2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinizin ii dilekleri için teşekkürler arkadaşlar 13+6 dedş doktor sattan 5 gün ileri biraz erken oldu kızmdada ona gitmiştim onadad hemen demişti ilki kızdı dimi buda oğlan gözüküyo dedi hayırlısı artık rabbim hepinizin gönlüne göre versin

canım faceden sanırım.orda bayağı bğir kaynatıyorlar hem daha yeniyiz zamanla gör bak çok sıkı fıkı olacağız :13:

Son düzenleme:
ne güzel arkadaşım öğrenmişsin cinsiyetini.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.darısı başımıza:)

HaticeCim çoook sevindim kızından sonra erkek evlat tadını da alacaksın....
inş.benim de güzel bir kızım olur ama önce sağlık tabiki benim oğlanda 13.hftda söylemişlerdi

yok canım cıkmadı benım hamılelık bıraz agır gectı 7 kg werdım
ne güze ya vermişsin bayağı, sen birde bana sor diyorsunzdur verdimde nasıl verdim
benim tam haftasında çıkmıştı en son..neye göre diyorlar acaba.senın sat tarihine göre 11+2 dimi? yoksa yumurtlama gününne göre mi hespladn
bende hiç rahat edemedim aldğm pantolandan,hala eskilerini giyiyorum..
bazen ikili tarama olumluysa 3lü taramayı yapmıyorlar diye biliyorum:44:
ebru maternity diye bi site kesfettim,
cok modern harika seyler var.
evet o siteyi bende eğeniyorum, hazır indirimdeyken alalım birkaç şey
canım ne güzel maşallah, bende 13 haftalıkken gideceğim umarım söylerler
rüyamda gördüm kızım oluyodu adı da ela :))) çok güzeldiii
ela ne güzel bir isim, kız olursa adı belli sanırım.anneler hissedermiş kız olacak galiba
selam arkadaslar

bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle

benide aranıza alırmısınız
bize yakın arkadşlardan biride sizsinz.diğerleri kocaman bebişler oldu benimki 9 haftalk bugün tam
kızlar ya sizdede akıntı oluyo mu?

bende bayağı oluyor.böyle yumurta akı gibi ama hafif yeşilmsi gibi.tam beyaz değil..

evet bende de öyle bu gidişimde doktoruma söylüycem of o kadar çok şey birikti ki ama önce sağlığını ve cinsiyetini sorucam tabi...

sedahayri27,arkadaşım profil resmine bayıldııııım.Bende kendime uygulamak istiyorum.Senin için bir mahsuru yoksa nasıl yapabileceğimi söylermisin.Teşekkürler.

Canıııım çok sağoool.Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…