cnm valla hergün topiği takip ediyorum gözlerim seni arıyor
evdesin dinleniyorsunbiliorum ama sen olmayınca eksik topik sanki
cnm ben 1 hafta yoktum ama hergün girip okudum topiği sık sık tatile çıktım
gerçi tatilde denmez ama anne ve babamla ablamlaydım güzel 1 hafta geçirdim herşey çok güzeldi ama dönüşü vurgun oldu iyice alışmışım meğerse...
bende son eksiklerimi tamamladım gibi bebek bakım çantam hariç
herşey yolunda
bende kızımın cicilerini yarın yıkamaya başlayacam hayırlısıyla inş...senin kontrolün 16sındaydı değilmi cnm hadş bekliyoruz güzel hbrlerini inan bu kadar dinlenmeye değecek ve yüzün glecek inan bana
hımm anladım cnm herşeyin hayırlısı inş..
merhaba benim minnos kizimin guzel teyzeleriiiii;
gorusmeyeli nasilsiniz?
gecmisi soyle bir okudum;
efsung bebis inmis asagi, baska arkadaslarin da inmis sanirim; artik bebeislerimize kavusmamiza az kaldi kizlar;
saglikla kavusalim insallah
hippy; cnm senin de traihin belli olmus; hayirli ugurlu olsun cnm
catlaklari konusmussunuz; ben 4. aydan bu yana kakao+badem yagi kullaniyorum banyodan sonra; gunluk olarak da galenic elancyl krem; simdilik hic catlak olmadi; ama benim karnim kucuk cok koocamannn bi karnim yok; belki opndandir; belki son ay catlar;
amannn bebegim saglikli olsun da hic de umrumda degil acikcasi
sulesliii; annene Allah kavustursun cnm; simdilik gitmis ama doguma yine gelir uzulme
pelin arkadasimiz da dogum yapmis; cok sevindim bebegin kuveze girmemesine, iyi olmasina;
hem de bana umut oldu; onun da 1-2 hafta geriden geliyormus sanirim bebegi; 2200 gr dogsa yetecek demek ki benimki de diyerek sevindim acikcasii
diger topige yazdim ama bursan da cok cok tebrik ediyorum zeynebi
gogus pompasi sormussunuz; ben tecrubelilerin tavsşyesi uzerine medela mini elektrikli aldim; tum aparatlarini da kaynatip; hast. cantama yerlestirdim.
bu arada arkadaslar hast. cantasina bebek icin havlu koymaya gerek yok dedi annem; ben de cikardim; siz koydunuz mu??
my_little pek msjina rastlamadim son gunlerde; iyisin diy mi cnm ?
eyeszay sen iyisin okudugum kadariyla; esini ozluyormussun; benim de esim ise gidiyor hergun ben evde yalniz; bir de yatma zorunlulugu ; cok sikici :-((( izne cikinca bebegimin eksiklerini tamamlarim; alisveris mrk.lerini gezerim vs hayaller kuruyordum yalan oldu; nasipten ote koy yokmus, birkez daha anladim
bebek odalariciciler topiginde odalarinizi gordum bayildimm; bebisler gule gule yatsinlar, oynasinlar iclerinde insallah
only_smile; herzaman_seninle nasilsiniz kizlar?
rehnuma sen nasilsin? 12sindeki kontrolunu merakla bekliyorum; sdhkn senin de bugunku kontrolunu cnm,
insallah moral depolayacagimiz harika sonuclarla gelirsiniz
sementa fistik seni de ozledim. bak sana yazarken kilo konusu geldi aklima nedense, genelde aaldigimiz kilo ayni gidiyordu ya ondan sanirim
ben 56 baslangic-su an 71 i gordum :-((( 15 lkilo ; fenaa
ama zaten kaldi belki de 4-5 haftam; 20yi bulmam ya diyip teselli ediyorum kendimi...
kids_go, venus iyiymissiniz, msjlarinizi okudum
redmask selam cnmmm
unuttugum arkadaslarim varsa ozur diliyorum;
bikac sey daha aklimdaydi sizin msjlarinizdan , bunlari yazana kadar unuttum; hamile akli bu kadar :-(((
hepinizi cok cok opuyorum kizlarr
canım hoş geldin, bende seni özledimannen gelmiş yemeklerini yapıyor ne güzell..dinlen bol bol evde kızınla vakit geçir..aldığmz kilolar hemen hemen yakın dediğin gibi bende 16 kilo aldım..ama 62yle başlamştım hamileliğe şuan 78im..80leride görecek miydim ömrü hayatımda
bizi merakte bırakma, arada bir girip haberdar et kendinden
sementacım aynı kiloyla başlayıp aynı kiloda devam ediyoruz hehehe bende sabah tartıldım 78 dim:)) doğumdan sonra vericez artık bi şekilde hayatımda ilk defa bu kilodayım ilkinde bile 71 le doğum yapmıştım(
canım ya bende ilk defa 70 li rakamları ve bu gidişle 80 li rakamları göreceğim..evet doğumdan sonra dengeli ve düzenlide beslenerek bu kiloları vermemiz şart ..senın yine 2.si benım daha ilk bebiş ne oluyoruz ya
kızlar boğazlarım çok kötü öksürürken doğurcam çocuğu ne yaptıysam geçiremedim ıhlamur içiyorum ballı limon yiyorum keydrops kullanıyorum doktorda gargara verdi antibiyotik kullanmıyorum ama bi türlü geçmiyo bana önereceğiniz bişeyler var mı ben bu halde doğuma gidersem tam yanarım:18:
kızlar bide şu kilo olayına gelmişken
biz hamileyiz yani kilo almamız çok normal dimi??
