ne güzel kızlar bebişlerinizi görüyorsnz teker teker. benim daha 1 ayım var.13.haftada doktora gideceğim ikili test için geç değil dimi?
aynen erkek istiyorum çin takvimi erekek diyor bu alman takvimide çin takviminin aynısı zaten dikkat ederseniz.ama sol kasığım agrıyor kız..bide şu gittig... denen bi sitede kız mı erkekmi diye bi ürün var 9.90 lira.onu yaptım kız dedi:))acabaa neye göre yapıyor adam...hersey kız gösterirken erkek çıkması mucize olur bana...hayırlısı allahtan...
Canım ben bir aydır progesteron kullanıyorum ama genelde vajinal olarak. Bir dönem yoğun kanamam oldu o zaman ilaçı yutmuştum ve çok kötü oldum, baş dönmeler, uykusuzkuk ve halsizlik yaptı. Doktoruna sorsana vajinal yoldan kullan, zaten en sağlıklısı o çünkü ilaç olması gerekne yerde oluyor.
Senin nasıl lekelenmelerin? Doktor sebebini söyledimi?
arkadaşlar bende çok kötü kasık ağrısı var 9. haftamdayım normalmi
vajinal olarakmı ilk defa duydum bunu
ben ağızdan alıyorum vlla ilk defa sizin vajinadan aldığınızı duydum
bnm hastalığım idrar yolları enfeksiyonumdanmış dr.umu aradım
ilaç verdi ağrı kesici
şimdi çok iyiyim çok şükür
bnm dr.umda 3-4 hafta sonra gel demişti 2li test yapıcaz demedi ama onun için çağırdı sanırım
yani 11-12 haftalığa denk geliyo
bazı arkadaşlarda oluyor duymuştum, üşüttün mü acaba.dinlen yorma kendini..
dikkat et canım yaa bugün okulda kazan bozulmuş kalorifer yanmıyor bende üşüdüm kesin ağrır akşamaolabilir( işyerinde ayaklarım çok üşüyor ondandır belki ..
iyiyiz canım sen nasılsınnasılsınız kızlar
canlarım dikkat edin üşütmeyin hele öksürmemk için elinizden geleni yapın hapda kullanamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?