günaydın tatlı anneler...
geçmiş olsun cnm..yine de Allah korumuş dediğin gibi..her şerde de varmış bir hayır.belki denize girmememn gerekiyordur.böyle düşünben hep böyle avuturum kendimi..bol bol güneşlen..
günaydın kızlar, dün başıma neler geldi of yaaadışarda sodalar vardı buzdolabına yerleştiriodum bi tanesi devrilmesiyle bi patladı bomba gibiii şoka girdim bebeğe bişi oldum sandım doğruom sandımmm sonra elimi bi kaldırdım nasıl kanlar akıo hemen acile gittik ağlaya ağlaya elime 3 dikiş atıldııı diğer kolumda bantlar içinde ama Allah baktı resmen tuz buz olmuş soda şişesii iyiki yüzüme gözüme bebeğime gelmedii tatile gidioduk bugün denize gircektim ama giremicem artık oturcam şemsiyenin altında
canım sen nidilat kullanıyomuydun,ben magnezyumdan nidilata geçince rahatladım biraz,sancılarım azaldı sanki,sadece ayakta durursam sancılanıyorum...
bebek ters durduğu dürece oraya tekmeler normal,benimki başaşağı durduğu halde hep orada bi baskı ve kıpırdanma,böyle tekme gibi şeyler hissediyorum
günaydın kızlar, dün başıma neler geldi of yaaadışarda sodalar vardı buzdolabına yerleştiriodum bi tanesi devrilmesiyle bi patladı bomba gibiii şoka girdim bebeğe bişi oldum sandım doğruom sandımmm sonra elimi bi kaldırdım nasıl kanlar akıo hemen acile gittik ağlaya ağlaya elime 3 dikiş atıldııı diğer kolumda bantlar içinde ama Allah baktı tuz buz olmuş soda şişesii iyiki yüzüme gözüme bebeğime gelmedii tatile gidioduk bugün denize gircektim ama giremicem artık oturcam şemsiyenin altında
günaydın güzel anneler....
tek uyuyamayan ben değilim sanırım sağdan sola soldan sağa dönemiyorum alt tarafta bir ağrı anlatamam sizeama yine de şükür iyi olsunlarda
bu arada kızlar ben çok balık yiyemiyorum sorun olur mu ki kızımda kış hamileliği yaşamıştım yedim rahat rahat ama bunda yiyemiyorum....
kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini yapıcam ama ben daha fena oldum gribe dondürdü sanırım boğazım yetmmezmiş gibi bide burnum akmaya başladı sesim kısıldı hep yatıyorum çok kotüyüm çoooook
günaydın kızlar, dün başıma neler geldi of yaaadışarda sodalar vardı buzdolabına yerleştiriodum bi tanesi devrilmesiyle bi patladı bomba gibiii şoka girdim bebeğe bişi oldum sandım doğruom sandımmm sonra elimi bi kaldırdım nasıl kanlar akıo hemen acile gittik ağlaya ağlaya elime 3 dikiş atıldııı diğer kolumda bantlar içinde ama Allah baktı resmen tuz buz olmuş soda şişesii iyiki yüzüme gözüme bebeğime gelmedii tatile gidioduk bugün denize gircektim ama giremicem artık oturcam şemsiyenin altında
Cnm çok geçmiş olsun.Allah'tan sadece eline gelmiş,yüzüne gelmemiş.walla çok üzüldüm.tatilde olmazsa çocuk havuzunda oturup serinlersin biraz,kolunu sokmadan.sana iyi tatiller.Ya bu arada kızlar başım çok dönüyo.oturuken sanki havada dönüyomuşum gibi geliyo,sanki hafif yükselip uçuyo gibi.bu ne şimdi anlamadım.sizlerde de var mı?
teşekkür ederim cnmbi de hangi siteden aldın.ben şimdi baktım en ucuz 140 tl ye var.hemde her yere güven olmuyor malum.off daha çok eksiğim var.geç mi kaldım ne :18:
aman dikkat et ateşlenme ıhlamur iç bide bal ye varsa bulabilirsen eğer hakiki bal bulun ondan ye içini yakar birAz ama mükemmel iyi geliyo ben öyle ayağa kalktım bide ateşim vardı benim bal çok iyi geldi
kızlar ben ishal oluyorum galiba,sabahtan bu yana iki kez tuvalete çıktım ,gecede 1 defa çıkmıştım,kıvamı sulu ve karnım ağrıyo...bol su içmeye çalışıyorum, patates haşladım,muz yedim ama devam ederse diye korkuyorum,tavsiyeleriniz varmı?
Kızlar biz dün doktora gittik, perinataloga... İyi ki girmişiz icimiz rahatladı valla.
