2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kirmizi kalpli olan buket cnm;
kirmizi masumiyet kek buketi mi neydi adi ...

cok guzel yapmisin cnm. pasta iyi bi supriz olmus
bizim bu 2. yildonumumuz
gecen yil isyerime cicek gelmisti; genelde sevgililier gunu, dogun gunuunde falan gonderir esim cicek.
bazen de aksam eve alir gelir
bugun henuz bisey gelmedi, bakalim???????

cnm sizin ki cenazeye falan denk geldi o yuzden atlamistir napsin;
sen ona soyle, dogumda acisini cikart bunun, artik guzel bi dogum hediyesi isterim de )))

doğum günü filan mıydı canım ne güzel bi hediye olmuştur
bugün de benim doğum günüm ama gelen giden bişi yok henüz

2. evlilik yildonumumuz cnm

doğum günü filan mıydı canım ne güzel bi hediye olmuştur
bugün de benim doğum günüm ama gelen giden bişi yok henüz

doğum günün kutlu olsun canım, nice senelere.... artık seneye bu günlerde bebeğinde yanında olacak

canım ben de evde olup gün boyu dinlenmek istiyorum..bence keyfını çıkar..bu pazartesi aslında bende izne ayrılmak istiyorum ama bebeğime daha uzun bakmak içinde ayrılmamam gerek

arada hatrılatıyorum canım..ama senın bu kek buketlerine bayıldım sadece istanbl içinmiş ama..

Evet canım, haklısın aslında bir yandan iyi oldu, çünkü bu kasılmalarla işe gitmem imkansızdı, doktorun yapabileceği bir şey yok.. Ama ben de doğumdan sonra mümkün olduğunca fazla evde kalıp bebeğimle ilgilenmek istiyordum, onun için üzüldüm...

cnm ben de basta uzulmustum senin gibi ama artik uzulmuyorum,
bebegim kucuk kaldi ben calistigim surece, bi ara rapor almistim bikac gun o ara toparladi farki kapatti bebegim

bugun gittigim goz doktoru bayaninda bebegi varmis, bugunku aklim olsa calismaz, izne ayrilir ayaklarimi uzatir dinlenirdim diyor;
o da son haftalara kadar calismis, bebegi kucuk dogmus; 2,5 kg. sonra cok ugrastik diyor;
hic gerek yokmus boyle son ana kadar calismaya, bebek anne karnindaylen de bakima ihtiyac duyuyor diyor

çoook teşekkür ederim canımmm

merhaba canım
benim bebeğim de izne ayrıldıktan sonra toparlandı. kanamadan dolayı uzun süre evdeydim ben işe gitsem de uğrayıp çıkıyodum o ara bebek iyiydi. ardından 1.5 ay hergün 9-5 gidince işe bebek geriledi. eve döndüğümden bu yana toparladı şükür. yani annenin yatması, dinlenmesi, iş stresinden uzak durması çok önemli. ben yıllık izin vs de kullandım 29 dan beri evdeyim. hiç olmazsa istediğim gibi yatıp uzanıyorum, düzenli yemek yiyorum. annenin içinde bulunduğu durum bebeği ne kadar çok etkiliyo aslında, bizim durumlarımız buna en güzel örnek..

İş stresinden uzak olmak kesinlikle iyi geldi ona eminim. 1 haftadır evdeyim, bebeğim kıpır kıpır, daha canlı, hareketli, işteyken oturarak çalıştığım halde pek hareket etmezdi, canım, o da yoruluyordu demek ki:)
Bu arada benim bebeğimin kilo sorunu yok, hatta maşallah tombiş bir bebek ,şimdi daha da mı tombiş olacak yani, nasıl çıkarıcam ben onu???:)

slm güzel anneler
herkesin miraç kandili mübarek olsun
hamilelerin dualarının geri çevrilmeyeceğini belirtip herkesin birbirine dua etmesini istiyorum

haftasonu yogundu gıremedım pek artık sabahlarıda erken kalkamıyorum pek yoruluyorum cabucak ama hamdolsun su 2-3 gundur iyiyim
sizler nasılsınız neler yaptınız pek gecmısı okuyamadım yazmıssınz yine bissürü :)

cuma günü kontolumüz var bizimde bakalım drumuz ne dicek bu haftadan sonra her hafta yada 10-15 gunde 1 cagıracak

