2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler ve onların minik yavfrularıııı
sabah kalktım duş aldım uyuyamadım bırdaha oğğluşum tekmelıyodu bende kahvaltı yapim dedimm
kasık agrıları devam sizde de oluyomu çokk ??

hakkında hayırlısı olsun cnnm sag saglım kavus ıns bebegıneee :)

günaydıın anneler,
herkes iyi ne güzel..ben de iyiyim genel olarak sadece biraz huysuzum 2 gündür(eşimle didişip duruyoruz 2 dakika sonra normale dönüyoruz,biraz sonra yine didişiyoruz)komik aslında kendimi tanıyamıyorum vakit azaldıkça stres yapıyorum heralde)
bugün 18:30 da kızımı görcez)merak ediyorum ne durumda?4 tarafımı da zapt etmiş durumda alttan,üstten,sağdan,soldan her yerden vuruyor ve çok acıtıyor!!pozisyonunu kestiremiyorum hiç)
başka bişey yok bende yatarak,yemek yaparak,akşamları yürüyerek,yiyip içerek geçiyor günlerim...ve hala evde yalnızım..istemiyorum kimseyi yanımda)

Günaydııınnnn kızlar.. Yine uykusuz bi günün sabahında işe geldim... Olsun bugün cumaaaaaaaaaaa:81::81:

Ah ah bende bugün çok uykusuzum .Dediğin gibi bugün cuma haftayada geliyorum son :)) bebeğim şuan 37. haftada 38 de izne çıkcam bu demek oluyorki evde en fazla 2 hafta zaman geçirirm bebeğim gelir

.:
Kanala girince midede bi rahatlama olucak sanırım . Acaba biz hissedebilirmiyiz bunu.Meraktayım doğrusu

vermidon, o korku bende de var..ben sanırım genel anestezi olurum..epidralde herşeyi duymak bile bende heyecan yapar..görümcem panik atak olmştu epidralden sonra

benimde korkularım artmaya başladı .Önceden normal doğum yapıcam diodum şu sıralar endişelenmeye başladım . . Zaten heyecanlı bi tipim nasıl olur bilemem.Normal doğumda epidural yaptırmayı düşünüorum ama sezeryan olursa kesinlikle genel anestezi altnda olmalı .Korkarımmmm ben heyecanlanırım

Benimde kasık ağrılarım çok fazla oluyor .Gündüz işteyken hissetmiorum yanlız .Sadece akşam uzandıktan sonra ayağa kalkması işkence oluyor

sanıyorum kanala girince göbeğimiz daha da aşağıya inerek basınc artacak, zaten kanala girince doğum en fazla bir iki güne gerçekleşiyormuş,

doğum korkusu bende de başladı, geçen tuse (çatı muayenesi)yaptı dr. yapmaz olaydı, sedyede yukarı kaçmışım, gel buraya nası normal doğurcam diyosun sen diyo bana,
normal olursa epidural kesinlikle istiyorum zaten de, bu tuse canımı sıkıyo, çatımın alt tarafı iyimiş ama üst darmış , sanırım her gidişimde kontrol etcek, bide 3 günde bir gidiyoruz artık offf offff

bende cesaretimle övünürdüm, acı eşiğim yüksektir falan, fosssss çıktım,
sanırım içimde sezara yatkınluk başladı,
ama sezar da olursam doğum başlasın öle olmak istiyorum, gün verilerek olmasını istemiyorum ben, bebek de hazır olsun doğuma diye, bakalım hayırlısı...

o didişmeler bizde de var..dediğin gbi bebişler resmen zaptettiler bizi..bütün karnınmıza yayıldı, vücudumuzn her bir yeri bir fiil işgal edilmiş durumda

ne güzel son haftan desene..benım 3 haftam daha var bakalım dayanabileck miyim çalışmaya

canım tuse çok can yakıyor mu? benım şuan en korktuğm tuse, sonda ve de epudral olursam iğne

gunaydiiiiinnn
geceyi bende uykusuz gecirdim ama sicaktan degil oksuruk krizlerinden cok fenayim. cok korkuyorum oksururken dogurucam diye icim parcalaniyo resmen her oksurukte cok zorluyo beni(((

günaydın güzel anneler dün gece kabus gibiydi.Hakikaten rüyamda çok kötü şeyler gördüm eşim uyandırıdığında bile ağlıyodum uyandım hala ağlamaya devam ettim sanırım piskolojilerimiz bozuldu

gunaydiiiiinnn
geceyi bende uykusuz gecirdim ama sicaktan degil oksuruk krizlerinden cok fenayim. cok korkuyorum oksururken dogurucam diye icim parcalaniyo resmen her oksurukte cok zorluyo beni(((

günaydın canım..hala iyileşemedın mı? doktora gitmiş miydin? benım bir arkadaşm hamileyken sürekli öksürüyordu ama hasta olduğndan falan değil..böyle boğazı gıcık gibi olmştu öksürürken canı çıkıyordu resmen..bazı hamilelerde öyle olurmş..umarım senınki bu şekilde değildr..

