kizlar,
uzun zamandir bu topige giriyorum ama gordugum kadariyla paylasim cok az topigimizde,
beni yanitlayan, gelisimci, tlyon, sev_rey ve belki adini unuttugum bikac arkadas var.
fazla yakin arkadaslik kuramadik,
sizler face'de daha cok gorusuyorsunuz ondan mi boyle oluyor acaba
uzun zamandir aklimda, yazmak istedim
canım faceden sanırım.orda bayağı bğir kaynatıyorlarhem daha yeniyiz zamanla gör bak çok sıkı fıkı olacağız :13:
ne güzel arkadaşım öğrenmişsin cinsiyetini.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.darısı başımıza:)Kızlar merhaba uzun zamndır buraya uğrayamadım bugün bebişi gidip gördüm çok sağlıklıydı çpk şükür birde cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış başka öğrenen varmı aranızda
kızlar ya sizdede akıntı oluyo mu?
canım benimde oluyo ama kokusuz olduktan sonra problem yok
korktum bugn acaba kanama ı oldu diye sen ne güzel erkenden öğrenmişisn cinsiyetini ya bende haftaya gidicem belli olur mu acaba ?
canım banada süpriz oldu söyler diye beklemiyodum ilki neydi dedi kzıdı dedim buda oğlan olacak dedi erken gözüktü senin içinde hayırlısı
ne güze ya vermişsin bayağı, sen birde bana sor diyorsunzdur verdimde nasıl verdimyok canım cıkmadı benım hamılelık bıraz agır gectı 7 kg werdım
benim tam haftasında çıkmıştı en son..neye göre diyorlar acaba.senın sat tarihine göre 11+2 dimi? yoksa yumurtlama gününne göre mi hespladnya kızlar ben bısı daha sormak ıstıyorum ben doktora gıtcegımde haftaları bı soyledıgı haftayla hesaplıyorum 11+2 mı olması lazım 12+4 dıyor 12+4 mu olması lazım 14 dıyo sızdede o sekılde oluyomu
bende hiç rahat edemedim aldğm pantolandan,hala eskilerini giyiyorum..benim dr. 9.haftada muayeneye gittiğimde artık dar pantolon giyme demişti..gittim hamile pantolonları baktım hatta aldım ama hiç rahat edemedim.gittim. değiştirdim beli lastikli pantolon aldım.ama oda bir müddet sonra sıkar tahminm.ne yapıcam bilmiyorum hamile pantolonları hiç rahat değildi.kot hamile pantolunu almıştım..ya karnım şişince belki daha rahat ederim..ama rahat etmezsem ya bahçıvan alırım yada tayt üstüne tunik yada elbiseler ..bu arada genelde lcw yada c&a dan bakıyorum şimdilik hamile kıyafetlerine......
bazen ikili tarama olumluysa 3lü taramayı yapmıyorlar diye biliyorum:44:yok canım hıcbısı yapmadı bebek hareket ettı elı basına felan gıttı bası agrıyo bunun felan dedı sonra onumuzdekı ay gorusuruz dedı ılacları yazdı cıktım ne halt edersen et tawrındaydı
ıkılı taramada kan tahlılı we ense olcumu burun olcumu oluyo uclu taramada ıse karından sıwı alınıuyo bıde kan tahlılı yapılıyo
evet o siteyi bende eğeniyorum, hazır indirimdeyken alalım birkaç şeyebru maternity diye bi site kesfettim,
cok modern harika seyler var.
canım ne güzel maşallah, bende 13 haftalıkken gideceğim umarım söylerlerKızlar merhaba uzun zamndır buraya uğrayamadım bugün bebişi gidip gördüm çok sağlıklıydı çpk şükür birde cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış başka öğrenen varmı aranızda
ela ne güzel bir isim, kız olursa adı belli sanırım.anneler hissedermiş kız olacak galibarüyamda gördüm kızım oluyodu adı da ela :))) çok güzeldiii
bize yakın arkadşlardan biride sizsinz.diğerleri kocaman bebişler oldu benimki 9 haftalk bugün tamselam arkadaslar
bende 8+5 haftalık hamileyim ağustos sonu eylül başı gibi dünyaya geliccek mucizem rabbimin izniyle
benide aranıza alırmısınız
kızlar ya sizdede akıntı oluyo mu?
Canıııım çok sağoool.Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
çok güzeller cnm bende baktım az önce hayırlı olsun
haticecim çoook sevindim kızından sonra erkek evlat tadını da alacaksın....
Inş.benim de güzel bir kızım olur ama önce sağlık tabiki benim oğlanda 13.hftda söylemişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?