2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bencede devlet mantıklı bu konuyu bı arastırım bende

cnm ter olabılır yaa gercekten de su muymus
neyse ıns bebegın zamanında gelır panık yapma sen ok yoksa bebegınde stres olur
dualarımız senınle.......

slm kızlar...
bugünkü tatilimdeki son gnlerden birini son eksiklerin alışverişine ayırdık
vee sonunda pijama takımları işini hallettim 2 takım pijama takımı aldım evdede var bitane ablamın vediği yedek olarak etti 3 takım yeterde artar bile artık
artııı birde doğumdan sonra Allah kısmet ederse mevlütümzde giymek için mevlüt takımıda aldım kendime güzel paracıklar bayıldım hepsine ama deydi tam istediğim gibi aldım hepsini kimi annem verdi kimini ben sağolsun anneciğim..
lohusa bardaklarımıza süslerimizide aldık hazır buldum şükür kendim uğraşmayacak sonra güzel bardaklarda aldım süslerimi takmak için..
emzirme südyenimizi aldık,takı yastıklarını beğenmedim hepsi çok şatafatlı geldi dedim bu böyle olmayacak girdim bi çeyiz hazırlıkları yapan dkkana şöyle şöyle tarif ettim ve onuda özel yaptırıyorum,güzel kızımın fotolarını koymaya albüm aldım birde cicişlerimizi asmaya askılar aldık süslü süslü...
sonra mobilyamızın içine örtü diktirdim ölçülerine uygun
epey yoruldum ama kızım için deydi sürekli kıpır kıpırdı ona alışveriş yaptığımı anladım fıstığım benim....
kızlar dikkat
kim demişti burada amwayın bi ürünü bebişin kıyafetlerindeki çıkmayan lekeleri bile çıkarıyo diye
beyazlılar için satılıyomuş ama renklilerdede kullanılıyomuş
amwayci birini buldum aldım bitane ama inş doğru almışımdır
onu diyen arkadaş ürünün ismini yazabilirmi
ilk bebeğinde çok kullanmış ve çok memnun kaldığını söylemişti
acaba kimdi yaaaa

kızlar bu arada kabızlıktan sıkayet edenler ıcın müthiş bi bilgim varrrrrrrrrrr
karalahana corbası
evet yanlıs duymadınız tecrubeyle sabıttır süper ıyı gelıyor
bende tesadüf öğrendım k.validem demıstı yaptı ıctım gercekten saka gıbı :)))))))))))))

benimde toplamda 26 ünite olmuş olacak ama benim insülinim %30 erken yayıllıp %70 geç yayılıyormuş öğlen yapmıyorum oyüzden sabah akşam
allahım hayırlısı olsun artık bide bana dediki 2. saatin 160ve üstü olursa 2 ünite daha yapabilirsin dedi
annemler pzt geliyolar bi aksilik olmazsa mutfagını falan ben indiririm dedi dünkü kabustan sonra :)))) ama sıkılırsam haberleşiriz canım :))

bende dr mla konuştum bu konuyu 7-8 yıl önce çok insanı ticari olarak soydulardedi ki benim hastanede kordon kanı bankası var yani dr saklat diyebilir
benim tavsiyem gerek yok dedi tedavi ettiği kesin dedğil etse bile 1-2 rahatsızlıkta etkisi olduğu tespit edilmiş bende çocuklarımınkini saklatmadım dedi
ama tavsiye isterseniz devlete bağış yapabilirsinizdedi bizde bağış yapmayı düşünüyoruz işte :))
canım merak etme sakın bak bi sürü kişi iğne oldu burda endişe etme
çok geçmiş olsun

sen kendime ve bebeğine odaklan gerisi boş canım dikkat et çok geçmişolsun bi tanem dert ortağı olduk dimi burda :))

kızlar şimdi annem aradı pzt geliyolar ne eksiğin var dedi salça v.s gibi sen nasılsın dedi sabah diyetisyene gittiğimi duymuş babamdan onu sordu mutfagını indirme ben gelince yaparım dedi bende gerek yok 2 kez kadın alıcam halledecek hepsini dedim
neyse uzatmayayım dimi :)

Peppermint,rehnuma, sdkhkn; canlarım üzülmeyin. İnşallah sağlıkla doğacak bebiklerimiz. Benim kızımda çok kilo almadı sanırım, çünkü karnım çok büyümedi. Hala normal boyutta. Zaten son kontrolde de kilosu biraz azdı. Ben normal sanıyordum ama baktım herkesin çok fazla. Haftaya gidicem kontrole bakalım kaç kilo olmuş. Çok merak ediyorum... Çok çok geçmiş olsun... Yatıp dinlenmek ve moralini yüksek tutmak en iyi çözüm olsa gerek...

sspapatyass;canım maşallah bebeğine... Ne yapıyorsunuz da bu kadar büyüyor minişleriniz...??

kızlar benım yüzümde lekelenmeler var ne zamandır..doğumdan sonra sizce çıkar mı? lazerle tedavısı var mı? bir de pembe maske diyorlar ama umarım gerek kalmaz bunlara

Canım anneminde her hamileliğinde olmuş ve doğumdan sonra yavaş yavaş geçmiş. Bende olmadı şans işte....

