2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada isim onerisi sormak istiyorum sizlere, ben 'Cagan Ege' diyorum esim 'Kuzey' diyor sizce hangisi? ikiside degil diyorsaniz isim soyleyin lutfen. simdiden tesekkurler

Kuzey adı çok güzelll ama biz anneler hep kendi dediğimiz olsun istiyoruz.Yıllar sonra baba için isim koymanın ne kadar önemli olduğunu göreceksin.Bırak onun dediği olsun bence...

Kızlar doğum yapacağım hastane de doğum fotoğrafçısı 850 TL istemişti. Ben bikaçtane başka fotoğrafçı buldum. Ort 450 TL. Nerdeyse yarısı...

Daha ucuz bulursam tam süper olacak

Canım istanbul da bulduklarım. Şu an 2 fotocu buldum. Bakınıyorum daha ucuz olursa, söylerim hemen. İstersen bunların da tlf numaralarını gönderirim.

ben de arıyorum.. istanbuldayım isimlerini ve tellerini özel msj atar mısın canım yaaa
450 fena değil ama daha uygunu vardır belki..

kızlar sizinde karnınızda sertleşmeler oluyo mu

evet kasılmalar olunca taş gibi oluyo ve acıyo

o zaman bende de var kasılma
bende bakayım bari kaç kere olduğuna dikkat etmedim hiç akşamları oluyo genelde
offf bende de kasılma var, bebek hareket ediyormus gibi oluyor sonra sertleşme oluyor karnımda, bazen de karnımın alt kısmında agrı oluyor sonra geçiyor

bu arada isim onerisi sormak istiyorum sizlere, ben 'Cagan Ege' diyorum esim 'Kuzey' diyor sizce hangisi? ikiside degil diyorsaniz isim soyleyin lutfen. simdiden tesekkurler

Kuzey adı çok güzelll ama biz anneler hep kendi dediğimiz olsun istiyoruz.Yıllar sonra baba için isim koymanın ne kadar önemli olduğunu göreceksin.Bırak onun dediği olsun bence...

benim de eşim kuzey olsun dedi, bende beğendim ve bu isimde karar kıldık şimdilik , değişmez heralde :)

Burası da 20 derece civarıdır ama inanılmaz bir nem var ilginç bir şekilde, çok bunlaıyorum bazen. Tr kimbilir nasıl sıcaktır ya da nerede olsak sıcak gelecekti :)

quinny nin hangi modelini aldınız canım? güle güle kullanın, inşallah bebek de içinde rahat eder...

Quinny Buzz 3 aldik canim. tesekkurler insallah bebisde sever arabasini.

benim yaramaz kizim bugün doktorda oldugu gibi yerinde durmuyo ne tarafa yatsam olmuyo kaliyorum oturuyorum yine degisen bisey yok. az önce öyle bi canimi yakti ki bi ciglik attim esim doguruyorum sandi :))) sag tarafimi cürüttü resmen cok canimi yakiyooo

ay ay :) ne tatlı :) benimki de dönüyor içeride kıpır kıpır, umarım iyi bir şeydir hareketli olması...

bende ne alacağıma karar veremiyorum MAxi-cosi araba koltuğu aldım, onunla uyumlu bir şey almam lazım

bende maxi-cosi araba koltugu aldim canim. once 'maxi-cosi mura' bebek arabasi alicaktik quinny yerine ama vazgectik cunku canli canli hicbir yerde ornegini goremedik. guvenemedim internetten bakmakla.

ay ay :) ne tatlı :) benimki de dönüyor içeride kıpır kıpır, umarım iyi bir şeydir hareketli olması...

hareketli olmasi tabi ki cok iyi de bizimki biraz fazla hareketli galiba doktordayken de böyleydi kalp atislari 200leri gecti bi ara. rahat mi degil diye düsünüyorum sürekli :) belki yeri dar geliyodur :)

bende maxi-cosi araba koltugu aldim canim. once 'maxi-cosi mura' bebek arabasi alicaktik quinny yerine ama vazgectik cunku canli canli hicbir yerde ornegini goremedik. guvenemedim internetten bakmakla.

bende netten baktığımda maxi-cosi mura modelini daha çok beğeniyor gibiyim, ya da quinny buzz 4 mü alsak da diyorum. Bazen de amaaan maxi-cosi mila alalım, küçük olsun yer kaplamasın da diyorum ... of offf yine girdim bebek arabaları konusuna he he :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…