2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben bu resimlere baktıkça ağlıyom bi tuhaf oldum iyice

sen niye ağlıyon canım sende mi resimlere duygulandın benim gibi

sağlıkla hayırlı zamanda gelsin inşallah aman dikkat et kendine

kızlar pzt gittim dr a bebiş 1998gr iyi dedi dr suyum sınırda habire yatıyorum ilaç falan vermedi haftaya yine gel dedi su da azalma olmazsa doğuma kadar dayanırmışım kafası aşağıda doğum pozisyonu almış dua edin zamanında gelsin kızım dua isteyenler dualarım sizlerle sağlıklı olanlar maşallah hepinize morali bozuk olanlar üzülmeyin bu hayatta hepimiz yalnızız herşey boş sizden başka üzülen olmuyo çünkü sallayın herşeyi annem burda evi topluyo temizlik falan sonrada ananem gelcek ben habire yatıyorum bu arada söyliyim sizleri artık ailem gibi görüyorum inanın veeee hepiniizi ÇOOOOKK SEVİYORUUUUMM aeo

sanki bebek kafasını falan sivreltiyomuş gibi oluyo kasılmanın olduğu yer sivriliyor ve acıyo

evettt bende bu bebeğin kafası yada poposu diyordumgerçi nst de çıkmadı benim kasılmam akşam yemeğinden sonra oluyo genelde bende çok yedim herhalde diyodum

kızlaaarrr az önce az daha korkudan ölüyodum ayağa kalktım pijamamda ıslaklık var suyum geldi sandım bayılcaktım nerdeyse meğerse terlemişim ayyy çok korktum yaaaa

BEnde kilosu fazla diye üzülüyorum Gerçi önemli değil sanırım ama bakalım 32+4 te 2255 gr idi

internet gidiyor arada baskasinin oldugu icin ondan on saate cevap veriorum:)) yok yahu uzulme kilosu fazla diye. zaten dogar dogmaz 600 grammi ne kaybediolarmis hastaneden cikana kadar. ben ondan uzuluyorum zayif diye. daha iyi

valla benim bole karnimda cekilme gibi bisey oluyor arada ama agri sizi olmuyor o olunca. rahatsizlik veriyor sirf. yaa sanirim benim bebis gelmeyecek doktor dogumu kendi baslatmak zorunda kalicak. gayet konforlu anne karninda. yeri bile varmis doktor ultrasonda gosterdi. off off o kadarda hergun deli gibi yuruyorum yuzuyorum.

yaa ben aslinda 3 5 kilo domusum gayet tombis. esimde 4 kilo. ama eva doktorun tahminine gore 3 kilo civari bisey dogucak. onuda hastanede kaybedince aman valla cok korkuorum korkudan bu hafta durmadan yedim. bide 8 kilo aldim 2 100 bebek gerisi nerde cok merak ediorum.

sanmiorum canim ignenin zarari oldugunu. merak etme sen iyice dinlen sanmiorum erken gelicegini bebisin. dinlenmek cok yariyor.

maşallah senın tosuncuğa...4 kiloyuda geçecek gibi
selam kızlar biz geldik..
nst de sancım çıkmadı çok şükür iyiyiz..
kızım büyüyor darısı tüm kontrole girecek arkadaşlara artık haftada bir görecek beni doktor öyle dedi
ne güzel canım,aman zamanı gelene kadar sancı mancı çıkmasın hiçbirimzde:26:
canım bebek şekerlerini mevlüde sakla, ama ne olur ne olmaz diye yanına 5-10 tane alabilrsn hastane için
ben canım,bende melesma illeti var yanakalarımda oluştu..umarım geçer bazılarında kalıcı oluyor sanırım
süper canım ya, kızının ayaklarınada çok yakışacak
ne oldu canım neyın var?:44:
sürekli uyku hali, baş ağrısı, senın kadar olmasada bel ve sırt ağrıları mide bulantısı, ödem yani ne ararsan var bende:84:
senın kızda sıkıntıya gelemiyor desene..hemen hoplayıp zıplıyor yaramaz prenses...2 hafta ya inanamıyorum aylar vardı doğuma şimdi haftalardan bahseder olduk
canım sakin ol, dularım senınle..merak etme bebişin dayanacak biraz daha

umarım suyun azalmaz canım,bizde senı seviyoruz

çok geçmiş olsun... inşallah tekrarlamadan atlatırsın kalan günleri...

benım bugun misafirim var dun temızlık bugun yeme içme derken öldum yorgunluktan.az kaldı daha bıtemediçok yordu ufaklığı...

