2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi şirket bunu ayarlıyor?

çok sevindim canım...darısı bizlerin başına...çrşb günü de ben gideceğim...streslerdeyim...

Hangi şirket bunu ayarlıyor?

mustela düzenliyor "bebeğim olacak semineri" yarın hisar hospital ümraniye de
19 şubatta ki medical park göztepe de olacak..
o bana daha yakın en azından tek vasıta yola pek dayanamıyorum da:26:

ohh cnm maşaallah cok sewindim.haftaya perş de ben gideceğim,hayırlısı ile inş. bizimkiside normal çıkar inş.çook stresteyim.
tekrar maşaallah bebeişine.Allah hepimize böyle güzel hbrler nasip etsin.

oğlakcım bugün ense kalınlığı ölçülcekti yanlış hatırlamıyosam? gittin mi? güzel haberlerini bekliyorum..
hadii...

selam hanımlar
ne zamandır giremiyorum özlemişim topicimi:))
mide bulantılarım çoktu benim 4 kiloya yakın verdim. sonra burdan bir arkadaş idrar testini söylemişti bende doktorumla görüştüm keton yüksek çıkmıştı. 1 hafta sonra tekrar test yaptırdığımda keton dğşmütü. doktorum bana kuvvetli bi mide bulantı kessici ilaç verdi. ama yarım yarım iç dedi çok sık içme çok kuvvetli. bende başta içmek istemedim ama bulantılarım çoktu.sonra nettende biraz araştırdığımda içenler vardı bende yarım bi tane içtim ve yarım saate kadar bulantım geçti ve acıktım:)) 1 aydan sonra ilk defa yemek yedim çok şükür:)) 4 gün oldu ilacı kullanalı ama işta devam 1.5 kilo aldım :) 4 günde. açlıktan ölüyodum resmen çok şükür bulantılarım çok azaldı l

teşekkür ederiz iyi dileklerin için,allah oğlunu sana bağışlasın...

arkadaşlar çok teşekkür ederim..bu arada benim 2li testim 31 ocaktamış.ben yanlış anlamışım..bugün normal muayenemize gittik.bebk 4.85 cm olmuş.dr.karpuz gibi yatıyo dedi

Bende 2011 agustos annesi olacaktım ama kaybettim bebegimi geçen hafta kalbi durdu ve kopardılar yavrumu benden.

günaydın tatlı annişler
ben sabah sabah kızımı babasına bırakıp bebişimle kursa geldim ama çokkk uykum var

ya şu yönetmelikleri anlamıyorum zaten hamilelikte ilk 3 ay önemli değil mi niye tam o zamanlarda nöbet tuttururlar ki Allahtan bizim müdür ve öğretmen arkadaşlar çok anlayışlılar hemen bıraktırıyorlar

günaydın güzel anneler...bebişler büyümüşte ikili testler ense kalınlıkları ölçülecekmiş yerim ben onları benim ikili testim şubatın ortasında daha çookkk var bebişimi görmeye..

Günaydın arkadaşlar bende özel sektörde çalışıyorum ve bende riskli dönem geçtikten sonra iş yerime söylemeyi düşünüyordum ama lekelenmem olduğu için acil doktora gitmem gerekti ve söylemek zorunda kaldım şimdilik aksi-kötü bir tepki almadım benimle birlikte farklı departmanda bir arkadaş daha hamile sadece ne oldu sırayamı girdiniz diye gülümseyerek bir latifede bulundu tebrik etti patronum sağolsun..
Bu arada ikili testler yapılmış güzel sonuçlar alınmış inşallah hayırlısıyla darısı bizim başımıza olsun...

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende ağustos annesi olucam işalllah haftaya doktırumuz bu 2li tst dediğiniz nedir ki? ypar mı acaba siz de de hala bulantı ve kusma var mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…