canım 4 haftalıktan 8 haftalığa kadar kullandım çok şükür şmdi bebişim 3 aylık kanamam felan olmadı.ama progestan iyi ben çalışıyorum da o tuttu bebişi ağız yoluyla almıştım ben vajinal dğeildi.
ya kızlar ben bu aksam dr gıdıcem bebeğimi görmek için. off ıcımde kotu hısler var , bendekı belırtıler gıttı daha 9. haftaya gırıcez erken bıttı, korkuyorum acaba kalbımı durdu dıye. öte yandan kamam yok. gercı progestan kullanıyorum kanamam olmaz. offff bı bebeğimi görsemde rahatlasam.
daha once dusuk yapanlar anlarlar benı. bu yenı bebeğe sevınmekten zıyade endıselı gecıyor gunlerımız. tabıkı guzel dusunmeye calısıyorum ama yınede aklımdan cıkmıyor ıste ılk tecrubem.
ne olur ıkı kelıme dua edın bebeğim yasıyor olsun.
aman maşallah iyi olsun bebişlerimiz. Bende 5 haftalıkken başladım ve doktor şimdilik kullanmaya devam dedi. Lekelemelerim çok şükür son bir haftadır hemen hemen hiç yok. Sorun değil bebişim sağlıklı büyüsün ben kullanırım daha
sen niye kullandın? Senindemi kanaman oldu yoksa lekelememi sadece?
ya kızlar ben bu aksam dr gıdıcem bebeğimi görmek için. off ıcımde kotu hısler var , bendekı belırtıler gıttı daha 9. haftaya gırıcez erken bıttı, korkuyorum acaba kalbımı durdu dıye. öte yandan kamam yok. gercı progestan kullanıyorum kanamam olmaz. offff bı bebeğimi görsemde rahatlasam.
daha once dusuk yapanlar anlarlar benı. bu yenı bebeğe sevınmekten zıyade endıselı gecıyor gunlerımız. tabıkı guzel dusunmeye calısıyorum ama yınede aklımdan cıkmıyor ıste ılk tecrubem.
ne olur ıkı kelıme dua edın bebeğim yasıyor olsun.
ikiside olmadı çok küçüktü çalışıyorum işlerim yoğun oluyor dedim o yüzden vermişti canım kaç haftalım senin ki?
canım zaten haftalık kontrolumuz var bu gun. ınsallah gorurum ıyı gorurum bebısımı :)Canım öncelikle gönlünü ferrah tut, bende ilk haftalar belirtiler yok diye doktora gittim ama herhalde biz birazda piskolojimizi bozuyoruz ve olan belirtileri hissetmiyoruz. Bende Nisan 2010 düşük yaptım endişeni anlıyorum, bende bu bebeğimde ilk haftalar kanamalarım olduğunda çok korktum ama artık sakin düşünmeye çalışıyorum, rabbim isterse olur diyorum.
Dualarım sizinle ama eğer gercekten kendini daha iyi hissedeceksen akşam doktora git ve bir görün arkadaşım
canım kac haftalıkken usg de gordun hareketlı olduğunu :))))))cnm hiç kötümser olmayın iyi düşünün iyilikler sizi bulsun
bebişin inş.sana el sallayacak o kadar büyümüş göreceksin ki şaşıracaksın
benim 2.olmasına karşın onu öyle büyümüş görünce tuhaf oldum eli ayağı hiç durmuyordu sürekli
hareket halindeydi)
:
yapma kötü düşünürsen kötü olur daima ama için ferah olsun doktora görün arkadaşım ama pozitiff düşün benimde ilk bebişim
canım benimki yarın Allahın izniyle 10.haftasına girecek. Birdaki doktor ziyaretimiz 12 Şubat, dört gözle o günü bekliyoruz eşimle inşallah herşey yolunda gider
haftalık neden ki canım 8 haftalığa kadar 2 haftada bi gittim sonra aylık dedi
bende de aynı senin gibi oldu canım en son gittiğimde bana kalsa 2 hafta sonra gelirim dedim, doktorda yok artık arayı uzatabiliriz ve 12 Şubat gel dedi. Bilmiyorum artık o gün ikili testimi yapacak????
ben 11.hftda gördüm cnm ctesi gitmiştim
ağzı yüzü burnu hıçkırıyor birde görmeniz lazım sende görünce anlarsın demek istediğimi
çok araları yok ama diyorum alp de mi bu kadarlıkmış
ben 11.hftda gördüm cnm ctesi gitmiştim
ağzı yüzü burnu hıçkırıyor birde görmeniz lazım sende görünce anlarsın demek istediğimi
çok araları yok ama diyorum alp de mi bu kadarlıkmış
ay bende haftaya gidicem bakalım nasıl olacak.8 haftalıktı gittiğimizde ama fazla hareketli değildi artık büyümüştür şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?