en sonki kontrolümde (1 hfta önce) ben toplamda 3,5 kilo almıştım bebeğimde 1600 kg dı maşallah diyeyim bebişimebu şekerden dolayı fena diyetteyim ondan böyle yoksa dondurmalar çikolatalar karpuzlar havada uçuşuyodu :)
cok cok sagol cnm amin;
aman cnm hemen panik olma;
preeklampsi, tansiyon yuksekligi ve idrarda protein cikmasi ile seyreden bi rahatsizlik.
tansiyonun dusukse korkma,
bir de bacaklarda (ayaklardaki sislik onemli degil) kaval kemiginin uzerinde sislik varsa (elini bastirdiginda bastigin yer bi sure oyle cokuk kalip duzeliyor mu diye kendin muayne edebilirsin) , yuzunde ve ellerinde sislik varsa ; o zaman endise edebilirsin belki ama her bulanti haslsizlik preeklampsi olmaz cnm;
gebelik.org'dan detayli oku istersen cnm
supermiss
ayy cok iyi fiyatmis yaa;
biz de 450ye bulabilsek cok iyi olur; genelde en dusuk 700 tl bakiyorum da.
kızlarrr şok üstüne şokum şuan
ayak bileklerim şişmi şiş bastırıncada içe gözçüyo gibi yaaa bu ne oluyo yani?
tuzdanmı kaynaklanıyo bu
önerileriniz nedir?
aramıza hoşgeldin
ödem işte canım..son aylarda birçoğumuzun yaşadığı ve yaşayacağı bişi
ayaklarını kaldırabildiğin kadar yukarı kaldırıp dinleneceksin...soğuk su hazırlayıp leğende ayaklarını bekletebilirsin....
tuz olayına ben pek inanamıyorum ya...tuzlu yemediğim halde bende ödem hat safhada....ben yürüyemiyorum düşün
benimde geçen gece sadece el parmaklarım şişmişti
çok korktum bende ama sabaha geçmişti şimdilik bişey yok
benimde ayak bileklerimde şişlikleri bugün farkettievet canım bende doktoruma sordum gebelik zehirlenmesini
oda el ayaklarda şişme ve yüksek tansiyon varsa riskli demişti senin panik yapmana gerek yok dedi.
bugün ilaçlarımı almadım daha iyi gibiyim
aramıza hoşgeldin
ödem işte canım..son aylarda birçoğumuzun yaşadığı ve yaşayacağı bişi
ayaklarını kaldırabildiğin kadar yukarı kaldırıp dinleneceksin...soğuk su hazırlayıp leğende ayaklarını bekletebilirsin....
tuz olayına ben pek inanamıyorum ya...tuzlu yemediğim halde bende ödem hat safhada....ben yürüyemiyorum düşün
evet bu şeker olmasa bende alırıdım..neyse en azından dikkat etmemiz kendimiz ve bebeğimiz içinde iyi oldu..bende senin haftanda 3,5 kilo civarındaydım...canım sen insülün kullanıyormusun?
valla masallah cnm,
Allah hepimize boyle rahat dogum nasip etsin;
2. bebegin de ayni sekilde rahat olur ins.
ayy cnm benim; zor bir durum seninki; ama bak onunde narcicegi arkadas var
hamileligini bi atkat hayirlisiyla, o sana yol gosterir, yardimci olur; vajinismusu da yenersin.
2 yilda atlatmissin ya cnm bu da cok iyi,
7-8 yil cekenleri okumustum.
ayy 3,5 kg mu? bence sen zayiflamissin bile;
cunku bebegin kendisi+esi+suyu+senin vucudundaki su+kan hacminde artis; bunlar bile 6-7 kg eder su haftada.
bence sen kendin 3-4 kg vermissin
ne guzel dogum sonrasi hic kg derdin olmayacak
yok şimdilik kullanmıyorum canım ama ileride ne olur bilmiyorum.
kızlar bebişimin ultrason fotosunu görmek isterseniz bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim-20.html
kızlar dr.dan geldik .çok şükür herşey yolunda ..ben 500 gr. vermişim..tansiyon iyi ödem yok...bebekte çok şükür iyi suıyu normal..kilosu 2.350 gr ..boyu 47 cm...ortalama doğum tarihimiz 25-27 temmuz gibi..ama suyun gelirse yada küçük tansiyon 9u gecerse doğumu erkende yapabiliriz dedi.şuanda doğsa bile 2gün küvezde kalır..2 hafta sonra doğsa hiç küvezde kalmadan alır gidersin dedi...bu arada bugün el parmaklarımın aralarında minik minik sivilce gibi şişlikler var ve kaşınıyor..dr. hamileliten dedi..alerji olmuşsun deterjanlara dikkat et dedi..kasılmayı sordum nasıl olur diye..şuan çok erken kasılma olmaz dedi..olsa bile aşağı doğru itme gibi oluyormuş ve 1 dk.sürer dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?