bu arada ben kayınvalıdeme kayınpederıme cok kızıyorum dun gece dusun dusun stresten uyuyakalmısım.kotuluklerını gormedım ama ıyılıklerınıde gormedım(faydalarını)..ısım gucum olmadgndan bunları dusunuyorum kızlar stresten bende balperısı gıbı zona olmaya korkuyorum(daha once oldum)..
Yanı surda 2-3 haftam kaldı daha bebege hıcbırsey almadılar ne alalı dıyede sormadılar dusunun ya.ımbunu eşıme demek ıstyrm ama demıyım boşver dıorum.çatlıcam sınırımden.kendı aılem yatagı alacak.ve yurtsıdında teyzem var 2tane.onlar bıle 23kg lık paket gondermısler dusunun kızlar ıcınde kıyafetınden ayakkabısından arabakoltugu susune emzık zıncırıne dışfırcasına falan hersey var.yanı kendı aılem ev kredısı odedıklerı ıcın teyzemler alacaklarının fazlasını almıslar(annem mahcu olmasın dye belkıde)..kayınvalıdemle carsıdayken bebek mgazasınagrdm yalandan.oradakı bebek yatagına baktım annemler alacaklar dıye.ordada hastne cıkısı gordum geldıgımde alırım ben dedı(adaya yazlığa gıdıp gelınce demek ıstedı)kadın geldı 15gun oldu hala tık yok.penye battanıye alcm dedım gecen hastane cıks ıcınde var aslnda ya tık yok yıne delırıyorum.ıcım ıcımı yıyor.bukdr dusuncesız olunurmu ya.kadın calısmıo ama kocasına soylemesı lazım dımı erkek dusunemez ama kadında ıs bıter bnm bıldgm.ustelık aramızda hıcccc problem falan yok 2oğlu var bırı antalyada bıde burda eşim v ben varım.kımselerıde yok bzden baska..eşimde cok müdanasızdır soylemez hıc boyle seyler.bıde ismini kayınpederınkını dıle getrdler salak kocamda kabul ettı 2.ismi olarak.babasından da hıc hazetmez aslında kırılmasın dıyeymıs.anasına ee babamn adını koycaz dedı ne yapcak o bebege dedı oda hastaneden cıkarıverecek ıste demezmı(680 tl).yapacakları bu yanı.delı olcammmmmmmm
emin olki hepsi öyle bizimkide geldi dedi senin annen dedi ben yaparım torunuma demiş bununda işine geldi tabi.seninki 680 tl veriyomuş daha ne istiyosun :) 22 gün bizde kaldılar bikaç parça sebze falan aldılar pazardan çok masrafımız oldu diye yakına yakına gittiler amannn kimseden hayır yok b,ide çocuklarım çalışıyo ama benim cüzdanım boş diye laf gömüp gitti
gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh
kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma
son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah
dua istemeye geldik
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun
gelişimci canım meleğin pek güzel maşallahh
kızlar bugün doktora son kontrole gittik
29.07.2011 olan tarihi 28.07.2011 yaptık
daha fazla dayanamıcam kaşıntıya
gelsin artık meleğim dedim
sabah 8.30 da epidural sezeryanla inşalah kavuşucam kızıma
son saatler artık yarın kavuşuyoruz oğlumla inşallah
dua istemeye geldik
dua edin bize yarın sağlıkla gelsin meleğim
oğluma kavuşuyorum darısı bütün bekleyenlerin başına olsun inşallah
allah hepimizin yardımcısı olsun
hayırlı doğumlar dilerim. alah yardımcın olsun.
bıtek benımkıler deıl yanı.aynen oo annenler teyzenler almıs kıyafetller dıyııp ısın ıcınden cıktı.ama sınır olyrm ttlım ya sımdı bu ısım meselesıne takıldım dua edyrm bılırmusun aklıma geldıkce koymasın bebgme ısmını.esım babasında hıc hayır gormemıs buzamana kdr sımdı bıkere agzından cıktı ya koymassak olmz dıe dusunur heralde ama ınsallah koymaz.dıorumkı acaba bebege bısey alcakmısınz ona gore bn alcam dıım mı?yada boşver mudana etmıım kendı kendımemı alıım? Ama ıcımde kalır bısekıl yuzlerıne demek ısterım bıgun laf sokmak ısterım
Ben bile bir tuhaf oldum başını elliyorum diyince... :/ Ya ben hergün bu akşam perine masajını deneyeceğim diyorum ama sonra yemiyor. Gerçi doktorumda yapma gerek yok dedi. Gerçi biliyorsunuz benim ki herşeye gerek yok diyorArtık dediğin gibi kesileceksek de kesileceğiz :)))
ayy ben hayatta yapamam o perine masajini....
bir de kesilmek derken normal dogum kesisinden bahsediyorsaniz aslinda o kadar kotu bisey degil.
dogum sirasinda yirtik olusmasindansa doktorun kontrollu bi sekilde kesmesi daha saglikliymis, hem de estetik.
benim 2 kuzenimde de doktor kesmemis, yirtik olusmus, 2side dogumlarindan bikac ay sonra ameliyat olmak zorunda kaldilar duzelttirmek icin.
evet ya , yapilcak gibi degil o masaj. ben sicak su buharini bilmiyordum bak. bende artik birseyler yapmaya baslasam iyi olcak normal dogum icin. zaman azaldikca korku oluyo gercektende:18: , canim ne guzel senin orda kontrollerin daha detayli geciyomus, ben hic sanci varmi yokmu diye bi makinaya baglanmadim, yada elle muayene yapilmadi. bu zamana kadar hic bi ilacta vermediler. persembede kontrolum var oglusumun kalp atislarini dinlemek rahatlatiyo biraz. ayy bu arada burda evde dogum yapmayida secebiliyormussun cok komik ya bu devirde kim evde yapmak isterkidogal olsun diyolar hersey ama dogalliginda bu kadari fazla yani :)
adamel, lorry kizlar yarin icin dualarimiz sizinle. cok cok kolay olur dogumlariniz insallah..
guzel haberi paylasiriz yarinn
cerenimo cnm, senin de 28indeymis, cok az kalmis. sen de saglikla kavus yavruna cnmm
sementa kacakk !! gezmelerdeydin demek. hosgeldin. iyi misin cnmm?
eyeszay dert etme, kendi,ni de uzme. zaten cogumuz ya erken dogum tehtidi ya baska sebeplerle istirahet etmek zorunda oldugumuzdan eskisi gibi giremiyoruz foruma, buyuk kismimiz dogum yapti, bebisleriyle ilgileniyorlarr. insallah bebislerimiz dogsun biraz ele avuca gelsinler, bol bol kaynatiriz burda. sen canini uzmee
kızlar yarım saattir karnım çok ağrıyo acaba doğum sancısı olabilirmi
yalancı sancı karın ağrısı şeklinde oluyomuş asıl sancı belden gelip karınaltına yayılıyomuş. geçmezse doktorunu ara canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?