2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haftalık neden ki canım 8 haftalığa kadar 2 haftada bi gittim sonra aylık dedi
canım benım dr haftada bır cağırıyor. bırde seyden dolayı galıba. dusuk tehlıkesı vardı sanırım yakın takıp ıcın.

canım kacıncı haftada kesıldı senın?

ben 11.hftda gördüm cnm ctesi gitmiştim
ağzı yüzü burnu hıçkırıyor birde görmeniz lazım sende görünce anlarsın demek istediğimi
çok araları yok ama diyorum alp de mi bu kadarlıkmış

ay bende haftaya gidicem bakalım nasıl olacak.8 haftalıktı gittiğimizde ama fazla hareketli değildi artık büyümüştür şimdi.

patricia canım ben işte 6 haftalıkken hafif lekelenme olmuştu.10 gün kullandım 8+2 deyken kestik ilacı.tehlike geçti dedi dr.bide progestan bende çok fazla başdönmesi ve mide bulantısı yapıyordu.kestiğide iyi oldu.sanırım benim kanama olayıda o dönemde fazla ağır kaldırdığım için oldu canım.

Kızlar selam,
bende bel ve kasık ağrısı başladı. Normal mi acaba? Birde kasıklarım geriliyor sanki

Ben de 3 gün önce gittim doktora. 12 haftalık bebişim. Doktor cinsiyetine baktı, 4 hafta sonra kesin belli olur ama harbi harbi kıza benziyor dedi. :)
Sizin bebişlerin cinsiyeti hakkında bir şey söyledi mi doktor?

ben de 3 gün önce gittim doktora. 12 haftalık bebişim. Doktor cinsiyetine baktı, 4 hafta sonra kesin belli olur ama harbi harbi kıza benziyor dedi. :)
sizin bebişlerin cinsiyeti hakkında bir şey söyledi mi doktor?

bende gidicem haftaya çok merak ediyorum 13 haftalık olcak haftaya sende çok acıkıyo musun ya?

valla benim bu dr.biraz sağlamcı herhalde sordum ben kesin emin olmadan söylemem dedi...
hadi bakalım allah gönlüne göre versin cnm kız istiyormuyudun

bende gidicem haftaya çok merak ediyorum 13 haftalık olcak haftaya sende çok acıkıyo musun ya?

Keşke... Ben hala bulantılardan muzdaribim. Hiçbir şey yiyemiyorum. Serum yedim birkaç gün önce... Her nimetin bir külfeti vardır, Yaradan'a şükür... Bugünlerin geçmesini bekliyorum. Siz yiyebiliyorsanız ne mutlu :)

valla benim bu dr.biraz sağlamcı herhalde sordum ben kesin emin olmadan söylemem dedi...
hadi bakalım allah gönlüne göre versin cnm kız istiyormuyudun

Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. Bu benim ilk bebişim.. Bazen kız olsa ne güzel olur, pembiş pembiş giydiririm diyordum :), bazen de erkek olsun, abilik yapar diyordum. Sağlıklı, hayırlı olsun da ikisi de çok mutlu eder...:)

merhaba kızlarr.nasılsınız? benm bu gün 11 hafta doldu ve önce tek mide bulantısı kusma olmadı 2 gündür feciyim.sizce anormal mi? korkumdan hemen randevu aldm doktordan yarın sabah insaalah gidicem

selamlar
bayadır gelemiyorum çok yoğunum midemde çok bulanıyor hayatım makarna ve tostla geçiyor neyapıcaz bilmem:)ama olsun mutluyum ben:))
hafta sonu antalyaya tatile gidicez o yüzden bugün ablam gel bir bakalım tehlike yoksa bin uçağa dedi akşama bebişimi görücem en son gittiğimde 7 haftalıktı 3 hafta olmuşşş kızımda her hafta gidiyordum ya bunu özlüyorum yaa:))
ikil testimde 14 şubatta ablam ilk bebeğimi 13haftalıkken görmüştü cinsiyetini bunu da görür mü acep 14 şubatta merakla bekliyoruz bakalım sağlıklı olsunda Rabbimden tek dileğim bu

ne güzel kızlar bebişlerinizi görüyorsnz teker teker. benim daha 1 ayım var.13.haftada doktora gideceğim ikili test için geç değil dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…