ya bağlantıyı ben kurdum
acaba diyorum kışın hamile kaldık ya ondanmıdır topikde baya düşük önleyici ilaç kullanan var ya...
bizim bir ark.7 ay yatmış 2 aydan sonra alttan dikiş atmışlar düşük tehlikesi var diye
ama şimdi nur topu gibi bir oğluşu var nasılda uslu rabbim hepimize öyle uslu bir bebiş versin
sağol canım, sanada geçmiş olsun inşallah sağ salim hepimiz bebeğimiizi kucağımıza alırız.banada iğne verdi zaten o akşam iğneyi bulmak ayrı bi dert yaptımak ayrı dertti neyseki dr.um devreye girdide hallettim.ben şimdi haftada bi vurulcam, akşamları pek gelmiyoda gündüz oluyo.insan işte ister istemez tedirgin oluyo.h.sonuda yatıcam bişi yapmicam dinlenerek geçiricem işyerindede oturuyorum zaten, çok gerekli görse istirahat verirdi dr.ama oturuyorum deyince tmm dedi.içimi ferah tutmaya çalışıyorum bebeğim iyi diyorum, hoş dr.da öyle diyo ama anası bi doğrulamıyokii(
Merhaba 2 canlı tatlı anneler :)
ben 2010 ağustos annesiyim :)
dünyalar tatlısı 1 oğlum var Uras.. belki de bana o kadar tatlı gelio, annesiyim ya.. :)
hamilelik sürecinizin keyfini çıkartın :) içinizde kıpırdayan yavrunuzu hissetmek, onu şimdiden sevmek, değer vermek, anne olma heycan ve korkusu bidaha yaşaması zor duygular :)
geçen sene bu zmaanlar bende bu heyecan dolu bekleyişin içindeydim :)
şimdi yavrum kollarımda ve bugün yüzüstü sırtüstü durmadan dönmeyi öğrendi :)
Allah ım 1 avazda inşallah 1 avazda kurtarsın sizi
sağlıkla yavrunuzu kollanıza almayı nasip etsin...
gözüme çarptı da topiğiniz merhaba demek istedim :)
Merhaba 2 canlı tatlı anneler :)
ben 2010 ağustos annesiyim :)
dünyalar tatlısı 1 oğlum var Uras.. belki de bana o kadar tatlı gelio, annesiyim ya.. :)
hamilelik sürecinizin keyfini çıkartın :) içinizde kıpırdayan yavrunuzu hissetmek, onu şimdiden sevmek, değer vermek, anne olma heycan ve korkusu bidaha yaşaması zor duygular :)
geçen sene bu zmaanlar bende bu heyecan dolu bekleyişin içindeydim :)
şimdi yavrum kollarımda ve bugün yüzüstü sırtüstü durmadan dönmeyi öğrendi :)
Allah ım 1 avazda inşallah 1 avazda kurtarsın sizi
sağlıkla yavrunuzu kollanıza almayı nasip etsin...
gözüme çarptı da topiğiniz merhaba demek istedim :)
Teşekkürler canım, amin. Ben ilk hafta evde raporluydum ve ondan sonra çalışmaya başladım benim işim de masa başı olduğu için doktor çalışabilirsiniz sorun çıkmaz dedi. Ya sana diyorumda ama bende senden farklı değilim ah ah bende bir sakinleşsem :26:
10 gündemi verdi ????? niye o kadar uzun sürüyor? Benim ikili teste daha var meraktan soruyorum
kizlar sizler isyerlerinizde departman arkadaslariniza ve yoneticinize acikladiniz mi hamileliginizi
(gerci burda cogunluk ogretmen, benim gibi ozel sektor calisani pek yok sanirim)
nasil tepki aldiniz?
merak ettim
kizlar sizler isyerlerinizde departman arkadaslariniza ve yoneticinize acikladiniz mi hamileliginizi
(gerci burda cogunluk ogretmen, benim gibi ozel sektor calisani pek yok sanirim)
nasil tepki aldiniz?
merak ettim
bende özel sektörde çalışıyorum ve henüz söylemedim şubat sonu söylemeyi düşünüyorum şu riskli dönemi bir geceyim.[/QU
Bende özel sektördeyim, söylemedim bende henüz. Dediğin gibi şu dönemi hayırlısıyla bi atlatalım ondan sonra söylerem.
benim sabaha karşı belim ağrıyo kızlar, sonra geçiyo uyuyorum bu sefer uykudan kalkamıyorum,dün gecede rüyamda bi kadın eğer bel ağrısında sola dönüp rahat yatıyosan oğlun,sağa dönüp rahat yatıyosan kızın olcak diyodu bende sola yatınca hafiflediğini farkettim sabah eşime oğlumuz olcak diyodum rüyamda gördüm.
gerçi sağlıklı olsun kız erkek farketmez de rüya işte:))
selamlarrrr kaçgündür yazılıydı performanstı nottu öldüm valla buraya da yazamadım çok şükür bugün bitti ve kurtardık:)))
mide bulantıları aynen devam
ikili test yaptıran arkadaşlar inşallah sonuçlar güzel çıkar hadi hayırlısı bizimde 14 şubatta Rabbim inşallah hayırlı,sağlıklı,sekine sahibi evlatlar nasip eder bize amiiiiiiiiiiiiin
ben söyledim cnm çünkü dr.a gitmem gerekliydi biliyolar, ama patron 2 gündür strese soktu beni( neyseki h.sonu geldide 2 gün dinlencem
bende özel sektörde çalışıyorum ve henüz söylemedim şubat sonu söylemeyi düşünüyorum şu riskli dönemi bir geceyim.
benim yakın çevremde hep çin takvimi doğru çıktı nedense ben ona çok iananıyorum
canım 8 şubatta kontrolüm var ondan sonra söylüycem. ama göbeğim erken çıkcak belli....
bende özel sektörde çalışıyorum ve henüz söylemedim şubat sonu söylemeyi düşünüyorum şu riskli dönemi bir geceyim.[/QU
Bende özel sektördeyim, söylemedim bende henüz. Dediğin gibi şu dönemi hayırlısıyla bi atlatalım ondan sonra söylerem.
soylemeyenler cogunlukta benim gibi
ben müdürüme söylemedim sağolsun öğretmen arkadaşlar yetiştirmiş hemen
ama sağolsun hemen nöbetlerimi kaldırdı vallaa:))
sen sansliymissin,
ama kamu-ozel sektor farki
ben soyleyince hemen "eyvak bu kiz gidince isleri kime devredicez " stresi baslicak hem bolum arkadaslarimda hem yoneticimde biliyorum :-(
bir de oyle bisey ki, 1 hafta yillik izne giderim butun islerim birikir,
kimse benim isime elini bile surmez :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?