2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum ve bu zamana kadar ne zam ne de terfi ettiler o yüzden şirkettin tepkisi beni hiç alaka etmiyor. Ben riskli dönem geçsin diye bekliyorum

Ben 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum ve bu zamana kadar ne zam ne de terfi ettiler o yüzden şirkettin tepkisi beni hiç alaka etmiyor. Ben riskli dönem geçsin diye bekliyorum

aslinda takmamak lazim,
onlarin isimi onemli bizim bebeklerimizin sagligi mi.

ama benim de 7 yillik emegim var bu sirkette ve bu yil kendimi cok gellistirdim, mali musavirlik ruhsatimi aldim, bir beklentim vardi
emeklerim bosa gitsin istemiyorum sadece

kizlar sizler isyerlerinizde departman arkadaslariniza ve yoneticinize acikladiniz mi hamileliginizi
(gerci burda cogunluk ogretmen, benim gibi ozel sektor calisani pek yok sanirim)

nasil tepki aldiniz?
merak ettim

canım bende özel bi kurumda öğretmenim...ben hemen söyledim...herkes çok mutlu oldu ve ona göre davranmaya başladılar..daha düşünceli oldular

Önemli olan döllenme günün hangi ayda olması, yani yumurtan hangi ay için de çatladı? Benimki 6-7 Aralık çatlamış olmalı e döllenme de o gün oluyor zaten. Demek istediğim sende ultrason sonucu değil döllenme günü önemli

bence şimdilik sadece yavruna konsantre ol gerisi bir şekilde çözülür arkadaşım

canım bende özel bi kurumda öğretmenim...ben hemen söyledim...herkes çok mutlu oldu ve ona göre davranmaya başladılar..daha düşünceli oldular

ne guzel cok sanslisin..

belki benim de oyle olacak, belki cok iyi karsilayacaklar ama simdiden emin olamiyorum.

cunku ben evlenirken bile zor izne gonderdiler; raporlama donemine denk geliyordu dugunum,
"ne gerek var niye dugun yapiyosun, bi nikah yapip gecseydin" bile dediler

bu da bana bi fikir veriyor acikcasi, hamileligime verecekleri tepkiyi anlamak acisindan

Çocuk istemek senin en doğal hakkın, umarım yöneticilerin adaletli davranır da senin yıllardır verdiğin emeğinin karşılığını sana verirler.

canım benim eşimde mali müavri ve çok yoğun çalışıyor....hiç izin vermiyolar.anlıyorum seni..mali müşavirlik eğer kendine ait büron yoksa bayanlar için çok zor bir meslek...eşimin ayağından aşil tendon denen yer 24 aralıkta koptu.ve dr.u 3 ay rapor vermem gerek..ama en az 1 ay dinleneceksin dedi ama nerdeeeeeeeee hemen 5.gün işe gitti ameliyatlı bacağı sargılı ve koltuk değneği ile..hatta sizin yıl sonu yoğun oluyorya 3 pazarda çalıştı..senin durumunu çok iyi anlıyorum canım...

Çocuk istemek senin en doğal hakkın, umarım yöneticilerin adaletli davranır da senin yıllardır verdiğin emeğinin karşılığını sana verirler.
insallah cnm , cok sagoll

heh, bak iste benim halimi sen anlarsin esinden dolayi.
bizim meslekte hersey tarihli, herseyin yetismesi gereken bi sure var,
isler senin izin donusunu, raporunu, hastaligini beklemiyor :-(

neyse, belki yerime bakacak birini alirlar ben donene kadar,
bilmiyorum artik.

esine cok gecmis olsun cnm bu arada

benim abimin de asil tendonu kopmustu.
evet 3 ayda falan ancak iyilesiyor

ben müdürüme söylemedim sağolsun öğretmen arkadaşlar yetiştirmiş hemen
ama sağolsun hemen nöbetlerimi kaldırdı vallaa:))

ne kadar şanslısın yönetmeliğe göre 28.haftadan sonra nöbet tutulmuyor...ben hala tutuyorum malesef
bu arada benim de notlarla işim bitti...çok rahatladım...haftaya cumayı bir görsek...15 gün ilaç gibi gelecek ilaççççççç...

sunita benim kasım ona gör kız:)) hayırlıısı sağlıcakla gelsin meleklerimiz

gelişimci çok geçmiş olsun eşine

peppermint cnm takma bunları kafana elbet bi hal yolu vardır sonuçda anne olcaksın bukadar gaddar olamazlar

evet cnm cok sagol,
bi hal yolu vardir elbet dedigin gibi,
bakalim zaman neler gosterecek

Tanrı herkese gönlüne göre versin :

evet ya sağolsunlar çok anlayışlı davranıyorlar ilk bebeğimde de tutturmamışlarddı
oyyy kötü olmuş yaaaa

herkese merhaba
son bilgileri ekledim

hayırlısıyla 2 li testimizi atlattık
bebek çok iyi maşallah zıp zıp zıplıyordu
ense kalınlığı da iyi çıktı çok şükür
darısı hepimizin başına inşallah sonucumuzda iyi gelir
sağlıkla gelsin hepsi

ne güzel canım hadi inşallah güzel sonuçlarda alırsın, darısı artık bizim başımıza.

hayırlı olsun canım darısı başımıza
bu arada ben bii sormuştum kızlar ümraniyedeki seminere tek başıma gideyim mi, diye
geçti topik görülmedi
sizden cevap gelmeyince aradım semineri düzenleyen firmayı bana daha yakın bir hastenede yapacaklar eğitimi 19 şubatta ona yazıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…