teşekkür ederim cnm125tl ye aldım internetten aldım cnım
anneler cok kotuyum esim kpss ye girdi kotu gecmis 2saattir agliyorum sinav umrumda degil ama o kadr uzgun ki dayanamiyorum 3senedr giriyor olmuyor ailesinin yanina gitmisti sinava telde gorustuk aglayarak ben zaten yalniizim erken dogumdan da korkuyorum uzulmemeye calisiyorum ama yaslar iniyor gozumden
sıcakkkkk piştim yaa
12 sayfa atladım..varmı acaba havadis merak da ediyorum.
bi de bana göbeğin inmiş dediler tırsıyorum
son 22:18:
anneler cok kotuyum esim kpss ye girdi kotu gecmis 2saattir agliyorum sinav umrumda degil ama o kadr uzgun ki dayanamiyorum 3senedr giriyor olmuyor ailesinin yanina gitmisti sinava telde gorustuk aglayarak ben zaten yalniizim erken dogumdan da korkuyorum uzulmemeye calisiyorum ama yaslar iniyor gozumden
annem şimdi gitti uğurladım ve ağlıyorum dayanamıyorum hüngür hüngür bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra ağlıyorum işte:84::84::84:
kızlar boğazlarım çok kötü öksürürken doğurcam çocuğu ne yaptıysam geçiremedim ıhlamur içiyorum ballı limon yiyorum keydrops kullanıyorum doktorda gargara verdi antibiyotik kullanmıyorum ama bi türlü geçmiyo bana önereceğiniz bişeyler var mı ben bu halde doğuma gidersem tam yanarım:18:
selam kizlar. bugun oldukca keyifsizim. denize gitmedim. bebek odasi icin sticker bakmaya gittik kapaliydi. sarhos gibiyim. midem bulaniyor basim donuyor, bide vagina sanki agirliktan delinicekmis gibi cok aciyor ayaga kalkinca. ne oldu anlamadim. acaba normalmi diyorum alexde butun hamileligin boyunca normal insanlar gibi hicbirsey hissetmeden kosturman anormaldi diyor. elbet birgun rahatsizlik hissetmeye baslayacaktin. olemiki normalmidir bu acayipligim.
normal sanırım çünkü ben de öyleyim. evde alet yok ölçmedim ama ara ara tansiyonum çok düşüyor hissediyorum,parmağımı oynatamıyorum o an.bır de arada uyuyorum bir saat falan ama uyanmam da rahat 1 saat sürüyor,sanki akşamdan kalma gibi oluyor vücudum kendine gelemıyor.bebekler buyudukçe ağrıları artıyor sanırım, benim giyinirken yattığım yerde dönerken ciddi canım yanıyor.bir de üstüne sıcak...son günlerimiz de allah yardım etsin bize.
her an için doğum riski var sancılarım var habire salı günü ananem gelcek 1 haftada o kalcak sonrada 1 hafta kuzenim gelicek sonrada görümcem gelecek ben habire yatıştayım zaten ama kimse anne gibi olmuyomuş onu daha iyi anladım
Merhabalar ağustos anneleri sayılı gününüz kalmış rabbim hepimizin evladını sağ salim kavuştursun inş. Ben Kasım annesiyim bir soruma cevap ararken buraya düştüm sanırım aynı şeyi sulesli nickli arkadaşımız yaşamış benim oğlum alttan vuruyor bu tekmeler beni çok korkutuyor acaba daha sonra düzeldi mi yoksa öyle devam etti mi endişelenecek birşey mi?
herkeze iyi geceler kızlar geçmişi ookuyamadım bile doğum yapan bi arkadaşımız var hayırlı uğurlu olsun darısı baımıza inş benim başıma çok kötü bi olay geldi pazar günü son bi alışverişe çıktık eşimle artık valizimizi hazırlayalım dedim ve yolda düştüm ayağımı bilekten kırdım3 hafta alçıda kalacak bunada şükür dedik bebeğim iyi allahıma hamd olsun bende annemde kalıyorum artık bana dua edin arkadaşlar herkeze iyi geceler görüşmek üzere..