Annelerden dem vurmuşssunuz,Allah yardımcınız olsun.Valla annem görse şu halimi sıkıbir fırça çeker bana iş miş yaptırmazdı da ona söylemiyorum.Benim valide genç daha 48 inde.Maşallah pek de beceriklidir,ilgilidir de ama bazen o da yoruyor kızlar.Her şeyi organize etmeye alışmış ben de kendi başıma iş yapmaya...Gel desem koşa koşa gelicek(farklı şehirlerdeyiz) ama ben 2 hafta kala çağırıcam.Zaten 40 ı çıkana kadar kalacak bizde,eşimin ailesi de burda,onlarda evde olacak,teyzem de geliyorev çarşamba pazarına dönecek.Şimdi kalabildiğimiz kadar sessiz sakin kalalım eşimle diye dayanmaya çalışıyorum.Eşim yurtdışındayken bir ay annemlerde kalmıştım,en çok o ay kilo aldım ondan da diyorum annem gelmesin.Bizim ki torununa çeyiz hazırlamış,ben artık sormuyorum ne alayım diye.3 yaşına kadar benim aldıklarım sana yeter diyor.Kayınvalidemde elinden geleni yapıyor sağolsun misafir falan olunca pastamı yemeğimi takviyeler.Gel desem evin işine de gelecek de ben yapamıyorum başkası evimi temizleyince.Ama temzilikçiler gelecek bu ay sonu mecbur.O zaman çağırıcam onu da ben bütün gün başlarında dolanamıcam kadınların.Bizim kontrol de salı merakla bekliyorum bakalım.Aslında pazartesiydi ama mobilya gelecekmiş evde bekliycez bakalım.Ama halıcımla kavgam yakındır.Geçen cuma gidip bir mağazadan Sanat Halıdan bir model beğendik aldık,Allahtan paranın hepsini vermedik.2 güne gelecekti sözde hala yok.Cumartesiye kadar gelmezse iptal ettiricem.Adı belli modeli belli başka şubeden alırım

Son düzenleme:

saol gözdecim bole bı tıopık artık gerekıyodu
yaa bu arada yunanıstanda neler oluyo baya karısık galıba orası yasam nasıl ??

fateecim geçmiş olsun,dikkat et kendine bol bol dinlen.Korkacak bişey olmaz inşallah.Dualarımız seninleee

yaa ben bu resimlere baktıkça ağlıyom bi tuhaf oldum iyice

sen niye ağlıyon canım sende mi resimlere duygulandın benim gibi

sağlıkla hayırlı zamanda gelsin inşallah aman dikkat et kendine

hepinize çok teşekkür ediyorum.inşallah bişiler olmaz oğluşuma.oflaya puflaya oturuyorum ya da yatıyorum.yaptığım bişi yok zaten.
buraya yazdıklarınızı okuyorum ya inanın o kadar moral oluyo o kadar rahatlıyorum ki.güzel dilekleriniz olumlu düşünceleriniz çok etkiliyo.şu son günlerde üst üste aldığım kötü haberler bu sıkıntıları yarattı hep. ama iyi olucak her şey güzel olucak inşallah.hep böyle düşünmek istiyorum.desteğinizi esirgemeyin
herkesleri kocaman öpüyorum

aaaa gfercekten mı yaaa aktarlarda bulabılırız heralde bı sorum bakım
bu arada dıyet kolamı ben ayran ve su harıcı bısey ıcmıkyorum yaaa ne kolası :)))
bunu denıcemm
cok saol

saol canım. evet doktor tahmini 4 kg civarında bir bebek bekliyoruz dedi

Kızlar selam,
bu aralar pek uğrayamıyorum. Ofisimiz taşındı, internetimiz henüz yok, olsada kısıtlı olacak.
Neyse haftaya izne ayrılıyorum, yazarım bol bol.

Umarım sizlerde iyisinizdir... Ben biraz topiği okuyayım...

slm kızlar
masaallah herkesin kuzuları tosuncuk.benm kuzum ptesi kontrole gttigimizde 47 cm 2075 gr dı doktorum normal herseyi dedi ama bana zayıf gelio.
Ben kızıma kilo aldırmak icin neler yesem siz neler yediriosunuz.
Ben hep bulgur pilavı yiorum,cewizimi yiyorum ama benm kız manken olmaya kararlı sanırım.
Son 1 ay kaldı artık 1 kilo daha alsa baska ne isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…