2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ense kalınlığını ölçtü mü canım.bu zeka testini nasıl yapıyorlar?

elibseler alınıyor odalar kuruluyor maşallh maşallah...yatak olarak ne alacksınız oyun parkını tavsiiye edermisiniz kızlar...

ense kalınlığını ölçtü mü canım.bu zeka testini nasıl yapıyorlar?

yok canım hıcbısı yapmadı bebek hareket ettı elı basına felan gıttı bası agrıyo bunun felan dedı sonra onumuzdekı ay gorusuruz dedı ılacları yazdı cıktım ne halt edersen et tawrındaydı

ıkılı taramada kan tahlılı we ense olcumu burun olcumu oluyo uclu taramada ıse karından sıwı alınıuyo bıde kan tahlılı yapılıyo

Son düzenleme:
bende iki tane hamile pantolonu aldım ama lastikli yerleri çok geniş hiç rahat edemedim.ilk ay göbeğim çıkmıştı pantolonlarım sıkıyodu ama çıkarmaktan bulantıdan kilo verdim şimdi eskiler bile oluyo.heralde daha bir ay giyemem hamile pantolonu.

elibseler alınıyor odalar kuruluyor maşallh maşallah...yatak olarak ne alacksınız oyun parkını tavsiiye edermisiniz kızlar...

oyun parkını bende çok duydum çok tavsiye ediyolar.ama benim daha çok ahşap renkli beşikler hoşuma gidiyo.bide şuan evi değiştirmeden oda yapamayacağım için altları çekmeceli olması lazım beşiğimin o yüzden de ahşap düşünüyorum.

slm canım internette hangi siteye bakıosun kıyafet için

cnm odasiz nasil idare etmeyi dusunuyosun,
ben de bi ihtimal oda yapamicam da.
ne alsam, ne yapsam kararsiz kaldim

Kızlar merhaba uzun zamndır buraya uğrayamadım bugün bebişi gidip gördüm çok sağlıklıydı çpk şükür birde cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış başka öğrenen varmı aranızda

benım doktor bı halt soylemedı bak yıne canım sıkıldı yarın gıdecegım doktor ıns soyler

selam arkadaslar

bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle

benide aranıza alırmısınız

hayırlı olsun çok sevindim kaçıncı haftada öğrendin ben de çok merak ediyorum da

selam arkadaslar

bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle

benide aranıza alırmısınız
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin

cnm odasiz nasil idare etmeyi dusunuyosun,
ben de bi ihtimal oda yapamicam da.
ne alsam, ne yapsam kararsiz kaldim
cnm iki yıl idare edicem artık sonra evi değiştiririm.etrafımdaki tecrübeli annelere sorduğumda odası olsada iki yıl yanından ayıramazsın zaten diyolar.gittiği kadar deniycem artık.birde yatak odam geniş beşik rahat sığıyo.

Ne kadar güzel öğrenmişsin bebeğinin cinsiyetini darısı başımza,kaçıncı haftada öğrendin acaba ?

teşekkür ederim ceremino hepimizin meleği hayırlı olsun inş.

bende böle güzel bir çizelge yapmak istiyorum ama beceremedim nasıl yapılıyo

canım ne güzel ya, darısı bizim başımıza inşallah
cınsıyete felanda hıc gırmedı bebek saglıklı ıyı dedı ıyı bı sewdı ellerını kollarını oynattıkca oldu bıttı onumuzdekı ay gorusuruz tamam bıde ılaclarımı yazdı o kadar
ayy çok güzel yaa
canım bende 1.5 aylıkken almştım bir pantolon ve bluz..pantolonlarım sıkıyor çünkü..onun dışında mayısa kadar birşey almak istemiyorum yazın ciciler alıcam inşallah :26:

benimde sıkıyor kilo almştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…