ben 2 haftada bir temzlkçi alıyorum..onun dışında süpürmek silmek gerekiyor ama eşim yanaşmıyor malesef..banada yaptırmıyor..2 haftada siz düşünün o evin halini.. bebeğin kendisde kilosuda iyidir c anım merak etme
üff yaa burda şirket olayı yok ilçedeyiz sonuçta!!kapıcının eşini çağırdım ben de 15 gün önce hani çok hastaydım...başımı kaldıramadım kontrol edemedim naptığını vicdansız kadın hiç temizlememiş desem yeridir!!!banyoda sıkmış temizlik malzemesini yıkamamış kurumuş öyle beyaz beyaz bir gitti şok oldum(öyle moralim bozuldu ki ne cesaret yaa yüz yüze bakıyoruz ben ovdum biliyomusunuz benim sorunum da bu işte temizliğe alabileceğim kimseyi bulamıyorum daha önce gelen bir kadın vardı o da yalancı çıktı gelcem deyip gelmedi kaç kere!!!artık temmuzun 15 inden sonraya birini bulcam araştırıp son kez gelsin yapsın dip köşe o zamana kadar kocişle idare etcez artık (
ben de ped koydum kendim için bak yazmamışım(hasta bezi mi alsam ped korumaz mı diyorsun?geçen yıl ağustosta doğum yapan bir arkadaşım nappy sprey önerdi şiddetle pişik için eczanede satılıyormuş gerçi daha almadım hiç pişik olmamış bebeği bir de altını çok sık değiştirmiş mesela gece her emzirmede altını değiştirmiş çok etkili diyor...
aklıma gelmişken sorayım şampuan hangi marka aldınız sebamed alıcam sanırım ben ....
ayy aynen benimki de bu hafta 3 hafta olucakk eşime zorla haftasonu süpürttürdüm evi kadına ayıp olmasın diye.. yoruluyorum hemen eşim de sağolsun pazarlarda gezmeyi biliyosun ama demiyor.. keyif için olunca yorulmuyorum sanki...
merhaba canım
benimde evde birkaç tadilatım oldu temizlik şirketiyle anlaştım doğumdan tam bir ay öncesine 18temmuza gün aldım
bitse şu temizlik işi kafam rahat olacak ama daha vakit var
canım ben en geç temmuzun ortasında çağıracam.. halılar duvarlar ...... 2-3 gün gerekicek.. kullandığımız odayı bebiş odası yapacağım için güzel temizlik gerekiyo..
G
Bence Temmuz sonlarına doğru yaptırabilirsin, Doğumdan 2-3 hafta önce yani.
şimdi yaptırsan gene batar be güzelim ben izne çıkınca doğuma 10 gün kala falan inşallah yaptırcam ama doğum buı belli mi olur ufak tefek temizlikleri de yapmak lazım aslında[/B]
canım ben 15 günde bir temzlkçi alıyorum..kapılarımı camlarımı dolapları her işi yapıyor..bide annem geldiğinde temmzn ortasında halıları falan yıkamaya vereceğiz..senındedoğuma yakın ailenden birileri gelecekse o zaman ver halılarını..ama 15 günde bir kadın çağır derim
kızlar hepinize günaydın..ayy evim çok piss çok rahatsız oluyorum ama yer falan silemiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi...anca yatak topluyorum yemek bulaşık çamaşır..bunların dışında evi bile çekmiyorum..ztn 2 gün sonra memlekete gidicem 1,5 ay sonra dönücem..döndüğümde kadın alırım artık napıyım...perşembe günü kntrlüm var.inş.bebeğimin kilosu artmıştır.1 hafta geriden gidiyoduk..sizin bebeklerinizin kilosu takip ettiğim kadarıyla çok ii..bir tek benimki geri heralde