Canım bizde araştırdık bu konuyu. İlk başta 2500 euro civarı veriyormuşsun, sonrada her yıl 100 dolar... Ama kesin karar veremedik. Birde güvenemiyorsun, acaba gerçekten uygun şartlarda saklayabilirler mi??

Uzatma tabi tatlım. Annen baban sonuçta, biz çok ilgi bekliyoruz. Onların döneminde böyle olmadığı için anlayamıyorlar bizleri...

iyiymiş...ben de demir ve magnezyumu almayınca sıkıntı çektiğimi fark ettim.ilacı kullanırken sorun yok ama.

canım sen nereliydinm? annenin aradığına ve ilgilendğine sevindim canım..bu arada senin tahmini doğum tarihin nezman?

Kızlar doğum yapacağım hastane de doğum fotoğrafçısı 850 TL istemişti. Ben bikaçtane başka fotoğrafçı buldum. Ort 450 TL. Nerdeyse yarısı...

Daha ucuz bulursam tam süper olacak

canım sen nereliydinm? annenin aradığına ve ilgilendğine sevindim canım..bu arada senin tahmini doğum tarihin nezman?
maraş canım ama mersinde oturuyorlar :)
dr m hala tarih vermedi ama ultrasona göre 9 agustos ama dr dioki gebelikte bugunu esas alırız ki zynep bunun en iyi örneği sanırım hiç beklenmiyodu zira
bende önümüzdeki hafta sonuna kadar herşeyimi temizlik dahil bitecek şekilde planladım cumave salı temizlik kadın gelecek
cuma halılarım gidecek oda kokusuda çıkıyo haftaya yerleştiririm artık annemle :)))
ondan sonrada beklemeye başlarız muhtememlen
:))

kızlaaaar yaaa süslediğim kutularıniçine draje alıcam yaaa şimdiden alsam bayatlarmı acaba alsamda hazırlasam kutuları diorum

evet ben de bu çantayı almıştım, içinden termo alt açma ve kirli bez koyma çantası çıkıyor çok kaliteli tavsiye ederim
Avvio Anne Bebek Bakım Çantası A-1009-Kırmızı - Avviobaby - Anne Bebek Çantaları | Bebek Taşıma Ürünleri | Kanguru | Portbebe

Kızlar doğum yapacağım hastane de doğum fotoğrafçısı 850 TL istemişti. Ben bikaçtane başka fotoğrafçı buldum. Ort 450 TL. Nerdeyse yarısı...

Daha ucuz bulursam tam süper olacak

ayyy süper nerdesin canım sen ist. mu hangi semttesin
bulunca haber verde bizde belki anlaşırız :))

canım benim dr. sende şeker olduğu için riske atamayız dedi..38. haftadan sonra şeker bebeğe zararlı olabilir dedi...38. haftada ya normal yada sezaryanla doğurcam..ama büyük ihtimal sezaryan...çünkü vücut hazır olmaz...sana dr. bununla ilgili bişey dedimi? yada sen bi sor bakalım..benim normal doğum tarhim 7-8 ağustos ama şimdiş 25 temmuza alındı gibi büyük ihtimal...

ayyy süper nerdesin canım sen ist. mu hangi semttesin
bulunca haber verde bizde belki anlaşırız :))

Canım istanbul da bulduklarım. Şu an 2 fotocu buldum. Bakınıyorum daha ucuz olursa, söylerim hemen. İstersen bunların da tlf numaralarını gönderirim.

kızlar bana bu çantalar pahalı geldi...ya ben piyasayı bilmiyorum..yada çanta için bukadar bütçe ayırmadım...

slm kızlar cuma'dan beri tatildeyim.burda da hastalanmayı başardım.dün çok kötü karnımda sancı ile uyandım,akşam 6'ya kadar o sancıyla durdum.herhalde dedim idrar yollarından.burda bir hastaneye gittik.idrar tahlili verdim.nst'ye bağladılar.sancı çıkmadı.idrarda sorun çıktı,kum düşürüyomuşum bide.sonuç 2 serum ve antibiyotik bu aya kadar hiç ilaç almadım.1 ay kala antibiyotik kullanıyorum.bebeğim iimiş bu arada.artık havuza girmiyorum.hayırlısıyla bi ist dönsem.bu arada Zeynebin doğumuna çok sevindim.bebeğinle beraber sağlıklı ömürleri olsun inşallah.

slm hamişler.çok geçmiş olsun sana ve bebeğine. nasılsınız bende dün gece hiç uyuyamadım sizde durumlar nasılallah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…