2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar bebislerinize oda hazirlayacakmisiniz?

benim evim 2+1
salonum , yatak odam bir de oturma odam var.
oturma odasinda tv, bilgisayar bir de kose koltuk var

bos odam yok

acaba oturma odamdaki esyalari bosaltip bebek odasi yapsam mi,
yoksa 2-3 yasina geldiginde mi odaya ihtiyaci olur bebegin

siz ne dusunuyorsunuz?

canım bende senın gibiyim..2+1 evimiz..ama çok istiyorum odası olsun ister kullansın ister kullanmasın bir odayı ona ayırmak isterdm.şöyle peri masallarndaki gibi bir oda..ama oturma grubumda misafir gelince çok işime yarıyor..sanırım hayalım gerçekleşemyck..

kızlar bişi sorucam ....kafam karıştı benim...çoğunuz progestan kullanıyorsunuz fark ettim de...hatta sorun yaşamayıp kullanan arkideşler de var...bana doktorum vermedi bu ilaçtan...ilk üç ayda hepiniz kullanıyormusunuz bunu?bana ndn vermedi acaba??

benim kızımın odası var heveslenip dizmiştim o zaman çok eğlenceli bişe şimdi bu bebiş kız olursa birlikte kullansınlar ilerde ayırırım erkek olursa ilk 1 sene zaten odamda yatar sonra ona da bir oda yaparım inşallah evim 3+1 oturma odamı kullanmıyorum salonda oturuyoruz orayı da ona yaparım diye düşünüyorum nasip

canım eğer kanam ve düşük riski yoksa kullanılmıyor he bi de tüp bebeklerde ilk bir kaç hafta daha kanama olmasa da kullandırıyor dr lar endişelenme yani

bende doktoruma demiştimki, aniden bir kanama olursa leke gelirse diye bana progestan verecek misnz dedim.hayır dedi öyle birşey olursa kontrole gelirsn dedi.yani herşeyi doğal akışına bırakmak istiyorum dedi.

kaç kilosunki canım..5 aya kadar hiç kilo almamak normal mi? ben patır patır alıyorumda

92 kiloyum...ama okadar göstermiyorum...şişmanların genelde kullandığı bi kelime galiba ..ama gerçekten göstermiyorumkilomu duyunca şaşırıyolar...

92 kiloyum...ama okadar göstermiyorum...şişmanların genelde kullandığı bi kelime galiba ..ama gerçekten göstermiyorumkilomu duyunca şaşırıyolar...

boyun var demek,yada kemiklisin ondandır..iyi azimliymişsin bu zamana kadar kilo almamışsın ne güzel..aman doktorun öyle dediyse almamaya bak canm

boyun var demek,yada kemiklisin ondandır..iyi azimliymişsin bu zamana kadar kilo almamışsın ne güzel..aman doktorun öyle dediyse almamaya bak canm

boyum idare eder.çok uzun değilim ama kemiklide değil tam tersi kemiklerim ince oyüzden çok şişman durmuyorum..hem kemik olurda hem okadar kşilo üstüne olursa daha iri olurdum heralde..bileklerim ayaklarım küçük..ince...ama etim sıkı biraz...ve orantılı dağılmış kilom...dr. kilo almamamı şeker yükselir diye istemiyto..zaten haftaya şeker yüklemesi yapacak...

canım benim evimde 2+1 benim oturma odası olan yerde hemen hemen senin odan gibi..bilgisayar ..tv..kitaplık..1tekli koltuk.ve çift kişilk yatak olabilen kanape var...ama ben tv yi ve tekli koltuğu çıkarcam bilgisayarıda iptal edip çocuk odası yapıcam Allah nasip ederse....halı ve perdeyide değiştircem..kanepeyi ıkea dan almıştım örtüsü değişebiliyor...bebek odasına göre bi örtü alcam..bebek yatağı ve dolap koyucam..bebek doğduğundan itibaren o odaya yatırcam..yatak olan kanapeyede ben yatarım..bebek yatağını tekerlekli düşünüyorumki arada yatak odasına götürürüm.planlarım ve hayallerim böyle..tabi gerçekleşirse....

canım bebek şuan 11 haftalık
doktora gittiğimizde uyumlu demişti
4 şubatta gidicem o zaman öğrenirim herhalde bu durumu dimi ?

sorarsın dr.a tekrar canım...SAT ve bebeğin şuan kaç haftalık olduğunu yazarsan hesaplarım

bende şubatın ilk haftası 2li teste gidicem
ya kızlar ben unutmuşum teste aç mı tokmu gitmeli farkedermi bişi??

benim evimde 3+1 oğluma oda yapmıştım şimdi ikinci içinde ayrı oda yapacak boş odam yok
zaten 1-2 yaşına kadar bizim odamızda yatıcak ondan sonrada daha geniş bi eve çıkarsam ondan sonra yaparım artık odasını erkek olursa aynı odada yatarlarda kız olursa ayırırım herhalde:))

slm kızlar

bnm evim 4 odalı oğluşuma oda yaptım ama daha 2. için yapmayı düşünmüyorum
zaten 7 aylık olana kdr oğlumda olduğu gibi onuda yanımda yatırıcam
sonra ya başka oda yapıcam ya da aynı odada kalacaklar

öksürmenin bebeğe hiçbir zararı olmaz ama hastalanınca ilaç alma olayı olacağı için kötü olacak

günaydın güzel anne adayları, bugün biz tam 9 haftalığız..benki gece 12den önce uyumazdım artık 10da yatağa giriyorum..bol bol uyuyorum.sabah 7de de rahat kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…