üff yaa burda şirket olayı yok ilçedeyiz sonuçta!!kapıcının eşini çağırdım ben de 15 gün önce hani çok hastaydım...başımı kaldıramadım kontrol edemedim naptığını vicdansız kadın hiç temizlememiş desem yeridir!!!banyoda sıkmış temizlik malzemesini yıkamamış kurumuş öyle beyaz beyaz bir gitti şok oldum(öyle moralim bozuldu ki ne cesaret yaa yüz yüze bakıyoruz ben ovdum biliyomusunuz benim sorunum da bu işte temizliğe alabileceğim kimseyi bulamıyorum daha önce gelen bir kadın vardı o da yalancı çıktı gelcem deyip gelmedi kaç kere!!!artık temmuzun 15 inden sonraya birini bulcam araştırıp son kez gelsin yapsın dip köşe o zamana kadar kocişle idare etcez artık (
ben dalin aldım canım
ama araştırmama göre sebamed en iyisiymiş
canım benim eşim bi temizlik şirketiyle anlaşmış. 11 temmuzda gelecekler. 37. haftam falan oluyor benim. ben temmuz başı istemiştim aslında ama anca o gün boşlarmış. geçen hafta da görümcem geldi sağ olsun nerdeyse dip köşe temizlik yaptı, eşim de arada süpürüyor evi öyle idare ediyoruz.kizlar ben dogum oncesi evde buyuk temizlik yaptiricam kadin cagirip,
halilarimi falan da yikamaya gondericem
kacinci haftada cagirayim sizce??
simdi yaptirsam butun camlar aciliyor vss; 2 gune batar yine
Günaydın kızlaaaar,
Çantasını hazırlamayanlardan biri de benim, tembellik midir nedir bilemedim ama çok ayıp değil mi? En önde olanlardan brii benim galibao bekleyenlerden
Neyse ben bi kahvaltıu yapayım, sonra kıyafetleri yıkayacağım; yarın da çantayı bitirmiş olurum inşallah..öptüm hepinizi....
ya ne güzel doğumuna çok az kalmış.ilk doğuranımız sen olucaksın herhalde.şu parmaklarında ki şişlikler ben de de çıkıyo ve çok kaşınıyo.hamile bi arkadaşımda da vardı.dr bi krem vermiş ona çok iyi gelince ben de aldım,etkisini hemen gösteriyor.dediğin gibi hamilelikten.dr un sana krem önermedimi bu arada?
cnm iyi bu haftaya kadar sismemisse;
benim haftalardir sisiyor ayaklarim.
doktor bilekten asagisi siserse korkulacak bisey yok dedi; ayaga kan akisi oluyor fakat rahim buyuyup damarlara baski yaptigindan kan geri gelemiyor, ondan oluyor dedi.
firsat buldukca ayaklarini yukari dkip yat dedi.
kaval kemigi uzeri siserse o tehlikeli imis.
ben 36 giyerken simdi 38 numara terlikle ise geliyorum, aksam uzeri o da dar gelmeye basliyor dusun :-((((
soguk su, buz, masaj da iyi geliyor
hmm demek ilaclar dokunmus cnm.
dikkat et kendine
ben de bugun bi aricam nazan hn.i; belki bize de bi ind. yapar
ohh,
masallah cnm bebegine de sana da.
dogum cok yaklasmis senin cnm, ilk annemiz sen olacaksin sanirim
yalniz dr.un dogum kasilmasi olmaz bu haftada demek istemistir; yoksa yalanci kasilmalar (braxton hicks) 28. haftadan itibaren basliyor; ben de 24 de basladi hatta
eymen guzel nm
dini ya da siyasi cagrisimli isimleri cocuga koymayi ben fazla uygun bulmuyorum kendi fikrimce.
o yuzden mucahit'i eledim ;-)
her bebegin yapisi farkli oluyor cnm,
1775 az degil bence,
cunku son aylar ayda ort.2 kg aliyormus;
sen 38 de dogum yapsan 1,5 kg daha alir bebegin 3200 dogar (insallah )
ben bu yil tatile cesaret edemiyorum..
