2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn
biz dün gördük bebişimi tam günüyle uyumlu maşallah bir sorun yok dedi ablam rahat rahat gidebilirsin tatile dedi içim rahat etti akşam da kızçemle bol bol oyun oynadık yattık uyuduk onlar baba kız hala uyuyorlar bende size bakayım dedim:)

sen içine niye şüphe düşürüyorsun ki canım bişey olsaydı derdi doktor.cinsiyeti bellii mii?

cınsıyete felanda hıc gırmedı bebek saglıklı ıyı dedı ıyı bı sewdı ellerını kollarını oynattıkca oldu bıttı onumuzdekı ay gorusuruz tamam bıde ılaclarımı yazdı o kadar

cınsıyete felanda hıc gırmedı bebek saglıklı ıyı dedı ıyı bı sewdı ellerını kollarını oynattıkca oldu bıttı onumuzdekı ay gorusuruz tamam bıde ılaclarımı yazdı o kadar

o zman değiştir cnm sen doktorunu öyle doktor mu olur söylemesi lazım cnım herşeyi..hem niye ilaç yazmış ki?

özel hstnemi cnm özeller kesinlikle 2li testi sana sormadan yaptırıyorlar
kaç hftlıktı senin cnm ben ilkinde 2 liyide 3 lüyüde yaptırmıştım ......

özel hstnemi cnm özeller kesinlikle 2li testi sana sormadan yaptırıyorlar
kaç hftlıktı senin cnm ben ilkinde 2 liyide 3 lüyüde yaptırmıştım ......

canım ozel hastane ama ıstemedı bı kere kan ıdrar testı yaptırdım glukoza felan bakıldı o kadr sımdı gıttıgımde 2 lı tarama ıcın gıttım amaa zeka testı ıstıyosan 3 lu tarama ıcın 3 hafta sonra gel dedı wıtamınle demır hapı yazdı cınsıyet felanda soylemedı sımdı dr arastırıyorum

başka dr da git cnm aklında kalmasın bu zeka testi ama 11-14 arasında hani burundan filanda
tespit ediyorlar hatta radyolog bakıyor seninde az kalmış kaçırmadan git de aklında kalmasın cnm

kizlaarr,

hergun bir konuyla ve soruyla geliyorum size;

dun oda sormustum

bugunku sorum hamile kiyafetleri

almaya basladiniz mi? neler aliyorsunuz, ve nerden?

ben bir hamile t-shirtu ve bir de kot aldim su ana kadar sadece

nette yazliklar %50 indirimde.
bizim de asil yazin karnimiz sisecek netten 2 adet pantolon, 2-3 tane de yazlik kolsuz bluz alsam diyorum

oturdugumuz yerde de bi hamşle magazasi buldum, ordan da mart-nisan-mayis giyilebilecek uzun kollu gomlek tarzi seyler alayi diyorum

uygun mu sizce,

siz neler alacaksiniz

kislik bisey almak mantiksiz diy mi?

sen erken dawranmısın kıslık almana gerek yokk cunku hemen gobıs cıkmıyo

sen erken dawranmısın kıslık almana gerek yokk cunku hemen gobıs cıkmıyo

nette okudugum kadariyla,
3. ayinizda hamilelik alin, daracik karninizi sikan pantolonlari giyip rahatsiz olmayin bosuna diyor;
zaten hamile kiyafetleri hepsi ayarlanabilir oluyor, 3.aydan 9. aya kadar giyilebiliyormus

ben de 3-3,5 ayimda baslicam hamile pant.giymeye
zaten kot su anda giyemiyorum kotlarim karnimi cok sikiyor

ben lıkralı pantolon kullandıgım ıcın sıkma olmuyo ama kot felan gıyme sıkma yapmasın pantolonlrın darsa eger almalısın

kizlar,

uzun zamandir bu topige giriyorum ama gordugum kadariyla paylasim cok az topigimizde,

beni yanitlayan, gelisimci, tlyon, sev_rey ve belki adini unuttugum bikac arkadas var.

