2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

venüs nasılsın inan bugün sabah uyandım aklımda sen vardın nasıl oldu acaba dedim doğumuda yaklaştı dedim durumun nasıl canım şimdi

ah canım çok geçmiş olsun her şerde bi hayr vardır allah korusun belki denize girmen bebeğe zarar verecekti bu şekilde daha beterinden korunmuş oldun bolbol güneşlen artık seneye bebişle girersin denize

yok nidilat vermedi ben kalsiyum magnezyum kullanıyorum ilk başta o rahatlatmıştı ama artık işe yaramıyo kasılmalar çok fazla şimdi

çok geçmiş olsun korkarım şişelerden,bende patlatmıştım.markette alırken de dikkat edin.bizim kuzen 1 yaşında yoktu market arabasında oturuyordu,babası reyondaki buzluktan sodaları aldı arabaya koydu arkadan bir gürültü...kuzuma daha o zaman dikişler atılmıştı

iki gündür uyku falan yok bizde.ben de balık sevmem bir ara zor da ols yedim şimdi içim almıyor.dra sordum takılma sen dedi.ceviz yiyorum bir de yumurtamı omega 3lü alıyorum.

kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini yapıcam ama ben daha fena oldum gribe dondürdü sanırım boğazım yetmmezmiş gibi bide burnum akmaya başladı sesim kısıldı hep yatıyorum çok kotüyüm çoooook

aman dikkat et ateşlenme ıhlamur iç bide bal ye varsa bulabilirsen eğer hakiki bal bulun ondan ye içini yakar birAz ama mükemmel iyi geliyo ben öyle ayağa kalktım bide ateşim vardı benim bal çok iyi geldi

kızlar bu yatma meselesi varya ben soluma dönüp yatamıyorum artık ya kızım çok tekmeliyo ve resmen yan tarafım çürüdü çok acıyo düz yatmak çokmu zararlı kızlar ya

slm güzel anneler....
biz bu sabah babamızın süprizleriyle uyandık....
deniz kum güneşli bi tatil yapamasakta istanbul içindeki mekanları tatilw dönüştürmeyi becerebiliyoruz güzel geziyoruz yani...
sabah kızımla beni kahvaltıya götürü güzel temiz hava aldık kahvaltımızıda yaptık sonra dr amcamıza geldik oda süpriz oldu bize cuma gidecektik ama o kızını görmek istedi kilosunu merak etmiş bide belki güzel pozşar veriri dedi
neyse dr amcamıza kontrol olduk
güzel kızım 2200 olmuş 44 cm
32+1de 1900dü 33+3te 2200 300 gr almış 10 günde gayet düzene girdi çok şükürler olsun
suyumuz iyi kan akışımız güzel herşey yolunda dr artık rahim ağzını ölçmemiz zor dedi istersen kontrol amaçlı bi nst yapalım bende oluuurr dedim ve nst mizde güzel çıktı sancı yokkalp atışları normal...
ben 3buçuk aylıkken yoğun kanamalr geçirmiştim onun normal doğuma engeli varmı dedim oda o anlık bi sıkıntıydı şimdi herşey normal gidiyo dedi
kilomuzda 85 olmuş wuaww oldum resmen çünkü daha dün 84 çıkmıştım dr da kahvaltıdandır dedi
fotoğraflarımızı aldıkevimize geldik
şimdi kuzumun eşylarını pembeller açık renkler diye ayırıp yıkamayı düşünüyorum hayırlısıyla
bu arada dr senide doğurtayım tatile çıkıyorum seni bekliyorum dedi

cnm çook geçmiş olsun dikkat et kendine
nazar deymiştir muhakka sadaka ver ki daha büyük bi felaket gelmesin başına cnm...

Cnm çok geçmiş olsun.Allah'tan sadece eline gelmiş,yüzüne gelmemiş.walla çok üzüldüm.tatilde olmazsa çocuk havuzunda oturup serinlersin biraz,kolunu sokmadan.sana iyi tatiller.Ya bu arada kızlar başım çok dönüyo.oturuken sanki havada dönüyomuşum gibi geliyo,sanki hafif yükselip uçuyo gibi.bu ne şimdi anlamadım.sizlerde de var mı?

tansiyonuna bi baktır canım ondan kaynaklı olabilir

teşekkür ederim cnm bi de hangi siteden aldın.ben şimdi baktım en ucuz 140 tl ye var.hemde her yere güven olmuyor malum.off daha çok eksiğim var.geç mi kaldım ne :18:

canım aktifbebekti galiba indirime girdiği anda aldım ben
soda şişesi gerçekten çok tehlikeli bizdede düşmüştü bomba gibi patlıyor resmen taa odanın dışına bile uçuyor parçaları çokçok geçmiş olsun canım rabbim sona yaklaşmışken kazalardan korusun bizi inşallaaahhhhhhhhhhhh

