2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eşin öğretmen galiba ama sınav çok zordu diyor herkes,herkese zorsa sorun olmaz.inşallah iyi bir sonuç alır yine de.moralinizi bozmayın.2,5 yıl uğraşıp geçen yıl bu maratonu atlatmış biri olarak çok iyi anlıyorum.Allah kolaylık versin.

sıcakkkkk piştim yaa
12 sayfa atladım..varmı acaba havadis merak da ediyorum.
bi de bana göbeğin inmiş dediler tırsıyorum
son 22:18:

sıcak ki ne sıcak sözde dışarsı kırk derece kesin daha fazla...o inmiş diyenleri boşver bana da dediler...dr.un bilgisi var,usg si var o bile kesin zamanı söylerken temkinli,millet gözüyle teşhis koyuyor.

zormuş sınav o zaman herkes aynı durumdadır,üzülmeyin bebişinle.

annem şimdi gitti uğurladım ve ağlıyorum dayanamıyorum hüngür hüngür bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlıyorum işte:84::84::84:

ağlamak seni yorar bebişi de üzer,zor ama onu düşün sakinleş

o derdi ben de çektim antıbıotık mecbur aldım ama şurup vermıyorlar yasak.onun yerine keçiboynuzu pekmezi içtim şurup gibi.bir de ozaman kıştı şimdi var mı bilmemkara turpu oyup içine bal koymuştuk.süzülen suyunu içmiştim.geçmiş olsun.

Son düzenleme:
selam kizlar. bugun oldukca keyifsizim. denize gitmedim. bebek odasi icin sticker bakmaya gittik kapaliydi. sarhos gibiyim. midem bulaniyor basim donuyor, bide vagina sanki agirliktan delinicekmis gibi cok aciyor ayaga kalkinca. ne oldu anlamadim. acaba normalmi diyorum alexde butun hamileligin boyunca normal insanlar gibi hicbirsey hissetmeden kosturman anormaldi diyor. elbet birgun rahatsizlik hissetmeye baslayacaktin. olemiki normalmidir bu acayipligim.

normal sanırım çünkü ben de öyleyim. evde alet yok ölçmedim ama ara ara tansiyonum çok düşüyor hissediyorum,parmağımı oynatamıyorum o an.bır de arada uyuyorum bir saat falan ama uyanmam da rahat 1 saat sürüyor,sanki akşamdan kalma gibi oluyor vücudum kendine gelemıyor.bebekler buyudukçe ağrıları artıyor sanırım, benim giyinirken yattığım yerde dönerken ciddi canım yanıyor.bir de üstüne sıcak...son günlerimiz de allah yardım etsin bize.

Son düzenleme:

aynen bende ole. benim tansiyonum normaldede hep dusuk. 9 a 4. daha asagi duserse nolurum bilmiyorum. ama ayni dedigin gibi hersey zor olmaya basladi. cidden allah yardim etsin hepimize.

canım sen nidilat kullanıyomuydun,ben magnezyumdan nidilata geçince rahatladım biraz,sancılarım azaldı sanki,sadece ayakta durursam sancılanıyorum...

bebek ters durduğu dürece oraya tekmeler normal,benimki başaşağı durduğu halde hep orada bi baskı ve kıpırdanma,böyle tekme gibi şeyler hissediyorum

günaydın güzel anneler....
tek uyuyamayan ben değilim sanırım sağdan sola soldan sağa dönemiyorum alt tarafta bir ağrı anlatamam size ama yine de şükür iyi olsunlarda
bu arada kızlar ben çok balık yiyemiyorum sorun olur mu ki kızımda kış hamileliği yaşamıştım yedim rahat rahat ama bunda yiyemiyorum....

çok geçmiş olsun canım...allah daha beterinden korusun....

