2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende şu anda evde tekim..yani eşimle beraber..ama zor oluyor artık hem çalşıp hem evde iş güç yapmak ya..annem haftaya glecek kızlar dört gözle bekliorum vallahi

bende şu anda evde tekim..yani eşimle beraber..ama zor oluyor artık hem çalşıp hem evde iş güç yapmak ya..annem haftaya glecek kızlar dört gözle bekliorum vallahi

ne guzel canim evde annenin olmasi sana yardimci olmasi bulunmaz bi nimet. anne gibisi yok:))))

canım inşallah iyi haberle dönersin bende 19.30 da muayaneye gidicem ..bende evde tekim..aslında doğumdada herşeyui kendim halledebilsem hep yalnız olmayı isterim

amin canım sende
bugün artık giremem de inşlh haftasonu iletirim haberlerimizi..
valla iyiyim ben böyle ya annem de olsa başkası da olsa evde biri olunca stres yapıcam.şimdi yemek yapmasam da sorun olmuyor kociş aldırmıyor birlikte hazırlıyoruz.ama annem olsa ben yapmak zorundayım ;çünkü takıntılı kocam yemiyor annemin yemeklerini,hoşlanmıyor(doğu-batı farkı yemeklere yansıyor(ben onun istediği gibi yapıyorum annem bildiği gibi..o yüzden ne kadar geç gelse o kada iyi..zaten bu gidişle doğuma girerken arıcaz anca yetişcek ama benim için sorun değil hiç

ben kaciyorum kizlar
yemek yapmam lazim ee cocuklu olunca oglene kadar hazir olmali yemek:))))

canım kolay gelsin,inşallah güzel haberlerle dönersin,en sağlıklı,en uygun zamanda olsun..

tamam canım haberlerini bekliycez...bende evde kendi annemde olsa eşiminde annesi olsa huzursuz oluyorum..alışmışım sadece eşimle ikimize..ve eşimle ikimiz her konuda uyumluyuz çok şükürannem bile yabancı gibi geliyor bazen....ben birde tahammülsüzüm..hemen herşeye kızabiliyorum...oyüzden kalplerini kırmamak için doğuma birkaç gün kala gelmesini istedim...bu arada eşinle sen nerelisiniz? bizdede doğu batı kültürü var ama eşim sağolsun her türlü yemeği yiyiyor...annem yemek yapmaktan kayınvalidem temizlikten hoşlanıyor...artık birbirlerini tamamlarlar

canım kolay gelsin,inşallah güzel haberlerle dönersin,en sağlıklı,en uygun zamanda olsun..

sağol canım inşallah

nabersiniz kızlarrrrrrrrrrr...
yok yaa gece geç saatte yattığım halde uyuyamadım...saat 2den 6ya kadar 4 kere kalkılırmı yataktan
eşim horul horul ben dön babam dönnnnnnnnnnnnnnnn...
bi de karnım bikaç gündür sağa kayıyor...hatun şekilden şekilde giriyor...vallaha sol tarafım boş:)
karnımda da bir ağrı var...korkutuyor yaw...deli gibi meyva yiyorum acaba ondan mıdır??
neyse hayırlısıyla yarın sabah doktor kontrolümüz var...bakalım ne haberler getireceğim size...

ayyyyyy canım,,hayırlı haberlerini alırız inşallahhhhhhhhhhhh
gunaydiiiiinnn
geceyi bende uykusuz gecirdim ama sicaktan degil oksuruk krizlerinden cok fenayim. cok korkuyorum oksururken dogurucam diye icim parcalaniyo resmen her oksurukte cok zorluyo beni(((
canımmmm amma çektin sen de şu öksürükten yaaaaaaaaa...dikkat et kendine lütfennnnnnn...

eyeszaycanım hadi nerelerdesin,gittin mi doktora,haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:

bende her gece doğuma gidiyorum uyuyorum uyanıyorum hep doğuma gidiyorum son bi kaç gecedir doğum çantasıyla ilgili gorüyodum hep dün istediğim bebek bezini bulamadım bu gecede hep bez gordüm. bebişte rahat bırakmadı sıcak bi yandan hiç uyuyamadım sinirlerim bozuldu oturdum yatak içinde ağladım

Günaydııınnnn kızlar.. Yine uykusuz bi günün sabahında işe geldim... Olsun bugün cumaaaaaaaaaaa:81::81:

günaydınn, geçmişi okuyordum, uyku yok walla sızlanıp duruyorum, hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip,
sağlıklı olsunlarda bebelerimiz, bunlar anı kalcak bize
allah yardımcımız olsun hepimizin

gunaydin kizlarrr;

aynen ben de uykusuz bi gece gecirdim.