cok sagol canim hala gecmedi. doktorda ilac veremem dedi bol bol dinlen ihlamur falan ic dedi. gogsum cok dolu burun akintim falan var. birkac ay oncede yine boyle olmustum onuda 1 haftada anca atmistim ustumden. sali gunu kontrolumuz var bakalim doktorumuz bisey dicekmi

gunaydiiiiinnn

geçmiş olsun canım yaa
öksürük sinir bozucudur..toz zencefille balı karıştır yut canım iyi gelir boğazını yumuşatır..

geçmiş olsun canım yaa
öksürük sinir bozucudur..toz zencefille balı karıştır yut canım iyi gelir boğazını yumuşatır..

sagol canim. kac gundur iciyorum hem toz zencefili hem ihlamuru ama banamisin demiyo. duzgun dinlenemiyorum bide sabah erken kalk gece uyuyama gunduz uyuyama ondan da vucudum cok bitkin

canım tuse çok can yakıyor mu? benım şuan en korktuğm tuse, sonda ve de epudral olursam iğne

canim tuseler biraz can acitiyo ama kendini kasmazsan cok acitacagini sanmiyorum. sondayi bana ameliyat sirasinda taktilar anlamiyosun zaten ama cikarirken ayik oluyosun ama can acitmiyo.. epiduralden bende korkuyorum. bide simdi hasta olunca genel anesteziye almiyolar diye biliyorum simdiki korkum bu aralar dogurmak((

sagol canim. kac gundur iciyorum hem toz zencefili hem ihlamuru ama banamisin demiyo. duzgun dinlenemiyorum bide sabah erken kalk gece uyuyama gunduz uyuyama ondan da vucudum cok bitkin

doğru söylüyorsun canımm dinlenmek iyileşmenin ilk şartı.Allah yardımcın olsun inşallah en kısa sürede iyileşeceksin

:78:tusede kaç parmağını sokuyor doktor ve çok derine mi sokuyor
sondayı mümkünse bende uyutulduktan sonra isteeceğim..
umarım hayırlı zamanda doğrurusun canım..iyileşirsin birkaç güne merak etme

allah hayıurlı doğumlar nasip etsin canımgenel anestezi ile mi olcan sezaryanı? ayın 20sinde sanırım doğum..benimde bugün tarihi belli olacaktı..bakalım hayırlısı..

bende şeekr olduğundan ve 2 hafta erken doğması gerektiği için ve büyük ihtimal vücut hazır olmayacağı işçin sezaryanla büyük ihtimal doğurcam canım..senin sebep neydi? benimki sağlık sorunu yani...

vermidon, o korku bende de var..ben sanırım genel anestezi olurum..epidralde herşeyi duymak bile bende heyecan yapar..görümcem panik atak olmştu epidralden sonra
bende psikolojik çok etkilenirim..fiziksel dayanıklıyımdır ama psikolojim etkilendimi fiziklse dayanıklılık önemini kaybediyor..ben ayrıca dediğin gibi sesleri konuşmaları duyarsam belki o an tansiyonum yada şekerim inip çıkar..panik olurum...kendi kafamda büyütüyorum bazı şeyleri..o yüzden ben genel anestezi ile uyuyup uyanayım herşey olsun bitsin

canım inşallah iyi haberle dönersin bende 19.30 da muayaneye gidicem ..bende evde tekim..aslında doğumdada herşeyui kendim halledebilsem hep yalnız olmayı isterim

:78:tusede kaç parmağını sokuyor doktor ve çok derine mi sokuyor
sondayı mümkünse bende uyutulduktan sonra isteeceğim..
umarım hayırlı zamanda doğrurusun canım..iyileşirsin birkaç güne merak etme

bir kac parmagini sokuyo canim ama ben cok kastigim icin canim aciyodu rahat birakmak lazim ama iste elde degil.doktorum hic cati muayenesi yapamadi bana her seferinde kiziyodu bide normal dogum istiyorum diyosun cati muayenesine bile dayanamiyosun nasil dogurucan sen derdi:)))) dedigi gibide oldu yapamadim sezeryan oldum :)))))
sondayi cogu yerlerde ameliyatta takiyolar ama sen yine konusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…