2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla cnm ben ilkin de 7 cmle gittim zaten epidural ve lavman bile yapmıyorlar
doğum başladı mı sez.yapamazlar inş.2.de öyle olur benim...
canım 7cm olana kadar nasıldı sancıların?keşke benimde öyle olsa
Ben çok kötü gidiyordum ama toparladım allahtan 11 kilo aldım inş. 16 ile tamamlarım
ilkinde 16 almıştım 10 kilosu hstde gitti.....

oo iyiymiş canım maşallah..16 çok güzell belki 16 bile olmazsn bu sefer

cnm yazdım ama atladın sanırım alıntı yaparak yazmaya karar verdim..
abinin eşinin hamile olma durumları vardı bi açıklama yaptılarmı?

aa gormemisim cnm kusura bakma;
aciklamadilar,
ama kiz hep hasta, istahsiz, midesi bulaniyor vs;
kesin hamile , her halinden belli oluyor da; sanirim benim dogumu bekliyorlar soylemek icin.

ben de 13 kg aldim cnm,
tek umudum son ay alinmiyormus;
15-17 ile tamamlasam sevinicem artik valla

allah allah hamileysen hamileyim de kardeşim ne böyle saklamalar falan hiç sevmem..günahını almayalımda ben hemen paylaşırm sevdiklerimle..
bende son aylarda çok alınır diye duymştum..:44:

ayy bende ona ümit ediyorum.inş.bi yerden cesaret gelir..

Valla cnm ben ilkin de 7 cmle gittim zaten epidural ve lavman bile yapmıyorlar
doğum başladı mı sez.yapamazlar inş.2.de öyle olur benim...

Ben çok kötü gidiyordum ama toparladım allahtan 11 kilo aldım inş. 16 ile tamamlarım
ilkinde 16 almıştım 10 kilosu hstde gitti.....

toplu yorum yazayım dedim..benim 38. haftada doğması gerektiği için büyük ihtimal sezaryan ..dr. duruma bakarız vücut kendini normal doğuma hazırlamışssa normal olursun dedi..ama genel olarak 2 hafta önce olan doğumlarda sezaryan olur vücut hazır olmaz dedi..duruma bakıcaz artık... bu arada toplam 5 kilo aldım..çok şükür fazla almadım..almamamda gerekiyordu..hem kilo hem şeker olduğu için...

allah allah hamileysen hamileyim de kardeşim ne böyle saklamalar falan hiç sevmem..günahını almayalımda ben hemen paylaşırm sevdiklerimle..
bende son aylarda çok alınır diye duymştum..:44:

2. bebek oldugu icin cnm,
bir de annem hangimizinkine bakacak celiskisi var,
ayrica beni kiskandi hamile kaldi gibi olmasin diye sanirim aciklamiyorlar

cnm son aylarda hizli aliniyorda, son 3-4 hafta alinmiyor hatta zayiflanabiliyormus,
bikac degisik kaynaktan oyle okudum.

oy canım maşallah 5 kilo ha..sen doğumdan çıkınca eski halinden daha zayıf olursn genelde 10 kilo gidermiş doğmda

vallahi alınmıyorsa iyi o zaman şurda 1 ayımz kaldı topu topu 17yle falan tamamlasam benımde normal sayılır kilo alımım:86:

dinleniyorum canim esim yaptirmiyo zaten biraz ayakta görse kiziyo hemen :) aman masallah de nazar degmesin bende cok iyiyim söyle böyle diye diye nazar degdirdim kendime :)

cnm benimde oluyo eger yanilmiyosam cünkü ben pek hissedemiyorum bu kasilmalari :) ama dedigim gibi kizim da cok hareketli biraz da ondan kaynaklaniyo sanirim sürekli ittirip duruyo artik canim yaniyooo :) bagiriyorum bile bazen ama en komigi esim geliyo karnima dogru kizim yapma annenin canini acitiyosun falan diyoo :))) cok anliyo diyorum bende :)))

bol bol su icmeye calisiyorum en az 2 lt iciyorum zamanimin cogu da tuvalette geciyo :) burda hep marketten su aliyoruz biz zaten minerallodor herhalde

bu arada unutmadan evlilik yildönümünüz kutlu olsun daha nice güzel senelere kizinizla birlikte insallahhh

kızlaaaar slm,
topice girmem ikiye ayrılıyor:bir sabah kocişten sonra iki öğleden sonra kociş gidip uyandıktan sonra )doğumu konuşmuşsunuz ben normal istiyorum ama korktuğum bir nokta var:ben 2 yılı aşkın süre vajinismustum burda yendim kadınlar kulübünde)yendiğim ay da hemen hamile kaldım )şimdi korkum oğum esnasında kasmak ya da bebeğe zarar verici bişey yapmak...aranızda ya da çevreniz de benim durumumda olan biri varsa lütfen bana yardımcı olun..
ben de 2 haftadır kilo almıyorum çok ilginç!!bebeğim büyümüyor mu diye endişeleniyorum ...toplamda 14.5 kilo aldım 15 ile biter heralde)

