2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dualarım senınle ıns bır sorun olamadan bebişine kavuşursun canım allah kurtarsın

allah yardimcin olsun,bebegine sag salim kavusursun insallah

TAPTAZE HAMİLE hayırlı uğurlu olsun bebeğin şimdiden.ALLAH yardımcın olsun mis kokulu bebeğini kucağına al.ben kendı ıstegımle sezaryan dusunuyorum agustos 13ü yada 15i falan.ya cuma yada pazartesi:) keske benmde gelse doğumum bıran once.geçmek bılmıyor son haftalarr

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar...

Eşim uyudu, bende ara ara kestirdiğim için uykum kaçtı...

Hava da çok sıcak, uyunmuyor zaten

evet kötü oldu yaa..ağrılarımda var hep.hayırlısı artık diyorum.11 gün az ama dayanabilirmiyiz bilmiyorum.inş dayanırız.

ben kac zamandir emzirme atleti ariyorumm heryerde bulamadim.
h.sonu kompedan'a bakicaktim; bulamazsam burdan alayim bari..

bedenleri nasil acaba? sutyen olcumuze gore mi alicaz???

alttan citcitli olmasi sicakta rahatsiz ediyor mu??

canım bu atletler çok güzel.bend e hepsi buradadan aldım.2 tane.bakıcam dueruuma göre yine alırım belki.çıtçıtlı d eğil beli kapatıyor.lohusayken ne kadar s ıcak olsada üşütmemek lazım.ben bide burdan tek kullanımlık lohusa kilodu aldım onlarda çok güzel..tavsiye ederim.

azıcık uykum gelmişti o da gitti kızlar
apartmanın güvenlik kamerasını indirmiş birileri.şuanda inceleme yapılıyor kayıtlarda.iki genç çok güzel gözetlemiş apartmanı maşallah.herkes tatilde birkaç haneyiz tatilde olmayan.çok tedirgin oldum

kızlar neden sezeryan oluyorsunuz,kendi isteğinizlemi,zaruri sebeplemi,şu an benimde sezeryana doğru gidiyoda,aşırı panikim...sizlerin sebebi neydi acep?

nereye koydun canım fotolar...,aşıdan dolayı zor geçmişdir bugününüz ...

2010 agustos annesiydim fakat bebiş temmuz da geldi.merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa.özelden mesaj atın yardımcı olmaya calısırım..

doğumunu anlatırsan seviniriz canım,seninki büyümüş artık..ohoooo...

ya kızlar gündüz bi sancılandım ,ne olduğunu bile anlayamadım,sol bacağımı oynatamadım bile ,karnımın sol yanında acayip bi sancı,apar topar acil gittik...doktor ultrasonda baktı bebek ters dönmüş,rahim ağzına bağdaş kurmuş oturuyo,doktor makat gelişi dedi,belki ilerde döner ama dönemezse ve sancın başlarsa sezeryanla alırım hiç affetmem dedi...

böyle bebesi dönerken sancı yaşayan varmı acaba?benim kız aksiyon dolu günler yaşatıyo bize,annem doğuruyorum sandı fenalaştı ,ne gündü yarabbim...

bende niyeyse çocukca bi doğum korkusu başladı,hani herkez az veya çok korkar ama bendeki niye aşırı boyuta geldi...sakinleşmek için ne yapabilirim...dua ediyorum,başımıza ne gelecekse rabbim biliyo,inanıyorum,güveniyorum...ama yinede neden bukadar korku...doktor gel artık alalım dese,yarın gidip doğuracam o derece daralıyorum...

günaydın sabahcan.nasılsın cnm.senide mi uyku tutmuyor..

canım sakin ol bak.sanırım sendeki aşırı korkuyu annen tetiklemiş.doğurcan sanıp fenalaşması falan..sakin ol tabiki henüz çok erken ama kısmet işte.en hayırlısı neyse o olsun.bol bol dua et,ilgini başka şeylere ver bence.azıcık korku olması normal ama hayatını kabusua çevirmemeli.doğum konusundan uzaklaş , artık biz ne plan yapsak boş z aten,herşey olacağına varıyor..

Günaydııınnnn kızlar.. Yine uykusuz bi günün sabahında işe geldim... Olsun bugün cumaaaaaaaaaaa:81::81:

stickerima baktım da allahhhhh
doğurdum doğucam, gerçi bizim kızın keyfi yerindeymiş öle diyo dr.
kafası aşağıda ama daha kanala girme teşebbüsü yok,
bekliyoruz bakalım canı ne zamman isterse gelicek hanfendi

vermidon, o korku bende de var..ben sanırım genel anestezi olurum..epidralde herşeyi duymak bile bende heyecan yapar..görümcem panik atak olmştu epidralden sonra

Son düzenleme:

hanfendinin keyfi yerinde demek yerim ben onun keyfini ayy kızlar birkaç ay sonra tamamen başka şeylerden konuşacağz..allahım o günler bir gelse hayrlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…