kizlar bebislerinize oda hazirlayacakmisiniz?
benim evim 2+1
salonum , yatak odam bir de oturma odam var.
oturma odasinda tv, bilgisayar bir de kose koltuk var
bos odam yok
acaba oturma odamdaki esyalari bosaltip bebek odasi yapsam mi,
yoksa 2-3 yasina geldiginde mi odaya ihtiyaci olur bebegin
siz ne dusunuyorsunuz?
benim kızımın odası var heveslenip dizmiştim o zaman çok eğlenceli bişe şimdi bu bebiş kız olursa birlikte kullansınlar ilerde ayırırım erkek olursa ilk 1 sene zaten odamda yatar sonra ona da bir oda yaparım inşallah evim 3+1 oturma odamı kullanmıyorum salonda oturuyoruz orayı da ona yaparım diye düşünüyorum nasipkizlar bebislerinize oda hazirlayacakmisiniz?
benim evim 2+1
bos odam yok
siz ne dusunuyorsunuz?
canım eğer kanam ve düşük riski yoksa kullanılmıyor he bi de tüp bebeklerde ilk bir kaç hafta daha kanama olmasa da kullandırıyor dr lar endişelenme yanikızlar bişi sorucam ....kafam karıştı benim...çoğunuz progestan kullanıyorsunuz fark ettim de...hatta sorun yaşamayıp kullanan arkideşler de var...bana doktorum vermedi bu ilaçtan...ilk üç ayda hepiniz kullanıyormusunuz bunu?bana ndn vermedi acaba??
kızlar bişi sorucam ....kafam karıştı benim...çoğunuz progestan kullanıyorsunuz fark ettim de...hatta sorun yaşamayıp kullanan arkideşler de var...bana doktorum vermedi bu ilaçtan...ilk üç ayda hepiniz kullanıyormusunuz bunu?bana ndn vermedi acaba??
kaç kilosunki canım..5 aya kadar hiç kilo almamak normal mi? ben patır patır alıyorumda
bende doktoruma demiştimki, aniden bir kanama olursa leke gelirse diye bana progestan verecek misnz dedim.hayır dedi öyle birşey olursa kontrole gelirsn dedi.yani herşeyi doğal akışına bırakmak istiyorum dedi.
92 kiloyum...ama okadar göstermiyorum...şişmanların genelde kullandığı bi kelime galiba ..ama gerçekten göstermiyorum kilomu duyunca şaşırıyolar...
oo 5 cm yani
kocaman olmus annesi
tam bir parmak cocukk:81:
Yanlış anlamış olmimm kızlar gerçi dr 2 li test için 45 mm geçmesi gerekir demişti
boyun var demek,yada kemiklisin ondandır..iyi azimliymişsin bu zamana kadar kilo almamışsın ne güzel..aman doktorun öyle dediyse almamaya bak canm
kizlar bebislerinize oda hazirlayacakmisiniz?
benim evim 2+1
bos odam yok
siz ne dusunuyorsunuz?
canım bebek şuan 11 haftalık
doktora gittiğimizde uyumlu demişti
4 şubatta gidicem o zaman öğrenirim herhalde bu durumu dimi ?
bende şubatın ilk haftası 2li teste gidicem
ya kızlar ben unutmuşum teste aç mı tokmu gitmeli farkedermi bişi??
canım 5cm değil yarım cm.oluyo..sevreycim 4,5 cm da 2li test oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?