2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


bir daha mı değişti yasa..en son yasaya göre 37.haftaya kada4r çalışabiliyoruz..ondan sonra zorunlu izin başlıyor
 


canım bunu nerden okudun bende 37 den sonra zorunlu izin var diye biliyorum.yollasana okuduğun linki bize
 

cnm bız hosgeldın ahmet eymen yazdırmıstık ama sımdı onları sokup tarıh bellı olunca yada dogumdan sonra tarıh atıp oyle yazdırmayı dusunduk
ama sımdı ben karar degıstırdım güzel bi ayet yazdırmayı planlaıyorum bakalım arastırmadayım
 
Peppermint,
Canım özel mesaj kutun dolmuş buradan yazıyorum insallah kaçırmazsınız.
Sagol canım darısı basınıza, guzel haverlerini bekliyorum...insallah sizde sorunsuz sekilde devam edersiniz de en az 37-38i bulursunuz, sonrası kilosu düşük olsa da önemli değil zaten. Pelin in bebeği 2250 doğdu kuveze fln girmedi, sen de böyle duşun çünkü moral çok farkediyor gercekten.
Doktora gelince ben de Recep has a gittim camım. Çok da tavsiye ederim. Bebegin heryerini inceledi tekrardan safra kesesinden idrar torbasına kadar ger yerine baktı ve herseyi tamam bebegin sadece kilosu biraz düşük hic önemli değil kafanıza takmayın dedi. Bizim de moralimiz çok yükseldi tabi, sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun, zaten dışarda çok daha çabuk kılo alacak merak etme dedi ( herkesin dediği gibi)
Muayenehane Telefonu: 0 (530) 517 19 11 yeri de osmanbey metro durağına çok yakın. Metro durağından Şişli'ye doğru sag kolda 50m fln sonra finansbank var, onun yanındaki kapidan giriyorsun Baba apt. Bilirsen belki Atatürk müze evi mı ne öyle birsey var onun bir kaç yani. Kolay bir yer yani.
 
37+0 da alman gerekiyor cnm
Ayyy bı cevap yasamadım sana :))) tamam canım sagol :)) Aaaa o nerden çıktı link verirmişim okuyalım :)
kızlaar birde benim 2 gündür vajina kısmında kemik ağrısı gibi bir ağrı var böyle bir ağrsı olan var mı?
Bende epeydir var doguma hazırlık sekerim çatın açılıyor hani dar mar denen varya yani doğumun dahanrahat olabilir
 
Günaydın herkese.
ben de gece pek uyuyamadım. serindi halbuki esiyodu ama ben hep ter içinde uyandım. bi de çok kabus gördüm gece
sabah da erkenden kalktık. temizlik şirketinden geldiler. temizlik devam ediyo hala ama bitirmek üzereler. biz de haftasonu dikiliye gittik deniz kum güneş iyi oldu valla. ama geldiğimizden beri ayaklarım şiş yaaa.


canım ben de öğretmenim. ama ben 32. haftada izne ayrıldım soruna yardımcı olamam ama şunu söyleyeyim merak eden öğretmen arkadaşlara. haziranın başında bimere mail atmıştım. iznim yaz tatiline denk geliyo aktarabiliyor muyum falan diye. cevabı dün postayla geldi. yönetmelikteki maddeleri falan yazmışlar. orda doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir diyo. yani bizim bildiğimiz gibi. son güne kadar gibi bi şey yok. memurun fiilen çalıştığı süreler doğum sonrasına aktarılabilir yazıyor.
 
