hanfendinin keyfi yerinde demekyerim ben onun keyfini ayy kızlar birkaç ay sonra tamamen başka şeylerden konuşacağz..allahım o günler bir gelse hayrlısıyla
kızlar merhaba biliyorum merakta bıraktım sizi ama bilgisayarın fanı bozuk çalışmıyo adam gibi geç oldu ondan
açılmam durmuştu o yüzden haftaya çarşamba alacak bebeği, kafası yanlış yerde bi de mecburen sezeryan olacam...
dualarınızı eksik etmeyin yine de teyzoşlar...
38+1 olacak çarşambaya, saat 11 de ameliyatımız
Günaydııınnnn kızlar.. Yine uykusuz bi günün sabahında işe geldim... Olsun bugün cumaaaaaaaaaaa:81::81:
.:stickerima baktım da allahhhhh
doğurdum doğucam, gerçi bizim kızın keyfi yerindeymiş öle diyo dr.
kafası aşağıda ama daha kanala girme teşebbüsü yok,
bekliyoruz bakalım canı ne zamman isterse gelicek hanfendi
vermidon, o korku bende de var..ben sanırım genel anestezi olurum..epidralde herşeyi duymak bile bende heyecan yapar..görümcem panik atak olmştu epidralden sonra
günaydın güzel anneler ve onların minik yavfrularıııı
sabah kalktım duş aldım uyuyamadım bırdaha oğğluşum tekmelıyodu bende kahvaltı yapim dedimm
kasık agrıları devam sizde de oluyomu çokk ??
Kanala girince midede bi rahatlama olucak sanırım . Acaba biz hissedebilirmiyiz bunu.Meraktayım doğrusu
benimde korkularım artmaya başladı .Önceden normal doğum yapıcam diodum şu sıralar endişelenmeye başladım . . Zaten heyecanlı bi tipim nasıl olur bilemem.Normal doğumda epidural yaptırmayı düşünüorum ama sezeryan olursa kesinlikle genel anestezi altnda olmalı .Korkarımmmm ben heyecanlanırım
Benimde kasık ağrılarım çok fazla oluyor .Gündüz işteyken hissetmiorum yanlız .Sadece akşam uzandıktan sonra ayağa kalkması işkence oluyor
günaydıın anneler,
herkes iyi ne güzel..ben de iyiyim genel olarak sadece biraz huysuzum 2 gündür(eşimle didişip duruyoruz 2 dakika sonra normale dönüyoruz,biraz sonra yine didişiyoruz )komik aslında kendimi tanıyamıyorum vakit azaldıkça stres yapıyorum heralde )
bugün 18:30 da kızımı görcez)merak ediyorum ne durumda?4 tarafımı da zapt etmiş durumda alttan,üstten,sağdan,soldan her yerden vuruyor ve çok acıtıyor!!pozisyonunu kestiremiyorum hiç )
başka bişey yok bende yatarak,yemek yaparak,akşamları yürüyerek,yiyip içerek geçiyor günlerim...ve hala evde yalnızım..istemiyorum kimseyi yanımda)
Ah ah bende bugün çok uykusuzum .Dediğin gibi bugün cuma haftayada geliyorum son :)) bebeğim şuan 37. haftada 38 de izne çıkcam bu demek oluyorki evde en fazla 2 hafta zaman geçirirm bebeğim gelir
.:
Kanala girince midede bi rahatlama olucak sanırım . Acaba biz hissedebilirmiyiz bunu.Meraktayım doğrusu
benimde korkularım artmaya başladı .Önceden normal doğum yapıcam diodum şu sıralar endişelenmeye başladım . . Zaten heyecanlı bi tipim nasıl olur bilemem.Normal doğumda epidural yaptırmayı düşünüorum ama sezeryan olursa kesinlikle genel anestezi altnda olmalı .Korkarımmmm ben heyecanlanırım
Benimde kasık ağrılarım çok fazla oluyor .Gündüz işteyken hissetmiorum yanlız .Sadece akşam uzandıktan sonra ayağa kalkması işkence oluyor
sanıyorum kanala girince göbeğimiz daha da aşağıya inerek basınc artacak, zaten kanala girince doğum en fazla bir iki güne gerçekleşiyormuş,
doğum korkusu bende de başladı, geçen tuse (çatı muayenesi)yaptı dr. yapmaz olaydı, sedyede yukarı kaçmışım, gel buraya nası normal doğurcam diyosun sen diyo bana,
normal olursa epidural kesinlikle istiyorum zaten de, bu tuse canımı sıkıyo, çatımın alt tarafı iyimiş ama üst darmış , sanırım her gidişimde kontrol etcek, bide 3 günde bir gidiyoruz artık offf offff
bende cesaretimle övünürdüm, acı eşiğim yüksektir falan, fosssss çıktım,
sanırım içimde sezara yatkınluk başladı,
ama sezar da olursam doğum başlasın öle olmak istiyorum, gün verilerek olmasını istemiyorum ben, bebek de hazır olsun doğuma diye, bakalım hayırlısı...
