2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

onu sordumda bişey demedi tarih vermiyo hatta tarihe 38 de karar veririz diyor beslenme uzmanım da 38 le ilgili bişey demedi
benim mayısta doğum yapan bi arkadaşımda da şeker vardı sezeryan oldu sata göre 19 mayıstı ama 5 mayısta sezeryan oldu gerçi o bi an önce alınsın sıkıldım arık diyip duruyordu şekerin etkisiyle alındığından bahsetmedi hiç bana bi arkadaşım erkek bebekti yine şekeri vardı 37. haftada izne ayrıldı 2 gün sonra normal doğum yaptı
başka bir arkadaşım yine şekari olan ama ikiz gbelik ve düşük riski vardı 9 ay yattı onunda 35.5 haftalıkken aldılar sezeryanla
başka bir arkadaşımda sekeri falan yoktu 38+ da sezeryan oldu
yani bu biraz kişiyede bağlı sanırım kişi derken elimizde olmuyor tabiide bebk nasıl geleceğine kendi karar veriyor kısacası ve drm la ben normal doğum olarak konuşuyoruz başından beri artık bakalım elisim nasıl gelmek isterse
valla bazen doğum çok kasıyo bazende sallıyorum nasılsa çıkacak bi şekilde :)))

kızlar bana bu çantalar pahalı geldi...ya ben piyasayı bilmiyorum..yada çanta için bukadar bütçe ayırmadım...
ben canta almıycam bi arkadaşım aldı da kocaman ve agır oluyo
evde bi sırt çantam var onu kullanıcam ama rahat etmezsem sonra alırım diyorum :)

amaaannn dikkat et yaaa geçmiş olsun
benim koca havuza izin vermiyo enfeksiyondan dolayı
ki dr larım yüz diyorlar istanbulda da denize girilmez zaten :))

kızlar bana bu çantalar pahalı geldi...ya ben piyasayı bilmiyorum..yada çanta için bukadar bütçe ayırmadım...
ben canta almıycam bi arkadaşım aldı da kocaman ve agır oluyo
evde bi sırt çantam var onu kullanıcam ama rahat etmezsem sonra alırım diyorum :)

amaaannn dikkat et yaaa geçmiş olsun
benim koca havuza izin vermiyo enfeksiyondan dolayı
ki dr larım yüz diyorlar istanbulda da denize girilmez zaten :))

ağustos anneleri nerdesiniz niye yazmıyonuz az 1 zamanımz kaldı ben kızımda hiç böyle sıkıntılar çekmedim ama 35 hafta oldu erkek olucak allah izin verirse bu daha kötü geçiyor,fazla ağustos annesi yok galiba

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..bebeğe zarar vermeyen bi antibiyotiktir...üzülme yani...

canım belki benim şekerim farklıdır...dr. illa bişey olcak demiyorum ama riske atamıyorum dedi...yani bebeğin eşi yaşlanabilir yada ani ölüm (allah korusun) olabilir demişti....bu benle alakalı bi durumda olabilir...ayrıca belki o tarihe kadar kendiliğinden suyun gelip daha erken doğumda yapabilirsin dedi..ve tansiyonunu hergün ölçtür küçük 9u gecerse hemen doğuma alırız dedi...

benimde evde bi çanta var..minik deri valiz gibi..bakalımm işimi görürse onu kullanmaya devam ederim..görmezse alırım..deneyip görcez...

canım hep burdayız ne yazacaktıkki yeterince yazıyoruz zaten..bu arada kötü olan ne ? neden kötü geçiyor?

ben de çanta istiyorum ama fiyatlar uçuyor bebek bakım denince.Mağazada da aynı uçuk fiyatlar karar veremedim.Bubchenin ürünlerini alayım diyorum ,onun çantalı kiti 74 falan sanırım.Kırmızı ve siyah verdı ama hala kararsızım

kızlar çok moralim bozuk herşeyi kafama takıp ağlıyorum ben yaaa psikolojim hiç ii değil (( bebişimi de üzdüğüm için kendimede kızıyorum beni üzenlere daha çok kızıyorum gözlerim çıkcak ağlmaktan. çok büyütülecek şeyler de değil ama kendimi çook yalnız hissediyorum

Canım biliyorsun bazı çayları hamileyken içmeyin diyorlar. Adaçayı mesela. Söktürücü özelliği olan bazı çaylar. Zeytin yaprağının nelere faydalı olduğuna bakınca da zararlı gelmiyor. Şeker ve kolesterolü düşürüyor. Ben doktorumu arayıp sordum ama sen de sor istersen. Bu arada kuru zeytin yaprağını aktarlarda bulabilirsin. Ben tazesiyle de denedim ama kurusu gibi demlenmiyor. Kurusu daha etkili diye okudum zaten. Bir fincana 3 yaprak...