az kilo alsan ' aaa hiç kilo almamışsın bebeği hiç besleyemezsin, böyle hamilemi olur yesene kilo al çocuk zayıf kalıcak ' gibi laflar duyarız
kilo alsak ' aa ne kadar kilo almışsın bu ne hal, maşallah kalçanda kocaman olmuş, nasıl gitcek bu kilolar?? yok yok sen veremezsin artık bunları kaldı üstünde ' gibi
laflar duyarız..
yaa çok sinir bozucu bunlar. ben 2 şeklinide yaşadığım için çok üzülüyorum.
hem bunları söyleyenler de kadın ve kaç çocuk doğurmuş insanlaronlar manken gibilermiydi ?? yooo
hee bide doğumdan sonra seni görüp ' aa karnın kalmış gitmez bu göbek ' diyenler var onlara hepten sinir oluyorum yahu ben daha yeni doğum yaptım herhalde göbeğim olacak
merhaba benim minnos kizimin guzel teyzeleriiiii;
gorusmeyeli nasilsiniz?
gecmisi soyle bir okudum;
efsung bebis inmis asagi, baska arkadaslarin da inmis sanirim; artik bebeislerimize kavusmamiza az kaldi kizlar;
saglikla kavusalim insallah
hippy; cnm senin de traihin belli olmus; hayirli ugurlu olsun cnm
catlaklari konusmussunuz; ben 4. aydan bu yana kakao+badem yagi kullaniyorum banyodan sonra; gunluk olarak da galenic elancyl krem; simdilik hic catlak olmadi; ama benim karnim kucuk cok koocamannn bi karnim yok; belki opndandir; belki son ay catlar;
amannn bebegim saglikli olsun da hic de umrumda degil acikcasi
sulesliii; annene Allah kavustursun cnm; simdilik gitmis ama doguma yine gelir uzulme
pelin arkadasimiz da dogum yapmis; cok sevindim bebegin kuveze girmemesine, iyi olmasina;
hem de bana umut oldu; onun da 1-2 hafta geriden geliyormus sanirim bebegi; 2200 gr dogsa yetecek demek ki benimki de diyerek sevindim acikcasii
diger topige yazdim ama bursan da cok cok tebrik ediyorum zeynebi
gogus pompasi sormussunuz; ben tecrubelilerin tavsşyesi uzerine medela mini elektrikli aldim; tum aparatlarini da kaynatip; hast. cantama yerlestirdim.
bu arada arkadaslar hast. cantasina bebek icin havlu koymaya gerek yok dedi annem; ben de cikardim; siz koydunuz mu??
my_little pek msjina rastlamadim son gunlerde; iyisin diy mi cnm ?
eyeszay sen iyisin okudugum kadariyla; esini ozluyormussun; benim de esim ise gidiyor hergun ben evde yalniz; bir de yatma zorunlulugu ; cok sikici :-((( izne cikinca bebegimin eksiklerini tamamlarim; alisveris mrk.lerini gezerim vs hayaller kuruyordum yalan oldu; nasipten ote koy yokmus, birkez daha anladim
bebek odalariciciler topiginde odalarinizi gordum bayildimm; bebisler gule gule yatsinlar, oynasinlar iclerinde insallah
only_smile; herzaman_seninle nasilsiniz kizlar?
rehnuma sen nasilsin? 12sindeki kontrolunu merakla bekliyorum; sdhkn senin de bugunku kontrolunu cnm,
insallah moral depolayacagimiz harika sonuclarla gelirsiniz
sementa fistik seni de ozledim. bak sana yazarken kilo konusu geldi aklima nedense, genelde aaldigimiz kilo ayni gidiyordu ya ondan sanirim
ben 56 baslangic-su an 71 i gordum :-((( 15 lkilo ; fenaa
ama zaten kaldi belki de 4-5 haftam; 20yi bulmam ya diyip teselli ediyorum kendimi...
kids_go, venus iyiymissiniz, msjlarinizi okudum
redmask selam cnmmm
unuttugum arkadaslarim varsa ozur diliyorum;
bikac sey daha aklimdaydi sizin msjlarinizdan , bunlari yazana kadar unuttum; hamile akli bu kadar :-(((
hepinizi cok cok opuyorum kizlarr
aynennnn;
ben de 15 kg aldim ama aldigim kilo belli olmuyor nedense; herkes diyor ki bitek karnin var fazla kilo almamissin;
simdi bir de bebegim kucuk olunca; sanki ben kilo almamak icin yememisim de bebegim ondan kucuk kalmis gibi bi izlenim oldu:-((
dun aksam k.validem telefonda diyor ki, aman kilo alirim diye yememezlik etme, sunu ye , bunu ye.
ardindan k.pederim aramis, balik ye; bilmem ne yee sayiyor
moralim bozuldu;
sanki ben bebegimi herkesten daha az dusunucem :-((
herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
kızlar göğüs pompası olarak ne almıştınız?
medela mini elektrkli
Merhabalar ağustos anneleri sayılı gününüz kalmış rabbim hepimizin evladını sağ salim kavuştursun inş. Ben Kasım annesiyim bir soruma cevap ararken buraya düştüm sanırım aynı şeyi sulesli nickli arkadaşımız yaşamış benim oğlum alttan vuruyor bu tekmeler beni çok korkutuyor acaba daha sonra düzeldi mi yoksa öyle devam etti mi endişelenecek birşey mi?
bu medela göğüs pompasını nereden aldınız.internetten mi.yoksa nerelerde satılır acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?