Bebisin kilosu plesentadan kaynakliymis, kapasitesi biraz yetersiz kalıyormuş, yeteri kadar besliyormus gelisimi gayet iyi hic bir yerinde sorun yok allah a sukur. bebek büyüyor ama büyüme hızı sizlerinkine göre daha az, önemli değil dedi doktor. bebegin herseyi tam tek eksiği 300-400 eksiği dedi bu da hic önemli değil, suan çıkarılması gerekse hic kimseye eyvallahi olmaz valla dedi:)) bizim ağzımız kulaklarımızda tabi :)))
kan akımları gayet güzelmiş, suyum da iyiymis bu sekilde 2 hafta rahat gidersin zaten dedi, sadece Nst ile kontrol lazım haftada 2 kere ve bebek hareketlerini yakından takip edeceğim. bir de kontrollerde su miktarı kontrol edilecek tabi. Bunlarda bir problem olursa ornegin kalp atışlarında o zaman hemen alınmasına karar verilebilirmiş.
38. Haftadada alınmasını ben öneriyorum dedi. Artık olmuş bitmiş bir bebeği riske atmaya hic gerek yokmuş, zaten gelişimi tamam alir evinize gidersiniz;kilosu da önemli değil çünkü asıl dışarda daha hızlı kılo alacak içerde bekletmeye hic gerek yok diyor. Dogum sancıları bebeği zora sokabilir, oksijensiz kalabilirmiş Allah korusun o yüzden 38i geçirmeye gerek yokmuş.
doktorların ortak görüşü böyle olunca bizim de icimiz rahatladı şimdi kendi doktorumuzla dogum tarihini kesinlestiririz herhalde 23 -25 Temmuz da olur gibi geliyor bana.
Şimdilik bizden böyle... Sizlerde guzel haberlerle donun insallah,herkese iyi haftasonları...
Kızlar biz dün doktora gittik, perinataloga... İyi ki girmişiz icimiz rahatladı valla.
Bebisin kilosu plesentadan kaynakliymis, kapasitesi biraz yetersiz kalıyormuş, yeteri kadar besliyormus gelisimi gayet iyi hic bir yerinde sorun yok allah a sukur. bebek büyüyor ama büyüme hızı sizlerinkine göre daha az, önemli değil dedi doktor. bebegin herseyi tam tek eksiği 300-400 eksiği dedi bu da hic önemli değil, suan çıkarılması gerekse hic kimseye eyvallahi olmaz valla dedi:)) bizim ağzımız kulaklarımızda tabi :)))
kan akımları gayet güzelmiş, suyum da iyiymis bu sekilde 2 hafta rahat gidersin zaten dedi, sadece Nst ile kontrol lazım haftada 2 kere ve bebek hareketlerini yakından takip edeceğim. bir de kontrollerde su miktarı kontrol edilecek tabi. Bunlarda bir problem olursa ornegin kalp atışlarında o zaman hemen alınmasına karar verilebilirmiş.
38. Haftadada alınmasını ben öneriyorum dedi. Artık olmuş bitmiş bir bebeği riske atmaya hic gerek yokmuş, zaten gelişimi tamam alir evinize gidersiniz;kilosu da önemli değil çünkü asıl dışarda daha hızlı kılo alacak içerde bekletmeye hic gerek yok diyor. Dogum sancıları bebeği zora sokabilir, oksijensiz kalabilirmiş Allah korusun o yüzden 38i geçirmeye gerek yokmuş.
doktorların ortak görüşü böyle olunca bizim de icimiz rahatladı şimdi kendi doktorumuzla dogum tarihini kesinlestiririz herhalde 23 -25 Temmuz da olur gibi geliyor bana.
Şimdilik bizden böyle... Sizlerde guzel haberlerle donun insallah,herkese iyi haftasonları...
geçmiş olsun canım, istirahat et bol bol..doktora gittin mi?kızlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hepsini yapıcam ama ben daha fena oldum gribe dondürdü sanırım boğazım yetmmezmiş gibi bide burnum akmaya başladı sesim kısıldı hep yatıyorum çok kotüyüm çoooook
canım gitmen iyi olmş gerçekten de..ne güzel şeyler söylemiş doktorun..vay be bir sıkıntı çıkmazsa 2 hafta sonra bebiş kollarında olacak..çok heyecanlandım yaKızlar biz dün doktora gittik, perinataloga... İyi ki girmişiz icimiz rahatladı valla.
geçmiş olsun canım, istirahat et bol bol..doktora gittin mi?
başlangıcında gittim bu kadar değildi bol bol ıhlamur iç dedi gargara verdi antibiyotik kullanmmadan atlatmaya çalış bebeğine zarar gelmesin dedi
normaldede antibiyotik kullanmayı tercih etmiyorum zaten pek hasta olan biriside değildim ama nasıl tutuldum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?