Basarilar canim :))

masallah cnm 3 kılo olmuş nerdeyse ıns tansıyonunda duser merak etmee
yarın içşnde basarılarrrrrrrr

çok teşekkür ederim kızlar...

burdakiler hep soğuk ama ben ne yapsamda soğuklar...neyse bakalım evde olunca belki ısınırız

gözün aydın canımm maaşallh bebeğine
sen sezaryan mı yapacaktın zaten yoksa tansiyonun yüksek diye mi sezaryana döndünüz?

canım benim şekerden dolayı 38. haftada tansiyondan dolayı olursa 36. haftada alıncak..büyük ihtimal sezaryan...

kızlar göğüs pompası olarak ne almıştınız?

canım arkadaşım medeal swing modelini aldı.çok memnun kaldı..şimdide bana verdi...daha doğrusu vercek daha almaya gidememdim..onuda hastane çantama koycam.çünkü bebek erken olacağı için süt gelmeme ihtimali var..
bende göğüs kremini 2-3 ay önce almıştım arada kullanoıyorum..onuda hastane çantama koyucam...çünkü arkadaşlarım bu göğüsleri yara olduğundan dolayı depresyoına girdiler nerdeyse onlardan gördükçe şimdiden önlemmimi almaya çalışıyorum...

bu medela göğüs pompasını nereden aldınız.internetten mi.yoksa nerelerde satılır acaba :44:

canım sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bebek ürünleri satılan hemen hemen her yerde var...

kızlar bizim balkonda duran kuş vardı..doğurmuş (yani yumurtadan yavsuru çıkmış) benden önce doğurdu..çok hızlı

Cevaplarınız beni rahatlattı ilginiz için teşekkür ederim. Allah hepinizi bir avazda kurtarsın bize de sizin bulunduğunuz haftalara ulaşmayı nasip etsin inş.

günaydın canım,benimde ayaklarım çok şişiyor,özellikler ayak bileklerim,bebiş alt ana toplardamara bası yapıyormuş, dolaşım bozuluncada ödem kaçınılmaz oluyor,ben 1 aydır varis çorabı kullanıyorum,sabah kalkar kalkmaz giyiyorum,akşam işten gelince çıkartıyorum,birde soğuk suya sokuyorum ayaklarımı.çok faydasını gördüm.rabbim iyi haberler nasip etsin sanada...kilo olayınada bende takmıyorum 14 kilo aldım ama olsun, doğumdan sonra zaten bebiş,plesenta,amniyon sıvısı,ödemler derken 7-8 kg gidecek...yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun.

günaydın kızlar, dün başıma neler geldi of yaaa dışarda sodalar vardı buzdolabına yerleştiriodum bi tanesi devrilmesiyle bi patladı bomba gibiii şoka girdim bebeğe bişi oldum sandım doğruom sandımmm sonra elimi bi kaldırdım nasıl kanlar akıo hemen acile gittik ağlaya ağlaya elime 3 dikiş atıldııı diğer kolumda bantlar içinde ama Allah baktı resmen tuz buz olmuş soda şişesii iyiki yüzüme gözüme bebeğime gelmedii tatile gidioduk bugün denize gircektim ama giremicem artık oturcam şemsiyenin altında

of canım yaa..çok geçmiş olsun..nasıl oldu ben anlayamadım..yeremi düştü şişe eline nasıl zarar verdi.....?

geçmiş olsun canım,Allah korumuş dediğin gibi bebişe, başka yerlerine gelmemiş parçalar,olsun sende güneşlenir bol bol D vitamini alırsın..tekrardan geçmiş olsun.

canım çok çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin.
kızlar yarın randevum var 3 hafta oldu bakalım bebeğim nasıl umarım iyi haberlerle gelirim en son 1744 gramdı bakalım nasıl?

çok geçmiş olsun.allah korumuş yine de o kadarla atlattın.Allah yardımcın olsun dikkat et kendine

allah beterinden saklaasın seni ve bebeğini çok geçmiş olsun, ne kadar kormuşsundur canım ya, neyseki iyisiniz çok şükür..

nedir şu bir iki gündür kazalar felan, nazar değiyor galiba nazarlık takın mutlaka kızlar...

günaydın tatlı anneler...

geçmiş olsun cnm..yine de Allah korumuş dediğin gibi..her şerde de varmış bir hayır.belki denize girmememn gerekiyordur.böyle düşün ben hep böyle avuturum kendimi..bol bol güneşlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…