Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.
kayınvaliden yabancı mı Türk mü merak ettim canım
çk enteresan insanlar var gerçekten
canım genel anesteziylemi oldun sezeryanı nasıldı ağrıların falan
yabanci...yine de dusunuyorum dusunuyorum kafam almiyor nasil bunlari hediye diye getirir diye. sirf hediye falan getirmesinler diye "cocugun 1 yasina kadar tum ihtiyaclarini istanbuldan aldik" dedim yine de ordan burdan topladigi copleri getiriyor. bir de ovunuyor "cok ucuza aldim, cok az yipranmis, kucuk bir parcasi eksik o kadar". bu arada bunlarin maddi durumu gayet yerinde, oyle olmasa zaten kusur bulmazdim.
evet canım genel anestezi olmuştum.hiç doğum sancısı çekmeden doğum yaptım.sonrasıda yatarken ve kalkarken tabi sancı oluyor sonuçta yedi kat dikiş oluyor.ama öyle oturunca ,ayakta dolaşınca sancım yoktu.15 gün sonra normale dönmüştüm.seninde herhalde sezeryan olucak.hayırlı,sağlıklı doğumun olsun inşallah.bebeğini görünce ne ağrı ne sancı kalmaz.ama evde nazlanmaya devam et :))))
Kizlar anliyorum sizi. Yine de sakin olmaya calisin, yani takmamaya calisin(size degil kendime de hep bunu diyorum) Biliyorum cok zor hele de hamileyken insan cok alingan oluyor.
Ben size kendi kayinvalidemi ornek vereyim, belki biraz kendinizi iyi hissedersiniz: kayinvalidem dogacak bebegime ikinci el giyisi ve oyuncak satan magazadan alisveris yapmayi dusunuyor. Hatta gecen gun misafirlige geldi cocuga İkinci el oyuncak kopek almis. İnanin birsey diyemedim, tesekkur edip kabul ettim sirf arami bozmamak icin. Tabiki o oyuncagi asla ve asla cocuguma vermem. Hicbirsey almasa benim icin bin kat daha iyi. Ayrica esimin bebekken kullandigi yatak minderini hala sakliyormus ve istersem onu alip kullanabilecegimi soyledi. Mama sandalyesi olarak da elinde bir tane varmis: eskiden papagan besliyormus ve hayvan da o sandalyenin ustunde oturmayi cok seviyormus, papagan rahmegli olmus dolayisiyla sandalyeyi ben alabilirmisim. Allahim bunlari hediye diye verecegine keske eli bos gelse diye dua ediyorum. Sadece esimin hatirina susuyorum.
çok garip aslında daha ağustos ayına gelmedik bile ama maşallah bizim topikin bebekleri hızlı çıktı :)slm güzel anneler
artık bayağı az kisi kaldık doguramayanlar olarak...
Dün bende kontrole gttim.1,5 cm acılmam varmıs.
Ama bende hic tık yok,bazen belimde ve kasıklarımda agrı oluo ama her zman degil.
Benm günüm haftaya pazar günü doluo,kızım hala gelmemeye inat ederse epidural normal dogum yapcam.şlmdilik her halukarda normal dogum yapcam kısmetse.
Kızımı cok merak ediorum ve artık dayanamıorum.
Benm kızımın cıkacagı yok hic sanki:)
hepiniz bu sıcaklarda kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Rabbim saolıkla bebişlerime kavusmayı nasip etsin.
kızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...
ay maşallah analı bablı büyüsün inşallahkızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...
kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?