http://www.semahastanesi.com.tr/Files/User/Baby/Big/371_bebek_cakmak.jpg face grubundaki ilk bebeğimiz işte burda.....
kızlar merhaba biliyorum merakta bıraktım sizi ama bilgisayarın fanı bozuk çalışmıyo adam gibi geç oldu ondan
açılmam durmuştu o yüzden haftaya çarşamba alacak bebeği, kafası yanlış yerde bi de mecburen sezeryan olacam...
dualarınızı eksik etmeyin yine de teyzoşlar...
38+1 olacak çarşambaya, saat 11 de ameliyatımız
kızlar merhaba biliyorum merakta bıraktım sizi ama bilgisayarın fanı bozuk çalışmıyo adam gibi geç oldu ondan
açılmam durmuştu o yüzden haftaya çarşamba alacak bebeği, kafası yanlış yerde bi de mecburen sezeryan olacam...
dualarınızı eksik etmeyin yine de teyzoşlar...
38+1 olacak çarşambaya, saat 11 de ameliyatımız
bebiş bekleyen taptazehamile ymiş.balperisi ne yazmısım bende.pardon kızler:)
evet cnm, sagolsunlar valla iyi oldu.
cnm bugunluk k.validemlerin yaptigi yemeklerim vardi iste;
yarin da annem yapar gonderir.
bi cuma kaliyor
cmr ablamlar donuyorlar; o gun kontrolum de var; insallah sdhkn ve rehnuma gibi ben de iyi haberler alirim.
cnm senin de agrilarin falan varmis; aklima geldikce dua ediyorum sana valla cnm; bu halde calismak cok zordur; ben dusunuyordum da izne cikmasam ise gidemezdim herhalde bu sicaklarda diyorum; iyice de sisip doldum zaten, hareket etmek bile zor :-(( Allah yardimcin olsun cnmm
cnm benim de sat'a gore 29 agustos beklenen; ama bana 38. haftada 15!i gibi sezeryan olurmusum gibi geliyor hep.
hayirlisi artik.
gelisimci cnm tans. yukselmis senin de gecmis olsunn..
venus doktorun tatile gitmesi kotu oluyor yaa, benimki de gitti ya ; 3 hafta yoktu , sonra bi gittim kontrole bebegim 3 hafta gerilemis; belki daha once kontrol olsam, fark daha azken haberimiz olur, onlem alirdik, rapor alir yatardim; buna cok uzuldum hepp :-((
neyse seninki azmis ama 11 gun..
ben kac zamandir emzirme atleti ariyorumm heryerde bulamadim.
h.sonu kompedan'a bakicaktim; bulamazsam burdan alayim bari..
bedenleri nasil acaba? sutyen olcumuze gore mi alicaz???
alttan citcitli olmasi sicakta rahatsiz ediyor mu??
uykum yok karnım aç yememem lazım napıcammm :18::18::18::18::18:
Varsa bi bardak soguk sut ic yada meyve ye, ac uyuma yazik. Bende aciktim canim meyve istemiyo :)
kızlar benden de haberler var
dün gittik dr a .. bir parmak açılma var dedi, bugün 2 de tekrar kontrol edecek eğer artmışsa ameliyata alıcak.. çantamı hazırlıyorum telaşla.. eğer açılma durduysa da haftaya salı çarşamba alıcak...
dualarınızı eksik etmeyin
selam annişler .. 36+5 de 3500gr 50cm olmuşuz sabah dr. a gittik. tombik olmuş tam elleri ayakları ama tamamen inmiş dr. her an doğum baslayabilir korkma dedi sezeryen tarihimiz 26 temmuz ama daha öncede olabilirmiş çantamız hazır beklemedeyiz heyecan sardı içimi...:18:
valla öyle bi alışıyosun ki uykusuzluğa,,, başka biri için emin ol kalkmazsın o saatlerde :)) ama uyurken bile bi kulağın hep bebişte oluyo, alışıyosun zamanla... ayrı oda yapanlar çok zorlanır söyleyim. bebekten uslu olmasını da bekleme, pek rastlanır bişey değil, 3 ay kadar uyku düzenleri pek olmuyomuş zaten. kızım çok tatlı teyzesi. denk gelirsek bugün çektiğim fotolarını göstereyim bayılırsın
1 aylık olduk bugün de şükürler olsun, aşıya gidecez birazdan ahh ahhhhhh
2010 agustos annesiydim fakat bebiş temmuz da geldi.merak ettikleriniz ve sormak istedikleriniz varsa.özelden mesaj atın yardımcı olmaya calısırım..
ya kızlar gündüz bi sancılandım ,ne olduğunu bile anlayamadım,sol bacağımı oynatamadım bile ,karnımın sol yanında acayip bi sancı,apar topar acil gittik...doktor ultrasonda baktı bebek ters dönmüş,rahim ağzına bağdaş kurmuş oturuyo,doktor makat gelişi dedi,belki ilerde döner ama dönemezse ve sancın başlarsa sezeryanla alırım hiç affetmem dedi...
böyle bebesi dönerken sancı yaşayan varmı acaba?benim kız aksiyon dolu günler yaşatıyo bize,annem doğuruyorum sandı fenalaştı ,ne gündü yarabbim...
bende niyeyse çocukca bi doğum korkusu başladı,hani herkez az veya çok korkar ama bendeki niye aşırı boyuta geldi...sakinleşmek için ne yapabilirim...dua ediyorum,başımıza ne gelecekse rabbim biliyo,inanıyorum,güveniyorum...ama yinede neden bukadar korku...doktor gel artık alalım dese,yarın gidip doğuracam o derece daralıyorum...
günaydın sabahcan.nasılsın cnm.senide mi uyku tutmuyor..
stickerima baktım da allahhhhh
doğurdum doğucam, gerçi bizim kızın keyfi yerindeymiş öle diyo dr.
kafası aşağıda ama daha kanala girme teşebbüsü yok,
bekliyoruz bakalım canı ne zamman isterse gelicek hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?