2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahahah ben ne yazıcam biliyomusun karar verdim
username :bebişimin adı soyadı
password :anne&baba adı

sizce fikrim nasıl komikmi ama eşim de internet işi yaptığından uygun gibi geldi bana

kızlar spinal ve epidurali iyice araştırın ve öyle karar verin siz araştırın dr nuz size bırakacaktır kararı çünkü

epidurale gelince evet bende çok agrı çekmeden kızımın dünyaya geldiği ilk saatleri yaşamak onu görmek ve hemen kucaklamak istiyorum ama ama o omurlara girilip bi miktar sıvı alınıp yerine aynı miktar sıvı verilmesi gerekiyor ki herhangi bir komplikasyon olusmasın ama maalesef ben benim diyen anestezi uzmanına bu konuda güvenmediğimden çok gerekiyorsa narkozu full alırım diye düşünüyorum
bide benim eşim küçükken menenjit geçirmiş yaklaşık 40 gün hastanede kalmış hergün belinden (omurlardan )sıvı çekilmiş bizde bu olayın psikolojik boyutuda var yani hamile kaldımadan öncede epidural bana çok uzaktı yani umarım normal doğum yapabilirim olmadı valla sezeryan bildiğiniz normal sezeryan yani
ama belim sırtım omurum gerekmedikçe kimse ellyemez

Cnm ben kızımı sezeryanla doğurmuştum.gecelik çok rahat özellikle hastanede ben öyle giyinmiştim.evde pijamada giydim.beli yüksek olunca problem olmuyor.bu doğumda pijamada aldım hastane için ve sabahlık kesinlikle şart çünkü hasta bezi bağlamışlardı ben rahatsız oluyodum sabahlık kapatıyo.kiloduda normal penye giymiştim.dar olmadıktan sonra sıkıntı yok,yüksek bel olsun bide.umarım yardımcı olmuşumdur.hayırlı doğumlar arkadaşım.

kızlar ben 14 haziranda spinal sezeryan oldum. merak etttiğiniz bişey varsa cevaplayablirim. ben çok memnun kaldım, ameliyat esnasında hafif bi baş ağrım oldu, sonrasında hiç olmadı. sıvı alımı başladıktan sonra bardak bardak çay istedi canım, sıvı alımının faydası var...

kizlar bu arada aranizda normal dogum yapmaya karar veren varmi?? epidural dusunuyormusunuz?

kısmetse ben normal istiyorum ve mümkünse anestezi istemiyorum.olurda oligohidroamnıozdan ya da başka sebepten sezeryan derse de anestezi fobim var genel olmasın isterim.duyduklarınızı unutundinlemeyin.bir arkadaşım evinden uzakta bilmediği bir hastane de epidural sezeryan oldu(kayinvalidesin yanında) sadece biraz başı ağrımış.Bir diğeri burda çok iyi bir doktora ,ki 1.derece akrabası çok özendi arkadaşıma ,normal başladı epidural yapıldı,olmadı genele dönüldü.2 ay oldu hala sıkıntılı.
Ben de o kliniği istedim hem dr.lar çok iyi hem de eve çok yakın diye ama sgk anlaşması yok,acayip uçuk rakamları var.Herkes kendi hikayesini yaşıyor dua edelim de bizim doğumlarımız da hayırlısıyla kolayca olsun.

normal doğum olsa, epiduralde istemesek, dayanamaz mıyız acaba?

birde arkadaşının ne sıkıntısı oldu?

Son düzenleme:
normal doğum olsa, epiduralde istemesek, dayanamaz mıyız acaba?

birde arkadaşının ne sıkıntısı oldu?

annem evde beni 4kg doğrurmuş,dayanmış.ben de dayanmaya çalışıcam.kısmet.arkadaşım da bebek epiduralle normalde baya görünmüş,ama takılmış çıkmamış.sonrasında o bel ağrısı var hareket ettikçe ama bence normal.bir buçuk ay oldu daha.bir yere kolumuzu çarpsak morluğu 15 günde geçiyor.olacak biraz zorluğu

bana dayanabilirim gibi geliyor ama bunca alternatif yöntem... bunca korkan anne adayı... beni de bazen korkutuyor.

merhaba arkadaslar; gecen gun eve ebe geldi ve dogum uzerine konustuk epiduralden bahseti herseyi hissedeceksin, bebegin ciktigini hissediceksin ama acisiz dedi yan etki olarakta korkulacak hic birsey yok dedi;yakinda anestezi uzmaniyla randevum var onunlada iyice bir konusayim bakalim sizede yazarim hayirlisi hepimiz icin..

benim tansiyonum zaten dusuk 9 a 4 herzaman. biraz daha duserse olurum heralde.

iyi geceler kızlar.. uykusuzlukk ne zor ya.. sabah 7de kalkıcam daha uyumaya niyetimm yok..iş de hiç çekilmiyo bu sıcaklarda neyse az kaldı hayırlısıyla..

kızlar benim sezeryan olucak ama türünü konuşmadık daha genel anestezi olsun istiyorum ben galiba.. amaaann doğumun her şekli zor.. allah herkese kolay doğum nasip etsin ..

