2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kaç kilosunki canım..5 aya kadar hiç kilo almamak normal mi? ben patır patır alıyorumda

bugün bebeğimi kaybettim malasef

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm gerçekten..
Acın çok yeni biliyorum ama istersen bi ara kan pıhtılaşma testi yaptır. Ilk kayıpda yapmıyolar ama doktoruna kontrole falan gitiğinde hatırlatırsan. Bi neden hakkında bilgi sahibi olmuş olursun.

günaydın kızlar
pazar gününden beri lekelenmem vardı dün dr.a gittim
bi ilaç verdi içtim akşama doğru bi titreme bi ateş baş ağrısı
hala geçmedi ilacın adı progest.n sizinkide bumu ve böyle olan varmı?

MügeCim günaydın...
evet o ilacı kullanıyorlar onun yanında iş yapma ağır kaldırma demiri bir müddet kaldırma cnm
ben geçti sanıyordum allahın izniyle birşey olmayacak inş.o ilaç düşük önleyici kendine dikkat et
biliyorum ki çok hareketlisin ama yat uzan demiride annenlere yolla biraz .....
Serpil çokkk üzüldüm böyle duydukça içimden birşeyler kopuyor inş.bir sonraki hamişliğin süper geçer ve bebişini kucağına alırsın.....
İleri geri olayını dr ultrasondan anlıyor benimki de 1 hft ileri ileriki hftlarda aradki fark kapanıyor zaten

sağol cnm zatn hiçbişey yapamıyorum kalktığım gibi ağrılarım artıyo
demire annem bakıyo yanımızda Allah razı olsun başımı kaldıramıyorum ağrısından

bu ilaç beni mahfetti yaa ama çok şükürki lekenme geçti

Sevindim mügeCim bildiğim birkaç gün daha kullanman gerek galiba buradaki arkd.öyle kullanıyor
kızmı acep bu sefer senin çiçek gibi oldun baksana)

ayyy sorma sevgicim yaaaa valla bende hep diyodum çiçek gibi olursam diye başımamı geliyo ne

valla kız erkek farketmez ben sağlıklı bi hamilelik geçirmek istiyorumki o da sağlıklı olsun

bilmiyorum ne kdr kullanacağımı dr. ben söyleyene kdr devam edeceksin demişti

canım progestanı atacaksan gece at baş dönmesi yapıyor aşırı bi şkilde ve ilacı attıkdan sonra bol bol dinlen aç karnına sakn atma

Canım ben bir aydır progesteron kullanıyorum ama genelde vajinal olarak. Bir dönem yoğun kanamam oldu o zaman ilaçı yutmuştum ve çok kötü oldum, baş dönmeler, uykusuzkuk ve halsizlik yaptı. Doktoruna sorsana vajinal yoldan kullan, zaten en sağlıklısı o çünkü ilaç olması gerekne yerde oluyor.

Senin nasıl lekelenmelerin? Doktor sebebini söyledimi?

canım progestanı atacaksan gece at baş dönmesi yapıyor aşırı bi şkilde ve ilacı attıkdan sonra bol bol dinlen aç karnına sakn atma

canım sen daha progesteron kullanıyormusun? Kaç haftaya kadar acaba kullandırıyorlar bir fikrin var mı?

canım sen daha progesteron kullanıyormusun? Kaç haftaya kadar acaba kullandırıyorlar bir fikrin var mı?

canım 4 haftalıktan 8 haftalığa kadar kullandım çok şükür şmdi bebişim 3 aylık kanamam felan olmadı.ama progestan iyi ben çalışıyorum da o tuttu bebişi ağız yoluyla almıştım ben vajinal dğeildi.

gecmıs olsun canım. dr lar progestanı kolay kolay bıraktırmıyorlar cunku bu ılaç rrahmını yumusatıyorkı bebek senı bırakmasın. dusuk rıskı azda olsa en az 3 aya kadar kullandırıyorlar. allah hepimizin yardımcısı olsun. ben hala kullanıyorum kı kanamam olmamasına ramen.

marit arkadasım allah sabır versın. bende yaklasık 6-7 ay once kaybettım bebeğimi acını anlıyorum. rabbım sağlıklı hayırlı bır evlat versın ınsallah tez zamanda sana. düşükten kürtajdan sonra hamıle kalmak cok kolaylasıyormus. bende senınle aynı yoldan gectım. ınsallah kısa zamanda guzel haberlerını alırız arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…