11.30 da yattim; saat 1 olmustu hala uyuyamamistim. 11.30- 1 arasi 3-4 kez tuvalete kalktim tabi,
boluk porcuk biraz uyudum; 4 te yine uyandim; 6 ya kadar yine uyanikkk

offf, n!olacak boyle halimiz yaa :-((

artik esim beni aksamlari gezmeye cikariyor; bi serinleyip dondurma yiyip geliyoruz; o da olmasa hiccc yatamicam.

bu arada dun aksam kipa'ya gittik;
kizima 2 tane kisa kol,sortlu tulum aldim; bi tane taytli-tshirtlu tk; bi tane de sile bezi gibi islemelei sortlu bi tk.
4 giysi 45 tl civari tuttu; cok ind. vardi gercekten.. redmask sagol cnmm

kipada bayan ic giyim de guzel, pek vakit yoktu bakamadi,m ama bi ara bakicam; pijama, sortlar falan vardi;
yarim atlet almistim gecenlerde de evde cok rahat ettim; 2 tanesi 7 tl, tavsiye ederim bi bakin..

ayy cnm aynen ben de hiicc uyuyamiyorum :-((

bir de dundenh beri adet sancisi gibi agrim var; sizde de oluyor mu??? neyseki yarin doktor kontrolum var; sabirsizlikla bekliyorumm

mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bizler dert yanıyoruz uykusuzluktan ama doğum sonrasına alışıyo vücudumuz aslında
bizde dün bebiş odamızın tülünün siparişini verdik bugün ölçü almaya geldiler 1 haftaya takılacakmış
ondan sonraki haftada ev temizliğim yapılır sonra başlasın geri sayım...
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece dualarla geçirelim..

ayy cnm aynen ben de hiicc uyuyamiyorum :-((

bir de dundenh beri adet sancisi gibi agrim var; sizde de oluyor mu??? neyseki yarin doktor kontrolum var; sabirsizlikla bekliyorumm

ayy canım var bi ağrı bende de ama ne olduğunu anlayamıyorum...

adet gibi de,gaz gibi de...offfffffff şu 2 haftam geçse de biran önce kuzuma kavuşsam sağlıklaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar.
biz dün evi kapattık kayınvalidemlere geldik. doğumu beklicez artık burda.
dün gece klimayı açtım sabaha kadar rahat rahat uyudum valla. yoksa çookk sıcak yaa.
o ağrılar bende de var yaa. 20 temmuzda kontrolümüz var çok merak ediyorum doktor ne dicek...

Arınma ve tevbe gecesi, Ramazan-ı Şerifin Son Müjdesi Mübarek BERAAT Kandilinizi Tebrik Ederim. Bu hayırlı gece vesilesiyle şifa bekleyenlerin, huzur ve mutluluk bekleyenlerin, borçluların bir an evvel umduklarına nail olmasını dilerim. Beraatiniz Mübarek Olsun.

hayırlı cumalar kızlar nabersiniz? vermidon geçmiş olsun tatlım ne yazılmışsa yaşıcaz bundan kaçarı yok kendini cesaretlendir biraz dağ başında oturmuyoruz çok şükür her tarafımız hastane hiç bişey yapamazlarsa uyuturlar alırlar bebeği uyandığımızda bakmışız tontişler kucağımızda :)

kandiliniz mübarek olsun rabbim dileklerimizi kabul etsin, hastalıklarımıza şifa versin inşallah rabbim. hepimizin yavruları sağlıkla gelsin hayırlı evlatlar olsun inşallah...

herkese hayirli cumalar ve hayirli kandiller... bu gece ettiginiz tüm dualariniz kabul olur insallahhh

biz sabah doktora gittik gerci sadece ebe bakti doktorum yokmus bugün. nst ye bagladi bu sefer kudurmadi bizim kiz cok sakindi :) ama tam cikarirken sag tarafima öyle bi tekme salladi ki hala aciyo orasi.

son tehlikleli haftamizi da geride birakiyoruz 2 gün sonra ama yine de agustos basina kadar biraz daha dikkattli olmaliymisim. siz cati muayenesi fln diyosunuz ben bugün ebeye sordum dogumdan önce yapmicakmisiniz diye nerdeyse azarlicakti beni !!! gecen doktora da dogumla ilgili soru sordugumda ayni tepkiyi vermisti. hersey olmasi gerektigi gibi olucak !!! anlicaginiz dogum öncesi cati muayenesi fln yapmiyolarmis burda. bi de dedi ki türkiyedeki keyfi sezeryanlara özeniyosun galiba ama burda öyle istedigin icin sezeryan yapilmaz son care olarak bakilirmis.

ha bi de tuse muayenesi demissiniz gecmisi okudugumda gördüm sanirim elle muayene oluyo bu ama bunu burda her kontrolde yapiyolar zaten ben alistim artik. bugünde bakti ebe acilman yok bebegin basi da gecen haftalara göre o kadar asagida degil dedi. nasil anliyo bilmiyorum ama helal olsunnn diyorum sadece :)

epidrualle ilgili korkularimdan da konustuk. korkulucak kadar bi aci vermedigini gerektigi zaman uygulanmasinin gayet yararli oldgunu söyledi yan etkilerini de sordum bel agrisi bas agrisi onlar cok fazla görülen yan etkiler degilmis. güvenilir doktorlar bunu uyguluyo zaten günde en az 10 tane yapiyolar dedi ayrica dogum aninda bi aksilik olur sezeryan gerekirse ilacin dozu artilirip epidural sezeryan yapilmasina olanak sagliyo dedi. eger 5 cmden fazla acilmam olmadan hastaneye gidersem epidural de yapilicak büyük ihtimalle.