cok sagol cnm benimm
ben de kasilip duruyorum, artik alistim takmiyorum da;
ama dunden beri icimi bi korku kapladi, ya ansizin dogum olursa diye,
daha cantam bile hazir degil
esimle konustuk, bu aksam bebegin esyalarini yikcaz; yarinda utulicez; h.sonundan once hazirlicaz cantayi
hayırlısı canım..süpriz annelerde gelebilir. evet normal doğum kasılmasını demiştir..
bu arada gunaydin herkesee
Aşağıları göremiyoruz ya cnm ondan farketmemişsindir.
maşallah kuzuna inş.enaz 2 hft bekler hatta geçer bile.....
Bence eymen mücahit kulağa hoş gelmiyor bence
maşallah bizimde 1.900 dü çok da fark yok küçük olsun sağlıklı olsun cnm kasma kendini....
kizlar ben dogum oncesi evde buyuk temizlik yaptiricam kadin cagirip,
Günaydın güzel anneler ve minik melekleri....
Maşallah bebişine çok güselll, inşallah vakti zamanında kucağına alırsın kuzucuğu.
Canım süpersin, diyet konusunu en iyi idare eden aramızda sensin galiba, bebişin kilo alıp gelişiyor sen kilo veriyorsun, tebrik ediyorum. Doğuma da 1 ay kalmış ya ne müthiş bi heyecan, daha bebişlerimizin ilk kalp atışlarını 5cm 9cm oluşlarını konuşmamız dün gibiydi.
Bence oğlunun kilosu gayet iyi dert etme, iyi tatiller bol bol dinlen malum uzun bir süre hiç dinlenemeyeceğiz....
Bence Temmuz sonlarına doğru yaptırabilirsin, Doğumdan 2-3 hafta önce yani.
cnm iyi bu haftaya kadar sismemisse;
benim haftalardir sisiyor ayaklarim.
doktor bilekten asagisi siserse korkulacak bisey yok dedi; ayaga kan akisi oluyor fakat rahim buyuyup damarlara baski yaptigindan kan geri gelemiyor, ondan oluyor dedi.
firsat buldukca ayaklarini yukari dkip yat dedi.
kaval kemigi uzeri siserse o tehlikeli imis.
ben 36 giyerken simdi 38 numara terlikle ise geliyorum, aksam uzeri o da dar gelmeye basliyor dusun :-((((
soguk su, buz, masaj da iyi geliyor
hmm demek ilaclar dokunmus cnm.
dikkat et kendine
ben de bugun bi aricam nazan hn.i; belki bize de bi ind. yapar
ohh,
masallah cnm bebegine de sana da.
dogum cok yaklasmis senin cnm, ilk annemiz sen olacaksin sanirim
yalniz dr.un dogum kasilmasi olmaz bu haftada demek istemistir; yoksa yalanci kasilmalar (braxton hicks) 28. haftadan itibaren basliyor; ben de 24 de basladi hatta
eymen guzel nm
dini ya da siyasi cagrisimli isimleri cocuga koymayi ben fazla uygun bulmuyorum kendi fikrimce.
o yuzden mucahit'i eledim ;-)
her bebegin yapisi farkli oluyor cnm,
1775 az degil bence,
cunku son aylar ayda ort.2 kg aliyormus;
sen 38 de dogum yapsan 1,5 kg daha alir bebegin 3200 dogar (insallah )
ben bu yil tatile cesaret edemiyorum..
cok sagol cnm benimm
ben de kasilip duruyorum, artik alistim takmiyorum da;
ama dunden beri icimi bi korku kapladi, ya ansizin dogum olursa diye,
daha cantam bile hazir degil
esimle konustuk, bu aksam bebegin esyalarini yikcaz; yarinda utulicez; h.sonundan once hazirlicaz cantayi
bu arada gunaydin herkesee
benim esim haftada bi supurup siliyor sagolsun,
tozlari da artik iyice batinca yavas yavas birlikte aliyoruz;
banyoya bi camasir suyu dokup bi yikiyorum kir falan kalmiyor
iste oyle ustun koru temizlik, dp kose yapamiyorum
temizlikcim de yok, arastirip iyi birini bulmam lazim
guvenilir birini bulsam dogumdan sonra duzenli almayi dusunuyorum, cunku bebek dogduktan sonra evin hep hijyen olmasi gerekecek.
