2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm cok sagol; valla ben de sizleri ozluyorum; aklim kaliyor hep.
tatilde oldugunu biliyordum ama kizin evini babasini ozlemis sanirim, oyle yazmissin; benim kizim da evi cok seviyor biliyor musun; evcimen olacak bizim kizlar )))
16sinda cnm evet; aminn insalah dedigin gibi olur cnm benimm

canım hoş geldin, bende seni özledim annen gelmiş yemeklerini yapıyor ne güzell..dinlen bol bol evde kızınla vakit geçir..aldığmz kilolar hemen hemen yakın dediğin gibi bende 16 kilo aldım..ama 62yle başlamştım hamileliğe şuan 78im..80leride görecek miydim ömrü hayatımda
bizi merakte bırakma, arada bir girip haberdar et kendinden

Son düzenleme:

sementacım aynı kiloyla başlayıp aynı kiloda devam ediyoruz hehehe bende sabah tartıldım 78 dim:)) doğumdan sonra vericez artık bi şekilde hayatımda ilk defa bu kilodayım ilkinde bile 71 le doğum yapmıştım(

efsungcuğum, bebişin aşağı inmiş..hadi hayırlısı allah zamanında doğum nasip etsin hepimize
hipyy canım sezeryan tarihin belli oldu ha vay be bu günleride gördük..yakında bizimkilerde belli olur:18:
sulesli canım allah kavuştursun...ne güzel biri gidiyor biri geliyor..bizde ne gelen var ne giden
ofamannalan,geçmiş olsun canım..neyseki bebişine birşey olmamş..verilmiş sadakan varmış canım

canım ya bende ilk defa 70 li rakamları ve bu gidişle 80 li rakamları göreceğim..evet doğumdan sonra dengeli ve düzenlide beslenerek bu kiloları vermemiz şart..senın yine 2.si benım daha ilk bebiş ne oluyoruz ya

kızlar bide şu kilo olayına gelmişken
biz hamileyiz yani kilo almamız çok normal dimi??
az kilo alsan ' aaa hiç kilo almamışsın bebeği hiç besleyemezsin, böyle hamilemi olur yesene kilo al çocuk zayıf kalıcak ' gibi laflar duyarız
kilo alsak ' aa ne kadar kilo almışsın bu ne hal, maşallah kalçanda kocaman olmuş, nasıl gitcek bu kilolar?? yok yok sen veremezsin artık bunları kaldı üstünde ' gibi
laflar duyarız..
yaa çok sinir bozucu bunlar. ben 2 şeklinide yaşadığım için çok üzülüyorum.
hem bunları söyleyenler de kadın ve kaç çocuk doğurmuş insanlar onlar manken gibilermiydi ?? yooo
hee bide doğumdan sonra seni görüp ' aa karnın kalmış gitmez bu göbek ' diyenler var onlara hepten sinir oluyorum yahu ben daha yeni doğum yaptım herhalde göbeğim olacak

canım ya bende ilk defa 70 li rakamları ve bu gidişle 80 li rakamları göreceğim..evet doğumdan sonra dengeli ve düzenlide beslenerek bu kiloları vermemiz şart..senın yine 2.si benım daha ilk bebiş ne oluyoruz ya

öyle canım 80 i buluruz bu gidişle :))))
ofamannalan canım çok geçmiş olsun
hippycim doğum gününe karar verilmiş artık geri sayım başlladı:))
nurayturhan canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen
peppermint evde olman daha iyi bencede ev gibisi yok

canım geçmiş olsun,2 hafta önce bende senin gibiydim,yaptıklarına devam et birde elma kabuğunu kaynat,içine yine bal ve limon kat.çok iyi geliyor,ayrıca bol su tüket.en önemli şey sıvı alımı...

aynennnn;

ben de 15 kg aldim ama aldigim kilo belli olmuyor nedense; herkes diyor ki bitek karnin var fazla kilo almamissin;
simdi bir de bebegim kucuk olunca; sanki ben kilo almamak icin yememisim de bebegim ondan kucuk kalmis gibi bi izlenim oldu:-((

dun aksam k.validem telefonda diyor ki, aman kilo alirim diye yememezlik etme, sunu ye , bunu ye.
ardindan k.pederim aramis, balik ye; bilmem ne yee sayiyor

moralim bozuldu;

sanki ben bebegimi herkesten daha az dusunucem :-((

merhaba canım ben iyi sayılırım.bende salı gününü dört gözle bekliorum.ewdeyim hep yalnız ayaklarım dizlerime kadar şişti kaç gündür yere basamıyorum.bugün biraz dışarı çıkalım dedik.ayakkabılar olmadı 40 numara terlik giydim o da zar zor sığdı ayagıma.zaten dayanamadım yürümeye geri döndük.şu salı bi gelsede iyi haberler alsam artık.kilo konusunda da ben erken doğurmayıp ağustos ortasına kadar gidersem 20 yi bulurum herhalde.ama kafamı takmak istemiyorum.kilolar gidici yeterki bebeğim benimle olsun.

haklisin canim herkesten cok buz dusunuyoruz onlari keske elimizden gelsede kilo aldirabilsek bebege ama iste bunye meselesi. takmamaya calisiyorum artik ve de cevap veriyorum napiim rejimmi yapiyim diyorum:))) bende zaten ilkinde zayiftim ve aldigim kilo belli degildi oglumda zayif dogunca neler duydum. simdide kilo alsin diye fazla yemek yiyorum ama bebegim cok kilolu degil 32 de 1900 du. bende 16 kilo aldim simdilik bunye meselesi iste. gerci hersey kilo degil saglikli dogsunlar yeter bunu kimse dusunmuyo sanirim hem bizim morale ihtiyacimiz var onlar konustukca psikolojisi bizuluyo insanin

gecmis olsun canim ya, cok sukur bebegin iyiymis umarim en kisa zamanda iyilesirsin

anneler cok kotuyum esim kpss ye girdi kotu gecmis 2saattir agliyorum sinav umrumda degil ama o kadr uzgun ki dayanamiyorum 3senedr giriyor olmuyor ailesinin yanina gitmisti sinava telde gorustuk aglayarak ben zaten yalniizim erken dogumdan da korkuyorum uzulmemeye calisiyorum ama yaslar iniyor gozumden

Merhabalar ağustos anneleri sayılı gününüz kalmış rabbim hepimizin evladını sağ salim kavuştursun inş. Ben Kasım annesiyim bir soruma cevap ararken buraya düştüm sanırım aynı şeyi sulesli nickli arkadaşımız yaşamış benim oğlum alttan vuruyor bu tekmeler beni çok korkutuyor acaba daha sonra düzeldi mi yoksa öyle devam etti mi endişelenecek birşey mi?

sıcakkkkk piştim yaa
12 sayfa atladım..varmı acaba havadis merak da ediyorum.
bi de bana göbeğin inmiş dediler tırsıyorum
son 22:18:

annem şimdi gitti uğurladım ve ağlıyorum dayanamıyorum hüngür hüngür bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlıyorum işte:84::84::84:

o haftalarda ayakları alt tarafta oluyo o yüzden kıpırdadıkça alta vuruyo ama şimdi yok çünkü bebek döndü benim kafası var artık orda kasılmalar başladı artık benim erken doğum riskimde var ama alta vurma olmuyo o normalmiş önemli bişi değilmiş yani korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…