anladim cnm,
nasil strese soktu ki?
hamileligin ile mi ilgili?
ben kendim zayifladim, onden gobegim pirtladi,
fazla sakliyamicam bu gidisle, onlar anlamadan soylemem lazim,
ama benim de tam zam ve terfi donemi, hem de yillik primlerin belli oldugu donem,
o yuzden bu ay onuna kadar soylemek istemiyorum, hem de bu yil bir terfi bekliyordum
ama 11-12 haftalik olunca soylicem artik,
subatin ilk haftasi ya da 2. haftasi gibi
Ben 3 yıldır özel sektörde çalışıyorum ve bu zamana kadar ne zam ne de terfi ettiler o yüzden şirkettin tepkisi beni hiç alaka etmiyor. Ben riskli dönem geçsin diye bekliyorum
kizlar sizler isyerlerinizde departman arkadaslariniza ve yoneticinize acikladiniz mi hamileliginizi
(gerci burda cogunluk ogretmen, benim gibi ozel sektor calisani pek yok sanirim)
nasil tepki aldiniz?
merak ettim
benimde:) hatta ablamında,hem kızı hem oğlunda tuttu
benim enteresan olan, kasıma gör kız, aralığa göre erkek
ultrason ilk tarihe göre çizelgemdeki tarih en son çarşambaya görede 6+5
hatta endişlenedim tarihlerden dr.a sordum 2 haftaya kadar oynuyo dedi bakalım bidakine ne çıkıcak
aslinda takmamak lazim,
onlarin isimi onemli bizim bebeklerimizin sagligi mi.
ama benim de 7 yillik emegim var bu sirkette ve bu yil kendimi cok gellistirdim, mali musavirlik ruhsatimi aldim, bir beklentim vardi
emeklerim bosa gitsin istemiyorum sadece
canım bende özel bi kurumda öğretmenim...ben hemen söyledim...herkes çok mutlu oldu ve ona göre davranmaya başladılar..daha düşünceli oldular
aslinda takmamak lazim,
onlarin isimi onemli bizim bebeklerimizin sagligi mi.
ama benim de 7 yillik emegim var bu sirkette ve bu yil kendimi cok gellistirdim, mali musavirlik ruhsatimi aldim, bir beklentim vardi
emeklerim bosa gitsin istemiyorum sadece
ne guzel cok sanslisin..
belki benim de oyle olacak, belki cok iyi karsilayacaklar ama simdiden emin olamiyorum.
cunku ben evlenirken bile zor izne gonderdiler; raporlama donemine denk geliyordu dugunum,
"ne gerek var niye dugun yapiyosun, bi nikah yapip gecseydin" bile dediler
bu da bana bi fikir veriyor acikcasi, hamileligime verecekleri tepkiyi anlamak acisindan
insallah cnm , cok sagollÇocuk istemek senin en doğal hakkın, umarım yöneticilerin adaletli davranır da senin yıllardır verdiğin emeğinin karşılığını sana verirler.
canım benim eşimde mali müavri ve çok yoğun çalışıyor....hiç izin vermiyolar.anlıyorum seni..mali müşavirlik eğer kendine ait büron yoksa bayanlar için çok zor bir meslek...eşimin ayağından aşil tendon denen yer 24 aralıkta koptu.ve dr.u 3 ay rapor vermem gerek..ama en az 1 ay dinleneceksin dedi ama nerdeeeeeeeee hemen 5.gün işe gitti ameliyatlı bacağı sargılı ve koltuk değneği ile..hatta sizin yıl sonu yoğun oluyorya 3 pazarda çalıştı..senin durumunu çok iyi anlıyorum canım...
canım benim eşimde mali müavri ve çok yoğun çalışıyor....hiç izin vermiyolar.anlıyorum seni..mali müşavirlik eğer kendine ait büron yoksa bayanlar için çok zor bir meslek...eşimin ayağından aşil tendon denen yer 24 aralıkta koptu.ve dr.u 3 ay rapor vermem gerek..ama en az 1 ay dinleneceksin dedi ama nerdeeeeeeeee hemen 5.gün işe gitti ameliyatlı bacağı sargılı ve koltuk değneği ile..hatta sizin yıl sonu yoğun oluyorya 3 pazarda çalıştı..senin durumunu çok iyi anlıyorum canım...
ben müdürüme söylemedim sağolsun öğretmen arkadaşlar yetiştirmiş hemen
ama sağolsun hemen nöbetlerimi kaldırdı vallaa:))
sunita benim kasım ona gör kız:)) hayırlıısı sağlıcakla gelsin meleklerimiz
gelişimci çok geçmiş olsun eşine
peppermint cnm takma bunları kafana elbet bi hal yolu vardır sonuçda anne olcaksın bukadar gaddar olamazlar
sunita benim kasım ona gör kız:)) hayırlıısı sağlıcakla gelsin meleklerimiz
gelişimci çok geçmiş olsun eşine
peppermint cnm takma bunları kafana elbet bi hal yolu vardır sonuçda anne olcaksın bukadar gaddar olamazlar
evet ya sağolsunlar çok anlayışlı davranıyorlar ilk bebeğimde de tutturmamışlarddıne kadar şanslısın yönetmeliğe göre 28.haftadan sonra nöbet tutulmuyor...ben hala tutuyorum malesef
bu arada benim de notlarla işim bitti...çok rahatladım...haftaya cumayı bir görsek...15 gün ilaç gibi gelecek ilaççççççç...
oyyy kötü olmuş yaaaavalla benim durumum daha kötü benim ilk hamişliğimde 6 ay ücretsiz verdiler saolsunlar
sonra da çalıştırdılar girerken 2.yi düşünüyormusun demişlerdi ben hayır demiştim
ki düşünmüyordum bende zam oranları açıklandıktan sonra söyleyecem karnım baya çıktı zaten
o da ayrı bir strese sokuyor beni sevdiğim insanlar birde ben ayrılıcam doğumdan sonra
öf öfffffffffff
herkese merhaba
son bilgileri ekledim
hayırlısıyla 2 li testimizi atlattık
bebek çok iyi maşallah zıp zıp zıplıyordu
ense kalınlığı da iyi çıktı çok şükür
darısı hepimizin başına inşallah sonucumuzda iyi gelir
sağlıkla gelsin hepsi
herkese merhaba
son bilgileri ekledim
hayırlısıyla 2 li testimizi atlattık
bebek çok iyi maşallah zıp zıp zıplıyordu
ense kalınlığı da iyi çıktı çok şükür
darısı hepimizin başına inşallah sonucumuzda iyi gelir
sağlıkla gelsin hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?