2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah cnm sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza, maşallah arkadaşının bebişine

Teşekkürler canım, amin. Ben ilk hafta evde raporluydum ve ondan sonra çalışmaya başladım benim işim de masa başı olduğu için doktor çalışabilirsiniz sorun çıkmaz dedi. Ya sana diyorumda ama bende senden farklı değilim ah ah bende bir sakinleşsem :26:

cok cok tesekkurler cnm,
Allah bebegini sana bagislasin,
bize de o gunleri gormeyi nasip etsin.

ben simdilik hamileligimin tadini doyasiya cikaramiyorum,
ozel sektorde calisiyorum, is hayatinda insanlarin ne tepki verecegi belli olmaz, ters bir tepki almaktan korktugumdan henuz hamileligimi aciklayamadim.
gobegimi icime cekmekten bi hal oluyorum hergun.

aslinda kurumsal ve buyuk (tr.de sayili sirketlerden biri) bi sirkette calisiyorum
ama yine de belli olmaz

tek sikintim o simdilik

ins. subat basi soylicem,
ondan sonra da guzel guzel hamilelikler alip giyip dolanicam insalllahhhhhhh

Merhaba,

herhalde her Anne adayları böyle tedirgin oluyor. Güzel dileklerin için çok teşekkürler tanrım yavrunu sana bağişlasın

kizlar sizler isyerlerinizde departman arkadaslariniza ve yoneticinize acikladiniz mi hamileliginizi
(gerci burda cogunluk ogretmen, benim gibi ozel sektor calisani pek yok sanirim)

nasil tepki aldiniz?
merak ettim

aslında tüm kadınlar aynı birbirini teselli ederler ama genede endişelenirler:) aslında bizim bu durumumuz, bebeğide çok etkiliyo anne adayı kafasında sürekli düşük olayını kurup düşünürse otomatik olarak yaşıyo o yüzden moralimizi yüksek tutalım,Allah a emanet meleklerimiz, bende 2 gündür annemde kaldım sağolsuun bişi yaptırmadı,evdede eşim ben yatıyorum o hizmet ediyo bana

10 gündemi verdi ????? niye o kadar uzun sürüyor? Benim ikili teste daha var meraktan soruyorum

evet canım 10 günde çıktı sonuçlar, ense kalınlığını hemen söylüyor ultrasona bakıp, ölçüyü söylemedi benim doktorumda ben nette araştırdım, 3mm den sonra anomali olabilirmiş, benim ikili teste yazmışlar 1,8 mm diye ordan gördüm, buarada bugün hastanemi ve doktorumu değiştirdim, inşallah bu son olur, 4.doktorum bu
ikili testte de sadece yüzde yada binde kaç ihtimalle olabilir onlara bakıp değerlendirme yapılıyor,
kili Test (11-14 testi) ve fetal ense kalnl-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)
burda normal gözüken ikili test sonucu var bakın isterseniz

ben söyledim cnm çünkü dr.a gitmem gerekliydi biliyolar, ama patron 2 gündür strese soktu beni( neyseki h.sonu geldide 2 gün dinlencem

kizlar sizler isyerlerinizde departman arkadaslariniza ve yoneticinize acikladiniz mi hamileliginizi
(gerci burda cogunluk ogretmen, benim gibi ozel sektor calisani pek yok sanirim)

nasil tepki aldiniz?
merak ettim

bende özel sektörde çalışıyorum ve henüz söylemedim şubat sonu söylemeyi düşünüyorum şu riskli dönemi bir geceyim.

benim sabaha karşı belim ağrıyo kızlar, sonra geçiyo uyuyorum bu sefer uykudan kalkamıyorum,dün gecede rüyamda bi kadın eğer bel ağrısında sola dönüp rahat yatıyosan oğlun,sağa dönüp rahat yatıyosan kızın olcak diyodu bende sola yatınca hafiflediğini farkettim sabah eşime oğlumuz olcak diyodum rüyamda gördüm.

gerçi sağlıklı olsun kız erkek farketmez de rüya işte:))

nasil tepki aldiniz?
merak ettim

canım 8 şubatta kontrolüm var ondan sonra söylüycem. ama göbeğim erken çıkcak belli....

selamlarrrr kaçgündür yazılıydı performanstı nottu öldüm valla buraya da yazamadım çok şükür bugün bitti ve kurtardık:)))
mide bulantıları aynen devam
ikili test yaptıran arkadaşlar inşallah sonuçlar güzel çıkar hadi hayırlısı bizimde 14 şubatta Rabbim inşallah hayırlı,sağlıklı,sekine sahibi evlatlar nasip eder bize amiiiiiiiiiiiiin

benim yakın çevremde hep çin takvimi doğru çıktı nedense ben ona çok iananıyorum

ben müdürüme söylemedim sağolsun öğretmen arkadaşlar yetiştirmiş hemen
ama sağolsun hemen nöbetlerimi kaldırdı vallaa:))

Amin hepimize canım

ben söyledim cnm çünkü dr.a gitmem gerekliydi biliyolar, ama patron 2 gündür strese soktu beni( neyseki h.sonu geldide 2 gün dinlencem

anladim cnm,
nasil strese soktu ki?
hamileligin ile mi ilgili?

bende özel sektörde çalışıyorum ve henüz söylemedim şubat sonu söylemeyi düşünüyorum şu riskli dönemi bir geceyim.

ben kendim zayifladim, onden gobegim pirtladi,
fazla sakliyamicam bu gidisle, onlar anlamadan soylemem lazim,
ama benim de tam zam ve terfi donemi, hem de yillik primlerin belli oldugu donem,
o yuzden bu ay onuna kadar soylemek istemiyorum, hem de bu yil bir terfi bekliyordum
ama 11-12 haftalik olunca soylicem artik,
subatin ilk haftasi ya da 2. haftasi gibi

valla benim durumum daha kötü benim ilk hamişliğimde 6 ay ücretsiz verdiler saolsunlar
sonra da çalıştırdılar girerken 2.yi düşünüyormusun demişlerdi ben hayır demiştim
ki düşünmüyordum bende zam oranları açıklandıktan sonra söyleyecem karnım baya çıktı zaten
o da ayrı bir strese sokuyor beni sevdiğim insanlar birde ben ayrılıcam doğumdan sonra
öf öfffffffffff

benim yakın çevremde hep çin takvimi doğru çıktı nedense ben ona çok iananıyorum

benimde:) hatta ablamında,hem kızı hem oğlunda tuttu

benim enteresan olan, kasıma gör kız, aralığa göre erkek

ultrason ilk tarihe göre çizelgemdeki tarih en son çarşambaya görede 6+5

hatta endişlenedim tarihlerden dr.a sordum 2 haftaya kadar oynuyo dedi bakalım bidakine ne çıkıcak

canım 8 şubatta kontrolüm var ondan sonra söylüycem. ama göbeğim erken çıkcak belli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…