Ben 37 de almalıyız diye biliyorum ama sen de diyosunkisonuna kadar calisililabilir hic bilgim yok valla
 
Bende boyle biliyorum fiilen çalıştığın süreler ekleniyor
 

canım bende aynı şekilde kabızım şuruptan alayım olmazsa çok canım acıyor ya mahvoldum doğum yapıcam diye korkuyorum resmen o kadar kötü yani...
 

slm güzel anneler ve melekelrıııı

ofamannalan , duygumutlu85 kızlar cok gecmıs olsun

kontrollerı güzel gecen arkadaslar hepınıze saglık sıhhat dılıyorumm

yaaa kızlar benım uykum normalde cok agırdır... herkes uykusuzluktan sıkayetcı
bende uykuda cok agrı cekıyorum hıc rahat edemıyorum sagda solda sırt ustu zaten sıcakdan sırılsıklam uyanıyorum ama uykuma o kadar etkı etmıyor gibi gelıyor, bu kadar sıcaga ragmen kendımı kaldıramıyorum sabah oluncada 10 da anca kalkabılıyorum
ama tabı saftım kaymıs bı sekılde heryerım agrıyarak uyanıyorum terden sırıldıklam

galıba herkes eskısı gıbı agrısız acısız uykuları özlediii ...
bende sımdı bebek gece aglayınca onu duymazsam dıye korkuyorum artık esıme guvenıyorum napım o uyandırır cunku son 1 aydır bazen çalar sati bıle duymadıgım oluyor dusunun

bıde artık o kadar yorulmaya basladım kı bi yere gidip gelıyoruz ben hemen pestılım cıkmıs gıbı yatıyorum 2 saat ayaklar yukarı kaldırıp..
ayakalarım artık agrılıgı tasımıyor bıdeşişmeye basladılar damarlar cıkıyor ...

off cok konustumm dımı cnm sıkılıyoo sıcaklardan dısarı cıkmak da ısgence ancak saat 4 den sonra

hee bu arada oglusumun odasını persembeden berıı havalandırıyorum ama ole cok kokmuyorr yaa bu hafta ıcı yerlestırırım ıclerını avızesını falanda taktık hersey bıttı hamdolsun

neyse hepınızı opüyoz
 
canım ben okumadım arkadaşım söyledi o nerde okudu bilemiyorum.bende nette göremedim öyle bişey.yarın doktora gidicem de ona göre rapor alıcam gerek yoksa almayacaktım.belki sizden duyan olmuştur diye sordum.
 
canım bende aynı şekilde kabızım şuruptan alayım olmazsa çok canım acıyor ya mahvoldum doğum yapıcam diye korkuyorum resmen o kadar kötü yani...

kızlar kabızlık ıcın kefir birebir ıyı gelıyor deneyın sonuç süper
bide karalahana corbası acayıp ıyı gelıyor
redmask cnm senden dene su kefırı hem kalsıyum acısında cok etkılı
 
canım ben okumadım arkadaşım söyledi o nerde okudu bilemiyorum.bende nette göremedim öyle bişey.yarın doktora gidicem de ona göre rapor alıcam gerek yoksa almayacaktım.belki sizden duyan olmuştur diye sordum.
Sorsana arkadaşına canım bizde bilgilenelim
 
canım ben okumadım arkadaşım söyledi o nerde okudu bilemiyorum.bende nette göremedim öyle bişey.yarın doktora gidicem de ona göre rapor alıcam gerek yoksa almayacaktım.belki sizden duyan olmuştur diye sordum.

bende dün bi arkadaştan duydum şube müdürü söylemiş ve yaza denk gelmeside önemli değilmiş bende yanlış anlamışsın bi daha sor ilk defa duyuyorum dedim oda kısmetse haftaya iyice öğrenip söyleyecek bana
 
kızlaar kociş gitti(( nkaldık yine oğluşumla ikimiz öyle çok özlemişiz ki birbirimizi şu 4 gün 1 saat gibi geçti sanki Allah kimseyi sewdiklerinden ayırmasın insa ayrıyken kıymetini daha çok anlıyo eşinin kıymetini bilin canlar :) neyseki doğuma gelecek ne kaldıkı şurda dimi :)) 1 ay sonra hem kocacığıma hemde oğluşuma kavuşurum inşallah :)

kızlar ayaklarım o kadar çok şişti ki 36 giyiyordum 38 denk gelmiyo yaaa ( kütük gibi oldu ayaklarım tuzu da kestim bol su içmeye çalışıyorum herkes daha şişer diyo off siz de de oluyomu şişmeler ?
 