Sezeryan olan anneler bir sorum olacak;
Benim de Sezeryan olacağım kesinleşti. Ben gecelik aldım bı tane ama terlendigi için bı tane daha koyacağım yine gecelik mı alayım yoksa bı tane de pijama mü hangisi rahat olur.
Bir de lohusa kilodu almıştım 1 paket 4 tane var, yeter mı ? Penye de alayım yeni diye düşündüm dikişlere denk gelmemesi için nasıl almak lazım yüksek mı büyük mü???

aman dikkat et ateşlenme ıhlamur iç bide bal ye varsa bulabilirsen eğer hakiki bal bulun ondan ye içini yakar birAz ama mükemmel iyi geliyo ben öyle ayağa kalktım bide ateşim vardı benim bal çok iyi geldi

iyi geliyosa bulurum tabi teyzemlerin arıları var onlarda vardır bal onlardan isteyim tavsiyen için çok saol canım denicem bu halde doğum yaparsam diye çok korkuyorum bir an önce iyileşmem lazım

kızlar ben ishal oluyorum galiba,sabahtan bu yana iki kez tuvalete çıktım ,gecede 1 defa çıkmıştım,kıvamı sulu ve karnım ağrıyo...bol su içmeye çalışıyorum, patates haşladım,muz yedim ama devam ederse diye korkuyorum,tavsiyeleriniz varmı?

canım geçmiş olsun az önce okudum bende hamilelikte bağışıklık sistemi düşüyomuş çabuk yakalanırmışık ve uzun sürermiş çabuk geçmezmiş ilerlemesin dikkat et ihmal etme ishal de halsiz bırakıyo insanı

Kızlar biz dün doktora gittik, perinataloga... İyi ki girmişiz icimiz rahatladı valla.
Bebisin kilosu plesentadan kaynakliymis, kapasitesi biraz yetersiz kalıyormuş, yeteri kadar besliyormus gelisimi gayet iyi hic bir yerinde sorun yok allah a sukur. bebek büyüyor ama büyüme hızı sizlerinkine göre daha az, önemli değil dedi doktor. bebegin herseyi tam tek eksiği 300-400 eksiği dedi bu da hic önemli değil, suan çıkarılması gerekse hic kimseye eyvallahi olmaz valla dedi:)) bizim ağzımız kulaklarımızda tabi :)))
kan akımları gayet güzelmiş, suyum da iyiymis bu sekilde 2 hafta rahat gidersin zaten dedi, sadece Nst ile kontrol lazım haftada 2 kere ve bebek hareketlerini yakından takip edeceğim. bir de kontrollerde su miktarı kontrol edilecek tabi. Bunlarda bir problem olursa ornegin kalp atışlarında o zaman hemen alınmasına karar verilebilirmiş.
38. Haftadada alınmasını ben öneriyorum dedi. Artık olmuş bitmiş bir bebeği riske atmaya hic gerek yokmuş, zaten gelişimi tamam alir evinize gidersiniz;kilosu da önemli değil çünkü asıl dışarda daha hızlı kılo alacak içerde bekletmeye hic gerek yok diyor. Dogum sancıları bebeği zora sokabilir, oksijensiz kalabilirmiş Allah korusun o yüzden 38i geçirmeye gerek yokmuş.
doktorların ortak görüşü böyle olunca bizim de icimiz rahatladı şimdi kendi doktorumuzla dogum tarihini kesinlestiririz herhalde 23 -25 Temmuz da olur gibi geliyor bana.
Şimdilik bizden böyle... Sizlerde guzel haberlerle donun insallah,herkese iyi haftasonları...

bebeğinin sağlıklı olmasına sevindim canım önemli olanda bu zaten ne kadar çıktı kilosu

cnm gözünaydın bak için rahatlamış ne güzel
dr lar en doğru kararı verir cnm 38 dediyse 38i geçirmeyin o zman
bu arada bebekler tabi dışarıda daha rahat kilo alırlar içerde sıkışıyolar ediyolar ne zorluklar çekiolar kuzucuklar...
herşeyin hayırlısı cnm...

geçmiş olsun canım, istirahat et bol bol..doktora gittin mi?
canım gitmen iyi olmş gerçekten de..ne güzel şeyler söylemiş doktorun..vay be bir sıkıntı çıkmazsa 2 hafta sonra bebiş kollarında olacak..çok heyecanlandım ya

duygumutlu
geçmiş olsun arkadaşım..büyük bir tehlike atlatmşsın..

kızlar benım tansiyonumda düşük sanırım..ellerim titriyor, ayakta duramıyorum başm dönüyor..sizlere pc başında yazarken bile zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…