canım işte herkesin durumuna gore veriyorlar ilacı. ah o elevit yokmuuuu, ben kısın ortasında askılıyla evde dolandığımı bılırım. heuehueh bırde sendede oluyormu ben elevit içerken , afedersiniz büyük tuvaletim simsiyah cıkıyor. meğer ondanmıs:) genelde folik asidi 3. ayda bıraktırıyorlar cunku bbebek o zaman omuriliğini tamamlamıs oluyor. sana kan ilacı vermedimi dr.?
selam , inşallah iyi haberlerini öğreniriz,
sonuçlar 10 günde çıkıyo ben bugün aldım sonuçlarımı, dotorum bi anormallik yok dedi, çok şükür :)
Gecen doktorum bulantı olması güzel demek ki hamile hormonların iyi çalışyor dedi, belkide tek teselliğimiz bu. Ben gecen çıkartmayı denedim olmadı bende hepsi içerdide kalıyor. Bende de sol kasık daha çok ağrıyor. Benim gibi aynı hafta da olan kızlar doktor sizi ne zaman ikili teste çağırdı?
benimde sol kasık daha çok agrıyor kızımızmı olacak ne:)
yaptırdıın yere göre değişiklik gösterir mi bilmiyorum ama benim yaptırdığım hastane 10 günde verdi ikilinin sonuçlarını.
Valla bende çin takvimi erkek diyor hayırlısı artık :)))
bendede çin takvimi erkek diyor ama bazen yalan söylüyor hayırlısıı:)
evet kızlar ikili test 1 hft ila 10 gün içinde çıkar ,
elevitde demir olduğu için koyu renk olur korkmayın bıraktığınız an normale döner....
bende ctesi sonunda gidicem dr a bakalım 2.li test yaparmı 10+6 da olucam olmazsa
hftya da test için giderim gene
Geçmiş olsun cnm inş.tekrarlamaz iğneler iyi gelir ama çok dinlen cnm
ya kızlar ağustos da doğurucaz ondan mı bu topicede ne çok düşük
tehlikeli arkd.var allahım korusun şaşırıyorum benim eski topiğimde
hemen hemen hiç yoktu :-((
evet cnm özelde o kadar uzun sürüyor, ense kalınlığını dr hemen söylüyor ama test geç çıkıyor
Geçmiş olsun cnm inş.tekrarlamaz iğneler iyi gelir ama çok dinlen cnm
ya kızlar ağustos da doğurucaz ondan mı bu topicede ne çok düşük
tehlikeli arkd.var allahım korusun şaşırıyorum benim eski topiğimde
hemen hemen hiç yoktu :-((
evet cnm özelde o kadar uzun sürüyor, ense kalınlığını dr hemen söylüyor ama test geç çıkıyor
selam kızlar,
benim salı akşamı pembe kanamam oldu,hemen dr.u aradım progeton iğne verdi yaptırdım,ertesi gün mutlaka gel kalp atışlarına bakıcaz dedi ama ben o akşam çok korktum.neyse gittik kalp atışlarını gördüm şu an 6+5 günlükmüş bebeğim 2 haftaya kadar ultrason tarihi farklı veriyo dedi.5 iğne daha verdi bitene kadar her salı yaptırcam 12.haftaya kadar pembe kahve akıntı olur dedi dikkat et kednine yorma dedi.progestonda bebeğin anne rahmine tutunmasını sağlıyomuş.kanama nedenide bi hormon eksik oluyomuş ondan bide bebğin eşi oluşmamışmı bişi dedi ama.bebek iyi dedi pek olumsuz konuşmadı bakalım bide eğer kanama kırmızıya dönerse mutlaka haber dedi
Canım çok geçmiş olsun, ben 3 haftadır günde 3 x progesteron fitil kullanıyorum. Bende baya kanamalr oldu hatta kaç kere tamam artık bitti bebeğimi kaybettim diye düşündüm ama tanrım onu korudu. Bende kan keseleri var ve buda bebeğe tehlike saçıyorKalbini ferah tut ve bebeğine inan, tanrı mutlaka yanımızda olacak
Merhaba 2 canlı tatlı anneler :)
ben 2010 ağustos annesiyim :)
dünyalar tatlısı 1 oğlum var Uras.. belki de bana o kadar tatlı gelio, annesiyim ya.. :)
hamilelik sürecinizin keyfini çıkartın :) içinizde kıpırdayan yavrunuzu hissetmek, onu şimdiden sevmek, değer vermek, anne olma heycan ve korkusu bidaha yaşaması zor duygular :)
geçen sene bu zmaanlar bende bu heyecan dolu bekleyişin içindeydim :)
şimdi yavrum kollarımda ve bugün yüzüstü sırtüstü durmadan dönmeyi öğrendi :)
Allah ım 1 avazda inşallah 1 avazda kurtarsın sizi
sağlıkla yavrunuzu kollanıza almayı nasip etsin...
gözüme çarptı da topiğiniz merhaba demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?