günaydın kızlar.
yeni yasaya göre son güne kadar çalışabiliyomuşuz ve sekiz haftayı doğumdan sonraya ekletebiliyomuşuz.ben zaten öğretmen olduğum için tatildeyimde yinede son üç hafta başlayınca doğum izni için rapor almamız gerekiyomu? yaz tatilindeyiz ya ,bilen arkadaşlar bilgi verirse öğrenmiş oluruz.
kızlar bebişimi gördüm geldim 47 cm 2253 gram olmuş maaşallah kızıma... suyumuz iyi kanımızı verdik geldik çok şükür
günaydın kızlar.
yeni yasaya göre son güne kadar çalışabiliyomuşuz ve sekiz haftayı doğumdan sonraya ekletebiliyomuşuz.ben zaten öğretmen olduğum için tatildeyimde yinede son üç hafta başlayınca doğum izni için rapor almamız gerekiyomu? yaz tatilindeyiz ya ,bilen arkadaşlar bilgi verirse öğrenmiş oluruz.
valla epiduralli doğumdaan bel agrısı yaşayan ki zaman zaman oluyor deniyor 3-4 arkadaşım var
aslında bende korkmasam(omurgamla ugraşılacak olmasından tırsıyorum ) ve bunları duymasam düşünürdüm
kızlar hani bebişlerimiz için şeker lavanta v.s yapıyor yada yaptırıyoruz yaa ne yazdıracaksınız üstüne bende onu düşünüyorum doğum tarihim bellideğil tabi mesaj içerende bişey olsun istiyorum
ne olabilir hadi üretelim :)))
Ayyy bı cevap yasamadım sana :))) tamam canım sagol :))37+0 da alman gerekiyor cnm
Aaaa o nerden çıktı link verirmişim okuyalım :)günaydın kızlar.yeni yasaya göre son güne kadar çalışabiliyomuşuz ve sekiz haftayı doğumdan sonraya ekletebiliyomuşuz.ben zaten öğretmen olduğum için tatildeyimde yinede son üç hafta başlayınca doğum izni için rapor almamız gerekiyomu? yaz tatilindeyiz ya ,bilen arkadaşlar bilgi verirse öğrenmiş oluruz.
Bende epeydir var doguma hazırlık sekerim çatın açılıyor hani dar mar denen varya yani doğumun dahanrahat olabilirkızlaar birde benim 2 gündür vajina kısmında kemik ağrısı gibi bir ağrı var böyle bir ağrsı olan var mı?
günaydın kızlar.
Ben 37 de almalıyız diye biliyorum ama sen de diyosunkisonuna kadar calisililabilir hic bilgim yok vallagünaydın kızlar.yeni yasaya göre son güne kadar çalışabiliyomuşuz ve sekiz haftayı doğumdan sonraya ekletebiliyomuşuz.ben zaten öğretmen olduğum için tatildeyimde yinede son üç hafta başlayınca doğum izni için rapor almamız gerekiyomu? yaz tatilindeyiz ya ,bilen arkadaşlar bilgi verirse öğrenmiş oluruz.
Bende boyle biliyorum fiilen çalıştığın süreler ekleniyorGünaydın herkese.ben de gece pek uyuyamadım. serindi halbuki esiyodu ama ben hep ter içinde uyandım. bi de çok kabus gördüm gecesabah da erkenden kalktık. temizlik şirketinden geldiler. temizlik devam ediyo hala ama bitirmek üzereler. biz de haftasonu dikiliye gittik deniz kum güneş iyi oldu valla. ama geldiğimizden beri ayaklarım şiş yaaa. canım ben de öğretmenim. ama ben 32. haftada izne ayrıldım soruna yardımcı olamam ama şunu söyleyeyim merak eden öğretmen arkadaşlara. haziranın başında bimere mail atmıştım. iznim yaz tatiline denk geliyo aktarabiliyor muyum falan diye. cevabı dün postayla geldi. yönetmelikteki maddeleri falan yazmışlar. orda doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir diyo. yani bizim bildiğimiz gibi. son güne kadar gibi bi şey yok. memurun fiilen çalıştığı süreler doğum sonrasına aktarılabilir yazıyor.
hakkaten canım saatleri sayıyorum valla.. neyse öğlen yaptık sayılır..
tatlım kızların dediği gibi tuvalete çıkmak çook farkettiriyo, şişlik de olabilir geçicidir..
çokk geçmiş olsun canım
sana da geçmiş olsun demir hapı öyle yapıyo di mi?
kızlar buarada ben feci kabızdım. ishaliğe özenir mi insan o moddaydım. aç karnına meyve+ osmoloc kabızlık şurubu sayesinde bi nebze rahatladım.. çeken varsa şiddetle öneririm.
canım bende aynı şekilde kabızım şuruptan alayım olmazsa çok canım acıyor ya mahvoldum doğum yapıcam diye korkuyorum resmen o kadar kötü yani...
Sorsana arkadaşına canım bizde bilgilenelimcanım ben okumadım arkadaşım söyledi o nerde okudu bilemiyorum.bende nette göremedim öyle bişey.yarın doktora gidicem de ona göre rapor alıcam gerek yoksa almayacaktım.belki sizden duyan olmuştur diye sordum.
bende bir haftadır ishalim..ve afedersnz siyah renk resmen:78:
canım ben okumadım arkadaşım söyledi o nerde okudu bilemiyorum.bende nette göremedim öyle bişey.yarın doktora gidicem de ona göre rapor alıcam gerek yoksa almayacaktım.belki sizden duyan olmuştur diye sordum.
Ayyy duyunca ogrenince yazıda bizde bilelim hatta kacirma ihtimalina karsı bıkacağım kez yazın lutfennnbende dün bi arkadaştan duydum şube müdürü söylemiş ve yaza denk gelmeside önemli değilmiş bende yanlış anlamışsın bi daha sor ilk defa duyuyorum dedim oda kısmetse haftaya iyice öğrenip söyleyecek bana
Canım gercekten zor isin esinden uzak ben hamile degilmem bile 1 hafta zor dayanıyorum esime sen bidehamilesin Allah yardımcın olsun ama bak ne güzel bir hediye oldu sana :))) az kaldı biraz daha dayan kavusucak 3 kişilik çekirdek aile olacaksınızkızlaar kociş gitti(( nkaldık yine oğluşumla ikimiz öyle çok özlemişiz ki birbirimizi şu 4 gün 1 saat gibi geçti sanki Allah kimseyi sewdiklerinden ayırmasın insa ayrıyken kıymetini daha çok anlıyo eşinin kıymetini bilin canlar :) neyseki doğuma gelecek ne kaldıkı şurda dimi :)) 1 ay sonra hem kocacığıma hemde oğluşuma kavuşurum inşallah :) kızlar ayaklarım o kadar çok şişti ki 36 giyiyordum 38 denk gelmiyo yaaa ( kütük gibi oldu ayaklarım tuzu da kestim bol su içmeye çalışıyorum herkes daha şişer diyo off siz de de oluyomu şişmeler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?