Kızlar benim sancılar gece 2 de filan başladı başta anlamadım
sürekli wc ye gidiyorum birden bir kasılma gibi de değil bel ağrısı oğlan çocuğu bele vururmuş bilmezdim
kız doğum yapan arkd.göbeğin ortasına sancı giriyor demişti birde çok tv izledim herhalde kasılma aralarının 5 dk bire inmesini bekledim 5 cm açıklıkta epidural yapıyorlarmış o kadar dayanayım istedim sonra baktım araları açıldı banyo yaptım filan gittik eşimle belin mi ağrıyor dediler hemen panikle doğumhaneye aldılar meğer 7 cm miş
bende saf saf epidural yapacaksınız dimi diyorum ama nerdeeeee dr tebrik ederim nasıl dayandın dedi
ağrı eşiğin çok yüksekmiş demek ki kolay kolay dayanamazdın filan dedi ama hayırlısı böyleymiş darısı kızımın başına....

aslında bu konuda tecrübesiz olmak daha iyi..sen şimdi kızında tecrübeli olacağn için sancın geldiğinde belki diğeri kadar beklemeycksın ve bu süreci hastanede geçircksin..bende hastanede bu süreci geçirmeyi istemiyorum..en güzeli ben yine pikabıma binip arazilere çıkayım o yollarda çok kolay açılır benimki

ben vajinismus olarak hamile kaldım ve hala öyleyim..sezeryan düşünmemdeki etkenlerden biride bu..oraya hiçbişey dokunduramıyorum.hatta çatı muaynesi nasıl yaptırırım diye düşünüyorum..bu perşembe doktorda randevum var ona utanmazsam:)ayrıntılı bi şekilde danışıcam..ve ben kocamla ilişkiye hala giremiyorum..hamile olduğum içinde kendimi zorlamıyorum..bu konuda çok dertliyim.kocama karşı mahçubum çünkibu arada ben 10 aylık evliyim

ben ilk 1 yıl ilişkiye girememize rağmen hap kullandım hamile kalmamak için sonraki 1 yıldan uzun süre korunmama rağmen kalamadım yendiğim ilk ay hemen hamile kaldım şok oldum !!!sen artık bu noktaya gelmişsin doğumu atlat hayırlısıyla sonra vajinismusun üstüne git korkmana gerek yok vajinismus topicindeki arkadaşların yardımıyla kısa sürede halledeceğine eminim...

ayy inş.bu durum gerçekten tahammül edilir değil.neyse bakalım hayırlısı hepimiz için..öncelik normal doğuma vermek lazım ama nasip..doktorda çok önemli cesaret verirse eden olmasın..

32.haftada calisabilir alacagim daha var o yuzden bir ay sonra alacagim sonra 37. haftada izne ayrilacagim o arada okul geri acilmis oluyor ogretmenler icin .

Bence de hiçbirşey bilmemek en iyisi ben 5 cm açılma olsunda öyle gideyim dedim
7 olmuş mesela zaten 10 cm le doğum gerçekleşiyor çünkü o 3 ü bile beklemek kötü yani
ben çok öğürüyordum o da açılmayı hızlandırıyormuş senin bebiş alışmış araziye ninni sanıp hiç çıkmazsa

en sonki kontrolümde (1 hfta önce) ben toplamda 3,5 kilo almıştım bebeğimde 1600 kg dı maşallah diyeyim bebişime bu şekerden dolayı fena diyetteyim ondan böyle yoksa dondurmalar çikolatalar karpuzlar havada uçuşuyodu :)

azcık önce gitseymişsn bide epüdrali yerdin tam süper olurdu:90: doğru diyorsun vallahi ona ninni gelebilir.zaten bir ürü şehire götürdm(sinop,karabük, bolu,ankara,samsun,giresun)
onu ben gezmeyede alışık..

maşallah canım benımkinınde kilosu normalden fazla gidiyor,31.haftamda olduğuma göre benımkide belki 2 kilo olmştur

valla masallah cnm,
Allah hepimize boyle rahat dogum nasip etsin;
2. bebegin de ayni sekilde rahat olur ins.

ayy cnm benim; zor bir durum seninki; ama bak onunde narcicegi arkadas var
hamileligini bi atkat hayirlisiyla, o sana yol gosterir, yardimci olur; vajinismusu da yenersin.

2 yilda atlatmissin ya cnm bu da cok iyi,
7-8 yil cekenleri okumustum.

ayy 3,5 kg mu? bence sen zayiflamissin bile;
cunku bebegin kendisi+esi+suyu+senin vucudundaki su+kan hacminde artis; bunlar bile 6-7 kg eder su haftada.
bence sen kendin 3-4 kg vermissin

ne guzel dogum sonrasi hic kg derdin olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…