kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz
kızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...
çok garip aslında daha ağustos ayına gelmedik bile ama maşallah bizim topikin bebekleri hızlı çıktı :)
ALLAH uzun sağlıkllı ömürler versın ERDEM ALP 'e .gelişimci de kurtuldu heh
kım kım kaldık sımdı?
kızlar cogunuz biliyosunuz dimi öğretmen oldugumu lisede
2 yıl önce mezun ettiğim bir öğrencim hemen evlenip cocuk yaptı suan muhtemlen 8-9 aylık bebeği şimdi face foto eklemiş onlara baktımda amaaan dünkü çocuk kendini toparlamış bebişini büyütmüş benmi(bizmi)yapamıycaz bir güç bir inanç bir kuvvet doldu ki içime :))) sormayın valla :))) heeehheeeyyyyyyt kim tutarbeni :)))
bılmıyordum oğrendım bn zaten geç katıldım aranıza:) bukdr aktıf oldgndan habersızdım topiğin.sımdı artık burdayım tabı.demek oğrencın fırtlatıvermıs senden once ınan sendekı endişeler onda hıc olmamstır nıtekım dünkü çocuk:)
ha gayret efsung cum sımdı sıra sende(bızde) :) hala doğurmamış ağustos annelerinde
ben kaldım
ama mümkünse haftaya doğsun en erken kızım
çünkü dr um tatile çıkıyor
bugünden p.tesiye kadar yok
kız ne zorun var ağustos annelerini erkenden doğurtmada
bırak ağustos anneleri ağustosta doğursun
en güzeli o
ben kaldım bıde:) kacıncı hftasın sen?ben 36+3.sezaryan olucam.oyuzden az gun kaldı dıorum. bugun sancı tarzında farklı bısıler hısstmy basladım az az bobreklerımemı vuruyor ne:) kız herkes doğururken heyes ettım doğsun gelsın dıye sancı bıle zzevk vermeye basladı artık
bencede oyasta evlenip hemen cocuk yapmayı nasıl ki ince ince düşünmediyse büyütmeyide fazla takmamıştır :)bılmıyordum oğrendım bn zaten geç katıldım aranıza:) bukdr aktıf oldgndan habersızdım topiğin.sımdı artık burdayım tabı.demek oğrencın fırtlatıvermıs senden once ınan sendekı endişeler onda hıc olmamstır nıtekım dünkü çocuk:)
ha gayret efsung cum sımdı sıra sende(bızde) :) hala doğurmamış ağustos annelerinde
6 agustos bizimde yıl dönümümüz:))hadi hayırlı olsun canım doktoruna güveniyosan sorun yok :)ooo süper bi günde geliyor bizimde 7 ağustosta bekliyoz evlilik yıldönümümüz bizimde hatta 6 ağustos ta eşimin doğum günü...Allah yardımcın olsun herşey yolunda gider inşallah...
ay canım yarına 3 kişi oldunuz valla :))) senden de hayırlı haberler gelir inşallah cepten yazmayı unutma yada birileirni ara haber ver :))kızlar size cep telefonundan yazıyorum:bugün haftalık kontrole geldik oğlum bize süpriz yaptı bir aydır baş aşağı idi,ama şimdi dönmüş makat gelişli.doktor beklemeye gerek yok Yarın Sezeryana alalım dedi. bende doktoruma güveniyorum. işin ilginç tarafı Yarın evlilik yıldönümümüz
galiba bi sensin canım :)kızlar günü benden ileri olup doğurmamış olan var mı. biraz korkmaya başladımda.neden doğum sancısı gelmiyo diye.azıcık hareket etmese panik oluyorum artık bişey mi oldu diye.
valla acele etmemek gerek ama son günlerde gecmek bilmiyor valla :))kız ne zorun var ağustos annelerini erkenden doğurtmada
bırak ağustos anneleri ağustosta doğursun
en güzeli o
ben 36+5 im bugün
neden erken doğum oluyor senin canım?
kızlar ademel doğum yapmış...erdem alp 16.43 te dünyaya gözlerini açmış..allah uzun sağlıklı ömürler versin...
kızlar benim gibi bakıcı tutacak olan varmı ailelelr il dışında e çalımak da gerek mecbur bakıcı bulucam hatta eşim yatılı yabancı olsun istiyor zira türklerin kaprisleri ve ücretleri sınırları aşıyor çevremizde gördüğümüz kadarı ile bende bundan dolayı bir başlık açtım beklerim ihtiaycı olanları :))
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres/458481-yabanci-bakici-nasil-bulunur.html
yok yok cnm suan 36+3 teyım.doğumum sezaryan olucak 5agustosta muaynem var doktorum gecen gıttgımde ılk haftadan sonra alınabılır demıstı.13agustosta 38 doluyor.bana bırakırsa 15 agstos gıbı ıstyrm bakalım..omurılıgımde sorun var bnm cnm oyuzden doktorum yuksek sancılarımın gelmesını beklememız gerektgnı soyluyor.epıdural de omurılıkten oluyor ya sancıları beklersem hem epudırl olamazmısım normal yapmaya kalkarsamda ıkınmada sorun ysarmısım 38 doldugunda alınacak nasıpse.5agustos ta durumum bellı olur belkı daha erken belkı daha gec .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?