2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de elevit kullananlardanım...o siyah çıkma olayı bende de var...ilaçtan mı ...ohh neyse rahatladım..ben de doktoruma soracaktım...panikledim baya...

benimde sol kasık daha çok agrıyor kızımızmı olacak ne:)

yaptırdıın yere göre değişiklik gösterir mi bilmiyorum ama benim yaptırdığım hastane 10 günde verdi ikilinin sonuçlarını.

10 gündemi verdi ????? niye o kadar uzun sürüyor? Benim ikili teste daha var meraktan soruyorum

evet kızlar ikili test 1 hft ila 10 gün içinde çıkar ,
elevitde demir olduğu için koyu renk olur korkmayın bıraktığınız an normale döner....
bende ctesi sonunda gidicem dr a bakalım 2.li test yaparmı 10+6 da olucam olmazsa
hftya da test için giderim gene

sonunda yaptım çizelgeyii :)) bende ağustos annesi olacam inşallah :) 2 aylık bebeğim şuanda :))mide bulantılarım var biraz ama çok şükür rahatsız edici düzeyde değil ...

Özel hastanede demi o kadar uzun sürüyor acaba??? neyse bekleyeceğiz artık

selam kızlar,

benim salı akşamı pembe kanamam oldu,hemen dr.u aradım progeton iğne verdi yaptırdım,ertesi gün mutlaka gel kalp atışlarına bakıcaz dedi ama ben o akşam çok korktum.neyse gittik kalp atışlarını gördüm şu an 6+5 günlükmüş bebeğim 2 haftaya kadar ultrason tarihi farklı veriyo dedi.5 iğne daha verdi bitene kadar her salı yaptırcam 12.haftaya kadar pembe kahve akıntı olur dedi dikkat et kednine yorma dedi.progestonda bebeğin anne rahmine tutunmasını sağlıyomuş.kanama nedenide bi hormon eksik oluyomuş ondan bide bebğin eşi oluşmamışmı bişi dedi ama.bebek iyi dedi pek olumsuz konuşmadı bakalım bide eğer kanama kırmızıya dönerse mutlaka haber dedi

Geçmiş olsun cnm inş.tekrarlamaz iğneler iyi gelir ama çok dinlen cnm
ya kızlar ağustos da doğurucaz ondan mı bu topicede ne çok düşük
tehlikeli arkd.var allahım korusun şaşırıyorum benim eski topiğimde
hemen hemen hiç yoktu :-((
evet cnm özelde o kadar uzun sürüyor, ense kalınlığını dr hemen söylüyor ama test geç çıkıyor

sağol cnm,inşallah dr.um düşük tehiken var demedi ama dikkat et kendine dedi(

ağustos ve düşük arasında bi bağlantı varmıki? bu arada eşimde diyoki ağustostaya doğum diyo..hastanede yer olmaz diyo.bende ne o düğünmü yapıyoruz dedim ...düğün salonlarında yer kalmaz ya

Canım çok geçmiş olsun, ben 3 haftadır günde 3 x progesteron fitil kullanıyorum. Bende baya kanamalr oldu hatta kaç kere tamam artık bitti bebeğimi kaybettim diye düşündüm ama tanrım onu korudu. Bende kan keseleri var ve buda bebeğe tehlike saçıyor Kalbini ferah tut ve bebeğine inan, tanrı mutlaka yanımızda olacak

sağol canım, sanada geçmiş olsun inşallah sağ salim hepimiz bebeğimiizi kucağımıza alırız.banada iğne verdi zaten o akşam iğneyi bulmak ayrı bi dert yaptımak ayrı dertti neyseki dr.um devreye girdide hallettim.ben şimdi haftada bi vurulcam, akşamları pek gelmiyoda gündüz oluyo.insan işte ister istemez tedirgin oluyo.h.sonuda yatıcam bişi yapmicam dinlenerek geçiricem işyerindede oturuyorum zaten, çok gerekli görse istirahat verirdi dr.ama oturuyorum deyince tmm dedi.içimi ferah tutmaya çalışıyorum bebeğim iyi diyorum, hoş dr.da öyle diyo ama anası bi doğrulamıyokii(

Merhaba 2 canlı tatlı anneler :)
ben 2010 ağustos annesiyim :)
dünyalar tatlısı 1 oğlum var Uras.. belki de bana o kadar tatlı gelio, annesiyim ya.. :)
hamilelik sürecinizin keyfini çıkartın :) içinizde kıpırdayan yavrunuzu hissetmek, onu şimdiden sevmek, değer vermek, anne olma heycan ve korkusu bidaha yaşaması zor duygular :)
geçen sene bu zmaanlar bende bu heyecan dolu bekleyişin içindeydim :)
şimdi yavrum kollarımda ve bugün yüzüstü sırtüstü durmadan dönmeyi öğrendi :)

Allah ım 1 avazda inşallah 1 avazda kurtarsın sizi
sağlıkla yavrunuzu kollanıza almayı nasip etsin...

gözüme çarptı da topiğiniz merhaba demek istedim :)

ya bağlantıyı ben kurdum
acaba diyorum kışın hamile kaldık ya ondanmıdır topikde baya düşük önleyici ilaç kullanan var ya...
bizim bir ark.7 ay yatmış 2 aydan sonra alttan dikiş atmışlar düşük tehlikesi var diye
ama şimdi nur topu gibi bir oğluşu var nasılda uslu rabbim hepimize öyle uslu bir bebiş versin

maşallah bebeğinize, Allah sağlıcakla,anasıyla babasıyla büyümesini nasip etsin.
inşallah bizde bebeklerimizi kucağımıza sağlıcakla alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…