canım benım dr haftada bır cağırıyor. bırde seyden dolayı galıba. dusuk tehlıkesı vardı sanırım yakın takıp ıcın.haftalık neden ki canım 8 haftalığa kadar 2 haftada bi gittim sonra aylık dedi
canım kacıncı haftada kesıldı senın?günaydın kızlar.patricia canım için rahat olsun.benimde mesela bıçak gibi bulantıları kesildi.lekelenmelerim geçti.progestan kullanmıyorum 10 gün kullandım bıraktım.ama ben herşeyin iyi olduğuna inanıyorum.lütfen iyi düşün endişeler,nden sıyrıl lütfen.
ben 11.hftda gördüm cnm ctesi gitmiştim
ağzı yüzü burnu hıçkırıyor birde görmeniz lazım sende görünce anlarsın demek istediğimi
çok araları yok ama diyorum alp de mi bu kadarlıkmış
ay bende haftaya gidicem bakalım nasıl olacak.8 haftalıktı gittiğimizde ama fazla hareketli değildi artık büyümüştür şimdi.
evet cnm 11 hftlık elleri ayakları vücudu kalbi burnu bile belirgin cnm
ve kıpır kıpır hıçkırırken de havaya hopluyor alp de de görmüştüm o halini
tam bilmiyorum bir sürü ölçüm yaptı 51-52 mm di sanırım....
Kızlar selam,
bende bel ve kasık ağrısı başladı. Normal mi acaba? Birde kasıklarım geriliyor sanki
Kızlar selam,
bende bel ve kasık ağrısı başladı. Normal mi acaba? Birde kasıklarım geriliyor sanki
tam bilmiyorum bir sürü ölçüm yaptı 51-52 mm di sanırım....
ben de 3 gün önce gittim doktora. 12 haftalık bebişim. Doktor cinsiyetine baktı, 4 hafta sonra kesin belli olur ama harbi harbi kıza benziyor dedi. :)
sizin bebişlerin cinsiyeti hakkında bir şey söyledi mi doktor?
bende gidicem haftaya çok merak ediyorum 13 haftalık olcak haftaya sende çok acıkıyo musun ya?
valla benim bu dr.biraz sağlamcı herhalde sordum ben kesin emin olmadan söylemem dedi...
hadi bakalım allah gönlüne göre versin cnm kız istiyormuyudun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?