Arkadaşlar ben göğüs pompası alacaktım medelanın elektrikli. Doğum yapanlar hastane çantana mutlaka koy diyorlar ama şimdi fena halde kafama bir şey takıldı. :44: :44: Ben çalışmıyorum, ekstrem durumlar hariç inşallah bebeğin yanında olup emzirebileceğim. Benim korkum, bunu sağıp verdiğimde bebeğin biberona alışıp bir daha meme almaması. Ve konuyu forumlarda araştırdığımda bu durumla hep karşılaşıldığını gördüm. Yani bebeğe memeden emmek zor geliyor ve memeyi bırakıyormuş. Pompayı süt azalması durumunda veya kırk yılın başı bir yere gitmem gerekirse sağıp anneme bırakırsam diye istiyordum. :44:
Siz ne düşünüyorsunuz?

canım çok geçmiş olsun,arkadaşlar söylemişler gerçi ama mutlaka sadaka ver ,bol bol da oku canım,hamilelere çok nazar değiyo

kızlar bu yatma meselesi varya ben soluma dönüp yatamıyorum artık ya kızım çok tekmeliyo ve resmen yan tarafım çürüdü çok acıyo düz yatmak çokmu zararlı kızlar ya

bende sağ tarafta çok rahat ediyorum,sırtüstü istesende fazla yatamıyosunki nefesin kesiliyo,her yolu denedim ama bunun kolay bi şekli yok,aynı durumdayım canım çürüdüm diyorum artık,sağda uyumanında öyle bi zararı yokmuşki,doktorum nasıl rahat edersen öyle yat diyo,hatta diyorum bazen sağda toplardamara baskı yapıyomuş,sola dönünce bebeğe giden kan oranı artıyomuş diye ,oda diyoki şimdiki nesil ne çok biliyo,anan solamı yatmış sana hmileyken bi sor bakalım diyo gülüşüyoruz....ama ben yinede dayanabildiğim kadar solda yatıyorum

canım ameliyatta nasıldın,arkadaşlarımdan bazılarında ciddi tansiyon düşmeleri olmuş operasyon sırasında,kusma isteği falan olmuş,çarpıntı yapıyomuş...sen yaşadınmı böyle şeyler...bide panik olmuyomusun ayaklar uyuşmuş ,kollarını bağlıyolar falan...

arkadşlar birde bişey sormak istiyorum...benim cücük aşağı tarafta bişeyler yapıyo ama tekme gibi değil tam olarak,vajinadada değil,böyle sanki idrar deliğimin o kısmında ve mesanede aşırı anlık bi sancı oluyo,yırtılıyo gibi,anlık ama devamı gelmiyo ama vajinadaki ağrı değil o ayrı bu tam mesane ile idrar deliği arasında çok aşağıda, aynı anda anlık bi aşırı idrara çıkma isteği oluyo,buğün çığlık attım oturduğum yerde aniden...böyle bişey yaşayan oluyomu,vajende yada rahim ağzında falan olsa anlıcam ama bu nedir ya,birden suyum falan gelcek zannediyorum...bu sıra o kadar çok oluyoki,herkesde varmı acaba böyle bi his...

Bazen bende de oluyor sanki idrara sikismisim gibi bir his gidiyorum tuvalete 2damla baskıdan dolayı oluyormuş ama öyle çığlık atacak kadar olmadı hiç Uyuyamadim Yaaa tv de de bisey yok

Günaydıın fıstıklarr

3-4 saatlik uykuyla geldim işe baklaım bugün nası geççekk.. Sıcaklar uyutmuyo ki...

Minik melekler ve güzel anneleri günaydın, iyi haftalar.

Günaydıın fıstıklarr

3-4 saatlik uykuyla geldim işe baklaım bugün nası geççekk.. Sıcaklar uyutmuyo ki...

Ayy bugün senin ve benim için zor geçeceğe benziyor, ben senden biraz daha fazla uyumuşumdur ama şimdiden gözler kızarık ve yanıyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…