bir sıkıntı basıyor bi türlü uyuyamıyorum
sonra anlamadığım bir şekilde dalıyorum uykuya ama bikaçkez uyanıyorum lavaboya gitmek için
bide sonra kendimi buzdolabının önünde bişiler atıştırırken buluyorum.özellikle tatlı şeyler
Hımmmm...:26:
Kastamonuda olduğunu bilmiyordum canım. 3 saat bişey değilmiş, ben İstanbuldasın diye düşündüm.Gerçi burdan Bursa da 3 saat ama hiç gözüm kesmiyor...
yok canım yaa yollar nası bilmiyorum ama dikkatli dikkatli yavaşça gidersiniz.. Mola verirsiniz sen bunalırsan..
Buarada kızlar dün bebişimin havlusunu, battaniyeli alt açma minderini, yeni doğunca giyilecek basit günlük bi iki parça bişey aldım....ohh bu aşamayı hallettim.. Aldıklarımı bi düzenleyeyim foto yüklüycem..
bende de uyku denen birşey kalmadı..kesin 5 kere gidiyorumdur tuvalete.bide sabah güneşi yatak odama baktığı için 6-7 de kalkıyorum anlayacağnz uyku haram oldu..sen gece mi birşeyler atıştıryorsunkaç kilo aldın
yok canım yaa yollar nası bilmiyorum ama dikkatli dikkatli yavaşça gidersiniz.. Mola verirsiniz sen bunalırsan..
Buarada kızlar dün bebişimin havlusunu, battaniyeli alt açma minderini, yeni doğunca giyilecek basit günlük bi iki parça bişey aldım....ohh bu aşamayı hallettim.. Aldıklarımı bi düzenleyeyim foto yüklüycem..
herkese günaydınnnn
nasılsınız kızlar umarım herşey yolundadır
bana geceleri bir sıkıntı basıyor bi türlü uyuyamıyorum
sonra anlamadığım bir şekilde dalıyorum uykuya ama bikaçkez uyanıyorum lavaboya gitmek için
bide sonra kendimi buzdolabının önünde bişiler atıştırırken buluyorum.özellikle tatlı şeyler
ben 10 kg aldım malesef. benim de h.sonu eşimin kuzeni evleniyor.tekirdağda düğün.ama gitmeye korkuyorum.doktoruna bi danışsaydın canım yol için sana zararı olur mu diye
günaydın kızlar
dün doktora gittim çok şükür erken doğum riskini atlatmışız
verdiği ilaçlar etkili oldu bide tabi sürekli dinlenmem
dinlenmeye yine devam sancılarım kasılmalarım azaldı
bide idrar testi tekrarlandı oda iyi çıktı doktorumda iltahaplanmada tetiklemiş olabilir dedi.
canım güle güle giyinsin miniş.resimlerini yüklede bakalım.bende bir sürü şey aldım ama yüklemeye fırsatım olmadı..
Benim yeni doğan hastane çıkışım ve 1 takımı var.umarım yeter...
güle güle giysin canım bebişin..bekliyoruz merakla fotolarını..benımde puset kaldı almadığım
Günaydın canım...
Bende uyuyamıyorum artık.Yan yatınca tekme yiyorum, sırt üstü de çok uzun süre yatamıyorum...
Sabahta erken kalkmak zor geliyor, gözlerimden uyku akıyor
Aslında alışıyoruz yavaş yavaş... Doğumdan sonra uyku yok bize
canım önceden sormştum riskli gebe olmadığn için sorun yok demişti.yalnız 2 saatte bir dinlen dedi..
canım ne güzel tehlikeyi atlatmışsıngünaydın kızlar
dün doktora gittim çok şükür erken doğum riskini atlatmışız
verdiği ilaçlar etkili oldu bide tabi sürekli dinlenmem
dinlenmeye yine devam sancılarım kasılmalarım azaldı
bide idrar testi tekrarlandı oda iyi çıktı doktorumda iltahaplanmada tetiklemiş olabilir dedi.
O kadar alıntı yaptım gitti :-((
Suyu azalan arkd.kasma kendini birde başka dr a görün bol sıvı tüket ve meyve yiyebilirsin su yapar onlarda kilosu da bana da iyi geldi sen kaç kilo aldın ki ??
Benim kız dün çok hareketliydi bugünde tam gaz devam) Ben ilk hamişliğimde Bursaya gitmiştim korkmayın kızlar dinlene dinlene gidersiniz ne de olsa moral de önemli moralimizi yüksek tutalım ki sütümüz olsun inş.bol bol sütümüz olur inekler gibi )
Bende ctesi 32.hft çalışabilir rap.alıcam temmuzun ilk hftsın gibi ayrılmayı düşünüyorum,
hftya da annemi getireyim giysileri yıkayalım oğlumdan kalan giysilerde var bir hurç çıktı bakalım ayıklaya ayıklaya hallederiz sonrada valizimi hazırlayayım.....
Bebek şekerlerini hazır paket almıştım ben onlarada şeker bağlamam lazım ama daha erken sanırım
Günaydın canım...
Bende uyuyamıyorum artık.Yan yatınca tekme yiyorum, sırt üstü de çok uzun süre yatamıyorum...
Sabahta erken kalkmak zor geliyor, gözlerimden uyku akıyor
Aslında alışıyoruz yavaş yavaş... Doğumdan sonra uyku yok bize
evet malesef uykulara veda edeceğiz.ama yeterki sağlıklı doğsunlar da.
çok iyi öyleyse .senin için de moral olur.
benim kardeşimin mezuniyet töreni var haftaya şehir stadında.aşırı kalabalık ve izdiham olur diye gitmeye çekiniyorum biliyormusun.benim başlarda hamileliğim problemli geçmişti.üzerimde böyle korku kaldı.işe her sabah eşim getirip götürüyor. bir aydır araba filan kullanmıyorum.minibüse zaten binersem o gün korkudan ölüyorum .ay bebeğime bişey olur mu diye.maşallah şoförler pek bi agresifler.
sağol canımGünaydın canım,
hadi gözün aydın. Atlatmana sevindim. Dinlen o zaman sende...
İltihap için de bol su içmelisin, çok işe yarıyor...
canım ne güzel tehlikeyi atlatmışsınyavaş yavaş sona yaklaşıyoruız kızlar yaa
umarım canım inekler gibi sütümüz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?