gunaydiiiiinnn
geceyi bende uykusuz gecirdim ama sicaktan degil oksuruk krizlerinden cok fenayim. cok korkuyorum oksururken dogurucam diye icim parcalaniyo resmen her oksurukte cok zorluyo beni(((
günaydın canım..hala iyileşemedın mı? doktora gitmiş miydin? benım bir arkadaşm hamileyken sürekli öksürüyordu ama hasta olduğndan falan değil..böyle boğazı gıcık gibi olmştu öksürürken canı çıkıyordu resmen..bazı hamilelerde öyle olurmş..umarım senınki bu şekilde değildr..
gunaydiiiiinnn
geceyi bende uykusuz gecirdim ama sicaktan degil oksuruk krizlerinden cok fenayim. cok korkuyorum oksururken dogurucam diye icim parcalaniyo resmen her oksurukte cok zorluyo beni(((
geçmiş olsun canım yaa
öksürük sinir bozucudur..toz zencefille balı karıştır yut canım iyi gelir boğazını yumuşatır..
canım tuse çok can yakıyor mu? benım şuan en korktuğm tuse, sonda ve de epudral olursam iğne
sagol canim. kac gundur iciyorum hem toz zencefili hem ihlamuru ama banamisin demiyo. duzgun dinlenemiyorum bide sabah erken kalk gece uyuyama gunduz uyuyama ondan da vucudum cok bitkin
canim tuseler biraz can acitiyo ama kendini kasmazsan cok acitacagini sanmiyorum. sondayi bana ameliyat sirasinda taktilar anlamiyosun zaten ama cikarirken ayik oluyosun ama can acitmiyo.. epiduralden bende korkuyorum. bide simdi hasta olunca genel anesteziye almiyolar diye biliyorum simdiki korkum bu aralar dogurmak((
kızlar merhaba biliyorum merakta bıraktım sizi ama bilgisayarın fanı bozuk çalışmıyo adam gibi geç oldu ondan
açılmam durmuştu o yüzden haftaya çarşamba alacak bebeği, kafası yanlış yerde bi de mecburen sezeryan olacam...
dualarınızı eksik etmeyin yine de teyzoşlar...
38+1 olacak çarşambaya, saat 11 de ameliyatımız
kızlar neden sezeryan oluyorsunuz,kendi isteğinizlemi,zaruri sebeplemi,şu an benimde sezeryana doğru gidiyoda,aşırı panikim...sizlerin sebebi neydi acep?
nereye koydun canım fotolar...,aşıdan dolayı zor geçmişdir bugününüz ...
doğumunu anlatırsan seviniriz canım,seninki büyümüş artık..ohoooo...
bende psikolojik çok etkilenirim..fiziksel dayanıklıyımdır ama psikolojim etkilendimi fiziklse dayanıklılık önemini kaybediyor..ben ayrıca dediğin gibi sesleri konuşmaları duyarsam belki o an tansiyonum yada şekerim inip çıkar..panik olurum...kendi kafamda büyütüyorum bazı şeyleri..o yüzden ben genel anestezi ile uyuyup uyanayımvermidon, o korku bende de var..ben sanırım genel anestezi olurum..epidralde herşeyi duymak bile bende heyecan yapar..görümcem panik atak olmştu epidralden sonra
günaydıın anneler,
herkes iyi ne güzel..ben de iyiyim genel olarak sadece biraz huysuzum 2 gündür(eşimle didişip duruyoruz 2 dakika sonra normale dönüyoruz,biraz sonra yine didişiyoruz )komik aslında kendimi tanıyamıyorum vakit azaldıkça stres yapıyorum heralde )
bugün 18:30 da kızımı görcez)merak ediyorum ne durumda?4 tarafımı da zapt etmiş durumda alttan,üstten,sağdan,soldan her yerden vuruyor ve çok acıtıyor!!pozisyonunu kestiremiyorum hiç )
başka bişey yok bende yatarak,yemek yaparak,akşamları yürüyerek,yiyip içerek geçiyor günlerim...ve hala evde yalnızım..istemiyorum kimseyi yanımda)
:78:tusede kaç parmağını sokuyor doktor ve çok derine mi sokuyor
sondayı mümkünse bende uyutulduktan sonra isteeceğim..
umarım hayırlı zamanda doğrurusun canım..iyileşirsin birkaç güne merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?