artik dogumla ilgili düsünmek istemiyorum bile cünkü düsündükce bi panik basiyo carpinti yasiyorum. öyle ya da böyle dogacak bu bebek. sonuucta tam tesekküllü hastanelerde gerceklesicek dogumlarimiz müdahale gerekirse hemen yaparlar. hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun insallahhh

bu arada vajinada yasanan sanci ve agrilari ve pelvis kemiklerindeki agrilari da sordum ebeme. bunlar normal dedi bebek hareket ettikce bu agrilar yasanirmis sonucta vücut kendini doguma hazirliyo kemikler genisliyo. ayrica vajina sinirlerin en yogun oldugu yerlerden biri en ufak bi baski agri yaparmis. son olarak bebeklerin cok hareketli olmasi onlarin saglikli oldugunun bi göstergesiymis. ben hep yeri dar rahat edemiyo diye düsünüyodum ama yeri genis olan bebek fazla hareket edermis. karniniz ne kadar sertlesirse bu bebegin karninizi ne kadar doldurdugunu gösterirmis bilginize

amma cok yazdim yaa umarim sizin aklinizda takilan seylere de yardimci olabilirim :)

Selam kızlar,
yarım yamalak uyuyorum ve başım ağrıyor. Minosete dayanıcam artık.Çok sıcakkkk, daralıyorum ya...

Peppermintcim; izne ayrıldım evet,şimdilik süper geçiyor günler. Eksiklerimi tamamlayamadım gerçi. Yavaş yavaş annemle hallediyoruz. Evde olmak güzelmiş. Belki birkaç hafta sonra sıkılırım ama bir sürü kitap aldım. Umarım hepsini okuycam...

Senin sancıların ne alemde? Bende geçen NST ye bağlandım ilk defa. %10 sancı çıktı.Ama bebiş dönünce %40 lara çıktı. Sancının nasıl bişey olduğunu anladım :)

Canım hayırlısı olsun. 38 hafta gayet güzel bir hafta. Sağlıkla doğumunu yaparsın inş. Güzel haberlerini bekliyoruz. Minişinin resmini de eklemeyi unutma...

Canım doğum korkusu bende de başladı. Eşimde panikte...
Senin daha dikkatli olman lazım. Hayırlısıyla dayanabildiğin kadar dayan canım. Bebişin kaç kilo olmuş? Doğarsa küvözde kalması gerekecek mi?

Son düzenleme:

süpersin canım aklıma takılan soruları cevapladın :13:

selam kızlar, dün giremedim internete bu gün 20 küsür sayfa okuyup alıntı yaptım hepsi gitti. ( perinal bölgedeki kemik ağrılarımdan ve lavaboya kalkmaktan bir türlü uyku uyuyamıyorum. Neyseki iş arkadaşım döndü kızlar. Artık biraz daha rahatladım. :))) Dakika başı takvimi açıp izne çıkmama ne kadar kaldı diye hesaplıyorum :)) inat ettim 37 haftayı tamamlayacağım
Bu arada bizim bu akşam doktor randevumuz var umarım güzel şeyler söyler dr. umuz.

Bunun dışında annem geldi demiştim ya... Bütün çamaşırları yıkadı. Nevresimleri bana bırakacaktı ama dayanamamış onları da yıkadı ve ütüledi. dün akşam da tekrar yazlığa gitti. Şimdi bir tek dolabın havalandırma işleminin bitmesi ve yerleşmek kaldı.

eyeszay tatlım dün ne oldu doktor muayeneneniz???

ya ne güzel 3. bebeğimiz de geldi. herzaman_seninle bebeğin sağlık durumu hakkında bilgin var mı?

estada canım geçmiş olsun. Bal+ karabiber+ limon üçlüsünü denesene boğazı yumuşatır öksürüğü keser.

hahaha yine dayanamadın aldın birşeyler değil mi??? Ya evet akşamları gerçekten felaket sıcak oluyor. Ben her akşam 2 defa duş alıyorum sonrada senin gibi biz de eşimle çıkıp 1 tur yürüyoruz sonra ufak bir dondurma kaçamağı yapıyoruz. Bizim evde normalde ben klimalardan haz etmediğim için sadece salonda klima var. Gece salonda klimanın altında yatıyorum. 02:30 da lavaboya kalkıp yatağıma geçiyorum. o saatlerde esmeye başlıyor. Sonra 04:00 bir daha lavabo sonra 05:30 demir hapımı alıyorum sonra 07:30 kalkış hazırlanma ve iş. Allah tam benim evim ve işim arası mesafe araba ile 3 yürüyerek 10 -12 dakika.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…