ya dun ıkılı tarama ıcın gıttım aslında ben ama ultrasnla baktı bebek canlı hareketlı saglıklı dedı bu haftada yapacagım bısey yok ama eger zeka testı ıstersenız 3 lu tarama kesın sonuc werır dedı bunu ben sıze bırakıyorum dedı eger yaptırcak olursan 3 hafta snra gel dedı bazı dr lar 2 lı taramada bı olumsuzluk gormuyosa 3 lu tarama yaptırmıo uff kafam karıstı ben baska bı dr a gıdıym olmassa
elibseler alınıyor odalar kuruluyor maşallh maşallah...yatak olarak ne alacksınız oyun parkını tavsiiye edermisiniz kızlar...
ense kalınlığını ölçtü mü canım.bu zeka testini nasıl yapıyorlar?
elibseler alınıyor odalar kuruluyor maşallh maşallah...yatak olarak ne alacksınız oyun parkını tavsiiye edermisiniz kızlar...
kizlaarr,
hergun bir konuyla ve soruyla geliyorum size;
dun oda sormustum
bugunku sorum hamile kiyafetleri
almaya basladiniz mi? neler aliyorsunuz, ve nerden?
ben bir hamile t-shirtu ve bir de kot aldim su ana kadar sadece
nette yazliklar %50 indirimde.
bizim de asil yazin karnimiz sisecek netten 2 adet pantolon, 2-3 tane de yazlik kolsuz bluz alsam diyorum
oturdugumuz yerde de bi hamşle magazasi buldum, ordan da mart-nisan-mayis giyilebilecek uzun kollu gomlek tarzi seyler alayi diyorum
uygun mu sizce,
siz neler alacaksiniz
kislik bisey almak mantiksiz diy mi?
slm canım internette hangi siteye bakıosun kıyafet için
oyun parkını bende çok duydum çok tavsiye ediyolar.ama benim daha çok ahşap renkli beşikler hoşuma gidiyo.bide şuan evi değiştirmeden oda yapamayacağım için altları çekmeceli olması lazım beşiğimin o yüzden de ahşap düşünüyorum.
Kızlar merhaba uzun zamndır buraya uğrayamadım bugün bebişi gidip gördüm çok sağlıklıydı çpk şükür birde cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış başka öğrenen varmı aranızda
Kızlar merhaba uzun zamndır buraya uğrayamadım bugün bebişi gidip gördüm çok sağlıklıydı çpk şükür birde cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış başka öğrenen varmı aranızda
hayırlı olsun çok sevindimKızlar merhaba uzun zamndır buraya uğrayamadım bugün bebişi gidip gördüm çok sağlıklıydı çpk şükür birde cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış başka öğrenen varmı aranızda
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğinselam arkadaslar
bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle
benide aranıza alırmısınız
cnm iki yıl idare edicem artık sonra evi değiştiririm.etrafımdaki tecrübeli annelere sorduğumda odası olsada iki yıl yanından ayıramazsın zaten diyolar.gittiği kadar deniycem artık.birde yatak odam geniş beşik rahat sığıyo.cnm odasiz nasil idare etmeyi dusunuyosun,
ben de bi ihtimal oda yapamicam da.
ne alsam, ne yapsam kararsiz kaldim
canım ne güzel ya, darısı bizim başımıza inşallahgünaydınnnn
biz dün gördük bebişimi tam günüyle uyumlu maşallah bir sorun yok dedi ablam rahat rahat gidebilirsin tatile dedi içim rahat etti akşam da kızçemle bol bol oyun oynadık yattık uyuduk onlar baba kız hala uyuyorlar bende size bakayım dedim:)
ayy çok güzel yaacınsıyete felanda hıc gırmedı bebek saglıklı ıyı dedı ıyı bı sewdı ellerını kollarını oynattıkca oldu bıttı onumuzdekı ay gorusuruz tamam bıde ılaclarımı yazdı o kadar
canım bende 1.5 aylıkken almştım bir pantolon ve bluz..pantolonlarım sıkıyor çünkü..onun dışında mayısa kadar birşey almak istemiyorum yazın ciciler alıcam inşallah :26:kizlaarr,
hergun bir konuyla ve soruyla geliyorum size;
dun oda sormustum
bugunku sorum hamile kiyafetleri
almaya basladiniz mi? neler aliyorsunuz, ve nerden?
ben bir hamile t-shirtu ve bir de kot aldim su ana kadar sadece
nette yazliklar %50 indirimde.
bizim de asil yazin karnimiz sisecek netten 2 adet pantolon, 2-3 tane de yazlik kolsuz bluz alsam diyorum
oturdugumuz yerde de bi hamşle magazasi buldum, ordan da mart-nisan-mayis giyilebilecek uzun kollu gomlek tarzi seyler alayi diyorum
uygun mu sizce,
siz neler alacaksiniz
kislik bisey almak mantiksiz diy mi?
nette okudugum kadariyla,
3. ayinizda hamilelik alin, daracik karninizi sikan pantolonlari giyip rahatsiz olmayin bosuna diyor;
zaten hamile kiyafetleri hepsi ayarlanabilir oluyor, 3.aydan 9. aya kadar giyilebiliyormus
ben de 3-3,5 ayimda baslicam hamile pant.giymeye
zaten kot su anda giyemiyorum kotlarim karnimi cok sikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?