Basarilar canim :))
masallah cnm 3 kılo olmuş nerdeyse ıns tansıyonunda duser merak etmee
yarın içşnde basarılarrrrrrrr
çok güzel bebişin durumutansiyonun da düşer takma kafana benim evde sağlık ocağında ölçülüyor, 8-5 9-6 halsizim .hastanede 11-7 kapıdan girince zıplıyor stresten.
aynı benbende 3 hafta kafası diye poposunu sevmişim,31.haftada dönmüş haberim yokmuş. on gündür sanki kemiğimi zorluyor değişik bir ağrı ben de.daha erken ama kanala yola çıksa da dursun daha yerinde 33+1deyiz daha.
var
Canım maşallah bebeğine boyuda kilosu da gayet iyi. Umarım tansiyonunda iyi çıkarda daha önce planladığınız zamanda doğum gerçekleşir. Salı günü olsa bile gelişimi maşallah çok iyi, ayy ne güzel mutlu sona teker teker yaklaşıyoruz.....
ne kötü yaşlı kadın korkmuştur kim bilir neler düşündü?ama ben olsam ben de çok bozulurdum dediğin gibi al dök içmek zorunda değilsin yaşlılık işte!dün benim de 4 gibi karşı komşum uğradı 2 saat kadar oturdu kızımın cicilerini gösterdim acayip iyi oldu valla kafam dağıldı...ama dediğin gibi komşulardan kaynaklanıyor bizim sitede herkes birbiriyle görüşüyor ben biraz soğuk durdum bu güne kdar ama artık bıraktım kasmayı yalnız kalmak daha kötü
gözün aydın canımm maaşallh bebeğine
sen sezaryan mı yapacaktın zaten yoksa tansiyonun yüksek diye mi sezaryana döndünüz?
kızlar göğüs pompası olarak ne almıştınız?
merhaba canım, ben medelanın mini elektrikli pilli pompasını almıştım buradaki tecrübeli annelerin tavsiyelerine uyarak.
ablam 6 ay önce doğum yaptı ikinci bebeğine, işe başlamasına 1 ay kala benim pompyı denemek istedi hemde süt biriktirmek için, okadar memnun ki keşke doğardoğmaz kullanmaya başlasaydım diyor, sütü artırıyormuş, hem ilk zamanlarda süt çok fazla geliyormuş çocuğa ziyan bile olabiliyormuş, onları biriktirseydim kızım daha fazla anne sütü içiyor olacaktı diyor, ilk bebeğinde manuel pompayla sağmaya çalışmıştı, hem canını çok yakıyordu hem de saatlerce uğraşıyordu iki damla süt için,
yani ablam bana medelayı geri vermedi hala kullanıyor, kullanmaya devam edeceği için de bana yeni bi tane aldı, geçen hafta, 12 taksit 140 tl civarında, hastane çantama koymamı da sıkı sıkı tembihliyor,
bu arada göğüs ucu kremini de kullanmaya başlayın bence şimdiden, yara olmaması için..
bu medela göğüs pompasını nereden aldınız.internetten mi.yoksa nerelerde satılır acaba :44:
merhaba canım ben iyi sayılırım.bende salı gününü dört gözle bekliorum.ewdeyim hep yalnız ayaklarım dizlerime kadar şişti kaç gündür yere basamıyorum.bugün biraz dışarı çıkalım dedik.ayakkabılar olmadı 40 numara terlik giydim o da zar zor sığdı ayagıma.zaten dayanamadım yürümeye geri döndük.şu salı bi gelsede iyi haberler alsam artık.kilo konusunda da ben erken doğurmayıp ağustos ortasına kadar gidersem 20 yi bulurum herhalde.ama kafamı takmak istemiyorum.kilolar gidici yeterki bebeğim benimle olsun.
günaydın kızlar, dün başıma neler geldi of yaaadışarda sodalar vardı buzdolabına yerleştiriodum bi tanesi devrilmesiyle bi patladı bomba gibiii şoka girdim bebeğe bişi oldum sandım doğruom sandımmm sonra elimi bi kaldırdım nasıl kanlar akıo hemen acile gittik ağlaya ağlaya elime 3 dikiş atıldııı diğer kolumda bantlar içinde ama Allah baktı resmen tuz buz olmuş soda şişesii iyiki yüzüme gözüme bebeğime gelmedii tatile gidioduk bugün denize gircektim ama giremicem artık oturcam şemsiyenin altında
günaydın kızlar, dün başıma neler geldi of yaaadışarda sodalar vardı buzdolabına yerleştiriodum bi tanesi devrilmesiyle bi patladı bomba gibiii şoka girdim bebeğe bişi oldum sandım doğruom sandımmm sonra elimi bi kaldırdım nasıl kanlar akıo hemen acile gittik ağlaya ağlaya elime 3 dikiş atıldııı diğer kolumda bantlar içinde ama Allah baktı resmen tuz buz olmuş soda şişesii iyiki yüzüme gözüme bebeğime gelmedii tatile gidioduk bugün denize gircektim ama giremicem artık oturcam şemsiyenin altında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?