2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen doktorum bulantı olması güzel demek ki hamile hormonların iyi çalışyor dedi, belkide tek teselliğimiz bu. Ben gecen çıkartmayı denedim olmadı bende hepsi içerdide kalıyor. Bende de sol kasık daha çok ağrıyor. Benim gibi aynı hafta da olan kızlar doktor sizi ne zaman ikili teste çağırdı?

canım igg olanlar pozitif olmalı bağışıklık olduğunu gösteriyor igm ise vücutta mikrop var mı onu gösteriyor. benim toxoplazma bağışıklığım yok yani dikkat etmem gerekiyor
gönlünü ferah tut...pozitif çıkması iyi bunların...benim toxoplasma negatif mesela...dikkat etmem gerekiyor bu duruma...
aynennn

canım benim o akıntı sürekli var kokulu olmadığı sürece mühim değilmiş. mide bulantım benim de bugün iyi değil

Bu arada kızlar bende kaç haftadır lekelemeler oluyor hatta ilk günler kanamam bile oldu, tamam dedim bebeğimi kaybettim. Meğerse rahimde kan keseleri varmış onlar kanama yapıyormuş. Şuanda sadece ara ara "eski kan" lekelemelerim oluyor. 3 haftadır progesteron kullanıyorum, gecen hafta kontrollüm vardı Allahıma şükür bebişimin sağlığı yerinde. Doktor lekemeler gecene kadar "düşük riski" yaşayan gurpdasın dedi Tanrım inşallah bebişlerimizi sağlıklı kuçağımıza almayı nasip eyler.

canım benımde rahımde kanama gozukuyor usg de ama dısarı cıkmadı kan. banada progestan verdı. o progestanı gunduz ıcıyordum gunum cok fena gecıyordu. bende artık gece yatarken ıcıyorum:) ve gerckten cok rahatlattı. sen gunduzmu ıcıyorsun?

Bende günde 3 kere vajinal olarak kullanıyorum, bir ara kanamam yoğun oldu için bende içtim ama bana çok yan etki yaptı, baş dönmeler aşırı mide bulantılar falan.

aynen cnm benim de dun aksamdan beri kasiklarim agriyor,
sanirim rahim genisliyor ondan

aynen cnm benim de dun aksamdan beri kasiklarim agriyor,
sanirim rahim genisliyor ondan

oh oh büyüsün tabi bebişin yuvası. kızlar bu hafta yanı 8. hafta plasenta görevi teslim töreni varmış rahımde:) şimdi okudum. aslında bu hafta yatsakmı acaba? ay ben zaten işten ayrıldım mecburen yatışlardayım ama sızler ıcın dıyorum pür dikkat lazım galıba.

çok kendinizi kasmayın kızlar benim 21 aylık oğlum var kucakta taşıyorum
ve taşımak zorundayım napalım rabbim taşıyamayacağım yük vermezmiş
bende akşamları çıkarıyorum dün asitli gibi birşeydi boğazım felaket yandı valla
benim de midem boşkende doluykende sürekli bulantı halinde 3 ayda 2 kere dişimi
fırçalayabildim dün işte hemen çıkardım dişlerim çok kötü oldu

evet cnm buyusun,
bebislerimizde buyusunler, minnak sultanlarrr

cnm benim,
bundan sonra hep bi gelismeler olacak vucudumuzda,
her yenilikte yatamayiz ki.
calisan insanlariz,

neyse nasil alistirirsak oyle gider,
bizim vucudumuzda ona gore direnc kazanir belki..

benimde canım acıkınca yemem gerkiyor yoksa bulantımı bastıramıyorum..öğle yemeğinden sonra kendime geliyorum ben.sadece sabahları sorun oluyor..
bende de kabızlk var ve dediğin gibi koyu renk..belkide ondandır hiç düşünmemştm..eşim diyorki neden bu kadar terliyorsn rüyanda birşeyler mi görüyosn çünkü elevite kadar buz gibiydi ellerim ayaklrım..acaba sabah mı içsem ben hep yatarken içiyorum..
benim çıkıyor ya.bide sabahın köründe sarı bir sıvı başkada birşey yok..
amin canım dikkat et kendine..:26:

teslim töreni ha çok hoşuma gitti törende protokolde olacağm ev sahıbı olarak

slm kızlar
mide bulantılarımız tam gaz devam ediyo
sabredelim bakalım az kaldı 12. haftaya
inş. geçerde rahat bi hamilelik geçiririz herkese bol boll güzel günler

bende bu akşam 2li test için gdicem .inşallah hayırlı haberlerle dönerim......

herkese selam.mide bulantısı demeyin nolur....ölüyorum ya bu nasıl birşey hiç ama hiç keyif bırakmıyor.

selam kızlar..
elevit neler yapıyormuş yeni öğrendim..
gece üstüm açık yatıyorum..ara sıra ter basıyor..daralıyorum
gece yatarken içiyorum normalde çok üşürüm üşüme falan kalmadı..
doktora sormak lazım ne zaman bırakmalı diye...

bir de yarın bebeğim olacak seminerine gitmek istiyorum
ama çok uzak geliyor bana ümraniye..
ne yapıcam bilemedim..
sizce tek başıma gitmeli miyim ?:26:

bende bu akşam 2li test için gdicem .inşallah hayırlı haberlerle dönerim......
canım güzel haberlerini bekliyoruz..
selam , inşallah iyi haberlerini öğreniriz,
sonuçlar 10 günde çıkıyo ben bugün aldım sonuçlarımı, dotorum bi anormallik yok dedi, çok şükür :)

hemen çıkmıyo demek bayağı uzun sürüyormş:44:

yaptırdıın yere göre değişiklik gösterir mi bilmiyorum ama benim yaptırdığım hastane 10 günde verdi ikilinin sonuçlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…