Benim duyduğuma ve okuduklarıma göre sakarin bebeğe geçiyor ama zararı bulunamamış. Yine de kullanmam tabii. Aspartam ise kesinlikle bebeğe geçmiyormuş. Bir kere de burada sormuştum aspartamda fenilalanin diye bir madde var ben onun zararı var mı onu çok merak ediyorum. Belki de en iyisi risk almamak. Zaten 3-4 gün içtim. Bu keyif bana yetsin. :) Ama normal kolayı deneyip şekerimi kontrol etmeyi düşünüyorum. :)

Tabii ki sor canım. Ben de sordum. Ama doğrusu ilk defa doktoruma bir şey sordum. Ben bunu internetten değil, güvendiğim bir arkadaştan duymama rağmen emin olamadım. Duyduğum her şeyi denemem ama bu diğer şeylere benzemiyor. Çünkü bu hamilelik şekeri bize değil bebeğimize zarar veriyor. O yüzden yaptım ve çok şükür pişman olmadım.

aaaa gfercekten mı yaaa aktarlarda bulabılırız heralde bı sorum bakım
bu arada dıyet kolamı ben ayran ve su harıcı bısey ıcmıkyorum yaaa ne kolası :)))
bunu denıcemm
cok saol

Ben de dediğim gibi 3-4 gün içtim ama bir daha diyet içmiycem. Çünkü şu ne yaptığı belli olmayan fenilalanini tamamen unutmuşum. Çocuklarda fazla tüketimi zeka geriliğine sebep olduğunu biliyorum. Ama hamilelikte plasentaya geçmiyor yazıyor diyabet vakfı sitesinde. Yine de risk almayalım.
Evet canım aktarda bulabilirsin hatta ben evden hiç çıkmadım, gittigidiyordan sipariş verdim ertesi sabah geldi. :)
Bu arada istediğimi içememek beni çok fazla etkiledi. Ben de 2 ay boyunca sadece ayran içtim. Arada da maden suyuna bol limon dilimleyip öyle içiyordum, tadını sevmediğimden limonla kapatıyordum. :) Onu da sıcak günlerde tavsiye ederim. Ama eğer yüksek tansiyon sorunun varsa doktoruna sor. Nedenini anlamadım ama diyetisyenim bana o yüzden fazla içme dedi.

Araya griyorum ama bana doktor 38. hafta gelsin konuşuruz dedi. Ben şeker olduğu için bir de tansiyon riski, kesin 38. hafta sezeryan der diye rahattım ama doktorun pek niyeti yok gibi. Normal doğumdan korkuyorum ama kimin için hangisinin daha zor olacağı hiç belli olmuyor. Sezeryandan da, spinalden de normal doğumdan da şikayetçi olanlar da var, öve öve bitiremeyenler de... Hakkımızda hangisi hayırlıysa, bizim ve bebeklerimiz için hangisi rahat olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum hep.

çantalı kiti 74 demissin anlayamadım canım ?

canmım hepimiz aynı durumdayız senin derdin ne bakalım söyle? neler üzüyor seni?

canım dr.un hamilelikte kullanılabilir dedimi? onu merak ettim sadece..

canım benim doğum şeklinden daha çok zamanı önemli ..38. haftada doğması gerek yani....

çantalı kiti 74 demissin anlayamadım canım ?

http://www.e-.......... /cantali_be...en/bubchen_bakim_cantasi_kirmizi/BUB-BUCAK001
şu set ,aslında hesaplı ama köpük yerine pudra olsaymış içinde keşke.

insanlar tepkini hak etse de bebişin bu stresi yaşamasın onu düşün kokusunu hayal et...güzel şeyler olsun.

