canım benim evimde 2+1 benim oturma odası olan yerde hemen hemen senin odan gibi..bilgisayar ..tv..kitaplık..1tekli koltuk.ve çift kişilk yatak olabilen kanape var...ama ben tv yi ve tekli koltuğu çıkarcam bilgisayarıda iptal edip çocuk odası yapıcam Allah nasip ederse....halı ve perdeyide değiştircem..kanepeyi ıkea dan almıştım örtüsü değişebiliyor...bebek odasına göre bi örtü alcam..bebek yatağı ve dolap koyucam..bebek doğduğundan itibaren o odaya yatırcam..yatak olan kanapeyede ben yatarım..bebek yatağını tekerlekli düşünüyorumki arada yatak odasına götürürüm.planlarım ve hayallerim böyle..tabi gerçekleşirse....
Günaydın kızlar....
oda konuşulmuş bende oğlişime yaptım evim 3+1 salonda oturuyoruz erkek olursa
zaten aynı odada yatacaklar ilkini yanımda hiç yatırmadım ama bu sefer yatak odam
çok geniş bir tane sallanan yataklardan alıcam 7-8 ay yanımda yatırırım kız olursada
zaten salonda oturuyoruz 3.odayı odası yaparım
günaydın ağustos böcüü anneleri
günaydın böcüü hoşgeldinn
h.b canım nasılsın?
tabiki öylede olur zaten şu anda oda yapmayı düşünmüyorum yatak odasına alıcam
1 yaşına kadar yatar sonrası allah kerim......
benim çok midem kazınıyor kızlar yaaa yiyorum gene kazınıyor:-((
iyiyim canım sağol, mide bulantımn dışında.sen nasılsın..
oy yazık sana cnm eşinle beraber mi çalışıyorsun ??
bende bu aralar azaldı ama şimdi yiyorum kazınıyor yemiyorum kazınıyor
kusacam gibi geliyor tık yok çok kötü midem güya bitmesi lazımdı artık
bunada şükür gene
aynen yaa sabah gene bi koşu çıakrdım geldim.kaç haftalıktı canım seninki?
bugün tam 9 haftalık.her günü sayıyorum ne zamana kadar devam eder böyle bilmiyorum.çok güzel duygular bunlarya..seninki kaç haftalk
sende 12 haftalıksın canım herhalde bence yaptır ben yaptırcam hem 2'liyi hem 3'lüyü ama bunun için doktorunla konuş o daha iyi bilgği verir sana canımgunaydın kızlar bısı sormak ıstıyorum ..?
benım dun dr kontrolum wardı we 2lı tarama yapmadı we 3 lu tarama kesın sonuctur ıstege baglı yapabılırz dedı we kafam karıstı sızce yaptırmalımıyım yoksa yaptırmamalıyım aklım karıstı herhangı bı sorun olsa bıle bebek 4 aylık olmus olacakınss hıcbı sorun yoktur yada baska bı hastanede 2 lı taramamı yaptırmalıyım
sende 12 haftalıksın canım herhalde bence yaptır ben yaptırcam hem 2'liyi hem 3'lüyü ama bunun için doktorunla konuş o daha iyi bilgği verir sana canım
ya dun ıkılı tarama ıcın gıttım aslında ben ama ultrasnla baktı bebek canlı hareketlı saglıklı dedı bu haftada yapacagım bısey yok ama eger zeka testı ıstersenız 3 lu tarama kesın sonuc werır dedı bunu ben sıze bırakıyorum dedı eger yaptırcak olursan 3 hafta snra gel dedı bazı dr lar 2 lı taramada bı olumsuzluk gormuyosa 3 lu tarama yaptırmıo uff kafam karıstı ben baska bı dr a gıdıym olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?