2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bu şeker olmasa bende alırıdım..neyse en azından dikkat etmemiz kendimiz ve bebeğimiz içinde iyi oldu..bende senin haftanda 3,5 kilo civarındaydım...canım sen insülün kullanıyormusun?

merhaba güzel hamişler, umarım keyifler iyidir,

geneldde yazdıklarınızı takip ediyorum, ama her zaman yazamıyorum, şu okul bitsede kurtulsak, bu sıcaklarda hiç çekilmiyor valla. kilolardan bahsetmişsiniz bende10 kilo aldım nasıl kontrol edecem hiç bilemiyorum, 2 kilo hakkım kaldı amam snırım 2 kiloyu çok aşacam,
yarında kontrolumüz var umarım bebişim iyidir

kızlarrr şok üstüne şokum şuan
ayak bileklerim şişmi şiş bastırıncada içe gözçüyo gibi yaaa bu ne oluyo yani?
tuzdanmı kaynaklanıyo bu
önerileriniz nedir?

evet canım bende doktoruma sordum gebelik zehirlenmesini
oda el ayaklarda şişme ve yüksek tansiyon varsa riskli demişti senin panik yapmana gerek yok dedi.
bugün ilaçlarımı almadım daha iyi gibiyim

kızlarrr şok üstüne şokum şuan
ayak bileklerim şişmi şiş bastırıncada içe gözçüyo gibi yaaa bu ne oluyo yani?
tuzdanmı kaynaklanıyo bu
önerileriniz nedir?

aramıza hoşgeldin
ödem işte canım..son aylarda birçoğumuzun yaşadığı ve yaşayacağı bişi
ayaklarını kaldırabildiğin kadar yukarı kaldırıp dinleneceksin...soğuk su hazırlayıp leğende ayaklarını bekletebilirsin....
tuz olayına ben pek inanamıyorum ya...tuzlu yemediğim halde bende ödem hat safhada....ben yürüyemiyorum düşün

benimde geçen gece sadece el parmaklarım şişmişti
çok korktum bende ama sabaha geçmişti şimdilik bişey yok

benimde geçen gece sadece el parmaklarım şişmişti
çok korktum bende ama sabaha geçmişti şimdilik bişey yok

çok fena yaa...oturduğum zaman kalkana kadar en az 5 dakka geçiyor düşün
tuvaletim gelince gene mi yaaaaaaaaaa diyorum ühühhühü
sana da geçmiş olsun canımcım...ama ben doğuma kadar çekeceğim galiba..azalma yok
allahtan tansiyonum normal ...doktorum tansiyonuna dikkat et...onda yükselme olmadığı sürece korkma didi...

Son düzenleme:
evet canım bende doktoruma sordum gebelik zehirlenmesini
oda el ayaklarda şişme ve yüksek tansiyon varsa riskli demişti senin panik yapmana gerek yok dedi.
bugün ilaçlarımı almadım daha iyi gibiyim
benimde ayak bileklerimde şişlikleri bugün farketti
ellerim ise 5 6 günde 1 şiştiği oluyo devamlı değil yani
ama tansiyonum hep düşük
bendede bu risk varmıdır acaba?

ayyy fena desene yaaa
ıhlamur iyi gelyomuş hergn 1 fincan onu denemeye başlayacağım..
yani bi hamilede her belirti bu kadarmı yaşanır aman Allahım...
olsun sonucu güzel razıyım yinede...
ayaklarımı yukarı dikip dinlendirecem ve soğuk suda bekletecem
tamam cnm tecrübelerini paylaştığın için sğl

mrb bayanlar nasılsınz şöyle bi geçmişi okudum herkes kasım kasm kasılmış ben gibi

hepimize geçmiş olsun

bebişlerimz erkenden gelmesin zamanında gelsin inş.

kasılması olanlar nidilat kullanıyomu acaba drnuz bu hapımı verdi sizede

bencede verdim ama hamile kalmadan hemen önce baya kilo almıştım yani baya kilolu hamile kaldım

kızlar dr.dan geldik .çok şükür herşey yolunda ..ben 500 gr. vermişim..tansiyon iyi ödem yok...bebekte çok şükür iyi suıyu normal..kilosu 2.350 gr ..boyu 47 cm...ortalama doğum tarihimiz 25-27 temmuz gibi..ama suyun gelirse yada küçük tansiyon 9u gecerse doğumu erkende yapabiliriz dedi.şuanda doğsa bile 2gün küvezde kalır..2 hafta sonra doğsa hiç küvezde kalmadan alır gidersin dedi...bu arada bugün el parmaklarımın aralarında minik minik sivilce gibi şişlikler var ve kaşınıyor..dr. hamileliten dedi..alerji olmuşsun deterjanlara dikkat et dedi..kasılmayı sordum nasıl olur diye..şuan çok erken kasılma olmaz dedi..olsa bile aşağı doğru itme gibi oluyormuş ve 1 dk.sürer dedi...

maşallah bebeğine ve sana canım.. senin doğum zamanı gelmiş yaaa hadi bakalım hayırlısı ile doğur tatlım arkandan da biz gelelim :18:

iyi geceler anne adayları bugün dr gittik,oğlum 1.775 olmuş.bana kilosu az geldi.bu arada 32. haftamdayım.dr kilosu iyi dedi.umarım öledir.suyu,rahim ağzı,plesantanında durumu iyi dedi.bu arada cuma tatile gidiyoruz.uçak raporunuda aldım.tatilimiz sorunsuz geçer inşallah,ama benim için doğum öncesi iyi gelir diye düşünüyorum,sonrada evde doğumu beklerim artık.bebeğimi çok merak ediyorum öpüp,koklamak,sarmak istiyorum onu.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…