Son düzenleme:
eşimden ayrıyım 2 aydır taa doğuma gelebilecek anca .annemlerin yanındayım 2 aydır ona en ço ihtiyacımın olduğu zamanda yanımda değil o yüzden herşeyi takar oldum (((((((((((

canım iş dolayısylamı asker filanmı? üzülme canım..tabi üzlme demekle olmuyor..ama bebeğin sağlıkla doğsunda..hem bak inşallah doğuma gelcek..

neylusi merhaba,başakşehir'de çalışıyorum ben de,yazmıştım bi ara ama görmedin sanırım..özelden msj atılabiliyo mu bilmiyrum ama görüşebiliriz.yarın işte olucam.haftaya ayrılıyorum..

2500 tl dediler canım,4 taksit diyolar..ama ben 100 euro ve 10 taksit olabiliyo diye duymuştum bilgi aldığım doktordan..bu arada 2 firma batmış daha önce! batınca da kordon kanları güme gitmiş..ama bu onkim,sabancının,güvenilir dedi doktor..bakalım yaşayıp görmek gerekiyo sanırım:) eşim hala özelde saklatmayı düşünüyo..şimdi benim kafama takılan,ailesi de ücretsiz olarak yararlanabilir mi ilerde..yoksa bize parayla mı satıcaklar..o zaman zaten direk devlete bağış daha mantıklı..dediği doğruysa(danışmadaki) lazım olunca 70 bin tl verip alıyomuşsun..

Kızlar ilk hamileliğimde millet için çocuğumu üzdüm , duygusal , huysuz bir çocukla beş yaşına kadar uğraştım.Uykusu yemesi herşeyi sorundu. Gece uykusu yoktu hamile iken ona yaşattıklarımın intikamını aldı benden.Beş yaşına kadar gecede üç dört kez uyandı. Gereksiz ağladı hiç bişeyden mutlu olmadı. Şimdi sekiz yaşında üç yıldır rahatım. Bizim psikolojimiz yavrularımızı çok etkiliyor ne olur dikkat edin. Bu hamileliğimde ben milleti üzer oldum. Kimsenin beni üzmesine izin vermedim. herşeye güldüm geçtim. Kimseleri kafaya takmayın. O kadar kutsalki yaşadıklarımız millet anlamasada biz biliyoruz..Bu huzuru hissedin Kanımızdan parçalar içimizde ve hiç bir zaman bize bu kadar yakın olmayacaklar. TADINI ÇIKARIN sinirlenince derin nefes alın BEN DÜNYAYA BİR İNSAN VERİYORUM deyin ...Zaten sonrasında kimse sizi üzemezzzz

selam guzel anneler.
herkescikler iyidir umarim gecmisi birazcik okudum. cani s1kilan moreli bozuk olan arkadaslarim hersey duzelir caninizi hicbirseye s1kmayin. yeterki bebislerimiz sagligiyla gelsinler. eksikleri, insanlarin davranislarini bosverin takmayin kafaniza. size diyorum ama bende kucuk seyden bile uzulcek bise bulabiliyorum yani

insallah herkes kuzucuklarini sagsaglim kucaklarina alicak eminim. kilosunu, boyunu fazla takmayin kafaya saglikli dogsunlarda bizler onlara misler gibi bakip buyuturuz. yeterki sutumuz olsun onlara en kiymetli seyle besliyebilelim, hem bide ne guzel kontrol altindasiniz surekli. ya ben ne yapim oglusumu en son 26. hafta gordum ultrasyonda ve ozaman 875gr'cikti. Ebeye kontrole her gittigimde eliyle bakip kucuk bi bebek olcak diyo okadar.

sicaklarda bunalmanizi anladim bugun yani. bugun burasi (ingiltere) 22 dereceydi ay bunaldim, terledim. dedim turkiyedeki hamisler ne yapiyo acaba.

bu arada oglusumun bebek arabasi, araba koltugu geldi bugun. Quinny Siyah aldik, mavi almadik. biraz buyuk gibi ama guzel yinede. daha besigi yokken, bebek arabasi geldi :) en son alincak seyi ilk siparis ettik galiba ama bi ev belirsizligimiz varda onun icin daha yatak alamadik. gerci ev olsa bu halle nasil tasinacaksam, yalnizim bide. neyse herseyin hayirlisi olsun.

kendinize ve kuzucuklara iyi bakin.

bu arada isim onerisi sormak istiyorum sizlere, ben 'Cagan Ege' diyorum esim 'Kuzey' diyor sizce hangisi? ikiside degil diyorsaniz isim soyleyin lutfen. simdiden tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…