2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi fikir cnm
ben daha 1,5 yillik evliyim, kose takimim yeni, onu atmaya da kiyamiyorum,
napicami sasirdim :-(

Günaydın kızlar....
oda konuşulmuş bende oğlişime yaptım evim 3+1 salonda oturuyoruz erkek olursa
zaten aynı odada yatacaklar ilkini yanımda hiç yatırmadım ama bu sefer yatak odam
çok geniş bir tane sallanan yataklardan alıcam 7-8 ay yanımda yatırırım kız olursada
zaten salonda oturuyoruz 3.odayı odası yaparım

kızlar kız erkek olsa ne farkeder aynı odaya bir yatak daha atarsınız..3-4 yaşlarına gelene kadar idare ederler..

tabiki öylede olur zaten şu anda oda yapmayı düşünmüyorum yatak odasına alıcam
1 yaşına kadar yatar sonrası allah kerim......
benim çok midem kazınıyor kızlar yaaa yiyorum gene kazınıyor:-((

tabiki öylede olur zaten şu anda oda yapmayı düşünmüyorum yatak odasına alıcam
1 yaşına kadar yatar sonrası allah kerim......
benim çok midem kazınıyor kızlar yaaa yiyorum gene kazınıyor:-((

benimde bu saatlerde kötü oluyor.eve taşınıp geliyorum koştur koştur zor yetişiyorum.geçende eşimn odasnda istifra ettim eve yetişemedm

oy yazık sana cnm eşinle beraber mi çalışıyorsun ??
bende bu aralar azaldı ama şimdi yiyorum kazınıyor yemiyorum kazınıyor
kusacam gibi geliyor tık yok çok kötü midem güya bitmesi lazımdı artık
bunada şükür gene

evet canım ben üst kattayım.o gün eve doğru gidiyordm baktım yetişemeycğim direk eşimin odasına gittim.allahtan poşet falan vardı odasında

gunaydın kızlar bısı sormak ıstıyorum ..?

benım dun dr kontrolum wardı we 2lı tarama yapmadı we 3 lu tarama kesın sonuctur ıstege baglı yapabılırz dedı we kafam karıstı sızce yaptırmalımıyım yoksa yaptırmamalıyım aklım karıstı herhangı bı sorun olsa bıle bebek 4 aylık olmus olacak ınss hıcbı sorun yoktur yada baska bı hastanede 2 lı taramamı yaptırmalıyım

sende 12 haftalıksın canım herhalde bence yaptır ben yaptırcam hem 2'liyi hem 3'lüyü ama bunun için doktorunla konuş o daha iyi bilgği verir sana canım

sende 12 haftalıksın canım herhalde bence yaptır ben yaptırcam hem 2'liyi hem 3'lüyü ama bunun için doktorunla konuş o daha iyi bilgği verir sana canım

ya dun ıkılı tarama ıcın gıttım aslında ben ama ultrasnla baktı bebek canlı hareketlı saglıklı dedı bu haftada yapacagım bısey yok ama eger zeka testı ıstersenız 3 lu tarama kesın sonuc werır dedı bunu ben sıze bırakıyorum dedı eger yaptırcak olursan 3 hafta snra gel dedı bazı dr lar 2 lı taramada bı olumsuzluk gormuyosa 3 lu tarama yaptırmıo uff kafam karıstı ben baska bı dr a gıdıym olmassa

sen içine niye şüphe düşürüyorsun ki canım bişey olsaydı derdi doktor.cinsiyeti bellii mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…