dediginiz gibi buyuk temizligi temmuz sonuna dogru yaptirayim ben de..
benim eşim deli ediyor beni..her hafta içi tamam hafta sonu temzleriz beraber diyor..hafta sonu gelince yapmıyor..bu hafta sonu aldım elime süpürgeyi süpürüyordum kapattı makineyi yapma diye..ee sen yap diyorum ben de yapmayacağm sen de yapmayacksın kalsın böyle diyor
aaayyy canım sanki benim eşimi anlattın yaaa:)
o da aynı ne bana yaptırıyor ne de kendi yapıyor annem izmirde ben sivasta ondan da fayda yok doğuma 3 hafta kala gelecek inşallahh..kayınvalidem de hafta sonu biraz yardım etti ama insanın içine sinmiyor kapıcının hanımı da meşgulmüş bana kaldı işin çoğu hafta sonu çok yoruldum....
Bu arada bu sabah kızımı kontrole gittim çok güzeldi onu görmek yaaa 2150 gram olmuş biraz zayıf galiba ama sağlıklı olsun da....
aaayyy canım sanki benim eşimi anlattın yaaa:)
o da aynı ne bana yaptırıyor ne de kendi yapıyor annem izmirde ben sivasta ondan da fayda yok doğuma 3 hafta kala gelecek inşallahh..kayınvalidem de hafta sonu biraz yardım etti ama insanın içine sinmiyor kapıcının hanımı da meşgulmüş bana kaldı işin çoğu hafta sonu çok yoruldum....
Bu arada bu sabah kızımı kontrole gittim çok güzeldi onu görmek yaaa 2150 gram olmuş biraz zayıf galiba ama sağlıklı olsun da....
kizlar esime cicek sepetinden kek buketi gondermistim ya bugun icin;
eline ulasmis; aradi , cok hosuna gitmis; ogleden sonra acip arkadaslara da ikram edicem dediii
canim yaaaa
kizlar esime cicek sepetinden kek buketi gondermistim ya bugun icin;
eline ulasmis; aradi , cok hosuna gitmis; ogleden sonra acip arkadaslara da ikram edicem dediii
canim yaaaa
mrb bayanlar nasılsınz şöyle bi geçmişi okudum herkes kasım kasm kasılmış ben gibi
hepimize geçmiş olsun
bebişlerimz erkenden gelmesin zamanında gelsin inş.
kasılması olanlar nidilat kullanıyomu acaba drnuz bu hapımı verdi sizede
he he ben redmaskı gelişimci zannederek yazmşım hani onun 34 haftalık ya.. ama yinede hazrlayın kızlar bak ben hazrlayalı 1.5 ay olacak sağolsun annem burdayken yapmştık
kizlar ben dogum oncesi evde buyuk temizlik yaptiricam kadin cagirip,
ben de ped koydum kendim için bak yazmamışım(hasta bezi mi alsam ped korumaz mı diyorsun?geçen yıl ağustosta doğum yapan bir arkadaşım nappy sprey önerdi şiddetle pişik için eczanede satılıyormuş gerçi daha almadım hiç pişik olmamış bebeği bir de altını çok sık değiştirmiş mesela gece her emzirmede altını değiştirmiş çok etkili diyor...
aklıma gelmişken sorayım şampuan hangi marka aldınız sebamed alıcam sanırım ben ....
doğum günü filan mıydı canım ne güzel bi hediye olmuştur
bugün de benim doğum günüm ama gelen giden bişi yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?