sen içine niye şüphe düşürüyorsun ki canım bişey olsaydı derdi doktor.cinsiyeti bellii mii?
cınsıyete felanda hıc gırmedı bebek saglıklı ıyı dedı ıyı bı sewdı ellerını kollarını oynattıkca oldu bıttı onumuzdekı ay gorusuruz tamam bıde ılaclarımı yazdı o kadar
özel hstnemi cnm özeller kesinlikle 2li testi sana sormadan yaptırıyorlar
kaç hftlıktı senin cnm ben ilkinde 2 liyide 3 lüyüde yaptırmıştım ......
kizlaarr,
hergun bir konuyla ve soruyla geliyorum size;
dun oda sormustum
bugunku sorum hamile kiyafetleri
almaya basladiniz mi? neler aliyorsunuz, ve nerden?
ben bir hamile t-shirtu ve bir de kot aldim su ana kadar sadece
nette yazliklar %50 indirimde.
bizim de asil yazin karnimiz sisecek netten 2 adet pantolon, 2-3 tane de yazlik kolsuz bluz alsam diyorum
oturdugumuz yerde de bi hamşle magazasi buldum, ordan da mart-nisan-mayis giyilebilecek uzun kollu gomlek tarzi seyler alayi diyorum
uygun mu sizce,
siz neler alacaksiniz
kislik bisey almak mantiksiz diy mi?
sen erken dawranmısın kıslık almana gerek yokk cunku hemen gobıs cıkmıyo
nette okudugum kadariyla,
3. ayinizda hamilelik alin, daracik karninizi sikan pantolonlari giyip rahatsiz olmayin bosuna diyor;
zaten hamile kiyafetleri hepsi ayarlanabilir oluyor, 3.aydan 9. aya kadar giyilebiliyormus
ben de 3-3,5 ayimda baslicam hamile pant.giymeye
zaten kot su anda giyemiyorum kotlarim karnimi cok sikiyor
ben lıkralı pantolon kullandıgım ıcın sıkma olmuyo ama kot felan gıyme sıkma yapmasın pantolonlrın darsa eger almalısın
pelin canım göbeğin çıktı mı ya?
pelin canım göbeğin çıktı mı ya?
ya kızlar ben bısı daha sormak ıstıyorum ben doktora gıtcegımde haftaları bı soyledıgı haftayla hesaplıyorum 11+2 mı olması lazım 12+4 dıyor 12+4 mu olması lazım 14 dıyo sızdede o sekılde oluyomu
kizlaarr,
hergun bir konuyla ve soruyla geliyorum size;
dun oda sormustum
bugunku sorum hamile kiyafetleri
almaya basladiniz mi? neler aliyorsunuz, ve nerden?
ben bir hamile t-shirtu ve bir de kot aldim su ana kadar sadece
nette yazliklar %50 indirimde.
bizim de asil yazin karnimiz sisecek netten 2 adet pantolon, 2-3 tane de yazlik kolsuz bluz alsam diyorum
oturdugumuz yerde de bi hamşle magazasi buldum, ordan da mart-nisan-mayis giyilebilecek uzun kollu gomlek tarzi seyler alayi diyorum
uygun mu sizce,
siz neler alacaksiniz
kislik bisey almak mantiksiz diy mi?
merhaba kızlar ... ben de artık hamile kıyafeti almayı düşünüyorum. hem 15 tatil de geliyor 2. dönem pantalonlarım sıkıcak bebeğim rahatsız olmasın.
bu arada ben de 3 kilo kadar zayıfladım aslında iyi de oldu biraz fazlam var. 72 kiloydum boyum uzun 174 ama yine de fazlam var. geçen defa da 16 haftalık kaybettim bebeğimi ama hiç kilo almamıştım siz de durumlar nasıl?
Valla ben 2.ayın başından beri hamiş pantolonu giyiyorum çünkü karnım çıktı
dr.ilk bebişle arası çok olmadığı içindir dedi, zaten ilk hamişliğimdekileri giyecem genelde
benim ilki kıştaydı ama ben hep kısa kollu tunik şeklinde almıştım içine boğazlı badilerle
giyiyordum elbiselerimde öyle kalın değil yaza bir iki elbise daha alırım o kadar....
Lcw de var güzel tunikler benim zamanımda yoktu baya pahalı almıştım çoğu şeyi :-((
benim de bir 6 gün gibi önde ileriki hftlarda o fark kapanacak kızlar satla uyumlu olacak
kafaya takmayın....
şimdilerde paylaşım az olması normal ilerleyen dönemlerde daha çok olur eminim bende bu kadarlıkken pek yazmıyordum şimdiyse başından beri yazıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?