fazla yakin arkadaslik kuramadik,

sizler face'de daha cok gorusuyorsunuz ondan mi boyle oluyor acaba

uzun zamandir aklimda, yazmak istedim

ben lıkralı pantolon kullandıgım ıcın sıkma olmuyo ama kot felan gıyme sıkma yapmasın pantolonlrın darsa eger almalısın

cnm kumaslarim iyi, zaten iste resmi giyinmem gerekiyor o yuzden rahat,
ama h.sonu sikinti oluyor, kot giyemiyorum
ben de aldim bi hamile kotu
lcw den cok da uygundu

pelin canım göbeğin çıktı mı ya?

benim cikti birazcik
-gerci bana sormadin ama cnm

ya kızlar ben bısı daha sormak ıstıyorum ben doktora gıtcegımde haftaları bı soyledıgı haftayla hesaplıyorum 11+2 mı olması lazım 12+4 dıyor 12+4 mu olması lazım 14 dıyo sızdede o sekılde oluyomu

merhaba kızlar ... ben de artık hamile kıyafeti almayı düşünüyorum. hem 15 tatil de geliyor 2. dönem pantalonlarım sıkıcak bebeğim rahatsız olmasın.
bu arada ben de 3 kilo kadar zayıfladım aslında iyi de oldu biraz fazlam var. 72 kiloydum boyum uzun 174 ama yine de fazlam var. geçen defa da 16 haftalık kaybettim bebeğimi ama hiç kilo almamıştım siz de durumlar nasıl?

canım bebeğin haftasından biraz ileri galiba benim de geçen gittiğimde 7+3 iken 8+1 çıkmıştı şimdi daha gününe uygun olmuştu 2 gün sadece ileri görünüyordu geri olmasın da bir haftaya kadar geri olması bile önemsenmiyor.

Valla ben 2.ayın başından beri hamiş pantolonu giyiyorum çünkü karnım çıktı
dr.ilk bebişle arası çok olmadığı içindir dedi, zaten ilk hamişliğimdekileri giyecem genelde
benim ilki kıştaydı ama ben hep kısa kollu tunik şeklinde almıştım içine boğazlı badilerle
giyiyordum elbiselerimde öyle kalın değil yaza bir iki elbise daha alırım o kadar....
Lcw de var güzel tunikler benim zamanımda yoktu baya pahalı almıştım çoğu şeyi :-((
benim de bir 6 gün gibi önde ileriki hftlarda o fark kapanacak kızlar satla uyumlu olacak
kafaya takmayın....
şimdilerde paylaşım az olması normal ilerleyen dönemlerde daha çok olur eminim bende bu kadarlıkken pek yazmıyordum şimdiyse başından beri yazıyorum )

benim dr. 9.haftada muayeneye gittiğimde artık dar pantolon giyme demişti..gittim hamile pantolonları baktım hatta aldım ama hiç rahat edemedim.gittim. değiştirdim beli lastikli pantolon aldım.ama oda bir müddet sonra sıkar tahminm.ne yapıcam bilmiyorum hamile pantolonları hiç rahat değildi.kot hamile pantolunu almıştım..ya karnım şişince belki daha rahat ederim..ama rahat etmezsem ya bahçıvan alırım yada tayt üstüne tunik yada elbiseler ..bu arada genelde lcw yada c&a dan bakıyorum şimdilik hamile kıyafetlerine......

ben 1 kilo verdim cnm.
belim inceldi ama gobegim cikti.

cnm ben lcw den bi kot aldim; 27 tl.
ama baska bisey yoktu hic.

ebru maternityde, ilkbahar-yaz %50 indirimde su an.
bluzlar; 29
elbiseler 39
pantolonlar 49 tl civarinda.
burdan bikac bluz, elbise, oantolon siparis edicem sanirim
yoksa yazin ayni pantolona 80-90 tl vermemiz gerekecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…