şeker olayıda dandini gidiyor ara ögünleri, ana ögünleri saatlı yersem düzeni bişekilde sorun yok ama cnm bazen yemek ıstemıyor o zamanda su ıcsem yüksek cıkıyor
benım su aralar tek kafamı karıstıran şeker olayı galıba benımde sezeryan olacak ole gözüküyor....
bu arada 1 haftadır göbek delıgım sankı bıraz aşağıya indi kızlazr yaaa acaba sizde de oldumu boyle yoksa tamamen dogum pozısyonumu aldı bebek ?

hepınızı öpüyoz teyzelerıı

cnm...çok güzel bi kontrol geçirmişiniz e güzel...darısı başıma diyeyeim cuma benimde randevum var inş sorunsuz geçer...
bu arada alerji için kimyasal maddelere el sürme dikkatli ol
gülse bebeğede maşallah annesini hiç üzmüyo...
doğum tarihide netleşmiş oh oh hbrler çok güzel..
ayy yok cnm yaa dün farkettim bende şişliği ama şoke oldum resmen
meğerse ödemle tanıma vaktimiz gelmiş..vuma dr uma gösterecem bakalım bi tahlil falan isteyecekmi?
artık ayaklarım uzanmış bi şekilde oturuyorum devamlı...
kizlar ben dogum oncesi evde buyuk temizlik yaptiricam kadin cagirip,
halilarimi falan da yikamaya gondericem

kacinci haftada cagirayim sizce??

simdi yaptirsam butun camlar aciliyor vss; 2 gune batar yine
aynı şeyi ben düşünüyodum ne zaman kadın alsam diye ve temmuzun ortaları sonuna yakın gibi karar verdim ben kadın alıcam ama kadın sadece bigünde anca camlarımı siler camlarım çok benim ablamda gelecek hafiften yardıma ama ertesi günü tekrar alırım koltuklar yerler falan mutfakta cabası..

selamlar gecen gün yazmıştım bebeğim gelişmiyor diye doktor tekrar dopler istemişti.bugün perinatoloğa gittim.o da aynı şeyleri söyledi.12 temmuza randevu verdi.bi kez daha bakalım o zamana kadar bi gelişme olmazsa hemen alırız bebeği dedi.durması daha tehlikeli olurmuş

nst ye girdim biraz sancı çıktı.tam idrar tahlili istedi onda bişey çıkmadı çok şükür.moralimi bozmak istemiyorum ama yine de üzülüyorum elimde olmadan.dua edin bana ne olur

benim evimin temizligi cok kolay, camlarim falan az, kucuk.
guclu bir kadin 1 gunde heryeri temizleyebilir..

bakalim iyi birini bulurum insallah

cnm hadi hayirlisi, 12 temmuza kadar hep soluna yat kipirdamadan, insallah gelisir bebegin.
bebegin icin hepimiz birer ayetel-kursi kuruz simdi, bugun kandil, Allah kabul eder ins.

bu arada herkesin kandili mübarek olsun...

cnm sagoll

evet hepimizin kandili mubarek, dualari kabul olsun insallahhh

Canım, geçmiş olsun. Omega 3 veya vitamin falan kullanıyor musun? Okuduğum bir yazıda omega 3 (semizotu, balık, ceviz veya balıkyağı tableti vs) 2,5 kilo doğacak bir bebeğin 3,5 kilo doğmasını sağlar diyordu. Bir de dinlenmek çok önemli, sol tarafa yatmak kan akışını hızlandırıyormuş, biraz öyle dinlenmeye çalış, inşallah o zamana kadar iyi gelişir bebeğin, çok üzme kendini stres de çok etkiliyor bebeği...

çok teşekkür ederim canım..inşallah sende güzel haberlerle dönersin...

canım geçmiş olsun. moralini bozma bol bol yat dinlen. dualarımız bebişinle canım. inşallah o tarihe kadar iyi gelişir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…