Ayyy duyunca ogrenince yazıda bizde bilelim hatta kacirma ihtimalina karsı bıkacağım kez yazın lutfennn )) Canım gercekten zor isin esinden uzak ben hamile degilmem bile 1 hafta zor dayanıyorum esime sen bidehamilesin Allah yardımcın olsun ama bak ne güzel bir hediye oldu sana :))) az kaldı biraz daha dayan kavusucak 3 kişilik çekirdek aile olacaksınız )) Ayyyy allahim bundan sonraki sürecimiz lütfen hepimiz için suana kadarkinden daha rahatgecer inşallah kizlaaarrr doğumdan sonra bı hafiflik hissi olacakmış bide bazılarında Bebeğinin çıktığını yani doğurduğunu kabulllenememe oluyormuş eer 9 ay tası sonra bianda ayrılığına insan alışamaz dımı ))
 
Herkese merhaba,

Bir süredir çok aktif katılamıyorum aranıza ama iş yerinde oldukça yoğunum, evde de internette sorun yaşıyoruz o yüzden akşamları da giremiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir. okumaya çalışarak vakit kaybetmek istemedim, kısa kısa göz attım.

Buarada çok önemli bir gelişme oldu benim için. Haftasonu Erdek e yazlığa gitmiştim. Annem de benimle Bursaya geri döndü. Dün akşam benden bebeğin eşyalarını aldı onları yıkıyor bu gün. Hatta sabah işe gitmeden uğradığımda bir kısmını yıkamıştı ve çok güzel bebiş kokuyor kızlar ya. eşyaları koklamaya doyamadım :))) Annem 2 gün kalıp yıkayıp ütüleyip gidecekmiş. :/ ama olsun en azından bana yardımcı oldu şu yıkama ütüleme işini hallediyor diye çok mutluyum. Sonra dolabın kokusu gidip yerleştireceğimiz zaman gelecekmiş.

pepperminttatlım beni merak edip sormuşsun, teşekkür ederim. İşler çok yoğun, evde ki internette de sorun var o yüzden giremiyorum. ama iyiyim. Sadece bu haftasonu sıcaklar beni mahvetti. Ayaklarım felaket şiş ve kendimi çok ağır hissediyorum. Ya bir de memelerim cumadan bu yana baya büyüdü. Çok komik ama cuma hafif bol gelen sütyenim şuan küçük geliyor. :))
Sen nasılsın? Sdhkn haklı sen de bir Recep has' a gitsen ya?!

ofamannalanCanım ayağın kırılmış sanırım. çok geçmiş olsun.

Sdhkn Recep Bey harika bir doktor değil mi? Çok sevindim bir sıkıntı çıkmamasına.

Hippy34 canım doğum tarihin belli olmuş hayırlı olsun :))

Efsung Göbeğim indi diye panik yapma canım benim ki de inmeye başladı ama o daha da inecek diyorlar. hemen doğum olmazmış :)) senin yazdıklarını okuyunca ben de biran panikledim. Fazla mı rahat davranıyorum acaba diye ama burada bir dr. arkadaşa sordum normal inmeye başlaması dedi.

Herzaman_seninle Hoş geldin canım evine :))

gelişimci Canım sırada ki bebek yoksa senin ki mi? hızlıca geçtim ama yanlış anlamadım değil mi? bu cuma alma ihtimali var doktorun?? Ayy felaket heyecanlı :))) Allah hayırlısı ile bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Venüs43 Canım iyi misin? anladığım kadarı ile hala doğum olmadı?



Buarada bebişlerin kiloları iyi gidiyor genel gördüğüm. Hepimize maşallah :)))

Kızlar ya ben bir kaç gündür geceleri uyanmamaya başladım hatta anormal şekilde uyuyorum ve sabah da kalkamıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…